BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

skyisthelimit

BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la skyisthelimit » 20 maj 2011, 16:46

nekome smeta sto se pozivaju Mravac, Pandza i govore im da nisu borci kao Nadarevic ili Jahic... a jel, a taj isti Mravac u prijateljskoj tekmi jedva zivu glavu izvukao, rebra povrijedjena, krv mokrio ali vama to nista ne znaci, jer vazno je samo da se pljuje po Papetu pa k`o god bio pozvan ili igrao, uvijek se neko nadje sa floskulom sto nije pozvao ovog, sto nije pozvao onog :roll:
15.10 - 15.06 ...

djokica
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la djokica » 20 maj 2011, 16:53

vendeta87 je napisao/la:Pa vidis da i ne znas bas puno, sto se svi hvatate te Rize ili kako vec. Susic ima iskustvo iz Francuske Prve lige, Kupa UEFA i turske Prve lige. Ili da ti trazimo Zidanove izjave od kojeg trenera je najvise naucio na pocetku svoje karijere. Covjek nije najbolji na svijetu, ali nije los trener. Meni samo nije jasno zasto ga ne mozemo podrzati i pustiti da radi posao? Je li moguce da sve ovo radite zbog nekoliko dripaca kojima se ne igra za Reprezentaciju ili zbog ostalih koji su upitnog kvaliteta i koje ne poziva?
Kao sto rekoh, on vjeruje ovoj grupi igraca i zasad ima solidne rezultate. Kad neko prokocka njegovo povjerenje, ne sumnjam da ce pozvati novog. A vec do sada je nasao prilican broj igraca koji su novi u timu. Pa pobogu, ne mogu svi odjednom.
Zakljucak: Pustite covjeka da radi svoj posao, a vi i dalje budite mesari, profesori, inzinjeri, ucenici, studenti ili sta ste vec
P.S. Stvarno je sramota kad neko na ovom forumu napise za Safeta Susica da je konj, papak, neznalica, idiot....
Ima isukstva u igranju na sredini tabele i borbi za opstanak, a ti si bi sa Zidanom kada je on to rekao, još malo pa će biti da je otkrio i Mesija. Dabogda Sušić osvojio EP 2012 sa našom repkom a ja bio najveća budala ovdje eto jel sad u redu, ti ovdje braniš Sušića kao da je nepogrešiv, pa hoćeš svakom da zabraniš bilo kakve kritike.[/quote]

Tebi ili je 14 ili si stvarno hendikepiran!!! Koga ja branim? Samo kazem da nema razloga za kritike kad sve ide kako treba. A igraci su svakako njegov izbor.
I kad sam ja pokusao nekome nesto zabraniti? Imas brate pravo, pisi do sutra. Ja sam glup sto ulazim u diskusiju sa djecom i maloumnicima
FKS❤️1946

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 maj 2011, 16:55

Ima isukstva u igranju na sredini tabele i borbi za opstanak, a ti si bi sa Zidanom kada je on to rekao, još malo pa će biti da je otkrio i Mesija. Dabogda Sušić osvojio EP 2012 sa našom repkom a ja bio najveća budala ovdje eto jel sad u redu, ti ovdje braniš Sušića kao da je nepogrešiv, pa hoćeš svakom da zabraniš bilo kakve kritike.[/quote]

Tebi ili je 14 ili si stvarno hendikepiran!!! Koga ja branim? Samo kazem da nema razloga za kritike kad sve ide kako treba. A igraci su svakako njegov izbor.
I kad sam ja pokusao nekome nesto zabraniti? Imas brate pravo, pisi do sutra. Ja sam glup sto ulazim u diskusiju sa djecom i maloumnicima[/quote]

Hvala ti na komplimentima to samo govori o tvojoj doraslosti za normlanu diskusiju.

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 20 maj 2011, 17:13

Principatus je napisao/la:Kako god, evo ti lula za mir i evo ruza. Ok?

vazi. :)
Principatus je napisao/la:Ja sam jednostavno misljenja, da je Mudonja jos uvjek podcjenut i da radi vise nego samo solidan posao.
niko od nas ne podcjenjuje medunjanina, naprotiv. u par navrata sam naveo da momak radi odlican posao na poziciji koju mu je dodijelio pape. stoji sve sto si rekao a mogli bi dodati i to da umije iznjeti loptu, tj. odlicno povezuje odbranu i napad a to se trazi od igraca koji igraju na toj poziciji.
ali, ali, mene brine sta ce se dogoditi kada budemo igrali protiv jacih reprezentacija; protiv ekipa koje permanentno vrse pritisak na zadnju liniju?! e, bojim se da ce upravo tada kiksati a ti kiksevi su kobni jer protiv takvih ekipa ni nasa vrhunska navala nece redati sanse kao sto ih je redala protiv rumunije.
da rezimiramo, :D to sto je postavio safet izgleda vise nogo dobro ali ce, najvjerovatnije, nastati problemi kada momci(pogotovo medo) budu igrali protiv jacih ekipa. za razliku od njega, salihovic je iskusan i preiskusan jer u nogama ima X teskih i preteskih utakmica protiv renomiranih klubova kao sto su bayo, salke, hsv...
treba dodati i to da je ´sestica´ salihova prirodna pozicija, tj. pozicija na kojoj se najbolje osjeca i s koje pruza najbolje partije.
ako nastavimo igrati kao do sada, vjerujem da mozemo do baraza u kojem ce nas opet cekati kalibri ala portugal - ekipe koje kaznjavaju i najmanju greskicu.
VanBasten je napisao/la:Hmm, ako Salihović zauzme Lulićevo mjesto, Lulić bi možda mogao biti prekomandovan na istureno krilo; uloga koju je Ibi ne baš tako dobro igrao protiv Francuske.
istina, lula je najjaci na krilu: brz, odlican tehnicar, neumoran i vrlo opasan za svakog protivnika.
dakle, nadajmo se da ce ga sajo prekomandovati na tu poziciju.
ako ih tako postavi vjerujem da iz rumunije mozemo donijeti sva tri boda(treba iskoristiti situaciju u kojoj se nalaze). lulic na krilu, salihovic na beku, ako nista barem cemo imati yebeno jaku lijevu stranu pa makar skripalo u sredini :lol:
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2011, 18:22

Eh,ono o cemu sam i pisao.Ne pise nam se bas plaho dobro.
Vedo odletio u St.louis na cevape i bureke materine.Trening zdra'o.
Salihovic na Ibizi sa trebom,trening zdra'o
Mujdza isto u Zagrebu,kod materine serpe pune graha.trening zdr'o
Besic isto planduje.
Sto se tice ovih ''svaba'', zayebano.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 20 maj 2011, 18:54

Argument o najboljem startu je glupost nevidjena. Eto Susic bi uzeo Spaniju tamo i Tursku. Nije mogo Albaniju uzet, sa Canom i 10 sljadoledzija, kamoli sta drugo.

Previse se i Lulic dize u nebesa, a odigro samo jednu vrhunsku utakmicu, od njih 4-5. Polako.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 maj 2011, 18:56

floyd je napisao/la:Argument o najboljem startu je glupost nevidjena. Eto Susic bi uzeo Spaniju tamo i Tursku. Nije mogo Albaniju uzet, sa Canom i 10 sljadoledzija, kamoli sta drugo.
A Ciro bi pobjedio nekog iz drugog sesira ? :? :?
ser del barça es el millor que hi ha !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 maj 2011, 18:58

floyd je napisao/la:Argument o najboljem startu je glupost nevidjena. Eto Susic bi uzeo Spaniju tamo i Tursku. Nije mogo Albaniju uzet, sa Canom i 10 sljadoledzija, kamoli sta drugo.

Previse se i Lulic dize u nebesa, a odigro samo jednu vrhunsku utakmicu, od njih 4-5. Polako.
daj ba sta serete, ko je to jos uzeo albaniju u nasoj grupi? pricas neke nebuloze samo da se kaze nesto
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 maj 2011, 18:58

Volio bih da sad ako nam skinu suspenziju u igracima proradi onaj "bosanski inat" da prostu puknu da razbijemo Rumune, da pokazemo Uefi i svim ostalim da nam je stalo do fudbala.
8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2011, 18:58

Nije mogao ni Portugal kod kuce iste te sljadoljedzije.Ali su zato mogli nas.Ode argument u pm.
U pravu si,polako.Najzad u ekipu se vraca i Salihovic,kako je bog rekao.Tako da ce tek tad Lulic da ostane makar na pola puta ka nebesima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 maj 2011, 19:21

djokica je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:giannini

To nije Nadareviceva pozicija,ja sam te pitao po cemu je on ispred Nadarevica u repki,po cemu su tu ispred njega Pandza i Mravac ? Sta su to njih dvojica bolji od njega ?
Bolji su zato sto SELEKTOR BIH SAFET SUSIC misli tako. I to je vise nego dovoljno. A vi, vjeciti pljuvaci Safetovog lika i djela, posle Safeta da se prijavite na izbor za selektora , pa brate sastavite sta god hocete.
To vam je sansa da postavite Alispahica na desno krilo, Stilica na zadnjeg veznog, izbacite Misimovica ili Pjanica jer ne mogu zajedno, otjerate Hasagica jer mi imamo boljeg koji nece da igra....
:lol: :lol: :lol: :lol: nemoj dalje molim te :D

I bez argumenata dovoljnih,ljudi se hvataju najboljeg starta do sad u kvalifikacijam..Susic bi 100% savladao Tursku i Spaniju na strani :lol: kako da ne..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2011, 19:28

Nismo mogli vala ni kod kuce.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 maj 2011, 19:34

Kuci smo im pruzili dostojan otpor,protiv Turaka smo mogli slavit,a bgmi mogli i izgubit,sa Spanijom nisu lose izgledali na terenu,ali kvalitetan je na strani Spanije ;)

Mec sa Francuskom ne treba ni spominjat,ljudima nas nadigrali u svim segmentima igre,sreca sto smo malo golova primili..

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 20 maj 2011, 19:37

danas covjek mora biti vise od trenera i nekog takticara da bi ekipa koju vodi igrala dobro...cini mi se da igraci postuju Safeta zbog njegove karijere i profesionalizma koji je stekao igrajuci u inostranstvu ....on im je dao zeljeni mir i odmakao ih od medija....zastitio ih od mahalaca i oni to cijene.....vidi se da jedna dobra atmosfera vlada izmedju selektora i igraca....po meni je to bitnije nego bilo kakve taktike.....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2011, 19:44

harry_90 je napisao/la:Kuci smo im pruzili dostojan otpor,protiv Turaka smo mogli slavit,a bgmi mogli i izgubit,sa Spanijom nisu lose izgledali na terenu,ali kvalitetan je na strani Spanije ;)

Mec sa Francuskom ne treba ni spominjat,ljudima nas nadigrali u svim segmentima igre,sreca sto smo malo golova primili..
Jah, a sto ne pogleda stanje igraca tad i sad.
Evo bas Ibro koji je bio u tim postavama nezamjenjiv,sjedi li sjedi na klupi veceras protiv Kazana.
Da ne govorimo o drugim igracima.
Turska je iz drugog sesira bila kao i Rumunija.Kakav je onda bio otpor protiv Rumunije ako je protiv Turske bio dostojan.
Isto tako kad spominjes Francusku i Spanija je bila iz prvog sesira pa nam petaka uvalise sa drugom postavom.
Glupo je uopste porediti te stvari,jer uvijek ima na zasto- zato.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 maj 2011, 20:37

Ja stvarno ne znam sto je Safet pozvao Maletica, Mravca, Avdukica i Subasica.
Koji moron, mogao je pozvati Robbena umjesto Maletica, Vidica umjesto Mravaca a i Evru umjesto Subasica.
PAPE ODLAZI

Diino_10
Kontakt:

Post Postao/la Diino_10 » 20 maj 2011, 20:38

soko je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto je Safet pozvao Maletica, Mravca, Avdukica i Subasica.
Koji moron, mogao je pozvati Robbena umjesto Maletica, Vidica umjesto Mravaca a i Evru umjesto Subasica.
PAPE ODLAZI
Trenutno ni nemamo boljih igrača na toj poziciji, Safet je objasnio zašto nije pozvao Papca i Begovića. ;)
BOSNA ♥

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 maj 2011, 20:49

Diino_10 je napisao/la:
soko je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto je Safet pozvao Maletica, Mravca, Avdukica i Subasica.
PAPE ODLAZI
Trenutno ni nemamo boljih igrača na toj poziciji, Safet je objasnio zašto nije pozvao Papca i Begovića. ;)
A Nadarevic,to hoces reci da je Mravac bolji od njega ? Muratovic jest star,ali sa svojim znanjem i iskustvom moze pomoci reprezentaciji,ne vidim zasto i on ne bi bio pozvan u koji mec.

Diino_10
Kontakt:

Post Postao/la Diino_10 » 20 maj 2011, 20:53

harry_90 je napisao/la:A Nadarevic,to hoces reci da je Mravac bolji od njega ? Muratovic jest star,ali sa svojim znanjem i iskustvom moze pomoci reprezentaciji,ne vidim zasto i on ne bi bio pozvan u koji mec.
Kažem samo realno koga hoće Pape. I ja sam ZA Nadarevića, ali mi ništa ne odlućujemo. Zar se Muratović nije povukao iz repke?
BOSNA ♥

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 maj 2011, 21:25

harry_90 je napisao/la:
djokica je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:giannini

To nije Nadareviceva pozicija,ja sam te pitao po cemu je on ispred Nadarevica u repki,po cemu su tu ispred njega Pandza i Mravac ? Sta su to njih dvojica bolji od njega ?
Bolji su zato sto SELEKTOR BIH SAFET SUSIC misli tako. I to je vise nego dovoljno. A vi, vjeciti pljuvaci Safetovog lika i djela, posle Safeta da se prijavite na izbor za selektora , pa brate sastavite sta god hocete.
To vam je sansa da postavite Alispahica na desno krilo, Stilica na zadnjeg veznog, izbacite Misimovica ili Pjanica jer ne mogu zajedno, otjerate Hasagica jer mi imamo boljeg koji nece da igra....
:lol: :lol: :lol: :lol: nemoj dalje molim te :D

I bez argumenata dovoljnih,ljudi se hvataju najboljeg starta do sad u kvalifikacijam..Susic bi 100% savladao Tursku i Spaniju na strani :lol: kako da ne..
A koji si to ti qrac u fudbalu pa da dajes sebi za pravo da znas bolje od Safeta? Pokrij se jorganom, balavce. :x

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []