Uvijek se neko uhvati za neštoVanBasten je napisao/la:Fakat, koji klinac ste se uhvatili Papca.
Begović, Ibričić, Nadarević, Papac... samo nek' se nešto dešava...
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Uvijek se neko uhvati za neštoVanBasten je napisao/la:Fakat, koji klinac ste se uhvatili Papca.
Gadno bi bilo kad se nebi imao za sta uhvatiti.Ovako uvijek ima ''materijala''Virtu4l je napisao/la:Uvijek se neko uhvati za neštoVanBasten je napisao/la:Fakat, koji klinac ste se uhvatili Papca.![]()
hehehe, nažalost istina.Virtu4l je napisao/la:Uvijek se neko uhvati za neštoVanBasten je napisao/la:Fakat, koji klinac ste se uhvatili Papca.![]()
Sta ako babi naraste ono, pa iznenadi dedu? Cuj logicno???? Govorim o trenutnom stanju a ono je sledece: prije nekoliko dana, kada se cinilo da Rengersi ne zeli produziti ugovor sa njim, Papak je izjavio da je ce se odazvati na poziv da igra za reprezentaciju BiH. Nikakve uslove nije pominjao, dovoljno je bilo sto je suspendovan izvrsni odbor i predsjednistvo. Posle toga je ipak potpisao ugovor na godinu dana i odmah drugi dan je izjavio da ne vjeruje da ce ga pozvati (ko bi to rekao ako se nada i zeli poziv), da stanje jos nije sredjeno...bla, bla. Potvrda o cemu se zapravo radila stigla je ubrzo. Iako ga ja nikada ni pod koju cijenu ne bih pozvao, ali posto je Pape selektor i on ga moze pozvati, gledajuci sve buduce utakmice kvalifikacija, ako je i u jednoj on potreban (po meni nije) to je ona sledeca sa Rumunima u gostima. I sta se desava? Pape ga nozove i pita; "Sta bi ba od one price sto rece ti da ces se odazvati ako te pozovem"? A ovaj ce ti: "ma znas nije doslo vrijeme jos, a nesto nisam ni dobar...vrti mi se u glavi jos od udesa u Austriji, nisam spreman, a skupstina nije jos glasala, ali ne zatvaram ja vrata za sobomVirtu4l je napisao/la:Zar ti prije par minuta ne nazva neke papcima, levatima, papčinama. Šta ako Saša već u septembru protiv Bjelorusije bude u kombinacijama za meč?
Mislim, sasvim je logično bilo da Papac ne dođe na ovo okupljanje.
Mislim da se cini nepravda prema Alispahicu, a i Supica ne bi trebalo zaboraviti, ne znam po kojoj logici su Avdukic i Sehic ispred njega. PO MENI bi to bilo sve sto je diskutabilno, a kako sam ja samo navijac koji nema uvida u mnoge detalje u koje strucni stab na celu sa selektorom ima, onda mi ostaje samo da vjerujem da su oni u pravu a ja u krivu i da navijam za reprezentaciju BiH.BIHfan je napisao/la:Iskreno ne svidja mi se odabir igraca, ali Pape ne mjenja ekipu koja igra dobro i koja donosi rezultate. Ne treba kvarit atmosferu u ekipi, pozivanjem Begovica ili Papca bi se malo narusila atmosfera mozda i neka zasad ovih momaka. Idemo po pobjedu aBd.
potpis. to mi ide najvise na zivce kad citam podforum o repki. uvijek se nadje tu mnogo seljaka(barem po ponasanju) koji vrijedjaju nase igrace i sami sebe samo da popljuju ili odbrane safeta. fuj!VanBasten je napisao/la: hehehe, nažalost istina.
Svi pobrojani zajedno s još sijaset imena su samo instrumenti u već epskoj forumkoj borbi kontra Safeta/za Safeta.
Ljude ni krive ni dužne razvlačimo po ustima zarad nekog "višeg cilja", što je u ovom slučaju napad, ili odbrana Papeta.
ajmo jos tamas, mutu, torje, rat i marica i to je toPrincipatus je napisao/la:Chivu kao prvi digao bijelu zastavu. Pametan tip.
Raspad sistema!ĆeMa je napisao/la:ajmo jos tamas, mutu, torje, rat i marica i to je toPrincipatus je napisao/la:Chivu kao prvi digao bijelu zastavu. Pametan tip.
spielführer_21 je napisao/la: Da hoće još Mutu sresti kakvog dilera..
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la: Da hoće još Mutu sresti kakvog dilera..![]()
![]()
![]()
potpis!!!MrShadow je napisao/la:Po meni velike sanse da oderemo i Rumuniju i Albaniju, bez vecih problema, samo ako nasi budu igrali kao sto su protiv Slov/Mex/Ru ..
Ako uzmemo 6 bodova u te 2 utakmice 100% se borimo u Parizu za 1 mjesto.
ma mi se ne trebamo brinuti za pijetlove, mi trebamo tekmu po tekmu igrati, osvajati sto je moguce vise bodova, a francuzi ce kiksat, kad tadmiralem444 je napisao/la:potpis!!!MrShadow je napisao/la:Po meni velike sanse da oderemo i Rumuniju i Albaniju, bez vecih problema, samo ako nasi budu igrali kao sto su protiv Slov/Mex/Ru ..
Ako uzmemo 6 bodova u te 2 utakmice 100% se borimo u Parizu za 1 mjesto.
jer mi bi onda prakticno 2 boda manje od francuza imali,al imaju oni idu bjelorusiji,daoce tu kako kiksat bar remi kakav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.