Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

adriano_leite
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la adriano_leite » 20 maj 2011, 00:00

dema je napisao/la:A sto je onda trazio Shaqa i Jamisona,sto je onda tvrdio da s njima moze do titule,jeste li citali njegove izjave,sto nije rekao Shaq mi ne treba ili necu Jamisona on je koliko hoces puta dao intervju u kojem kaze sta mislis o dolasku tj eventualnom trade Jamisona on odgovara,ako ga dovedemo mi smo sampioni i sad nije do njega,eto on nista nije kriv,sta cemo ako ne osvoji s Heatom ko ce onda bit kriv.Uostalom prozvakana tema ,ovdje niko nece o njemu promjenit misljenje,sta je uradiio uradio,nek se nosi s tim.
Brate ja sam odustao, nema fajde hahahahah. Miran ja mirni oni, svako ima svoje misljenje...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 maj 2011, 15:14

Još ovo nije gotovo, treba obje pobijediti kući i povesti 3-1
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 20 maj 2011, 15:16

Sa kraljem do naslova

slika

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 maj 2011, 15:18

To Begonja kralju
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2011, 16:42

Ted Mosby:

odkad ti navijas za MIAMI :shock: ..tebe sam prije gledo da navijas za neku drugu ekipu..barem si tako piso prosle godine to znam...sta tebi bi? :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 maj 2011, 17:12

SaltCityAttack je napisao/la:Ted Mosby:

odkad ti navijas za MIAMI :shock: ..tebe sam prije gledo da navijas za neku drugu ekipu..barem si tako piso prosle godine to znam...sta tebi bi? :)
Ma prebacio se jos ovako potpucava bezveze,ocekivalo bi se vise od jednog navijaca Sunsa i Nasha ali ,njemu je bitno da je kontra Bullsa

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 maj 2011, 17:34

dema je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Ted Mosby:

Ma prebacio se jos ovako potpucava bezveze,ocekivalo bi se vise od jednog navijaca Sunsa i Nasha ali ,njemu je bitno da je kontra Bullsa

Nisam ja protiv Bullsa, nego mi je James drugi najdraži igrač poslije Nasha, a kako Sunsa nema u Play-off-u...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2011, 18:12

aha ok.. pa znam da sam vidio ranije da si za nekog drugo navijao pa zato pitam....dema ja njeg anisam vidjeo da potpucava...vidjeo sam samo da podrzava Miami, ali daleko od toga da je ovaj kao onaj mali sa koride :)...ovog samo sto sam vidjeo da bodri Miami i to je to sto naravno ima pravo...samo upitao sam onako covjeka, jer sam pomislio da se meni nije ucinilo da on navija za neku drugu ekipu, pa reko odkud sad Miami
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 21 maj 2011, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 maj 2011, 19:16

SaltCityAttack je napisao/la:aha ok.. pa znam da sam vidio ranije da si za nekog drugo navijao pa zato pitam....dema ja njeg anisam vidjeo da potpucava...vidjeo sam samo da podrzava Miami, ali daleko od toga da je ovaj kao onaj mali sa koride :)...ovog samo sto sam vidjeo da bodri Miami i to je to sto naranvo ima pravo...samo upitao sam onako covjeka, jl sam pomislio da se meni nije ucinilo da on navija za neku drugu ekipu, pa reko odkud sad Miami
Salty kralju, ako Bullsi budu bolji i prođu ja ću im od srca čestitati, navijat ću za njih u finalu. Jbg, ko je bolji nek pobijedi ali na pošten način, obe dosadašnje utakmice su bile fer i korektne i nadam se da će se tako i nastaviti
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 21 maj 2011, 14:03

dema je napisao/la:A sto je onda trazio Shaqa i Jamisona,sto je onda tvrdio da s njima moze do titule,jeste li citali njegove izjave,sto nije rekao Shaq mi ne treba ili necu Jamisona on je koliko hoces puta dao intervju u kojem kaze sta mislis o dolasku tj eventualnom trade Jamisona on odgovara,ako ga dovedemo mi smo sampioni i sad nije do njega,eto on nista nije kriv,sta cemo ako ne osvoji s Heatom ko ce onda bit kriv.Uostalom prozvakana tema ,ovdje niko nece o njemu promjenit misljenje,sta je uradiio uradio,nek se nosi s tim.
Dobro sad sto je James MISLIO da sa njima moze do titule je opet druga tema. Uostalom bi volio da vidim kad je to James izjavio da su sigurni sampioni ako dovedu Jamison-a, koliko se ja sjecam on je rekao da Jamison moze pomoci na putu ka tituli i to je to. Krivicu zbog neosvojene titule sigurno najmanje snosi James, da nije njega oni finale nebi ni vidjeli ocima, opet ponavljam pa evo Cleveland-u niko nije otisao osim njega (u toku sezone Williams) pa vidi gdje zavrsise na kraju. Vi od the decisiona i njegovih izjava pravite neke skandale koje realno nisu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 maj 2011, 14:22

pa dobro jedina mana mu je sto je to sve onako ispalo...ebiga dovodio je kuci sve ekipe koje ga zele,a ustvari je zao gdje ce otici :)...drugo ipak je on igrao za club odakle i on sam dolazi, tako da to narod vise zbog toga gleda..da je on sad igrao za Orlando i otisao to bi bilo drugacije ili ako sad ode Howard, vjeruj mi da se nece dignuti prasina oko toga...ipak svi su ocekivali da on ostane kod kuce i to je to...ma hajde otiso covjek neka je sretno mu i valjda nije pogrijesio,ali izgubio je dosta navijaca tim potezom...prije svega sve navijace je izgubio u dva najveca grada New York i Chicago.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 maj 2011, 14:29

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro jedina mana mu je sto je to sve onako ispalo...ebiga dovodio je kuci sve ekipe koje ga zele,a ustvari je zao gdje ce otici :)...drugo ipak je on igrao za club odakle i on sam dolazi, tako da to narod vise zbog toga gleda..da je on sad igrao za Orlando i otisao to bi bilo drugacije ili ako sad ode Howard, vjeruj mi da se nece dignuti prasina oko toga...ipak svi su ocekivali da on ostane kod kuce i to je to...ma hajde otiso covjek neka je sretno mu i valjda nije pogrijesio,ali izgubio je dosta navijaca tim potezom...prije svega sve navijace je izgubio u dva najveca grada New York i Chicago.
iz jednog prostog razloga zato sto nije otisao tamo.Mediji su ga vezivali za barem 5 klubova i cim je krenula prica navijaci klubova iz New Yorka i Chicaga su se bas ponadali da bi King mogao doci u njihov grad,ali to se nije desilo i jednostavno su ga zamrzili ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 maj 2011, 15:09

Balon je napisao/la:
Dobro sad sto je James MISLIO da sa njima moze do titule je opet druga tema. Uostalom bi volio da vidim kad je to James izjavio da su sigurni sampioni ako dovedu Jamison-a, koliko se ja sjecam on je rekao da Jamison moze pomoci na putu ka tituli i to je to. Krivicu zbog neosvojene titule sigurno najmanje snosi James, da nije njega oni finale nebi ni vidjeli ocima, opet ponavljam pa evo Cleveland-u niko nije otisao osim njega (u toku sezone Williams) pa vidi gdje zavrsise na kraju. Vi od the decisiona i njegovih izjava pravite neke skandale koje realno nisu.
Shaq, Delonte, Big Z, James, svi su oni bili kljucni za Cavse. Treba napomenuti i da je AV povrijedjen, Mo je bio povrijedjen pola sezone, odnosno nikada nije ni zalijecio povredu, a to su dva kljucna igraca koja su ostala u timu. Nije mi jasno kako neko moze pricati da su ovi Cavsi i Cavsi sa Jamesom isti samo sto sada nema Jamesa. To nikada necu da razumijem, cuj isti. 4 igraca otisla, plus James koji je najbolji igrac trenutno u NBA, znaci fakticki prva petorka otisla jbt i opet neko se nadje pametan da kaze da su isti. Ne vjerujem ocima...

Mes Que Un Club!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 maj 2011, 17:07

L-Train je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro jedina mana mu je sto je to sve onako ispalo...ebiga dovodio je kuci sve ekipe koje ga zele,a ustvari je zao gdje ce otici :)...drugo ipak je on igrao za club odakle i on sam dolazi, tako da to narod vise zbog toga gleda..da je on sad igrao za Orlando i otisao to bi bilo drugacije ili ako sad ode Howard, vjeruj mi da se nece dignuti prasina oko toga...ipak svi su ocekivali da on ostane kod kuce i to je to...ma hajde otiso covjek neka je sretno mu i valjda nije pogrijesio,ali izgubio je dosta navijaca tim potezom...prije svega sve navijace je izgubio u dva najveca grada New York i Chicago.
iz jednog prostog razloga zato sto nije otisao tamo.Mediji su ga vezivali za barem 5 klubova i cim je krenula prica navijaci klubova iz New Yorka i Chicaga su se bas ponadali da bi King mogao doci u njihov grad,ali to se nije desilo i jednostavno su ga zamrzili ;)

ma ja za Jamesa nisam nista rekao covjek je imao tu svoju odluku i to je to..naravno da sam volio da je dosao u Chicago, ali ja vjerujem da je on danas free agent, da se nebi dvoumio gdje bi otisao...U Chicagu mu samo mozda ljudi zamjere, jer su na onaj nacin cekajuci njega, mogli propustiti dovesti druga pojacanja... Cekali smo njega i izgubili smo Amarea, a mogli smo izgubiti i Boozera...takodjer Wade najvise je zamrzen ovdje , jer je iz Chicaga, a dva puta je nesto trazio kod nas, sto je takodjer oduzeo dosta vremena nama...S obzirom da je Chicago danas konkurentna ekipa i imamo Rosa i izpostovanja prema njemu , naravno da James ovdje ima malo svojih simpatija danas...za New York ja stvarno ne znam kakvo je stanje, ali ovdje znam zasto je tako....da je ostao u Cavsima, danas bi bio idealan svima i to je to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 21 maj 2011, 19:42

adriano_leite je napisao/la:
Balon je napisao/la:
Shaq, Delonte, Big Z, James, svi su oni bili kljucni za Cavse. Treba napomenuti i da je AV povrijedjen, Mo je bio povrijedjen pola sezone, odnosno nikada nije ni zalijecio povredu, a to su dva kljucna igraca koja su ostala u timu. Nije mi jasno kako neko moze pricati da su ovi Cavsi i Cavsi sa Jamesom isti samo sto sada nema Jamesa. To nikada necu da razumijem, cuj isti. 4 igraca otisla, plus James koji je najbolji igrac trenutno u NBA, znaci fakticki prva petorka otisla jbt i opet neko se nadje pametan da kaze da su isti. Ne vjerujem ocima...
Pa to kažu likovi koji se razumiju u košarku kao ja u softball! Neki ljudi nikada neće shvatiti da je košarka timski sport. Dobro su Cavsi i skupili išta pobjeda kad se uzme u obzir koje sve osim Jamesa otišao.
Allez

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 maj 2011, 19:46

@SaltCityAttack

ma ne vjerujem da je i u New Yorku puno bolja situacija ipak sad oni imaju tamo Amarea i Carmela ;)

jedino zbog cega i mozete biti ljuti na njega je to sto je dosta cekao da kaze svoju konacnu odluku,ali covjek nije zelio zuriti i nije htio davati izjave gdje ide dok ne bude 100% siguran da ce tamo i zavrsiti ;)

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 22 maj 2011, 04:28

adriano_leite je napisao/la: Shaq, Delonte, Big Z, James, svi su oni bili kljucni za Cavse. Treba napomenuti i da je AV povrijedjen, Mo je bio povrijedjen pola sezone, odnosno nikada nije ni zalijecio povredu, a to su dva kljucna igraca koja su ostala u timu. Nije mi jasno kako neko moze pricati da su ovi Cavsi i Cavsi sa Jamesom isti samo sto sada nema Jamesa. To nikada necu da razumijem, cuj isti. 4 igraca otisla, plus James koji je najbolji igrac trenutno u NBA, znaci fakticki prva petorka otisla jbt i opet neko se nadje pametan da kaze da su isti. Ne vjerujem ocima...
@ammare
za tebe sam doktor kosarke a ako hoces ispricat cu ti i malo nesto o softballu

@adriano
I ja nemogu da vjerujem svojim ocima kad vidim da navijac Cavsa izgleda ni nezna ko mu je igrao u starnoj petorci u prosloj sezoni.
Kakav Varejao, West, Ilgauskas i bakraci i prva petorka? Jedino vam je Williams falio u prvoj petorci ove sezone a i dok je on igrao se niste bas proslavili. Za razliku od prosle sezone kad ste imali najbolji omjer u regularnoj sezoni.
Ovi ostali su igrali ali nisu to sad igraci koji su proveli jedno 35 min. na parketu.
I nisam mislio doslovno da niko nije otisao znam i ja da su West i O Neal otisli ali to po meni uopste nije vrijedno spomena jer to nisu igraci koji donose prevagu na parketu. Ti od obicnih role playera pravis kljucne igrace.
Meni niko nece prodati neku pricu, pa postoje podatci sve se zna ko je igrao vise a ko manje.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 maj 2011, 05:07

Balon je napisao/la:
pa da si pratio koliko pricas da jesi citao bi te izjave,ne 1 vec vise njih,nijedan igrac nije obecavao titule kao on,evo sad su obecali on i wade 5-6 titula tj dinastiju jeli opet ako ne osvoji,neko drugi kriv,on je trazio ove igrace koje je imao,to sto nije dobro birao niko mu nije kriv.evo dosao je u heat ako ne osvoji bice on kriv i nek preuzme odg. ne moze vazda neko drugi bit kriv a sebe nazivas kraljem,pa kralju osvoji nesta,iako to sad s ovom 3 nece vrijedit kao da je uspio s cavsima

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 maj 2011, 09:55

@balnon-respekt za svaki tvoj post,ali ovdje ima toliko kvazi znalaca NBA da samo bezze trosis svoje vrijeme prepirući sa tim likovima

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 maj 2011, 10:52

Balon je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Shaq, Delonte, Big Z, James, svi su oni bili kljucni za Cavse. Treba napomenuti i da je AV povrijedjen, Mo je bio povrijedjen pola sezone, odnosno nikada nije ni zalijecio povredu, a to su dva kljucna igraca koja su ostala u timu. Nije mi jasno kako neko moze pricati da su ovi Cavsi i Cavsi sa Jamesom isti samo sto sada nema Jamesa. To nikada necu da razumijem, cuj isti. 4 igraca otisla, plus James koji je najbolji igrac trenutno u NBA, znaci fakticki prva petorka otisla jbt i opet neko se nadje pametan da kaze da su isti. Ne vjerujem ocima...
@ammare
za tebe sam doktor kosarke a ako hoces ispricat cu ti i malo nesto o softballu

@adriano
I ja nemogu da vjerujem svojim ocima kad vidim da navijac Cavsa izgleda ni nezna ko mu je igrao u starnoj petorci u prosloj sezoni.
Kakav Varejao, West, Ilgauskas i bakraci i prva petorka? Jedino vam je Williams falio u prvoj petorci ove sezone a i dok je on igrao se niste bas proslavili. Za razliku od prosle sezone kad ste imali najbolji omjer u regularnoj sezoni.
Ovi ostali su igrali ali nisu to sad igraci koji su proveli jedno 35 min. na parketu.
I nisam mislio doslovno da niko nije otisao znam i ja da su West i O Neal otisli ali to po meni uopste nije vrijedno spomena jer to nisu igraci koji donose prevagu na parketu. Ti od obicnih role playera pravis kljucne igrace.
Meni niko nece prodati neku pricu, pa postoje podatci sve se zna ko je igrao vise a ko manje.
Kralju, ja sam rekao to ti je fakticki prva petorka, sto ne znaci da sam rekao da je to prva petorka Cavsa bila prosle sezone. Ne kontam zasto imas potrebu da moje rijeci izvrces kao onda kada si rekao da koristim pricu kako ce Cavsi osvojiti prije Jamesa. Covjece, Delonte West je bio jedan od kljucnih igraca koji su ulazili sa klupe i jeste, donosio je prevagu mnogo puta, a to sto vecina vidi samo ono sta James uradi, to nije ni moj ni bilo ciji problem. Shaq kakav god da je on je bio u prvoj petorci i jos uvijek moze da odigra dobre partije. Ako toliko pratis NBA onda znas da je Big Z nasa legenda i da je covjek u nasem timu milion godina i da ce vjerovatno njegov dres zavrsiti medju dresovima legendi Cavsa. Varejao je jedan od najboljih odbranbenih igraca (visokih), on je igrac tipa J.N. iz Bullsa, on radi ono sto statistika ne biljezi, a cini mi se da ti svrsavas na statistike i razne podatke, ko je koliko zabio, ko je koliko asistirao, ali u kosarci postoji momenti koji se ne biljezi, momenti kada Varejao iznervira Howarda, pa Howard dobije tehnicku itd. Nije bolan samo James igrao u Cavsima, bilo je tu dosta igraca. Znaci da ti opet ponovim, kada sam rekao da su otisla 4 igraca, rekao sam da je FAKTICKI OTISLA prva petorka, jer tu imas jednog krilnog igraca, imas 2 centra od kojih Big Z moze igrati i kao cetvorka, otisao bek suter koji je takodjer i playmaker, jel tako? Ti sad napravi od mene kao nekog ko ne zna ko je igrao prosle sezone za Cleveland haha. Covjece citaj, citanje je mnogo korisno, mozda ne na forumu, ali u zivotu ce ti trebati. Onaj ko gleda statistiku, sigurno ne moze da vidi znacenje koje je imao Delonte, Big Z, Shaq, Varejao za Cleveland, ali to mogu da vide oni koji su pratili utakmice Clevelanda.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.