BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Virtu4l
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2011, 22:16

VanBasten je napisao/la:Fakat, koji klinac ste se uhvatili Papca.
Uvijek se neko uhvati za nešto :lol:

Begović, Ibričić, Nadarević, Papac... samo nek' se nešto dešava... 8-)
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2011, 22:21

Virtu4l je napisao/la:

Gadno bi bilo kad se nebi imao za sta uhvatiti.Ovako uvijek ima ''materijala''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 maj 2011, 22:24

Virtu4l je napisao/la:

hehehe, nažalost istina.
Svi pobrojani zajedno s još sijaset imena su samo instrumenti u već epskoj forumkoj borbi kontra Safeta/za Safeta.
Ljude ni krive ni dužne razvlačimo po ustima zarad nekog "višeg cilja", što je u ovom slučaju napad, ili odbrana Papeta.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

madrileno
Kontakt:

Post Postao/la madrileno » 20 maj 2011, 22:27

Ljudi bolan pustite kraju prepucavanja ovo ono,ako nam skinu suspenziju nadjite dobar kafic,drustvo,pivce,mackice i uzivajte u tekmi protiv rumuna.zbilja kada dodjes da se informises toliko negativaca ima da pozli covjeku(svaka cast pojedincima)volim te bosno ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 maj 2011, 22:44

Iskreno ne svidja mi se odabir igraca, ali Pape ne mjenja ekipu koja igra dobro i koja donosi rezultate. Ne treba kvarit atmosferu u ekipi, pozivanjem Begovica ili Papca bi se malo narusila atmosfera mozda i neka zasad ovih momaka. Idemo po pobjedu aBd.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 maj 2011, 22:45

Virtu4l je napisao/la:Zar ti prije par minuta ne nazva neke papcima, levatima, papčinama. Šta ako Saša već u septembru protiv Bjelorusije bude u kombinacijama za meč?

Mislim, sasvim je logično bilo da Papac ne dođe na ovo okupljanje.
Sta ako babi naraste ono, pa iznenadi dedu? Cuj logicno???? Govorim o trenutnom stanju a ono je sledece: prije nekoliko dana, kada se cinilo da Rengersi ne zeli produziti ugovor sa njim, Papak je izjavio da je ce se odazvati na poziv da igra za reprezentaciju BiH. Nikakve uslove nije pominjao, dovoljno je bilo sto je suspendovan izvrsni odbor i predsjednistvo. Posle toga je ipak potpisao ugovor na godinu dana i odmah drugi dan je izjavio da ne vjeruje da ce ga pozvati (ko bi to rekao ako se nada i zeli poziv), da stanje jos nije sredjeno...bla, bla. Potvrda o cemu se zapravo radila stigla je ubrzo. Iako ga ja nikada ni pod koju cijenu ne bih pozvao, ali posto je Pape selektor i on ga moze pozvati, gledajuci sve buduce utakmice kvalifikacija, ako je i u jednoj on potreban (po meni nije) to je ona sledeca sa Rumunima u gostima. I sta se desava? Pape ga nozove i pita; "Sta bi ba od one price sto rece ti da ces se odazvati ako te pozovem"? A ovaj ce ti: "ma znas nije doslo vrijeme jos, a nesto nisam ni dobar...vrti mi se u glavi jos od udesa u Austriji, nisam spreman, a skupstina nije jos glasala, ali ne zatvaram ja vrata za sobom :) " . Eto, slobodan prijevod, vjerovatno malo drugacije je receno, ali u sustini to je to. A ljudi su zbog tog idiota i hrsuza pljuvali i na pasija usta vreijedjali jednog Mravca, postenjacinu i igraca koji ce zdravlje zaloziti, vrijedjali jednog Pandzu, lava u kopackama...pa cak i jednog Lulica. Yebo Papka, ne nerviram se ja zbog njega...ja tacno znam ko je i sta misli, gneralno me nervira ovaj nas bosanski yebeni tzv. merhametluk i lakovjernost...nikada nisam vidio ljude da su podlozni da se tako njima manipulise kao sto su Bosanci. Najvise zbog toga smo u gownima do guse, najvise zbog toga nemamo drzavu drzavom, niti cemo je u skoroj buducnosti imati, najvise zbog toga nas niko i ne cijeni jer konta da ce lako sa nama...Kada se sjetim koni entuzijazam je bio u proslim kvalifikacijama.... , od rata (ispravka od agresije), nikada vece radosti u BiH nije bilo, nikada vise pozitivne energije...nasi momci su dali sve od sebe...i zamisli kada onda sada dodje neko i kaze: "jedino je Papac pravi, ovi drugi si gowna...", eto pas bio ako bi imalo zalio takog namah zik...Covjek gledao svoje interese, gleda ih i sada, i ja tu nemam problema, ali problemi nastaju kada mu...takvom kaki je, ovi nasi tzv. strucnjaci pocnu mosnje titrati, covjeku dodje da povrati.
Kakva bolan Bjelorusija, evo dizem specijalno za tebe ponudu na 1000 eura, pas bio ko slaze. Prosto ko pasulj - odazove se pozivu, ja tebi hiljadarku - ne odazove ti uplati za neku organizaciju koja se bavi jetimima i skeniraj potvrdu ovdje...
Zadnja izmjena: Saban, dana/u 20 maj 2011, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 maj 2011, 22:54

BIHfan je napisao/la:Iskreno ne svidja mi se odabir igraca, ali Pape ne mjenja ekipu koja igra dobro i koja donosi rezultate. Ne treba kvarit atmosferu u ekipi, pozivanjem Begovica ili Papca bi se malo narusila atmosfera mozda i neka zasad ovih momaka. Idemo po pobjedu aBd.
Mislim da se cini nepravda prema Alispahicu, a i Supica ne bi trebalo zaboraviti, ne znam po kojoj logici su Avdukic i Sehic ispred njega. PO MENI bi to bilo sve sto je diskutabilno, a kako sam ja samo navijac koji nema uvida u mnoge detalje u koje strucni stab na celu sa selektorom ima, onda mi ostaje samo da vjerujem da su oni u pravu a ja u krivu i da navijam za reprezentaciju BiH.
Hajmo Bosno, Bosno, Bosno, Bosno, Bosno ....hajmo Hercegovine!!!!!!!!!!!
1:1 u Bukurestu!!!!
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 maj 2011, 23:00

Ali najsmjesnije je kad je izjavio da ne vjeruje da ce ga pozvat i kad ga je ovaj pozvao, on se ne odazove. :mrgreen: Ne treba dalje. ;)

Elvis10
Kontakt:

Post Postao/la Elvis10 » 21 maj 2011, 14:40

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=138001

chivu nece vise da igra za rumune :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 maj 2011, 14:49

VanBasten je napisao/la: hehehe, nažalost istina.
Svi pobrojani zajedno s još sijaset imena su samo instrumenti u već epskoj forumkoj borbi kontra Safeta/za Safeta.
Ljude ni krive ni dužne razvlačimo po ustima zarad nekog "višeg cilja", što je u ovom slučaju napad, ili odbrana Papeta.
potpis. to mi ide najvise na zivce kad citam podforum o repki. uvijek se nadje tu mnogo seljaka(barem po ponasanju) koji vrijedjaju nase igrace i sami sebe samo da popljuju ili odbrane safeta. fuj!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 maj 2011, 15:04

Chivu kao prvi digao bijelu zastavu. Pametan tip. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 21 maj 2011, 15:06

Principatus je napisao/la:Chivu kao prvi digao bijelu zastavu. Pametan tip. :D
ajmo jos tamas, mutu, torje, rat i marica i to je to :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 21 maj 2011, 15:08

Sad je 110% sigurno da ćemo pobjediti :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 21 maj 2011, 15:10

Po meni velike sanse da oderemo i Rumuniju i Albaniju, bez vecih problema, samo ako nasi budu igrali kao sto su protiv Slov/Mex/Ru ..

Ako uzmemo 6 bodova u te 2 utakmice 100% se borimo u Parizu za 1 mjesto.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 maj 2011, 15:13

Chivu nije ni sjenka onog starog Chivua, najviše zbog ozljede glave kad ga je Pellisier pogodio kopačkom po čelinki, ali opet je dobro što ne igra.. Da hoće još Mutu sresti kakvog dilera..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 maj 2011, 15:15

ĆeMa je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Chivu kao prvi digao bijelu zastavu. Pametan tip. :D
ajmo jos tamas, mutu, torje, rat i marica i to je to :mrgreen:
Raspad sistema! :lol: :lol: :lol:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 21 maj 2011, 15:15

spielführer_21 je napisao/la: Da hoće još Mutu sresti kakvog dilera..
:lol: :lol: :lol: :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 maj 2011, 15:17

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la: Da hoće još Mutu sresti kakvog dilera..

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 21 maj 2011, 15:18

MrShadow je napisao/la:Po meni velike sanse da oderemo i Rumuniju i Albaniju, bez vecih problema, samo ako nasi budu igrali kao sto su protiv Slov/Mex/Ru ..

potpis!!!
jer mi bi onda prakticno 2 boda manje od francuza imali,al imaju oni idu bjelorusiji,daoce tu kako kiksat bar remi kakav...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 21 maj 2011, 15:21

miralem444 je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:Po meni velike sanse da oderemo i Rumuniju i Albaniju, bez vecih problema, samo ako nasi budu igrali kao sto su protiv Slov/Mex/Ru ..

potpis!!!
jer mi bi onda prakticno 2 boda manje od francuza imali,al imaju oni idu bjelorusiji,daoce tu kako kiksat bar remi kakav...
ma mi se ne trebamo brinuti za pijetlove, mi trebamo tekmu po tekmu igrati, osvajati sto je moguce vise bodova, a francuzi ce kiksat, kad tad
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []