Ma nije los Bell,pazi nije zvijezda ili bilo sta od toga znamo to svi al pogadja otvorene suteve to vama treba,u svakom slucaju ovo sto Thibbs radi sa Bogansom ce se nastaviti i sljedece sezone tako da vi od star sutera nemate nista,mislim naravno da imate ali mislim ipak da ce Thibs nastaviti sa Bogansovih 20+ minuta sto Thortonu ili bilo kome od ovih sto ih spominjete ne odgovara.U svakom slucaju imate poene na PG i SF sad morate znaci morate napraviti i poene iz reketa.Noah vam to ne radi Booz je poslab(citaj jako slab) sa tim,ili je ispod prosjeka kojeg vi trebate.Zato kad udje Bell recimo imate poene sa klupe a Jefferson dole da trpa.To je neka moja vizija samo sto se vi nikad ne bi odrekli Noaha,a ni sami ne znate kakav vam je potencijal u Asiku jer on radi sve sto i Noah samo je puno manje navikaniji igrac pa bi ste za Noaha mogli dobiti dobru 2 i back-up centra a Asik nek igra u prvih 5.Ima kombinacija al najbolja je ja mislim ova da trade Noah i Boozer za SG i C(PF) koji ce davati poene i eto vam ekipe a salary jako dobar da i one tamo sezone ako ne uspijete sljedece napravite jako dobar posao na trzistuTitova-Juga je napisao/la:Ma kakav Bell, nista od njega, nama treba vrhunski suter.
Ali slazem se za Big Alla, kako bi nam on dobro dosao jeb?ote !
Rose
Thornton
Deng
Al Jefferson
Noah
Chicago Bulls
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jest brate, ali kako njega dovest?...vratiti im Booza?. nada se da su Jazzeri pukli, pa da ce pristati na ovoTitova-Juga je napisao/la:Ma kakav Bell, nista od njega, nama treba vrhunski suter.
Rose
Thornton
Deng
Al Jefferson
Noah
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
opet sanjate o howardu
sta ce vam on, imati all-stara noaha
za howarda jedino da date rosea, i to da se orlando prevari pa da na takav trade pristanu
sta ce vam on, imati all-stara noaha
za howarda jedino da date rosea, i to da se orlando prevari pa da na takav trade pristanu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Slatinash_7
- Kontakt:
Boozer i pick,mozda ukljuciti neku tarabu sa klupe i eto drama dobrog igraca.Pazi vi morate nesto promijeniti osim tog free agenta na 2.Znatel mozda kakava je situacija sa PF na trzistu da mozda trade Booza za SG a PF dovest iz free agenta.Naravno ne treba zaboraviti da vam je PG isto slab na klupi,al imate i draft ...SaltCityAttack je napisao/la:jest brate, ali kako njega dovest?...vratiti im Booza?. nada se da su Jazzeri pukli, pa da ce pristati na ovoTitova-Juga je napisao/la:Ma kakav Bell, nista od njega, nama treba vrhunski suter.
Rose
Thornton
Deng
Al Jefferson
Noah
...ma polahko ba, ako bi nam Boozer bio onakav kakav je bio kad se vratio nakon povrede ruke, ja bi bio zadovoljan, jer zaista u tom periodu je bio dosta dobar , pa cak se i on sam smatro all star igracem
...mislim zaista u tom periodu nije bio los imao je preko 20p po rekmi i 11s sto je bilo dosta dobro, ali nakon ove druge povrede, covjek je za neprepoznat....nadat se da on bude onaj stari slijedece sezone i evo kako stvari stoje vjerovatno Hamilton i uzmemo jos jednog dobrog free agenta i to bi bilo to.... eh sad ukoliko bude mogucnosti da se pravi trade za Howarda zasto ne to iskoristiti
Slatina Bog i batina
- SaltCityAttack
- Kontakt:
zasto sanjam?..zato sto kazem da ukoliko nam se pruzi prilika da uzmemo Howarda i da ga ne uzmemo?...pa prvo nisam ni rekao da ga mozemo uzeti, jer ja cisto sumnjam da ce on igdje otici, ali sam slusao na radiju neke stvari koje povezuju Howarda sa Bullsima...to za Noaha i All star, pa dobro kad moze igrat Horford,zasto nebi mogo i Noah ...pa ti sam rece da combinovano Atlanta centri, na celu sa all starom Horfordom postigli citavih 23pKK_Bosna je napisao/la:opet sanjate o howardu![]()
![]()
sta ce vam on, imati all-stara noaha![]()
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ajde salt pusti hajtere da uzivaju.Vi bi sad mijenjali citavu ekipu,ipak smo i ovako medju 4 i bez ikakvih pojacanja na godinu smo jaci.Booz nije odradio trening kamp,imao 2 teske povrede,nestalo snage bazu nije imao iz priprema i kad je najpotrebnije bio jako slab.Noah takodje 2 povrede ,i isto nije bio 100%.Ja sam zadovoljan treba rijesit sutera,idealno bi bilo dovest Ripa,on je sve sto Thibs zeli,zna izac iz blokova sutat,igra odbranu,ima sampionsko iskustvo,ma pravi igrac za ovaj tim.Hardena mi ne mozemo dobit iako je i on dobar izbor.Malo strpljena molim Thibs za godinu toliko uradio ,donio najbolji omjer sezone,postao trener godine uveo nas u finale istoka,Rosea ucinio MVP-em,pustio ga da se kali u najtezim uslovima ,nije uspio ok ima 22g i treba da sad uci i grijesi,jer da sad moze zasto bi onda sluzilo to veteransko iskustvo.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BiHFan nam je izgleda dobio vjecni ban
...zasto sta je uradio on da dobije vjecni ban, zato sto se ne mozemo sloziti u komunikaciji?... umjesto da se baniraju smaraci i spameri, dobije ban lik koji konstantno pise i zapravo navijac prije svega NBA, dok pojedini haman i ne prate NBA, a uvjek se nadju da prvi komentarisu .. sramota sto jest jest, ali od ovog trenutka stvarno ne znam vise ni sta da kazem, ali najbolje ostaviti smarace, da uzivaju na forumu i to bi bilo to
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Slatinash_7 je napisao/la: Ma nije los Bell,pazi nije zvijezda ili bilo sta od toga znamo to svi al pogadja otvorene suteve to vama treba,u svakom slucaju ovo sto Thibbs radi sa Bogansom ce se nastaviti i sljedece sezone tako da vi od star sutera nemate nista,mislim naravno da imate ali mislim ipak da ce Thibs nastaviti sa Bogansovih 20+ minuta sto Thortonu ili bilo kome od ovih sto ih spominjete ne odgovara.U svakom slucaju imate poene na PG i SF sad morate znaci morate napraviti i poene iz reketa.Noah vam to ne radi Booz je poslab(citaj jako slab) sa tim,ili je ispod prosjeka kojeg vi trebate.Zato kad udje Bell recimo imate poene sa klupe a Jefferson dole da trpa.To je neka moja vizija samo sto se vi nikad ne bi odrekli Noaha,a ni sami ne znate kakav vam je potencijal u Asiku jer on radi sve sto i Noah samo je puno manje navikaniji igrac pa bi ste za Noaha mogli dobiti dobru 2 i back-up centra a Asik nek igra u prvih 5.Ima kombinacija al najbolja je ja mislim ova da trade Noah i Boozer za SG i C(PF) koji ce davati poene i eto vam ekipe a salary jako dobar da i one tamo sezone ako ne uspijete sljedece napravite jako dobar posao na trzistu
Veoma solidan je Bell, nista vise od toga. Predobar u odbrani i da Bullsima tako jako ne treba jedan izraziti suter, slozio bih se sa tim da upravu Raju dovedemo, ali ovako nista.
Thibs bi bio apsolutni ludjak ukoliko ne bih iskoristio nekog jako dobrog sutera u ekipi jer zna i on gdje mu najvise skripi u ekipi. Dalje, razlika izmedju Asika i Noahe je ogromne, a prije svega tu mislim na iskustvo. Noah igra sa obe ruke i medju prvima nam istrcaje kontre, nekada umjesto Rose odigra ulogu playa veoma efektno. U odbrani je munja i kada on ima double double i dadne tu dodatnu energiju na terenu, Chicago dobiva utakmice. Asik mora da popravi igru izvan 1m od kosa. zna koristiti svoju visinu i svaku zeli da zakuca, ali mora i ledjima nauciti igrati te obje ruke koristiti. Plus, ono sto me najvise zasmetalo kod Asika je to da mu lopta nerijetko ispada iz ruka kada ima cist zicer nakon proigravanja Rosea ili nekog drugog. Uglavnom Asika ne bih mijesao ni u jedan trade jer je izvanredan sa klube i sjajan odbrambeni igrac.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:opet sanjate o howardu![]()
![]()
sta ce vam on, imati all-stara noaha![]()
Sta je rec druze, ti se prilagodio ovim klincima pa ti svaki upis provokacija i ismijavanja.
I onda se pitate sto ne mozete normalno komunicirati na ovoj temi ?!
Ko je ovdje uopste govorio da bi svrsavao na dolazak Howarda.
Ja sam prvi evo recimo protiv. Najbitnije nam je da dovedemo dobru dvojku a ja pravu zamjen u Boozu vidim u Gibsonu koji je sve bolji i bolji, jos malo da nauci ledjima igrati i to je to.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Slatinash_7 je napisao/la: Boozer i pick,mozda ukljuciti neku tarabu sa klupe i eto drama dobrog igraca.Pazi vi morate nesto promijeniti osim tog free agenta na 2.Znatel mozda kakava je situacija sa PF na trzistu da mozda trade Booza za SG a PF dovest iz free agenta.Naravno ne treba zaboraviti da vam je PG isto slab na klupi,al imate i draft ...
S tobom se vec da diskutovati, vidi se da si upucen veoma dobro u situaciju, prije svega da pratis kosarku, to se odmah da primjetiti.
Slazem se za slabog backupa na pg, odnosno Watsona. Ali vidi ovo, mi kada bi doveli veoma dobrog SG tipa Thornton, Richardson i slicno, to bi automatski skinulo astronomski teret koji je Rose imao na sebi ove sezone jer je upravo tu najveca boljka. Niko osim njega u timu ne zeli da uzme taj zadnji sut cak ni kada imaju loptu u svom posjedu na par sec. do isteka napada.
To ti je vise nego solidna ideja, na draftu da uzmemo nekog pf, ali ne znam zaista koliko su tamo dobri igraci ostali kada mi dodjemo na red na toj poziciji.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
P.S
BHFAN dobio vjecni ban ?!
Nabrojat cu makar pet, sest osoba ovdje koji su zasluzili isti a i dalje pisu...
Smijesno ali neka im bude, barem ce decko odmoriti glavu od nebuloza, provokatora, licemjera i klinaca sa ove teme.
Nabrojat cu makar pet, sest osoba ovdje koji su zasluzili isti a i dalje pisu...
Smijesno ali neka im bude, barem ce decko odmoriti glavu od nebuloza, provokatora, licemjera i klinaca sa ove teme.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Pa eto trudim se biti objektivan i obrazloziti neke stvari i svoje misljenje,ne nametati nikome nista i ne ulaziti u nikakve rasprave tipa leBron,Rose,Rondo i tako to.Moram ti priznati da ovu sezonu nisam bas nesto pratio kao inace,al eto znam ponestoTitova-Juga je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la: Boozer i pick,mozda ukljuciti neku tarabu sa klupe i eto drama dobrog igraca.Pazi vi morate nesto promijeniti osim tog free agenta na 2.Znatel mozda kakava je situacija sa PF na trzistu da mozda trade Booza za SG a PF dovest iz free agenta.Naravno ne treba zaboraviti da vam je PG isto slab na klupi,al imate i draft ...
S tobom se vec da diskutovati, vidi se da si upucen veoma dobro u situaciju, prije svega da pratis kosarku, to se odmah da primjetiti.
Slazem se za slabog backupa na pg, odnosno Watsona. Ali vidi ovo, mi kada bi doveli veoma dobrog SG tipa Thornton, Richardson i slicno, to bi automatski skinulo astronomski teret koji je Rose imao na sebi ove sezone jer je upravo tu najveca boljka. Niko osim njega u timu ne zeli da uzme taj zadnji sut cak ni kada imaju loptu u svom posjedu na par sec. do isteka napada.
To ti je vise nego solidna ideja, na draftu da uzmemo nekog pf, ali ne znam zaista koliko su tamo dobri igraci ostali kada mi dodjemo na red na toj poziciji.
Sto se tice ovog boldovanog,to vam je i vise nego potrebno u nadolazecoj sezoni samo sto ja tu vidim jedan mali problem,kako ce Rose nauciti uzimati i pogadjati te suteve pored nekog drugog dobrog sutera i zvijezde.Recimo J-Rich bi kod vas uzimao dosta takvih suteva a Rose time gubi iskustvo.tako da to treba malo izbalansirati,tj ne ici po J-Richa pa cak ni Thortona koji se strahovito puno razvio ove sezone i dosta takvih suteva uzimao a odbrana mu nije nesto.Ja bi doveo Craforda jer je igrac koji ulazi sa klupe znaci uklapa se u sistem Bogansovih 20 minuta otprilike,stim da mi ova gore teorija onda malo pada u vodu al valja to sad sve izbalansirati,a po meni je ovo najbolje rjesenje.Alfa nekad spomenu Macka koji vam se predpostavlja na draftu to je SG cuo si za njega sigurno,sta cete sa njega onda...? A PF na draftu su meni se cini slabi tako da to ide kroz trade.Mislim da je vama najvaznije da vjerujete u Thibsa i sistem a sve ostalo ce doci na svoje
Slatina Bog i batina
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa zar nije crawford rekao da zeli otici iz atlante jer mu je dosta ulazenja sa klupe?
- Titova-Juga
- Kontakt:
Slatinash_7 je napisao/la: Pa eto trudim se biti objektivan i obrazloziti neke stvari i svoje misljenje,ne nametati nikome nista i ne ulaziti u nikakve rasprave tipa leBron,Rose,Rondo i tako to.Moram ti priznati da ovu sezonu nisam bas nesto pratio kao inace,al eto znam ponesto
Sto se tice ovog boldovanog,to vam je i vise nego potrebno u nadolazecoj sezoni samo sto ja tu vidim jedan mali problem,kako ce Rose nauciti uzimati i pogadjati te suteve pored nekog drugog dobrog sutera i zvijezde.Recimo J-Rich bi kod vas uzimao dosta takvih suteva a Rose time gubi iskustvo.tako da to treba malo izbalansirati,tj ne ici po J-Richa pa cak ni Thortona koji se strahovito puno razvio ove sezone i dosta takvih suteva uzimao a odbrana mu nije nesto.Ja bi doveo Craforda jer je igrac koji ulazi sa klupe znaci uklapa se u sistem Bogansovih 20 minuta otprilike,stim da mi ova gore teorija onda malo pada u vodu al valja to sad sve izbalansirati,a po meni je ovo najbolje rjesenje.Alfa nekad spomenu Macka koji vam se predpostavlja na draftu to je SG cuo si za njega sigurno,sta cete sa njega onda...? A PF na draftu su meni se cini slabi tako da to ide kroz trade.Mislim da je vama najvaznije da vjerujete u Thibsa i sistem a sve ostalo ce doci na svoje
Ma Thibsov sistem je totalno u redu, jedino mu zamjeram ove sezone sto ama bas nikakvo povjerenje nije dao Butleru barem tokom regularne sezone kada smo imali ogromne prednosti u mnogim utakmicama vec do par min. do kraja posljednje cetvrtine. Ja mislim da bi on to i sa ostankom Keitha mogao izbalansirati, naravno da Bogans ulazii sa klupe a doticni suter ko to vec bio bude u pocetnoj. Tu ne bih puno gubili u odbrani osim ako ne mislimo dovoditi nekog kao on Nick Young ili Jamal Crawford koji apsolutno ne igraju odbranu. Thornton i Richardson ipak koliko toliko sudjeluju u tom segmentu igre. Mislim da je vec Jamal izjavljivao da hoce da ide iz Atlante jer mu je pun dzon toga da bude sesti igrac. Ma vidit cemo, sad ce juli mjesec brzo
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
mozda je to greskaTitova-Juga je napisao/la:P.S
i ja sam do prije 5 min bio banovan TRAJNO....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ma kakvi slucajno brate. Pisao je i razlog zasto sam banovan. Al et sad je sve ok, pravda pobjedila tj. ja.Melo15 je napisao/la:mozda je to greskaTitova-Juga je napisao/la:P.S
i ja sam do prije 5 min bio banovan TRAJNO....
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Welcome back !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
ja sta vi izmenjaste ekipu. pa, zar zaista vi mislite da ima potrebe za tolikim promjenama?
ipak smo mi medju 4 ekipe dosli, i bili smo najblji u regularnom dijelu...
vjerujem da cemo iduce godine biti jaci i bez promjena, jer ekipa ce biti na okupu vec sezonu zajedno, i hemija bi trebala biti bolja.kad bi gledali da bude idealno, onda kab bi doveli nekog pristojnog na 2ci, i kotarisali se Boozera, onda bi bili na konju. mada i bez toga, ja sam zadovoljan sa ekipom koju imamo, i nebi zalio ni sec. da nebude nikakvih promjena, pa makar morao trpiti Boozerovu odbranu jos jednu sez.
sta, kako, ko dobi ban, zbog ceka?
covjek jedan dan propusti, i svasta se nesto izdogadja.
ipak smo mi medju 4 ekipe dosli, i bili smo najblji u regularnom dijelu...
vjerujem da cemo iduce godine biti jaci i bez promjena, jer ekipa ce biti na okupu vec sezonu zajedno, i hemija bi trebala biti bolja.kad bi gledali da bude idealno, onda kab bi doveli nekog pristojnog na 2ci, i kotarisali se Boozera, onda bi bili na konju. mada i bez toga, ja sam zadovoljan sa ekipom koju imamo, i nebi zalio ni sec. da nebude nikakvih promjena, pa makar morao trpiti Boozerovu odbranu jos jednu sez.
sta, kako, ko dobi ban, zbog ceka?
covjek jedan dan propusti, i svasta se nesto izdogadja.
Postovanje treba zaraditi.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Nisam upoznat sa tom cinjenicom,mada ne znam zasto bi tako rekao imao je svojih skoro pa 30+ minuta po utakmici a jaka je konkurencija tamo Joe Johnson je ipak za klasu jaci igrac.Nebitno glavno je da je on to rekao i da sad po meni on nema sta traziti u Bullsima jer Bogans ce igrat od prve,sto mozda nije ni lose na pocetku Rose malo handri protivnike ovaj igra odbranu a kasnije se malo vise orijentisu na napadDonnie Darko je napisao/la:pa zar nije crawford rekao da zeli otici iz atlante jer mu je dosta ulazenja sa klupe?
Slatina Bog i batina
Jabbar o Noahu
I would have to have a chance to work with him and see what he is willing to do," Abdul-Jabbar said on "The Waddle & Silvy Show" on ESPN "Some guys are uncomfortable shooting the ball in various ways.You can't get somebody to go outside of their comfort zone immediately. Sometimes you have to coax him out there and give them the opportunity to find it and work toward i
If [Noah] had an offensive game he would be a monster," Abdul-Jabbar said. "He is a very good player. He is so selfless and would do anything for his team and will do anything for his team. I really admire his character and well, the whole Chicago team.
"If Joakim Noah can get some offense going it will make for some balance. If they have an inside threat, they can't just focus on stopping Derrick. Derrick has the defense geared to make him less effective in the same way they had the focus on Michael [Jordan]. Then when Michael got some guys around him, it was lights out. They started to dominate and they won their six world championships.
"I remember when Michael got hurt, his first year, it was 1984 and then every year after that for 10 years he led the league in scoring. He was just unstoppable. Until he got the right balance of talent around him so that the Bulls had more than one threat it was hard for the Bulls to succeed as a team that went far into the playoffs and eventually won the world championships."
I would have to have a chance to work with him and see what he is willing to do," Abdul-Jabbar said on "The Waddle & Silvy Show" on ESPN "Some guys are uncomfortable shooting the ball in various ways.You can't get somebody to go outside of their comfort zone immediately. Sometimes you have to coax him out there and give them the opportunity to find it and work toward i
If [Noah] had an offensive game he would be a monster," Abdul-Jabbar said. "He is a very good player. He is so selfless and would do anything for his team and will do anything for his team. I really admire his character and well, the whole Chicago team.
"If Joakim Noah can get some offense going it will make for some balance. If they have an inside threat, they can't just focus on stopping Derrick. Derrick has the defense geared to make him less effective in the same way they had the focus on Michael [Jordan]. Then when Michael got some guys around him, it was lights out. They started to dominate and they won their six world championships.
"I remember when Michael got hurt, his first year, it was 1984 and then every year after that for 10 years he led the league in scoring. He was just unstoppable. Until he got the right balance of talent around him so that the Bulls had more than one threat it was hard for the Bulls to succeed as a team that went far into the playoffs and eventually won the world championships."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.