Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 02 jun 2011, 20:07

Robbie Fowler okončao australsku avanturu

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 36-godišnji Robbie Fowler, odlučio je da više neće igrati za australski klub Perth Glory sljedeće sezone...

Fowler je u Australiji odigrao dvije sezone, prvo u North Queensland Furyju, a potom i u Perth Gloryju. Iz obiteljskih razloga odlučio je ne vraćati se više u Australiju kao igrač...

- Imam prekrasnu obitelj koja mi je prioritet. Budući da djeca idu u školu, moj povratak na Otok je najbolje rješenje. Osim toga, moram u Velikoj Britaniji završiti i svoje trenersko školovanje – objavio je Fowler.

- Želim se zahvaliti svima u Perth Gloryju na krasnom prijemu u klubu. Treneru Ianu Fergusonu i igračima želim sve najbolje sljedeće sezone i u budućnosti – dodao je nogometaš koji je najveću slavu stekao igrajući u Liverpoolu.

Iako Fowler tvrdi da je ovu odluku donio isključivo iz obiteljskih razloga, izvještaji su povremeno sugerirali da bi morao prihvatiti znatno smanjenje plaće da je želio ostati u Perthu i sljedeće sezone... 8-)
FK Pjetlovi

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 jun 2011, 21:56

Bertrand je napisao/la:
FENWAY SPORTS GROUP of the USA are in advanced negotiations with Sheikh Mohammed bin al-Im Mintedla to form what would be one of the worlds wealthiest sporting conglomerates.

The deal is believed to cover baseball, soccer, motor racing, horse racing and Polo and would see both parties sharing lucrative global broadcasting and merchandising rights.

Bin al-Im Mintedla is the brother-in-law of Sheikh Saud Bin Saqr al Qasimi, emir of Ras al-Khaimah. The secretive sports fanatic, estimated to be worth $22bn through lucrative ringtone and cement-mixer businesses also owns the up-and-coming Mint-La-Mint (MLM) horse racing stable.

FSG, who purchased English soccer club Liverpool FC for $450M in Oct 2010, are believed to be eager to tap into the vast wealth of the Arab sports market and see a deal with the concrete mogul as an ideal way to cement such a move.

The multi billion dollar partnership could see as much as $500M released to FSG's Red Sox baseball franchise and a further $300M immediately pumped into LFC's transfer kitty, dwarfing anything their English rivals are likely to invest in new players this summer.

**** close to negotiations said today the deal is likely to be concluded within the next 7 days, providing a timely boost to the plans of LFC manager Ken Dalglish to bolster his playing roster.

Representatives of MLM and FSG were unavailable for comment. A spokesman for Liverpool FC said "We dot not comment on rumour and speculation"
Vau, kakve sve informacije dobijamo iz dana u dan. Ako je istina, na konju smo. :mrgreen:
Samo nam jos to treba, pa nismo city, ni chelsea...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 02 jun 2011, 22:22

Ovaj treba da nam dodje i sam je izjavio kako bi voleo da igra u Liverpoolu, a takvi igraci nam i trebaju oni koji hoce da igraju za nas, bez obzira na poziciju kluba a ne ovi koji govore da hoce da igraju u CL i bla bla, i mogao bi se dovesti za nekih 12M

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 02 jun 2011, 22:33

Sasha L.F.C. je napisao/la:Ovaj treba da nam dodje i sam je izjavio kako bi voleo da igra u Liverpoolu, a takvi igraci nam i trebaju oni koji hoce da igraju za nas, bez obzira na poziciju kluba a ne ovi koji govore da hoce da igraju u CL i bla bla, i mogao bi se dovesti za nekih 12M

Oni njega i zaboravili :D

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 02 jun 2011, 22:45

Arda samo sto nije potpisao :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 jun 2011, 22:48

Sasha L.F.C. je napisao/la:Ovaj treba da nam dodje i sam je izjavio kako bi voleo da igra u Liverpoolu, a takvi igraci nam i trebaju oni koji hoce da igraju za nas, bez obzira na poziciju kluba a ne ovi koji govore da hoce da igraju u CL i bla bla, i mogao bi se dovesti za nekih 12M

Zar on ne ide u Atletico ? :arrow:
FK Pjetlovi

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 02 jun 2011, 22:48

HarisLFC je napisao/la:

Oni njega i zaboravili :D

Pa da ostao je u senci nekih drugih igraca a to moze biti pogodnost za nas niko ga ne trazi svi cute, e tad se hvataju prilike kad drugi klubovi jure za igracima koje trazi pola evrope i onda cena tim igracima naglo skoci od 20M pa nadalje, sa Eliom je ista situacija kao sa Ardom.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 02 jun 2011, 22:50

reds je napisao/la:

Zar on ne ide u Atletico ? :arrow:
Koliko sam ja cuo odbili su Atletico koji je bio ponudio 8M, davno to bese :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 jun 2011, 23:28

Milan Jovanovic earns £120,000 a week | I was told the same months ago but didnt believe it thats ridiculous :|
via LFCTransferSpeculation

:shock:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 02 jun 2011, 23:40

Carlo je napisao/la:Milan Jovanovic earns £120,000 a week | I was told the same months ago but didnt believe it thats ridiculous :|

Ne treba vise fudbala ni igrati, neka ode u Srbiju zivjeti kao car. :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 jun 2011, 23:45

Carlo je napisao/la:Milan Jovanovic earns £120,000 a week | I was told the same months ago but didnt believe it thats ridiculous :|

nesto ne mogu da vjerujem u to... al hajd sad ko ce znati jer svi ljudi koji su ucestovali u njegovom transferu su vec ranije napravili hrpu glupih transfera tako da...
You are someone else I am still right here

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 jun 2011, 02:29

Da je samo ubrazti vrijeme 3 godine da sazrju igraci od kojih se puno ocekuje i da bezveze ne bacamo pare, pa da gledamo ovu postavu:

------------------Reina------------------
------------Kelly-------Wilson----------
Flanagan----------------------Robinson
----------Henderson---Lucas------------
Suarez---------Meireles------------Suso
---------------Carroll---------------------

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 03 jun 2011, 07:09

evo malo da se gustira uz kafu ko prvi ustane! :D ;)
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2011, 10:23

jutros novo samo da smo blizu potpisa jonesa al njega smo vec par puta do sad dovodili :D

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 03 jun 2011, 11:05

fera je napisao/la:jutros novo samo da smo blizu potpisa jonesa al njega smo vec par puta do sad dovodili :D
evo još "strašnih" transfera: :D

Liverpool and Aston Villa are showing interest in Monaco striker Park Chu-Young.

The club (LFC) have also asked about the availability of midfielder Lee Cattermole at the Stadium of Light.

Wigan Athletic chairman Dave Whelan has admitted the club could be set to lose Liverpool target James McCarthy.

U svakom slučaju, ne treba se uzbuđivati. Očito je da smo opet u vrhu interesovanja a imamo ljude na čelu kluba kojima se može vjerovati. Očito da ni finansije nisu problem.

Tako da nam samo ostaje da lagano ohladimo pivkicu i sa užitkom čekamo trenutak kad će jedan po jedan maconja početi pristizati na Anfield Road :) Mada iskreno mislim da bi jedno trojica, eventualno četvorica, pravih bili sasvim dovoljni. Apsolutno sam protiv bilo kakvog pre.seravanja i dovođenja sad nekakve legije stranaca i ponavljanja Shity priče.

YNWA
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2011, 11:14

od kad je commoli dosao mi smo povezani sa svakim francuskim igracem i svim igracima koji igraju u francuskoj ligi :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jun 2011, 11:15

Koliko ja znam, toliku platu ima Gerrard, a Torres je imao istu ili za 20 000 manju

Juventus ponudio samo 6 miliona funti za Aquilanija...skoro da su ga izjednacili sa Poulsenom... :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 jun 2011, 11:17

Akvilani moze samo na klupu u Liverpul, treba ga prodati Milanu.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jun 2011, 11:23

Jimmy from the hood je napisao/la:Akvilani moze samo na klupu u Liverpul, treba ga prodati Milanu.
a i roma trazi pare za njega... jos im nismo sve isplatili... kad bi kako mogli njima po popustu da ga vratimo... da im ne placamo taj zadnji dio.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 jun 2011, 11:26

fera je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Akvilani moze samo na klupu u Liverpul, treba ga prodati Milanu.
a i roma trazi pare za njega... jos im nismo sve isplatili... kad bi kako mogli njima po popustu da ga vratimo... da im ne placamo taj zadnji dio.
LFC have until June 30th to make their final payment (4.4m) to Roma which will total the Aquilani transfer to £17.6m.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.