AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Ulični Muzičar
- Kontakt:
Re: AC Milan
Gattuso i Duh iz šume
Jednoga dana, dok je trčao šumom, Gattuso je čuo jedan glas:
"GENNAROOOOOOOOOOOOOO... JA SAM DUH IZ OVE ŠUME. DOVEDI MI ODMAH JEDNOG KONJA, ILI ĆU TE UBITI !!!!!!"
Uplašen, Gattuso je počeo da beži. Usput je naleteo na Materazzija. Ispričao mu je šta mu se dogodilo, ali Marco mu nije verovao, pa je zatražio da ga odvede do mesta na kome je čuo taj glas, da proveri.
Kada su stigli na to mesto, Duh se ponovo javio, obraćajući se Gattusu:
"GENNAROOOOOOOO... TRAŽIO SAM DA MI DOVEEDEŠ KONJA, A NE MAZGU !!!!!!"
Jednoga dana, dok je trčao šumom, Gattuso je čuo jedan glas:
"GENNAROOOOOOOOOOOOOO... JA SAM DUH IZ OVE ŠUME. DOVEDI MI ODMAH JEDNOG KONJA, ILI ĆU TE UBITI !!!!!!"
Uplašen, Gattuso je počeo da beži. Usput je naleteo na Materazzija. Ispričao mu je šta mu se dogodilo, ali Marco mu nije verovao, pa je zatražio da ga odvede do mesta na kome je čuo taj glas, da proveri.
Kada su stigli na to mesto, Duh se ponovo javio, obraćajući se Gattusu:
"GENNAROOOOOOOO... TRAŽIO SAM DA MI DOVEEDEŠ KONJA, A NE MAZGU !!!!!!"
www.ulicni-muzicar.****
Max otkrio par stvari
Nakon konferencije za novinare, Allegri otkrio nekoliko stvari vezanih za novo pojačanje Milana.
Pres konferencija je održana juče i direktno ju je prenosio Milan Channel. Allegri je bio prisutan i odgovarao je na razna pitanja vezana za proteklu sezonu, kao i planovima za predstojeću sezonu.
Allegri je takođe govorio i o veznom igraču kog Milan želi.
"Njegov identitet? Gusta kosa, visina 183cm, robustan stas, odlična tehnika. Pasoš evropske unije."
On je takođe rekao da Milan ne traži Ibrinog zamenika jer je došao Paloschi. Ali on je dodao da će se 6. avgusta odlučiti da li Paloschi ostaje ili ne. Igra Paloschija u tom meču može odrediti njegovu dalju sudbinu, tj da li ostaje ili odlazi. Ukoliko se dogodi ovo drugo, Milan će morati da kupi još jednog napadača.
Osim toga Allegri je dao svoje mišljenje o Hamšiku i otkrio na kojoj poziciji je on kada je u pitanju Milanov šoping ove sezone.
"On nije prvi na listi, ima mnogo prostora za napredak, ali on nije prvi na listi naših želja."
_________________________________________________________________________________________________
Allegri upozorio Pata i Cassana
Trener AC Milana Massimiliano Allegri poslao je upozorenje dvojici svojih fudbalera da u novoj sezoni ne očekuju povlastice...
Reč je o Antoniju Cassanu i Alexandreu Patu.
Cassano je u januaru prešao iz Sampdorije u Milan, a iako je član udarne jedanaestorke u italijanskoj reprezentaciji, u dresu "Rossonera" retko je započinjao susrete.
- Postigao je četiri gola i asistirao osam puta nakon dva meseca neaktivnosti, pa sam vrlo zadovoljan s njim. Ne umanjujući vrednost Sampdorije u kojoj je Antonio bio zvezda uz Pazzinija, ovde u Milanu mi imamo puno zvezda i jaka je konkurencija, pa postiji šansa da neće igrati – rekao je Allegri, kod kog status "nedodirljivog" ima samo Zlatan Ibrahimović, dok su se kao njegovi partneri u vrhu obično smenjivali Alexandre Pato i Robinho.
- Pato je ove sezone zaista uradio puno (14 golova i 4 asistencije u Seriji A), ali onako kako je odigrao protiv Fiorentine (gol i asistencija) mora da odigra barem 30 puta u sezoni. Ne treba da se menja jer mu je tek 21 godina, ali mora da igra konstantnije. Neverovatno je kvalitetan, a sposoban je još puno da napreduje - zaključio je Milanov strateg.
_________________________________________________________________________________________________
Ako dođe i jedan od ovih spominjanih ( Vaart,Fabregas,Lamela,Ganso,Hamšik,Schweinsteiger ) ja bi bio prezadovoljan
al ... Fabregas je Fabregas 
Nakon konferencije za novinare, Allegri otkrio nekoliko stvari vezanih za novo pojačanje Milana.
Pres konferencija je održana juče i direktno ju je prenosio Milan Channel. Allegri je bio prisutan i odgovarao je na razna pitanja vezana za proteklu sezonu, kao i planovima za predstojeću sezonu.
Allegri je takođe govorio i o veznom igraču kog Milan želi.
"Njegov identitet? Gusta kosa, visina 183cm, robustan stas, odlična tehnika. Pasoš evropske unije."
On je takođe rekao da Milan ne traži Ibrinog zamenika jer je došao Paloschi. Ali on je dodao da će se 6. avgusta odlučiti da li Paloschi ostaje ili ne. Igra Paloschija u tom meču može odrediti njegovu dalju sudbinu, tj da li ostaje ili odlazi. Ukoliko se dogodi ovo drugo, Milan će morati da kupi još jednog napadača.
Osim toga Allegri je dao svoje mišljenje o Hamšiku i otkrio na kojoj poziciji je on kada je u pitanju Milanov šoping ove sezone.
"On nije prvi na listi, ima mnogo prostora za napredak, ali on nije prvi na listi naših želja."
Allegri upozorio Pata i Cassana
Trener AC Milana Massimiliano Allegri poslao je upozorenje dvojici svojih fudbalera da u novoj sezoni ne očekuju povlastice...
Reč je o Antoniju Cassanu i Alexandreu Patu.
Cassano je u januaru prešao iz Sampdorije u Milan, a iako je član udarne jedanaestorke u italijanskoj reprezentaciji, u dresu "Rossonera" retko je započinjao susrete.
- Postigao je četiri gola i asistirao osam puta nakon dva meseca neaktivnosti, pa sam vrlo zadovoljan s njim. Ne umanjujući vrednost Sampdorije u kojoj je Antonio bio zvezda uz Pazzinija, ovde u Milanu mi imamo puno zvezda i jaka je konkurencija, pa postiji šansa da neće igrati – rekao je Allegri, kod kog status "nedodirljivog" ima samo Zlatan Ibrahimović, dok su se kao njegovi partneri u vrhu obično smenjivali Alexandre Pato i Robinho.
- Pato je ove sezone zaista uradio puno (14 golova i 4 asistencije u Seriji A), ali onako kako je odigrao protiv Fiorentine (gol i asistencija) mora da odigra barem 30 puta u sezoni. Ne treba da se menja jer mu je tek 21 godina, ali mora da igra konstantnije. Neverovatno je kvalitetan, a sposoban je još puno da napreduje - zaključio je Milanov strateg.
Ako dođe i jedan od ovih spominjanih ( Vaart,Fabregas,Lamela,Ganso,Hamšik,Schweinsteiger ) ja bi bio prezadovoljan
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Sad maloprije gledam na MilanTV da smo veoooommmaaa blizu Bale-u

- Ulični Muzičar
- Kontakt:
Milan Channel?robovi88 je napisao/la:Sad maloprije gledam na MilanTV da smo veoooommmaaa blizu Bale-u![]()
![]()
DAJ LINK !!!
p.s. negde sam video danas da Bale je produžio sa Tot.
www.ulicni-muzicar.****
http://www.calcion.eu/milantv.htm ... imaju tu vijesti se vrte pa vidiUlični Muzičar je napisao/la:Milan Channel?robovi88 je napisao/la:Sad maloprije gledam na MilanTV da smo veoooommmaaa blizu Bale-u![]()
![]()
DAJ LINK !!!
p.s. negde sam video danas da Bale je produžio sa Tot.
EDIT : Evo ti ta vijest, sama ... pregledaj ... http://milannews.portals.twww.tv/video/ ... 2e78f.html
gdje si našao ovu statistiku i je li ovo oficijelno?robovi88 je napisao/la:Prošle sezone smo potrošili 70m na pojačanja, što zaista nije malo, ali ja kada sam ovu cifru vidio, nisam mogao da vjerujem ...
Pokupili smo Taiwa i Mexesa za džaba što je sjajno ...
Talijanski experti javljaju kako Milanov MISTER X je Cesc Fabregas, iako to iz naše uprave sakrivaju. Raiola je trenutno u Engleskoj gdje trguje za nekog/neke igrača/igrače a to su : Bale,V.D.Vaart,Nasri,Fabregas ... Napoli je zagrizao za Lamelu, što bi moglo značiti "Noga-trans" za Hamšika ... Mi bi mogli kupiti Hamšika 20m, Fabregasa 35m, dok bi se Astori i Poli mogli lagano uzeti za 12m ...
Bonera,Cassano,Emanuelson i Amelia nemaju zagarantovan ostanak u Milanu a za njih četvoricu bi mogli dobiti oko 20m ... Dok bi mogli prodati Gattusa Rusima za 10m
Ovo je posljednja šansa Berluskoniju da napravi od ovog Milana ponovo onaj stari Evrposki Milan ...
Evo statistike igrača Milana 2010/2011
Evo jedna lijepa sličica![]()
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Našo sam na jednom, talijanskom forumu ... jedan momak radio
može neki link nešto bilo šta?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Evo ovdje sam ti našo na engleskombaresi#6 je napisao/la:može neki link nešto bilo šta?
hvala.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Ulični Muzičar
- Kontakt:
A, to je milannews tv...robovi88 je napisao/la:http://www.calcion.eu/milantv.htm ... imaju tu vijesti se vrte pa vidiUlični Muzičar je napisao/la:Milan Channel?robovi88 je napisao/la:Sad maloprije gledam na MilanTV da smo veoooommmaaa blizu Bale-u![]()
![]()
DAJ LINK !!!
p.s. negde sam video danas da Bale je produžio sa Tot.Ima nešto Stroppa blebeta od Primaveri, pa nesto u vezi Cassana i Prandellija ... samo gledaj valjda ponove vijest
EDIT : Evo ti ta vijest, sama ... pregledaj ... http://milannews.portals.twww.tv/video/ ... 2e78f.html
Ranije je i "Milan channel" bilo moguće gledati preko komp. ali ne više...
www.ulicni-muzicar.****
- senad_flamin
- Kontakt:
A da nije ovaj?!senad_flamin je napisao/la:Gareth Bale
Height 1.83 m
Robusan:DA
Ovo je lik o kome je Allegri pricao
I visina mu je ista
Čelik Zenica 1945
@Nimla_RZ, naši skauti i generalni menadžeri od Januara rade na nekom velikom transferu iz Londona(Od utakmice Milan-Tottenham ???
) , zbog toga se prica da su to mozda Vaart,Bale ili Fabregas ... mislim da to nije Schweini jer dati 30m za onakvog igrača mislim da samo budala moze uraditi ...
Al nešto me čudi ... Asamoah je skoro gotov transfer, a igra lijevog veznog, neznam sad kako mi mozemo se dovoditi u kontakt sa Bejlom, valjda nam treba AMF ili CMF
Hocemo Fabregasa, Hocemo Fabregasa ! 
EDIT : Asamoah izjavio " U Udinama mi je super, tu i ostajem "
____________________________________________________________________________________________________
Džaba se nadamo CMF/AMF igraču, dolazi samo lijevi vezni i to je to, moguce da ce doci Drogba ... Džaba, Trač ...
EDIT : Asamoah izjavio " U Udinama mi je super, tu i ostajem "
____________________________________________________________________________________________________
Džaba se nadamo CMF/AMF igraču, dolazi samo lijevi vezni i to je to, moguce da ce doci Drogba ... Džaba, Trač ...
Barcelona u lovu na Thiaga Silvu
Barcelona je vrlo blizu dovođenja napadača Villarreala Giuseppea Rossija, a nakon toga će se fokusirati na jačanje obrane Milanovim Brazilcem Thiagom Silvom, piše Marca...
Ozljeda koljena kapetana Carlesa Puyola, kao i zdravstveni problemi s kojima su prošlih mjeseci bili suočeni Gabriel Milito i Eric Abidal, nagnali su čelnike europskog i španjolskog nogometnog prvaka na potragu za kvalitetnim rješenjem u obrambenom redu. Sergio Busquets i Javier Mascherano mogu pokriti i pozicije u obrani, ali oni su ponajprije veznjaci, tako da trener Pep Guardiola traži pravog obrambenog igrača.
Prvi je izbor Thiago Silva (26) koji je u Milan stigao u siječnju 2009. iz Fluminensea, a ranije je u Europi igrao za Porto i moskovski Dinamo. No, budući da je ove sezone produljio ugovor do 2016. godine, talijanski prvak će ga teško pustiti za manje od 25 milijuna eura. U Barceloni stoga razmišljaju o tome da kao dio odštete Milanu ponude Brazilca Maxwella (29) koji u katalonskom klubu nije u prvom planu, a u Italiji se dokazao igrajući za Empoli i Inter.
Barcelona je vrlo blizu dovođenja napadača Villarreala Giuseppea Rossija, a nakon toga će se fokusirati na jačanje obrane Milanovim Brazilcem Thiagom Silvom, piše Marca...
Ozljeda koljena kapetana Carlesa Puyola, kao i zdravstveni problemi s kojima su prošlih mjeseci bili suočeni Gabriel Milito i Eric Abidal, nagnali su čelnike europskog i španjolskog nogometnog prvaka na potragu za kvalitetnim rješenjem u obrambenom redu. Sergio Busquets i Javier Mascherano mogu pokriti i pozicije u obrani, ali oni su ponajprije veznjaci, tako da trener Pep Guardiola traži pravog obrambenog igrača.
Prvi je izbor Thiago Silva (26) koji je u Milan stigao u siječnju 2009. iz Fluminensea, a ranije je u Europi igrao za Porto i moskovski Dinamo. No, budući da je ove sezone produljio ugovor do 2016. godine, talijanski prvak će ga teško pustiti za manje od 25 milijuna eura. U Barceloni stoga razmišljaju o tome da kao dio odštete Milanu ponude Brazilca Maxwella (29) koji u katalonskom klubu nije u prvom planu, a u Italiji se dokazao igrajući za Empoli i Inter.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
e evo im qrc 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
za 100 000 000 i neka ga nose, iskreno ne bih imao nista protivwarden je napisao/la:Barcelona u lovu na Thiaga Silvu
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=53817
počeo je prelazni rok od ponoći, bit će ovo dugo ljeto galliani dovodi najbolje (najjeftinije
)zadnjeg dana prelaznog roka stoga se strpite...
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Čovjek prošle sedmice produžio na još 5 godinawarden je napisao/la:Barcelona u lovu na Thiaga Silvu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.