Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Libo racku Legrottagliea, osvojio je večeras Scudetto 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Samo da ga Alex danas zabije i to je to...

Seba i Amauri ce nas unistit

Seba i Amauri ce nas unistit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Mogo bi nam Amauri danas vratiti za sve ,,, ocekivam hattrick od njega
Nadam se da Del Piero dadne koji danas to me najvise intresuje oko danasnje utakmice,,,
znaci danas ako ne pobjeidmo 100% ide Del neri?
Nadam se da Del Piero dadne koji danas to me najvise intresuje oko danasnje utakmice,,,
znaci danas ako ne pobjeidmo 100% ide Del neri?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nadam se da si mislio Garay + pare - Chielini.Portillo je napisao/la:A jeste zapeli za ove naseCitam sad na AS-u, da zelite Garaya. Sumnjam da ste upoznati s njegovim kvalitetama, ali momak je drugi najbolji stoper u Realu, vrlo siguran, ne panicari, dobro tehnicki potkovan, a vrlo je mlad, ima potencijala da se razvije u jednog od najboljih stopera svijeta. Mozda bi moglo doci do neke razmjene (npr. Garay - Chellini + pare). Vidjecemo.
Sto se tice Aguera. On sigurno nece u Juve.
Inače, Garay mi je najdraži igrač u Realu, zbog frizurice
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma ide on svakako, jbg... jedino da smo toliko losi pa ne mozemo zamjenu naci, onda ce ostat

Ma dajte Contea i vozdra...
1 Buffon 2 Motta 3 Chiellini 4 Melo 6 Grosso 7 Salihamidzic 10 Del Piero 13 Manninger 15 Barzagli 17 Traore 19 Bonucci 20 Toni 23 Pepe 25 Martinez 29 De Ceglie 30 Storari 32 Matri 36 Giandonato 37 Boniperti 43 Sorensen.
Bez Aquillanija, De Ceglie se konacno vratio...

Ma dajte Contea i vozdra...
1 Buffon 2 Motta 3 Chiellini 4 Melo 6 Grosso 7 Salihamidzic 10 Del Piero 13 Manninger 15 Barzagli 17 Traore 19 Bonucci 20 Toni 23 Pepe 25 Martinez 29 De Ceglie 30 Storari 32 Matri 36 Giandonato 37 Boniperti 43 Sorensen.
Bez Aquillanija, De Ceglie se konacno vratio...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma super samo nek ode a nek nedode Mazzari jer ode nam i jos jedna godina uzalud.
Kako bi volio da nam dovedu Deschampsa..
Nesto smo tanki u sredini.. necemo imati nikakvu igru,, Martinez i pepe s strane.. koda smo Chievo jebote
Kako bi volio da nam dovedu Deschampsa..
Nesto smo tanki u sredini.. necemo imati nikakvu igru,, Martinez i pepe s strane.. koda smo Chievo jebote
- sarajlija89
- Kontakt:
ma smijesan sastav danas
Joj razbice nas Parma, pa pola igraca Parme nosilo dres Juventusa i otjerani
Ima da ginu
2-1 za nas ili za njih...
Joj razbice nas Parma, pa pola igraca Parme nosilo dres Juventusa i otjerani
2-1 za nas ili za njih...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sastav za danas je sam po sebi blago rečeno bijedan
Crno nam se piše 
Ž '21!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Na poziciju lijevog beka izvjestan je dolazak Zieglera iz Sampe, ebala ih Sampa njihova, ali nije on toliko loša solucija 
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
Heh...i sta imamo njega i de cegliea..nijedan nije top igrac na toj poziciji ili bar priblizno...
Clishyu istice ugovor, pa sta cekaju hajvani
Ma eto, nije Reto los igrac, poboljso bi nasu igru na lijevom boku, ali ne mozes ti nista napravit bez vrhunskih igraca...
On je free transfer??
Clishyu istice ugovor, pa sta cekaju hajvani
Ma eto, nije Reto los igrac, poboljso bi nasu igru na lijevom boku, ali ne mozes ti nista napravit bez vrhunskih igraca...
On je free transfer??
- Ponos Torina
- Kontakt:
Portillo je napisao/la:A jeste zapeli za ove naseCitam sad na AS-u, da zelite Garaya. Sumnjam da ste upoznati s njegovim kvalitetama, ali momak je drugi najbolji stoper u Realu, vrlo siguran, ne panicari, dobro tehnicki potkovan, a vrlo je mlad, ima potencijala da se razvije u jednog od najboljih stopera svijeta. Mozda bi moglo doci do neke razmjene (npr. Garay - Chellini + pare). Vidjecemo.
Sto se tice Aguera. On sigurno nece u Juve.
Cuj za Garay-a pare i Chiellini sta je stobom
Aguero nije nemoguc niko nije nedostizan
inace danas ce mo od Parme dobiti bodove sigurno bice golova,natezanja,preokreta ali ce po pobijediti.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- SoloJuve26
- Kontakt:
to znaci da nece Bastos igrati Beka "ako" dodje,,
al treba nam podhitno jedan dobar kvalitetan desni bek,, inace ce biti i iduce sezone katastrofalno
al treba nam podhitno jedan dobar kvalitetan desni bek,, inace ce biti i iduce sezone katastrofalno
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A normalno da je se besplatan, zato nam i dolazi isto kao i Pirlo
A za desnog beka vjerovatna "akvizicija"
je Stephan Lichtsteiner
Švicarci će igrati bekove, za nadati je se da neće biti šuplji kao i švicarski sir
A za desnog beka vjerovatna "akvizicija"
Švicarci će igrati bekove, za nadati je se da neće biti šuplji kao i švicarski sir
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
Jedini desni bek koji bi nam valjo, iz Italije, je De Silvestri....kakav lichtsteiner
taj Beck iz Hoffenheima, nezz vala...solidan je...nama ostao upamcen po golu Azzuzrinima na Euru 2007. mislim...
Pa mi smo imali istu situaciju i za Mottu i Traorea. Vazili su za perspektivne i solidne igrace..bas kao i Ziegler i Beck... i sta smo dobili, potpuni promasaj sa obojicom...
Sta da nam se isto desi???

taj Beck iz Hoffenheima, nezz vala...solidan je...nama ostao upamcen po golu Azzuzrinima na Euru 2007. mislim...
Pa mi smo imali istu situaciju i za Mottu i Traorea. Vazili su za perspektivne i solidne igrace..bas kao i Ziegler i Beck... i sta smo dobili, potpuni promasaj sa obojicom...
Sta da nam se isto desi???
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:A normalno da je se besplatan, zato nam i dolazi isto kao i Pirlo![]()
![]()
A za desnog beka vjerovatna "akvizicija"je Stephan Lichtsteiner
![]()
Ma Pirlo ostaje u milan
Ja ovog Lichesteinera nikako nepodnosim, nedo bog da dodje .. po meni je Salihamidzic bolji ,, netreba nam , nek malo otvore dzep i dovedu kvalitetnog beka inace nema se sta nadati,,neznam sto samo gledaju u italije, ima dobri bekova u Ligue 1 treba samo otvoriti oci..
Da se malo potrude mogli bi dovesti Bosinngwu na free transfer, cini mi se da mu ugovor istice sad na ljeto,..
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 15 maj 2011, 12:35, ukupno mijenjano 2 puta.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Treba Messi-a iz Almerie dovesti(Pablo Daniel Piatti)Ima toliko dobrih i jeftinijih igraca oni idu za neke trulje koje trce da se obezbjede za zivot.....
Muka mi je od ove politike transfera u Juventusu....
Muka mi je od ove politike transfera u Juventusu....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Po meni Lichtsteiner je malo iznad prosječnog beka, samo košta 11 miliona, bolje je dovesti Becka za 7-8, nego za ovoga davati 11, a ovaj je još stariji 3-4 godine...Meni je nekako simpatičan Lichtsteiner i zato mi ne bi bilo žao kad bi zaigrao, borben je i požrtvovan, nekako radi za ekipu sličan Caceresu (njega nikad neću prežaliti)...
Motta je raspad sistema što jest jest, dok je Traore skoro čitavu sezonu bio povrijeđena, odigra jednu tekmu i odmah nešto povrijeđen, obojica su teška fula
Motta je raspad sistema što jest jest, dok je Traore skoro čitavu sezonu bio povrijeđena, odigra jednu tekmu i odmah nešto povrijeđen, obojica su teška fula
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
Piattia je svojevremeno Trezeguet vrbovao da dodje u Juve, jos dok je bio u Argentini..dobar s njim mislim....
jak je tehnicar, ali jbg...nije to dovoljno. Seba je jaci od sviju pa nije uspio...
Jbt, pa ne mogu da shvatim. Juventus je klub sa ogromnom tradicijom i imenom. I oni nama poluigrace dovode....
caceres..eh, da..on je vrijedan igrac bio...ali, idioti su to
Uparava, jbem vam mater vise aaaaaaaaaaaaaaa
jak je tehnicar, ali jbg...nije to dovoljno. Seba je jaci od sviju pa nije uspio...
Kome nijeMuka mi je od ove politike transfera u Juventusu....
Jbt, pa ne mogu da shvatim. Juventus je klub sa ogromnom tradicijom i imenom. I oni nama poluigrace dovode....
caceres..eh, da..on je vrijedan igrac bio...ali, idioti su to
Uparava, jbem vam mater vise aaaaaaaaaaaaaaa
- SoloJuve26
- Kontakt:
mogli smo imi poceti "uprava Napolje"
Mi moramo podhitno pojacati zadnji red, to bi trebalo biti prio 1
Mi moramo podhitno pojacati zadnji red, to bi trebalo biti prio 1
- SoloJuve26
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.