Dobro ti je reklo par ovih momaka, dok se Federer oprosti, zaposlit ćeš se, oženiti i ganjati djecu tako da neće biti vremena za tenis kao sad.Edin TM87 je napisao/la: Hah, ne mogu da vjerujem i meni isto Del Potro, samo sam Rogera gotivio do prije nekoliko godina dok se nije on pojavio, ima tu jos par tenisera, al' ni za kog necu navijat k'o za Federera....
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma to su antitalenti, cuj zbog zene da tenis propustimBianconeri1988 je napisao/la:Dobro ti je reklo par ovih momaka, dok se Federer oprosti, zaposlit ćeš se, oženiti i ganjati djecu tako da neće biti vremena za tenis kao sad.Edin TM87 je napisao/la: Hah, ne mogu da vjerujem i meni isto Del Potro, samo sam Rogera gotivio do prije nekoliko godina dok se nije on pojavio, ima tu jos par tenisera, al' ni za kog necu navijat k'o za Federera....![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Goooooo Roze, goooooooo!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kad ti čuješ riječi: "Dragi, dragi dođi u sobu da mi pomogneš nešto"Edin TM87 je napisao/la: Ma to su antitalenti, cuj zbog zene da tenis propustim![]()
![]()
Poletit ćeš da je 100 Federera na televiziji
Ž '21!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Sta bi Fogniniju?Novaku dobro doslo.Moci ce uci jos spremniji u mec s Fedexom.Bice tu svega i svasta.Favorit je Đokovic,ali nikad ne podcjenjujte starog lisca.
Chelsea F.C.
Imate ovog malog Dimitrova ,kazu za njega on je buduci Federer samo sto za sad to i ne pokazuje
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- kladionicar
- Kontakt:
Navijat cemo jarane za Dzumhura,eventualno za BasicaEdin TM87 je napisao/la:Hah, ne mogu da vjerujem i meni isto Del Potro, samo sam Rogera gotivio do prije nekoliko godina dok se nije on pojavio, ima tu jos par tenisera, al' ni za kog necu navijat k'o za Federera....Bianconeri1988 je napisao/la:Pojavit će se već neko za 3-4 godineEdin TM87 je napisao/la:Ljudi, sta cu ja kad Roger zavrsi karijeru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za kog cu navijat?![]()
Ko ce me impresionirat?![]()
Za kog ce mi srce kucat?itd.
![]()
Moj omiljeni igrač poslije Federera je Del Potro, prošlu godinu nikako nije igrao, ali bit će on na vrhuncu tamam kad se Federer bude opraštao
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Mislim da ce danas Petkovic pobjediti Sarapovu. Na Petkovic koeficijent 2.65, a na Sarapovu 1.30
.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Neznam brate,ova Sharapova je u naletu!!A Petkovic mi nekako uvijek pri kraju turnira zakaze!Valencia je napisao/la:Mislim da ce danas Petkovic pobjediti Sarapovu. Na Petkovic koeficijent 2.65, a na Sarapovu 1.30.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro se drži Petković. Barem kada je 1. set u pitanju. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ova nasa snajka vristi kao da je u gangbang sceni xxx filmova.
Petkorazzi se uplasila od ovo susreta kao klinac od prijemnog ispita. Ovo je put u jednom smeru.
Petkorazzi se uplasila od ovo susreta kao klinac od prijemnog ispita. Ovo je put u jednom smeru.
Jest iritantna Sarapova sa drekom, nimalo zenstveno
.
Al' me je odusevila igrom u ovom mecu
,.. Na turniru sam je gled'o 20ak minuta protiv 'mutave' Radvanjske i pomislio da ce ispasti od Petkovic koja je do sada igrala jako dobro. Andrea se malo prepala, al' je Sarapova odigrala fantasticno, na nivou vremena kada je osvajala GS titule.
Nepredvidiv je zenski tenis. Tesko je prognozirati. Nemam pojma ko bi mog'o pobjediti u duelu Sarapova - LiNa,.. Ako Sarapova bude igrala kao protiv Petkovic ima veliku sansu da se plasira u finale, a ako bude igrala kao protiv Radvanjske, sigurno ce ispasti. Dakle, sve zavisi od njenog raspolozenja.
Al' me je odusevila igrom u ovom mecu
Nepredvidiv je zenski tenis. Tesko je prognozirati. Nemam pojma ko bi mog'o pobjediti u duelu Sarapova - LiNa,.. Ako Sarapova bude igrala kao protiv Petkovic ima veliku sansu da se plasira u finale, a ako bude igrala kao protiv Radvanjske, sigurno ce ispasti. Dakle, sve zavisi od njenog raspolozenja.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sad bih ja trebao ujedati?Valencia je napisao/la:Mislim da ce danas Petkovic pobjediti Sarapovu. Na Petkovic koeficijent 2.65, a na Sarapovu 1.30.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znam da je prije bila priča kako Serena vrišti kada gubi (hm, da se preciznije izrazim, kada je u rezultatskom zaostatku), a kada vodi, onda su ti uzdasi nešto normalniji.
Sharapova je uvijek ovakva (mogu samo zamisliti kako je Saši dobro kada ona ispušta neartikulisane zvukove prilikom "udaranja"
). U svakom slučaju, davno napisah da bi Sharapova mogla do kraja, a sada je samo 2 stepenice dijele od toga.
Btw, početak meča Soderling - Nadal i odmah Španac pravi break. Njegovo je samo da drži lopticu u igri, a Soderling će istu zapucati ili u mrežu ili u aut. Tako je barem bio slučaj u prva 3 game-a.
Evo, sad je pao još jedan break, mislim da je ovim prvi set završen. Rafa vodi 3:0 i servira.
Edit: Šutiću do kraja meča, odmah me Soderling demantov'o.
Btw, početak meča Soderling - Nadal i odmah Španac pravi break. Njegovo je samo da drži lopticu u igri, a Soderling će istu zapucati ili u mrežu ili u aut. Tako je barem bio slučaj u prva 3 game-a.
Evo, sad je pao još jedan break, mislim da je ovim prvi set završen. Rafa vodi 3:0 i servira.
Edit: Šutiću do kraja meča, odmah me Soderling demantov'o.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Murray se vrati u prvi set, 2 breaka nije lahko nadoknaditi, ako me sad ne demantuje pa izugubi prvi set 
Ž '21!
- sarajlija89
- Kontakt:
Nadal uzima prvi set, 15 UE od strane Soderlinga, jednostavno, iskoristio ponudjeno...
Chela i Murray igraju lud mec, Skot imao 2 brejka zaostatka, ali se vratio, sada je 6-5...
Kod zena, sve ludo...opet ce Schiavone uzet
Ne volim Sharapovu nikako...
Chela i Murray igraju lud mec, Skot imao 2 brejka zaostatka, ali se vratio, sada je 6-5...
Kod zena, sve ludo...opet ce Schiavone uzet
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
ma Maria sigurno osvaja ,ako si je gledao danas jasno ti je da joj se niko od preostalih polufinalistkinja ne moze suprotstavitisarajlija89 je napisao/la:Nadal uzima prvi set, 15 UE od strane Soderlinga, jednostavno, iskoristio ponudjeno...
Kod zena, sve ludo...opet ce Schiavone uzetNe volim Sharapovu nikako...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- sarajlija89
- Kontakt:
Nisam gledao, ucio jbg
Ma znam da je neprikosnovena, udara ko velika
, jbt, ova Li Na zajebana..Kvitova, pa Azarenka ccc....
Schiavone(Camoranesi haha
) je zajebana, s njom se nikad ne zna....ne volim Sharapovu nikako. U ovom zenskom tenisu nemam nekih favorita, obzirom da Serene nema, za nju sam vazda navijao
Murray-Chella tiebreak igraju...
Ma znam da je neprikosnovena, udara ko velika
Schiavone(Camoranesi haha
Murray-Chella tiebreak igraju...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Svakom se ponekad omakne, a tebi i Vilanderu gotovo uvijekVirtu4l je napisao/la:Sad bih ja trebao ujedati?Valencia je napisao/la:Mislim da ce danas Petkovic pobjediti Sarapovu. Na Petkovic koeficijent 2.65, a na Sarapovu 1.30.
Kakve zvukove ispusta im'o bih osjecaj da 'udaram' muskarca a ne zenu(mogu samo zamisliti kako je Saši dobro kada ona ispušta neartikulisane zvukove prilikom "udaranja" )
Ima teniserki koje puno bolje zvuce, al' necemo o tome na ovoj temi
Valencia je napisao/la: Ima teniserki koje puno bolje zvuce, al' necemo o tome na ovoj temi.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.