NBA 2026-27 Offseason
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Re: NBA 2026-27 Offseason
Kumminga u Minesotti, na papiru in petorka sjajno izgleda.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Boga mi, Silver pokaza ozbiljna mu.da.Svaka mu cast.Tako to rade ozbiljne lige.
Konacno da se kaznila i ova seoska varalica zajedno sa svojim ujakom koji je banovan za zivota iz NBA.
Kaznjeni su i gotovo svi iz LAC na odredjeni period.Od Balmera, pa nadalje.I na to pride, izgubilo su 5 pikova 1.runde plus ce im liga nadgledati svo poslovanje narednnih 5 godina.
Prava kazna, pa nek neko opet stisne pa pokusa isto.
Konacno da se kaznila i ova seoska varalica zajedno sa svojim ujakom koji je banovan za zivota iz NBA.
Kaznjeni su i gotovo svi iz LAC na odredjeni period.Od Balmera, pa nadalje.I na to pride, izgubilo su 5 pikova 1.runde plus ce im liga nadgledati svo poslovanje narednnih 5 godina.
Prava kazna, pa nek neko opet stisne pa pokusa isto.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Mene je iskreno tezina kazne razocarala.
Cijeli princip funkcionisanja lige pociva na salary capu i pare ispod stola predstavljaju najtezi moguci napad na cijeli sistem koji asocijacija drzi decenijama. Nisam siguran da bi kazna bila ovakva da su neki drugi akteri u pitanju, ali Boze moj. To je ipak zemlja gdje najociglednijeg moguceg ubicu puste na slobodu jer je poznat.
Cijeli princip funkcionisanja lige pociva na salary capu i pare ispod stola predstavljaju najtezi moguci napad na cijeli sistem koji asocijacija drzi decenijama. Nisam siguran da bi kazna bila ovakva da su neki drugi akteri u pitanju, ali Boze moj. To je ipak zemlja gdje najociglednijeg moguceg ubicu puste na slobodu jer je poznat.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
O cemu pricas druze? Kako kazna nije visoka? Znas li ti sta znaci 30mil kazne plus 5 pikova u ligi gdje se razvijas i zivis na osnovu tih istih pikova??
Ovo ce ih unazaditi 10 godina najmanje, jer je nemoguce danas sa ovim apronima graditi kvalitetnu ekipu bez "jeftinoce" pikova.
Ovo ce ih unazaditi 10 godina najmanje, jer je nemoguce danas sa ovim apronima graditi kvalitetnu ekipu bez "jeftinoce" pikova.
- TripleThreat
- Kontakt:
Shams je uz ovo najavio da bi trade u Toronto trenao biti finalizovan uskoro.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ako ova kazna ostane, mogu lagano ključ u bravu.
Po meni je Kawhi malo kažnjen.
Po meni je Kawhi malo kažnjen.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- TripleThreat
- Kontakt:
≈40M po sezoni za igrača koji ubija spacing i koji je u određenim postavama neigriv. Čekamo alema da opravda ovo 
"Your favorite player's favorite player" - MB
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Trebaju se sageti Pablu ovi iz ESPNa, lik je Pulitzera zasluzio, istrazivacko novinarstvo kakvo treba da izgleda
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ZasluzenoTripleThreat je napisao/la: ↑03 sep 2026, 17:33≈40M po sezoni za igrača koji ubija spacing i koji je u određenim postavama neigriv. Čekamo alema da opravda ovo![]()
Dobar ugovor
On je čisti dokaz da je statistika u sportu pravo sranje.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.