Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
@frutko pa nisam ni ja u 12 god. skole nikad ucio, pa sam opet dobro prolazio
talent
al evo sad, kad sam maturant, prvi put padnem
i to iz maternjeg jezika

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ma i meni je maternji skroz kriticanĆeMa je napisao/la:@frutko pa nisam ni ja u 12 god. skole nikad ucio, pa sam opet dobro prolaziotalent
![]()
![]()
i to iz maternjeg jezika
![]()
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Kod mene opušteno zajebancija, nekad sam bio super iz matematike al sad mi bitnije popit kafu neg bit na casu, al kad se nafuram razvaljujemĆeMa je napisao/la:@frutko pa nisam ni ja u 12 god. skole nikad ucio, pa sam opet dobro prolaziotalent
![]()
![]()
i to iz maternjeg jezika
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
To su te godineFrutek je napisao/la:Kod mene opušteno zajebancija, nekad sam bio super iz matematike al sad mi bitnije popit kafu neg bit na casu, al kad se nafuram razvaljujemĆeMa je napisao/la:@frutko pa nisam ni ja u 12 god. skole nikad ucio, pa sam opet dobro prolaziotalent
![]()
![]()
i to iz maternjeg jezika
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma ja sam cuo da si najveca slihtara... tamo sve petice na lepe ociFrutek je napisao/la:Zavlacim se po napomenama, jedan profesor stalno traži ukor za mene i druga a mi na ostalim casovima relativno fini i so je ba najgore niko mu ne vjeruje da ga driblamoalfarouqaminu je napisao/la:mara da si se zavlacio u guzicama profesorimaFrutek je napisao/la: Joj ovih strebera nisam ucio 10 sati u 11 godina ukupno a opet nisam nikad pao sve se popravi u maju laganini![]()
alfarouqaminu je napisao/la:ma ja sam cuo da si najveca slihtara... tamo sve petice na lepe ociFrutek je napisao/la:Zavlacim se po napomenama, jedan profesor stalno traži ukor za mene i druga a mi na ostalim casovima relativno fini i so je ba najgore niko mu ne vjeruje da ga driblamoalfarouqaminu je napisao/la: mara da si se zavlacio u guzicama profesorima![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
ni ja nisam cesto bio na bos. a i ja sam imao 4.....al kecaFrutek je napisao/la:Kod mene opušteno zajebancija, nekad sam bio super iz matematike al sad mi bitnije popit kafu neg bit na casu, al kad se nafuram razvaljujemĆeMa je napisao/la:@frutko pa nisam ni ja u 12 god. skole nikad ucio, pa sam opet dobro prolaziotalent
![]()
![]()
i to iz maternjeg jezika
![]()
Kod nas ako ne dolažiš na Bosanski imaš 4 ako dolažiš ponekad, imaš 5
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Sad sam skonto da sam umjesto dolaziš pis´o dolažiš 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
mene ubijaju casovi engleskog i latinskog...au ove godine nisam bio na ukupno 10 casovaLBJ MVP je napisao/la:To su te godineFrutek je napisao/la:Kod mene opušteno zajebancija, nekad sam bio super iz matematike al sad mi bitnije popit kafu neg bit na casu, al kad se nafuram razvaljujemĆeMa je napisao/la:@frutko pa nisam ni ja u 12 god. skole nikad ucio, pa sam opet dobro prolaziotalent
![]()
![]()
i to iz maternjeg jezika
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Oj školaraca ,mi nismo bili mirni ni na jednom času ,ja se javim nekim profesorima i pitam ih može kome je dosadno napolje ,kaže on može ,a mi svi izađemo 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
koju si ba ti skolu is'o ??legenda reala je napisao/la:Oj školaraca ,mi nismo bili mirni ni na jednom času ,ja se javim nekim profesorima i pitam ih može kome je dosadno napolje ,kaže on može ,a mi svi izađemo
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
Ma dobro i mi pravimo sranja jednom nam je lik rek´o da će nas natjerat da iznesemo sve stolove i stolice napolje a mi na odmoru iznesemo kad proalzi razredniklegenda reala je napisao/la:Oj školaraca ,mi nismo bili mirni ni na jednom času ,ja se javim nekim profesorima i pitam ih može kome je dosadno napolje ,kaže on može ,a mi svi izađemo
- pintol_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Vrijedi pogledati...dio kortea...
Vrijedi pogledati...dio kortea...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Inače goraždanske škole su poznate po strogoćilegenda reala je napisao/la:Oj školaraca ,mi nismo bili mirni ni na jednom času ,ja se javim nekim profesorima i pitam ih može kome je dosadno napolje ,kaže on može ,a mi svi izađemo
A mi smo u 6. skontali ebo nastavnike od tada nam je lijepo u školi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Evo vam moje ocjene...pa parite oci...
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- alfarouqaminu
- Kontakt:
aj ne lazi legendolegenda reala je napisao/la:Oj školaraca ,mi nismo bili mirni ni na jednom času ,ja se javim nekim profesorima i pitam ih može kome je dosadno napolje ,kaže on može ,a mi svi izađemo
Ja svoje ne smijem stavit, imam 2 iz fizičkog između ostalog 
hej nu izostanaka...2 u cijeloj godadis.p je napisao/la:
Evo vam moje ocjene...pa parite oci...![]()
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
adis.p je napisao/la:
Evo vam moje ocjene...pa parite oci...![]()
![]()
2 izostanka samo ima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.