Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Elegant
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Elegant » 02 jun 2011, 17:00

Ovaj Mancin nije dobar, zeli da dovede Kavania i Hamsika.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 02 jun 2011, 17:03

Elegant je napisao/la:Ovaj Mancin nije dobar, zeli da dovede Kavania i Hamsika.

Kad bi ih uspio obojicu dovesti sumnjam da bi pogrijesio.
Chelsea F.C.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 jun 2011, 17:18

OVi ce dovesti Cahilla samo kako neko drugi to ne bi uradio, jer i ovako imaju jednu od najboljih odbrana lige..
Celik!3,2,2.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 03 jun 2011, 10:56

slika
:lol:
HZ87

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 jun 2011, 15:14

revoX. je napisao/la:slika
:lol:
Bas mu lijepo stoji ovaj dres.Ali nazalost nece imati priliku to da obuce.Za nas klub igraju samo pravi muskarci a ne ovakvi sminkeri i foliranti.Mancini:Gazda kupi mi ovu tetu na slici.Seik Mansour:Kupio bi ti ali nemam sad nista sitno love kod sebe. :D :D .
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 03 jun 2011, 15:24

Samo da vas pistam kako mozete navijati za ovaj Shity nije mi jasno koji je razlog,navijanja za ovaj klub? ;) Hvala unaprijed.
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 03 jun 2011, 15:27

el_ninho_torres je napisao/la:Samo da vas pistam kako mozete navijati za ovaj Shity nije mi jasno koji je razlog,navijanja za ovaj klub? ;) Hvala unaprijed.
:lol: :lol: :lol: Ako cemo tom logikom koji je razlog sto ti "navijas" za Chelsea????Da nisi slucajno iz Londona :lol: :lol:
Nebi te nista kostalo kad bi napisao City ;)
RIP SALE VILENJAK

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jun 2011, 15:34

el_ninho_torres je napisao/la:Samo da vas pistam kako mozete navijati za ovaj Shity nije mi jasno koji je razlog,navijanja za ovaj klub? ;) Hvala unaprijed.
Za City se navija uglavnom zbog Džeke. Ti nemaš pravo to govoriti jer je i Chelsea tip kluba kao City.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 jun 2011, 16:04

Carlo je napisao/la:
Za City se navija uglavnom zbog Džeke. Ti nemaš pravo to govoriti jer je i Chelsea tip kluba kao City.
Opet moram na ovo odgovarat:Pod brojem 1.Ne volim Manchester United,2.Nisam fan Edina Dzeke,3.Od svih klubova za koje navijam nijedan nije rekorder po broju titula u toj drzavi,4.Ne volim da neko dominira,5.Pogledajte film Blue Moon Rising ima na you tube,6.A sta tebe boli briga za koga ja navijam imam pravo,7.Kad ode Dzeko i napusti nas npr taj Arap ostat cu mozda sam na ovoj temi ali me boli briga,8.Nauci se da sa postovanjem izgovaras ime kluba na ciju temu si dosao.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 05 jun 2011, 00:48

Argentinski napadač Carlos Tevez još uvijek nije odlučio hoće li i sljedeće sezone nositi dres Manchester Cityja, a prema riječima njegovog agenta sve ovisi o tome hoće li se njegova obitelj doseliti u Englesku.

"Mislim da se sve svodi na obitelj", rekao je Kia Joorabchian, Tevezov agent. "Ako im se bude svidjela ideja o selidbi u Manchester, tada postoje veliki izgledi da će Tevez htjeti ostati u Cityju."

Tevez je već u nekoliko navrata najavio svoj odlazak, Eastlands je htio napustiti još u siječnju, no tada je našao zajednički jezik s klupskim čelnicima. Ne zadugo, jer odmah po završetku sezone ponovio je svoju želju da se okuša u nekoj drugoj ligi, po mogućnosti što bližoj rodnoj Argentini i njegovoj obitelji, s kojom je vrlo blizak.

"Bio je jedan od prvih koji se priključio ovom projektu Cityja, imao je ambiciju dovesti klub u Ligu prvaka i osvojiti trofej i to je i učinio", dodao je Joorabchian. Hoće li doista u svijetlo-plavom dresu i zaigrati u Ligi prvaka, po svemu sudeći ovisi isključivo o planovima njegove obitelji.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 09 jun 2011, 22:46

A sto ti navijas za Chelsea?? :roll:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 10 jun 2011, 07:25

Kada izlaze novi domaći dresovi Citya? Znam da su izašli gostujući. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 10 jun 2011, 13:08

Evo i rasporeda utakmica Cityja na Herbalife World Football Challenge:
Subota 16 Juli, AT&T Park, San Francisco, Club America- Manchester City

Ponedjeljak 18 Juli, Empire Field, Vancouver, Vancouver Whitecaps-Manchester City

Nedjelja 24 Juli, Home Depot Center, LA, Los Angeles Galaxy-Manchester City

Nakon povratka iz Sjeverne Amerike, City ce bit ucesnik Dublin Super Cupa, gdje ce klub igrati protiv Intera i reprezentacije Irske lige, a nakon toga sve se okrece prema utakmici FA Community Shielda na Wembleyu protiv Manchester Uniteda koji je na rasporedu u nedjelju 7 augusta.A sto se tice novih dresova za sada nema informacija o tome a najvjerovatnije se u dizajnu domacih dresova nece puno toga mijenjati kao sto je bio slucaj sa gostujucim dresovima.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 jun 2011, 17:27

Opsjednutost trbuščićem Tourea koštala suspenzije

slika

Službeni izvještaj komisije Engleskog nogometnog saveza (FA) koje je istražilo slučaj pozitivnog dopinškog nalaza Kola Tourea ugledalo je svjetlo dana.
U njemu se, opsežnim objašnjenjem preko 16 stranica, navodi da je bjelokošćanski igrač Manchester Cityja pao na doping testu zbog vlastite opsjednutosti tjelesnom masom, odnosno svojim trbuščićem.

"Nekoliko je godina imao problem s kontroliranjem tjelesne težine. Postao je opsjednut njome, pogotovo pojavom svog trbuščića", piše u FA-ovu dokumentu uz dodatak da je "vodene pilule 30-godišnji stoper posudio od supruge".

Povjerenstvo je povjerovalo da bjelokošćanski nogometaš nije time imao namjeru poboljšavati svoje tjelesne mogućnosti, kao niti prikriti tragove uzimanja drugih nedozvoljenih sredstava.

Šestomjesečnu suspenziju Toure je počeo odsluživati 2. marta ove godine.
Čelik Zenica 1945

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 jun 2011, 17:36

Mario Balotelli kažnjen zbog prebrze vožnje

S 380 eura i deset kaznenih bodova kažnjen je talijanski nogometaš Manchester Cityja Mario Balotelli nakon što je u Mercedesu S-klase u 3.30 ujutro u petak vozio prebrzo jednom milanskom ulicom.

U korist mu nimalo nije išlo to što je 20-godišnji napadač talijanske reprezentacije vozio iznajmljeni automobil s nedopušteno zatamnjenim staklima.

Nije prvi put da Balotelli ima problema sa saobraćajnim zakonima. Tokom prošle sezone platio je čak 10.000 funti kazni zbog nepravilnog parkiranja, a "pauk" je njegov Maserati podigao u čak 27 navrata.
Čelik Zenica 1945

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jun 2011, 17:48

Ima video na kojem Tevez u jednoj emisiji u Argentini govori kako se nikad nece vratit u City.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 jun 2011, 17:52

Ponos Torina je napisao/la:Ima video na kojem Tevez u jednoj emisiji u Argentini govori kako se nikad nece vratit u City.....
Nađi.
Čelik Zenica 1945

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 jun 2011, 17:55

Tevezu samo fali pažnje, redovito ista priča i redovito igra za City..
Mislim da je i njemu i Cityu u interesu da ostane, njemu zbog financijskog dijela, a Cityu jer bi odlaskom izgubili najboljeg strijelca i igrača u klubu.
...što je više lome to je volim jače...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 jun 2011, 17:57

Nimla_RZ je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ima video na kojem Tevez u jednoj emisiji u Argentini govori kako se nikad nece vratit u City.....
Nađi.
vidjecu veceras pa da postavim,da mi ovaj jeran posalje link...

ma Tevez nemoze bez porodice to mu je najveci problem i sto nema restorana :)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 10 jun 2011, 18:00, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 10 jun 2011, 17:57

Nimla_RZ je napisao/la:
Nađi.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.