KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Šta ovo bhbasket udara Atića? Je li ovo Selimović šalje Atiću neke poruke?
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Sta ima da udara, ako je i priblizno tacno da ovaj kloc prima 50k mjesecno treba ugasiti kosarku
- PlavaKrv74
- Kontakt:
Meni ovaj tekst više djeluje kao neki lični obračun nego kao obična sportska kritika. Ton je poprilično ličan, a posebno je zanimljivo što se spominju dešavanja na treningu i ponašanje igrača prema novinarima. Ne tvrdim da znam šta se desilo, ali imam osjećaj da ovdje postoji neka pozadina između Atića i autora teksta koju javnost ne zna.
Ljudi smo, nismo fudbalske sudije
ma ovaj se sa svakim kaci, pa Nurkica tuzi likPlavaKrv74 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:32Meni ovaj tekst više djeluje kao neki lični obračun nego kao obična sportska kritika. Ton je poprilično ličan, a posebno je zanimljivo što se spominju dešavanja na treningu i ponašanje igrača prema novinarima. Ne tvrdim da znam šta se desilo, ali imam osjećaj da ovdje postoji neka pozadina između Atića i autora teksta koju javnost ne zna.
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Pa bilo je pitanje kada će neko početi o njemu. Da imamo nekog fudbalera kao njega odavno bi se sve već znalo.
Lik je više puta donosio prevagu na terenu, ali za protivnika - govorim prvenstveno o reprezentaciji. Ono protiv Srbije je bilo dno dna, kad se ponašaš kao debil gdje te isključuju iz utakmice na ionako skraćenu rotaciju i pomažeš Srbiji da preokrene.
O tome i mnogim drugim njegovim ispadima niko ne piše. Valjda jer nas košarka ne interesuje ili možda što je najbolji drug povrijeđenog.
Lik je više puta donosio prevagu na terenu, ali za protivnika - govorim prvenstveno o reprezentaciji. Ono protiv Srbije je bilo dno dna, kad se ponašaš kao debil gdje te isključuju iz utakmice na ionako skraćenu rotaciju i pomažeš Srbiji da preokrene.
O tome i mnogim drugim njegovim ispadima niko ne piše. Valjda jer nas košarka ne interesuje ili možda što je najbolji drug povrijeđenog.
Pa baš zato što Selimović, navodno, finansira bhbasket, i govorim da je ovo možda neka poruka Atiću da nije dobrodošao u ovu KK BosnuPlavaKrv74 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:32Meni ovaj tekst više djeluje kao neki lični obračun nego kao obična sportska kritika. Ton je poprilično ličan, a posebno je zanimljivo što se spominju dešavanja na treningu i ponašanje igrača prema novinarima. Ne tvrdim da znam šta se desilo, ali imam osjećaj da ovdje postoji neka pozadina između Atića i autora teksta koju javnost ne zna.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bolje da u Surreala brata ulozi da proziva bar bi smjesno bilo. Taj Bh basket je pise na nivou osnovne skole, Atara je prica za sebe, al prozivke domaceg brenda kosarke su za kurza.remA1 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:44Pa baš zato što Selimović, navodno, finansira bhbasket, i govorim da je ovo možda neka poruka Atiću da nije dobrodošao u ovu KK BosnuPlavaKrv74 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:32Meni ovaj tekst više djeluje kao neki lični obračun nego kao obična sportska kritika. Ton je poprilično ličan, a posebno je zanimljivo što se spominju dešavanja na treningu i ponašanje igrača prema novinarima. Ne tvrdim da znam šta se desilo, ali imam osjećaj da ovdje postoji neka pozadina između Atića i autora teksta koju javnost ne zna.
Hajde vise i ta pojacanja kakvo je ovo vrijeme doslo ne zna niko vise ni slagati.
- PlavaKrv74
- Kontakt:
Ma realno, jedno ne isključuje drugo. Atić vjerovatno nije cvjećka i sigurno je bilo nekih stvari sa njegove strane, ali ovaj tekst opet baš vuče na neki lični obračun. Kad kreneš pričati o kućnom odgoju, bahatosti i nekim dešavanjima na treningu, a ne kažeš konkretno šta se desilo, onda mi to više nije obična sportska kritika.remA1 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:44Pa baš zato što Selimović, navodno, finansira bhbasket, i govorim da je ovo možda neka poruka Atiću da nije dobrodošao u ovu KK BosnuPlavaKrv74 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:32Meni ovaj tekst više djeluje kao neki lični obračun nego kao obična sportska kritika. Ton je poprilično ličan, a posebno je zanimljivo što se spominju dešavanja na treningu i ponašanje igrača prema novinarima. Ne tvrdim da znam šta se desilo, ali imam osjećaj da ovdje postoji neka pozadina između Atića i autora teksta koju javnost ne zna.
Ne mora značiti da Selimović preko njega šalje neku poruku, ali baš me ne bi iznenadilo da uskoro ispliva još nešto oko Atića i Bosne. Onda bi ovaj tekst imao puno više smisla.
Ljudi smo, nismo fudbalske sudije
pa imas na prosloj stranici 2 lazi, Caboclo i GreenInatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:48Bolje da u Surreala brata ulozi da proziva bar bi smjesno bilo. Taj Bh basket je pise na nivou osnovne skole, Atara je prica za sebe, al prozivke domaceg brenda kosarke su za kurza.remA1 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:44Pa baš zato što Selimović, navodno, finansira bhbasket, i govorim da je ovo možda neka poruka Atiću da nije dobrodošao u ovu KK BosnuPlavaKrv74 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:32
Meni ovaj tekst više djeluje kao neki lični obračun nego kao obična sportska kritika. Ton je poprilično ličan, a posebno je zanimljivo što se spominju dešavanja na treningu i ponašanje igrača prema novinarima. Ne tvrdim da znam šta se desilo, ali imam osjećaj da ovdje postoji neka pozadina između Atića i autora teksta koju javnost ne zna.
Hajde vise i ta pojacanja kakvo je ovo vrijeme doslo ne zna niko vise ni slagati.
Danis Durmić prvi put cujem za ovog momka. Sinoc je postigao 9 poena protiv Sutjeske. Kakav je talenat, da li neko znas nesto vise o njemu?
“All I know, mon amour, is that I will search the world if I have to. I will find you.”
-
Helemnejse
- Kontakt:
Atic je prošlu godinu igrao za 20 k eura, odnosno 400k km + bonusi ne znam koliko.
Ove godine je potpisao za dosta manje pare reda 120k km, znaci oko 280k
Ove godine je potpisao za dosta manje pare reda 120k km, znaci oko 280k
Marinković je oćit primjer. Kada je došao rećeno je da ima mijesećni ugovor(realno) a onda ispade da mu klub duguje izmišljene premije i da ima dugoroćan ugovor. KLASIKA za uzimanje
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
JHam je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:54pa imas na prosloj stranici 2 lazi, Caboclo i GreenInatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:48Bolje da u Surreala brata ulozi da proziva bar bi smjesno bilo. Taj Bh basket je pise na nivou osnovne skole, Atara je prica za sebe, al prozivke domaceg brenda kosarke su za kurza.
Hajde vise i ta pojacanja kakvo je ovo vrijeme doslo ne zna niko vise ni slagati.![]()
moja braca ne vade
mislim da je selimovic negdje rekao da ce se kroz dan dva znati vise o igracima, valjda danas bar 1-2 objave, sutra nek ostaloInatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 sep 2026, 12:08JHam je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:54pa imas na prosloj stranici 2 lazi, Caboclo i GreenInatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 sep 2026, 10:48
Bolje da u Surreala brata ulozi da proziva bar bi smjesno bilo. Taj Bh basket je pise na nivou osnovne skole, Atara je prica za sebe, al prozivke domaceg brenda kosarke su za kurza.
Hajde vise i ta pojacanja kakvo je ovo vrijeme doslo ne zna niko vise ni slagati.![]()
![]()
![]()
moja braca ne vade
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Mislim da ce ostati prvobitni Plan, a to je da ce sezonske biti na nivou proslogodisnjih, mozda blago jeftinije. Sto se tice pojedinacnih za svaku utakmicu trebalo bi da ostane varijanta 20,00 KM i 15,00 KM protiv euroligaskih ekipa i Eurocup utakmice, dok bi protiv slabijih ABA ligasa trebalo ici na 15,00 i 10,00 KM. Bar to je ono kako su mi rekli, sve vrijeme je bio fokus na nastup u EuroCupu, mislim da ce u narednih 7 dana krenuti s rjesavanjem sezonskih ulaznica.TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2026, 02:03Znaš li išta najsvježije je li se išta mijenjalo oko već najavljenih planova za karte, tačnije sezonske, sad kada se potvrdio EC?DirkNowitzki je napisao/la: ↑01 sep 2026, 23:52Ne znam ko ti je to rekao, ali to je neistinita informacija. A sto se tice dugovanja i zaostataka pisao sam to vec potrazi i naci ces.
- TripleThreat
- Kontakt:
DirkNowitzki je napisao/la: ↑02 sep 2026, 12:56Mislim da ce ostati prvobitni Plan, a to je da ce sezonske biti na nivou proslogodisnjih, mozda blago jeftinije. Sto se tice pojedinacnih za svaku utakmicu trebalo bi da ostane varijanta 20,00 KM i 15,00 KM protiv euroligaskih ekipa i Eurocup utakmice, dok bi protiv slabijih ABA ligasa trebalo ici na 15,00 i 10,00 KM. Bar to je ono kako su mi rekli, sve vrijeme je bio fokus na nastup u EuroCupu, mislim da ce u narednih 7 dana krenuti s rjesavanjem sezonskih ulaznica.TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2026, 02:03Znaš li išta najsvježije je li se išta mijenjalo oko već najavljenih planova za karte, tačnije sezonske, sad kada se potvrdio EC?DirkNowitzki je napisao/la: ↑01 sep 2026, 23:52
Ne znam ko ti je to rekao, ali to je neistinita informacija. A sto se tice dugovanja i zaostataka pisao sam to vec potrazi i naci ces.
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
RoadRunner85
- Kontakt:
Da li mozda znas da li ce biti mogucnost obnove proslogodisnjih sezonskih mjesta, kao sto rade klubovi u regiji?DirkNowitzki je napisao/la: ↑02 sep 2026, 12:56Mislim da ce ostati prvobitni Plan, a to je da ce sezonske biti na nivou proslogodisnjih, mozda blago jeftinije. Sto se tice pojedinacnih za svaku utakmicu trebalo bi da ostane varijanta 20,00 KM i 15,00 KM protiv euroligaskih ekipa i Eurocup utakmice, dok bi protiv slabijih ABA ligasa trebalo ici na 15,00 i 10,00 KM. Bar to je ono kako su mi rekli, sve vrijeme je bio fokus na nastup u EuroCupu, mislim da ce u narednih 7 dana krenuti s rjesavanjem sezonskih ulaznica.TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2026, 02:03Znaš li išta najsvježije je li se išta mijenjalo oko već najavljenih planova za karte, tačnije sezonske, sad kada se potvrdio EC?DirkNowitzki je napisao/la: ↑01 sep 2026, 23:52
Ne znam ko ti je to rekao, ali to je neistinita informacija. A sto se tice dugovanja i zaostataka pisao sam to vec potrazi i naci ces.
RoadRunner85 je napisao/la: ↑02 sep 2026, 15:15Da li mozda znas da li ce biti mogucnost obnove proslogodisnjih sezonskih mjesta, kao sto rade klubovi u regiji?DirkNowitzki je napisao/la: ↑02 sep 2026, 12:56Mislim da ce ostati prvobitni Plan, a to je da ce sezonske biti na nivou proslogodisnjih, mozda blago jeftinije. Sto se tice pojedinacnih za svaku utakmicu trebalo bi da ostane varijanta 20,00 KM i 15,00 KM protiv euroligaskih ekipa i Eurocup utakmice, dok bi protiv slabijih ABA ligasa trebalo ici na 15,00 i 10,00 KM. Bar to je ono kako su mi rekli, sve vrijeme je bio fokus na nastup u EuroCupu, mislim da ce u narednih 7 dana krenuti s rjesavanjem sezonskih ulaznica.TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2026, 02:03
Znaš li išta najsvježije je li se išta mijenjalo oko već najavljenih planova za karte, tačnije sezonske, sad kada se potvrdio EC?
Mislim da nece jer je islo preko Entrio stranice kupovina, mozda grijesim sigurno Dirk zna bolje. Sve dok klub ne bude “sam” prodavao ulaznice/sezonske sumnjam da ce moci to
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
83:72 za Bosnu.
Dajte nam Yogia Ferrella 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.