Sve si odgovorio pitanjem, baš zato je igrao jer Miško hoće da pokaže Dubaiju.....da on zna igrati
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kamenjas bi bio vrhunski unazad 20 godina. U ovo vrijeme mora mu se sloziti i poklopiti hrpa stvari da sta odigra.
Nesto bolji od Jazvina.
Nesto bolji od Jazvina.
I po obicaju “slucaj Lazic” danas vise niko i ne spominje… narod za izucavanje.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Napredovali smo 2 mjesta na rang listi. Sad smo 31 reprezentacija svijeta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Čudi me da nas Hrvatska nije preskočila ali to je baš sitna razlika. Teško ćemo do kraja kvalifikacija stići Češku koja nam poslije ci.futa treba biti sljedeća meta. Iznad Češke nema teorije da nekog stignemo bez plasmana na MB a to je već izvjesno.
Potpisujem!Ghuraba je napisao/la: ↑01 sep 2026, 01:18Samo me pomno citaj i studiozno analiziraj moje postove - mozda sta i naucis. Ja, npr., tvoje s uzitkom preskacem, mada se nekad zanesem jer ne upratim odmah ko je autor posta, pa i procitam uvodnih par recenica (kao sto je sad bio slucaj).
Kako su se Talic i Ilic kulturno uhvatili za stomak, a i jos kulturnije oborili svoje vrle glavice prilikom intoniranja himne. Duse drage, kako je moguce da se to uvijek samo njima desava. Sve to treba sutnuti iz reprezentacije. Ovaj prvi bi EC i ABA ligu gledao preko TV-a da mu ne bi reprezentacije, a i drugi se sad odlucio odazvati jer nema ugovora i niko ga nece. Ako vec nemamo kvalitetnih igraca, bar ovih skartova imamo na izvoz i zato ove ne bih trpio taman da su garant igranja svakog velikog takmicenja narednih 20 godina.
![]()
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ja tek vidim ovoIniesta12 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 17:13Potpisujem!Ghuraba je napisao/la: ↑01 sep 2026, 01:18Samo me pomno citaj i studiozno analiziraj moje postove - mozda sta i naucis. Ja, npr., tvoje s uzitkom preskacem, mada se nekad zanesem jer ne upratim odmah ko je autor posta, pa i procitam uvodnih par recenica (kao sto je sad bio slucaj).
Kako su se Talic i Ilic kulturno uhvatili za stomak, a i jos kulturnije oborili svoje vrle glavice prilikom intoniranja himne. Duse drage, kako je moguce da se to uvijek samo njima desava. Sve to treba sutnuti iz reprezentacije. Ovaj prvi bi EC i ABA ligu gledao preko TV-a da mu ne bi reprezentacije, a i drugi se sad odlucio odazvati jer nema ugovora i niko ga nece. Ako vec nemamo kvalitetnih igraca, bar ovih skartova imamo na izvoz i zato ove ne bih trpio taman da su garant igranja svakog velikog takmicenja narednih 20 godina.
![]()
Kako bih mu ja samar opalio u svlacionici da sam igrac ..
- invincible1921
- Kontakt:
Ja rekoh neki dan pojedinim ovdje..."Samo ih vi branite"GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 sep 2026, 17:22Ja tek vidim ovoIniesta12 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 17:13Potpisujem!Ghuraba je napisao/la: ↑01 sep 2026, 01:18Samo me pomno citaj i studiozno analiziraj moje postove - mozda sta i naucis. Ja, npr., tvoje s uzitkom preskacem, mada se nekad zanesem jer ne upratim odmah ko je autor posta, pa i procitam uvodnih par recenica (kao sto je sad bio slucaj).
![]()
![]()
=\_1921_/=
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 17:27Ja rekoh neki dan pojedinim ovdje..."Samo ih vi branite"GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 sep 2026, 17:22Ja tek vidim ovo![]()
Nikad ih nisam licno branio, vazda sam govorio da su upitnog kvaliteta , poslije ove slike zasto se ne oglasi patriota Nurkic? Sine opali im samarcinu i posalji preko Drine !
Gledam ovaj ranking i nekako sam misljenja da se bas tesko napreduje u kosarci u odnosu na Fifin ranking i fudbal.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 02 sep 2026, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Nisam mislio na tebe zato i kazem pojeidnimGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 sep 2026, 17:39invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 17:27Ja rekoh neki dan pojedinim ovdje..."Samo ih vi branite"GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑02 sep 2026, 17:22
Ja tek vidim ovo![]()
Nikad ih nisam licno branio, vazda sam govorio da su upitnog kvaliteta , poslije ove slike zasto se ne oglasi patriota Nurkic? Sine opali im samarcinu i posalji preko Drine !
=\_1921_/=
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Tjeraj ih u Igokeu i Talica i Ilica,ionako qrcu ne valjaju. A s repkom treba da se raskrsti nakon ovog. Mrs mame vam j3bem poCetnicke.
Ovog drugog pogotovo. Mene sramota bilo za njega u ponedjeljak. Lik blage veze nema. Ali se definitivno slazem da se otjeraju iz reprezentacije. Daj radije dvojicu mladih perspektivnih momaka iz u20 (ako ih ima), od kojih mozda mozemo imati koristi u buducnosti.Mocvara1991 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 17:47Tjeraj ih u Igokeu i Talica i Ilica,ionako qrcu ne valjaju. A s repkom treba da se raskrsti nakon ovog. Mrs mame vam j3bem poCetnicke.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pretkvalifikacije za EB, pretkvalifikacije za MB, pretkvalifikacijski turnir za OI, kvalifikacije za EB, prva runda kvalifikacija za MB, druga runda kvalifikacija za MB, kvalifikacijski turnir za OI, EB, MB I OI. Sve se ovo boduje posebno, pa onda se uključuje koeficient kontinenta (Europa je najjača), pobjeda na gostovanju dodatni bodovi, pobjeda 15-30 razlike daje dodatne bodove, pobjeda 30+ razlike dodatni bodovi, pobjeda protiv bolje rangiranog više bodova. Dodaj na to sve da samo EB, MB i OI donose neke ozbiljnije bodove, prolaz prve faze na MB donosi više bodova nego plasman na EB skoroDamirT je napisao/la: ↑02 sep 2026, 17:42Gledam ovaj ranking i nekako sam misljenja da se bas tesko napreduje u kosarci u odnosu na Fifin ranking i fudbal.
Sa dvije pobjede bi prestigli ci.fute gotovo sigurno na rankingu, a sa 4 pobjede do kraja bi išli i ispred Češke vrlo vjerovatno (igraju pretkvalifikacije za EB).
Pa neka mu KK Bosna sredi ugovor. Neka se isprse vise od Mile ako cemo, ko ima veceg i duzeg.
Ja sam prije neki dan spomenuo Alihodzica, koji bi kao direktor reprezentacije morao koju rijec izustiti. Za istog smo zadnji put culi kada su se on i Barbaric prozivali u vezi ulaznica. Sramota.
Dzevad Alihodzic je veca sramota od svih hasuma i neprijatelja u savezu zajedno. Tacka.
Jel valjda da se na forumu spasava bh kosarka?
A kada Nurkic krene sa prozivkama lopova i prevaranata u savezu i oko reprezentacije, nema goreg od njega.
Zbog jedne slabo odigrane utakmice je glumac, seronja, demagog, kvazi patriota i dalje da nabrajmo.
Jednom nam se desila nafaka sa Ivicom Osimom, koji nam je spasio nogometnu reprezentaciju.
Tesko da ce kosarka dozivjeti isto ...
Nema mu Bosna sta ponuditi kada ima vazeci ugovor sa Laktasenkom, imali su godinu dana da mu nude dok je igrao basketa u Kini.Drum je napisao/la: ↑02 sep 2026, 23:01Pa neka mu KK Bosna sredi ugovor. Neka se isprse vise od Mile ako cemo, ko ima veceg i duzeg.
Ja sam prije neki dan spomenuo Alihodzica, koji bi kao direktor reprezentacije morao koju rijec izustiti. Za istog smo zadnji put culi kada su se on i Barbaric prozivali u vezi ulaznica. Sramota.
Dzevad Alihodzic je veca sramota od svih hasuma i neprijatelja u savezu zajedno. Tacka.
Jel valjda da se na forumu spasava bh kosarka?
A kada Nurkic krene sa prozivkama lopova i prevaranata u savezu i oko reprezentacije, nema goreg od njega.
Zbog jedne slabo odigrane utakmice je glumac, seronja, demagog, kvazi patriota i dalje da nabrajmo.
Jednom nam se desila nafaka sa Ivicom Osimom, koji nam je spasio nogometnu reprezentaciju.
Tesko da ce kosarka dozivjeti isto ...
-
Helemnejse
- Kontakt:
Nije smio doci u Bosnu ganjala ga sandzokanska mafija.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.