Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

plavac u srcu
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la plavac u srcu » 29 maj 2011, 19:36

enrique za mene nije prava klasa za nas ;) najbolje bi bilo da dovedemo na toj poziciji Bastosa ili Cissokha
Dinamo i Hrvatska nogometna reprezentacija!!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 maj 2011, 19:41

Megamon je napisao/la:E ovako pod broj jedan,prije noc-dvije @Jimmy je pravio dar-mar po temi Arsenala
pod broj dva provokacijom cu odgovoriti provokacijom.Ti moj tim zoves virslom i sta ocekujes ?

Znaci na temu liverpoola mogu doci samo kad imam da kazem nesto pozitivno ? :roll: :lol:
Ne diram ja tvoje teme,nemoj ti moje :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

FCL7
Kontakt:

Post Postao/la FCL7 » 29 maj 2011, 20:03

zasto pise na Liverpool FC Bosnia da je Coentrao potpisao za liverpool za 25 mil ???

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 maj 2011, 20:05

FLANAGAN PONOSAN ZBOG NAGRADE

John Flanagan izjavio je kako je jako ponosan zbog proglašenja najboljim igračem Liverpoolovih rezervi 2010-2011.

Desni bek pobijedio je konkurenciju Susa, Robinsona, Wisdoma, Pacheca da bi osvojio titulu, kojom su ga počastili fanovi na web-anketi.

Flanagan je pokupio 41 posto glasova da bi završio ispred Susa (30%) i Pacheca (8%).

Govoreći za Liverpoolfc.tv, Flanagan je rekao: "Prije svega bih se htio zahvaliti navijačima budući da je posebno da su glasali baš za mene, pogotovo stoga jer sam lokalni dečko."

"Ovo mi je bila fantastična sezona i navijači su mi uvijek briljantni."

"Htio bih se zahvaliti i Franku McParlandu, Borrellu, Seguri u Akademiji i našem bivšem rezervnom treneru McMahonu. Svi su mi mnogo pomogli."

Nakon što je bio odgajan u Akademiji u Kirkbyu, Flanagan je dobio priliku u prvom timu od strane Kennya Dalglisha protiv Manchester Citya 11. travnja na Anfieldu.

U onome što su mnogi vidjeli kao najbolji debi još od Roba Jonesa na Old Traffordu 1991., Flanagan je odigrao svoj dio a Redsi su dobili 3:0.

Bio je siguran i samopouzdan, baš kao i njegov preformans, te je postao neizostavan član ekipe do kraja 2010-2011. sezone.

Također je zavrijedio 'Zlatnu Sambu' zajedno s Lucasom, koju je dobio od organizacije 'Red All Over the Land' nakon posljednje domaće utakmice sezone protiv Tottenhama.

Flanagan je trenutno sa reprezentacijom Engleske i priprema se za kvalifikacije za Europsko U19 prvenstvo.

Desnom beku se u sastavu priključuju suigrači s Anfielda Thomas Ince, Jack Robinson, Conor Coady, Andre Wisdom i Michael Ngoo.

Dodao je: "Na početku sezone bio sam oduševljen igranjem za rezerve, a onda sam otišao u prvu momčad što je jednostavno fantastično."

"Kenny je bio sjajan i zbilja mi je dao mnogo povjerenja. Bilo je zadovoljstvo i privilegija da zaigram za njega i ovu momčad i nastavit ću se truditi u budućnosti."

"Htio bih se zahvaliti i Jamieu Carragheru, koji mi je bio velika potpora. Uvijek priča s vama tijekom utakmice i to me strašno inspirira." 8-)
FK Pjetlovi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 maj 2011, 20:10

FCL7 je napisao/la:zasto pise na Liverpool FC Bosnia da je Coentrao potpisao za liverpool za 25 mil ???
Ocito u cilju da se zayebavaju sa nama. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 maj 2011, 20:20

nema razloga da se vrijeđa fk sarajevo... a skoro smo svi mi u njihovim godinama bili "navijaci"
You are someone else I am still right here

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 29 maj 2011, 22:19

Jimmy from the hood je napisao/la:
FCL7 je napisao/la:zasto pise na Liverpool FC Bosnia da je Coentrao potpisao za liverpool za 25 mil ???
Ocito u cilju da se zayebavaju sa nama. :mrgreen:
Kasne :P

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 maj 2011, 22:26

Kop that! Mascherano dedicates Barca's Euro triumph to Liverpool supporters:
I know the Liverpool supporters were a little bit sad with me after my exit, this is for them as well,' Mascherano said.

A bas sam mu se sinoc nagovorila svega :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 29 maj 2011, 22:26

Reports Kenny has upped LFC offer to sign Sevilla Winger Diego Perotti :D
Perotti strasan ;)

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 29 maj 2011, 23:34

Mata je meni licno bezveze igrac , treba zaganjati nekog kvalitetnog i ko je par sezona u dobroj formi , a ne k'o ovaj navedeni dvije utakmice dobar deset ga nema nigdje .

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 29 maj 2011, 23:40

Dobar je Perotti u rangu je sa A. Youngom ili Matom, iza njih za nijansu slabiji su alternative Elia ili N Zogbia ili Gervinho ali daleko ispred njih svih i moja najveca zelja kojoj se potajno nadam i molim boga je Eden H.
Samo da se ocu jedno jutro probudit i da procitam da je potpisao da sljedece sezone objasni neke stvari.. Za njega nije malo dati ni 35-40 miliona al makar znas sta imas narednih 5-6 godina..

Nije sad da zalim sto smo dali onako nabrzaka za Carrolla tolike milione ali pitam se sta bi bilo da smo ostavili za sad te pare.. Njega bi sada mogli dovesti za 15-20 mil i ostalo bi nam para za jos pojacanja..

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 maj 2011, 23:44

Ma Kerol ce da razbija odbrane, samo da se oporavi od ove gadne povrede. ;)
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 maj 2011, 23:50

moj vam je savjet samo da ignorisete ove spamere i stavite ih ignore. boze moj djeca su to moraju se nekako zabaviti... :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 maj 2011, 23:53

fera je napisao/la:moj vam je savjet samo da ignorisete ove spamere i stavite ih ignore. boze moj djeca su to moraju se nekako zabaviti... :D
Your wish is my command. :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 30 maj 2011, 00:39

Sretan rodjendan Stevenu Gerrardu, legendi kluba sa Anfieldu. ( Da budem iskren, mrzim sto mu je rodjendan :cry: )[youtube][/youtube]

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 30 maj 2011, 08:51

Zao mi je sto cemo morat ostati bez naseg Kapitena za 3-4 god,sa druge strane se ponosim kada znam koja je velicina nosila ovaj sveti dres!

Za 15-tak godina ocekujem da ce nam biti trener :D
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 maj 2011, 09:58

LFC4ever je napisao/la:Zao mi je sto cemo morat ostati bez naseg Kapitena za 3-4 god,sa druge strane se ponosim kada znam koja je velicina nosila ovaj sveti dres!

Za 15-tak godina ocekujem da ce nam biti trener :D
drug za 3-4 godine cemo imati novog stevie-a u vidu connora coady-a pa mozda cak i ovog shelveya. a meni je zelja da vidim carraghera i gerrarda kada zavrse karijeru u nasem strucnom stabu.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 maj 2011, 10:25

Carra ce 90% biti trener Liverpoola za par godina, on se vec odavno priprema za tu funkciju :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 30 maj 2011, 10:40

Sretan rođendan Stiviju.

Kad će se znati koje utakmice se igraju u sezoni 2011/12 u EPL i kad počinje ako neko zna tačan datum, hvala. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 30 maj 2011, 10:42

Han!$;Lfc je napisao/la:Sretan rođendan Stiviju.

Kad će se znati koje utakmice se igraju u sezoni 2011/12 u EPL i kad počinje ako neko zna tačan datum, hvala. :mrgreen:
Prosle godine smo 15 Augusta otvorili sezonu utakmicom protiv Arsenala.
A raspored se zna, ja mislim, sredinom ljetnog prelaznog roka. Bar sam tako orijentisan. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.