As reported by Sky Sport 24, the Roma have reached an agreement in principle with Liverpool for the sale of Brazilian goalkeeper, Doni Marangon. Now the ball is the same player who must decide whether to accept the offer of the English club.HarisLFC je napisao/la:Evo link za Doni-a i na Engleskom ((: Konacno jedan solidan drugi golman ((:
http://www.****.com/liverpool-agree-deal-with-roma-for-doni/
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- TheScouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
mislim da bi trebali prekinuti sve kontakte sa romom ako se desi i ovaj transfer...
al dobro za zamjene i nije los.
sto se tice toga jesu li Jones i Henderson skupi moje misljenje je da ako ima para onda i treba da se trose... dosta smo mi stedili i propadali.
sto se tice toga jesu li Jones i Henderson skupi moje misljenje je da ako ima para onda i treba da se trose... dosta smo mi stedili i propadali.
You are someone else I am still right here
- CrvenIspod
- Kontakt:
baš takofera je napisao/la:mislim da bi trebali prekinuti sve kontakte sa romom ako se desi i ovaj transfer...

Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
Moje želje za prijelazni rok:
Dolasci:
- Charles N'Zogbia = oko 8 mil funti,
- Charlie Adam = između 6 i 8 mil funti,
- Silvan Marweaux = free,
- Juan Mata = oko 20 mil funti,
- Phil Jones = oko 15 mil funti(druga opcija - Scott Dann = oko 10 mil funti),
- Connor Wickham = oko 10 mil funti,
- Leighton Baines (teško ostvarivo) = između 15 i 20 mil funti(druga opcija - Jose Enrique pa može i Chlichy (ima iskustvo igranja EPL-a) = obojica koštaju oko 8 mil funti,
- pa eto sad se spominje i Doni - nebi bilo loshe, došao bi kao beck up za Reinu.
To je od prilike to
Odlasci:
- Aqua = između 10 i 14 mil funti,
- Insua = čini mi se free,
- Konchesky = 1 mil funti,
- Poulsen = 2 mil funti,
- Jovanović = 3-5 mil funti,
- N'Gog = 3-5 mil funti,
- Kyrgiakos = čini mi se free,
- Aurelio = 2 mil funti,
- Joe Cole = 3-5 mil funti,
- negdje sam pročitao da bi mogli prodati Stivena Darbia za 3 mil funti
To je od prilike to

Dolasci:
- Charles N'Zogbia = oko 8 mil funti,
- Charlie Adam = između 6 i 8 mil funti,
- Silvan Marweaux = free,
- Juan Mata = oko 20 mil funti,
- Phil Jones = oko 15 mil funti(druga opcija - Scott Dann = oko 10 mil funti),
- Connor Wickham = oko 10 mil funti,
- Leighton Baines (teško ostvarivo) = između 15 i 20 mil funti(druga opcija - Jose Enrique pa može i Chlichy (ima iskustvo igranja EPL-a) = obojica koštaju oko 8 mil funti,
- pa eto sad se spominje i Doni - nebi bilo loshe, došao bi kao beck up za Reinu.
To je od prilike to

Odlasci:
- Aqua = između 10 i 14 mil funti,
- Insua = čini mi se free,
- Konchesky = 1 mil funti,
- Poulsen = 2 mil funti,
- Jovanović = 3-5 mil funti,
- N'Gog = 3-5 mil funti,
- Kyrgiakos = čini mi se free,
- Aurelio = 2 mil funti,
- Joe Cole = 3-5 mil funti,
- negdje sam pročitao da bi mogli prodati Stivena Darbia za 3 mil funti

To je od prilike to

GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
+ Jordan Henderson = oko 15 mil funti
hahahah xD 2 x napisao i to je od/prilike to
hahahah xD 2 x napisao i to je od/prilike to

GK: Reina, Gulaschi
Darby jedva igra i u rezervama, slali su ga na posudbu mislim u Derby, teško da on vrijedi i 500k funti 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
hary pa aurelio je bio slobodan igrac proslo ljeto pa nije nasao klub a da ga sad neko uzme za 2 miliona. jedino ako malagi treba...
Matu ne vjerujem da će pustit jedino,ako ponudite neku preveliku svotu no ko zna možda vam se i isplati.Clichy 8 miliona gdje to ima to bi bio odličan transfer,a Jose Enrique nije neka klasa uzmite Coentraa da nedođe u Real
Btw dođoh ovdje s namjerom(što bi reko Šale)Je li ovaj Poulsen fkt toliko loš ja ga na FM-u nudim za 0 funti,eura,dolara znači besplatno niko neće da pošalje ponudu

Btw dođoh ovdje s namjerom(što bi reko Šale)Je li ovaj Poulsen fkt toliko loš ja ga na FM-u nudim za 0 funti,eura,dolara znači besplatno niko neće da pošalje ponudu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Preloš, ako može plati ti nekome da ga uzmeLBJ MVP je napisao/la:Matu ne vjerujem da će pustit jedino,ako ponudite neku preveliku svotu no ko zna možda vam se i isplati.Clichy 8 miliona gdje to ima to bi bio odličan transfer,a Jose Enrique nije neka klasa uzmite Coentraa da nedođe u Real![]()

@fera kralju, sretan rođendan, sve najbolje

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Kontakt:
Hepi birthdej fera, sve najjace! 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- CrvenIspod
- Kontakt:
@fera - sretan koji god da je. Dabogda dogodine u ovo vrijeme bio još pjan od proslave tituleJimmy from the hood je napisao/la:Hepi birthdej fera, sve najjace!

Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
- Red Assassin
- Kontakt:
Fera sretan rodjuss sve najbolje..
Vjerujte mi nije lahko dati 20 miliona za nekog igraca pogotovo ako je on mlad i jos neformiran igrac, medjutim vjerujem kako sada imamo prave ljude na pravim pozicijama u klubu i da nece biti mnogo gresaka u dovodjenju igraca i da vise necemo dovoditi igrace tipa Riera i Poulsen..
Do sada sve sto su uradili novi vlasnici je predobro, postavili Kinga na mjesto menagera, covjek koji pored sto zna fudbalski zanat svojim postojanjem motivira igrace i uliva povjerenje.. Clarka za trenera koji zajedno sa kingom odlicno suradjuje i vidno nam se stil igre i pas igra popravila zahvaljujuci njemu.. Commolija na mjesto direktora fudbala, nezaboravimo da je taj covjek stvorio nekoliko fudbalskih imena tipa Toure, Clichy, Assou Ekoto, Modrica i Berbatova.. Zahvaljujuci njemu oni su to sada sto su.
Siguran sam da je uradjen najbolji posao u posljednjih 10 godina, mislim kako ce Suarez prevazici i biti korisniji i vise donjeti timu nego Torres.. Nekima je mozda sada smjesno ovo sto ja kazem ali vjerujte mi Torres jeste jedan od najboljih na svijetu kada je u formi za postizanje golova ali Suarez pored golgeterskih sposobnosti ima i mnogo kreativnosti i mnogo vise se zalaze od Torresa, sigurno ce biti bolji dribler i assistent od spanca uz svo tuzno postovanje Torketu..
I Carroll ce se sigurno kad tad isplatiti, jer u tom terminatoru i razbijacu ima i umjeca i osjecaja za gol i igru, koliko ce nam on samo pobjeda donjeti na tvrdim i teskim gostovanjima i golovima glavom u posljednjih 10 minuta u sljedecih 5-6 godina tek cemo da vidimo
Ako je do sada ispravno ovo sto smo radili nek i 20 miliona za Hendersona se da jer valjda skauting je odradio svoje cim smo ovoliko zagrizli za njega i mi i Manutd i City..
Vjerujte mi nije lahko dati 20 miliona za nekog igraca pogotovo ako je on mlad i jos neformiran igrac, medjutim vjerujem kako sada imamo prave ljude na pravim pozicijama u klubu i da nece biti mnogo gresaka u dovodjenju igraca i da vise necemo dovoditi igrace tipa Riera i Poulsen..
Do sada sve sto su uradili novi vlasnici je predobro, postavili Kinga na mjesto menagera, covjek koji pored sto zna fudbalski zanat svojim postojanjem motivira igrace i uliva povjerenje.. Clarka za trenera koji zajedno sa kingom odlicno suradjuje i vidno nam se stil igre i pas igra popravila zahvaljujuci njemu.. Commolija na mjesto direktora fudbala, nezaboravimo da je taj covjek stvorio nekoliko fudbalskih imena tipa Toure, Clichy, Assou Ekoto, Modrica i Berbatova.. Zahvaljujuci njemu oni su to sada sto su.
Siguran sam da je uradjen najbolji posao u posljednjih 10 godina, mislim kako ce Suarez prevazici i biti korisniji i vise donjeti timu nego Torres.. Nekima je mozda sada smjesno ovo sto ja kazem ali vjerujte mi Torres jeste jedan od najboljih na svijetu kada je u formi za postizanje golova ali Suarez pored golgeterskih sposobnosti ima i mnogo kreativnosti i mnogo vise se zalaze od Torresa, sigurno ce biti bolji dribler i assistent od spanca uz svo tuzno postovanje Torketu..
I Carroll ce se sigurno kad tad isplatiti, jer u tom terminatoru i razbijacu ima i umjeca i osjecaja za gol i igru, koliko ce nam on samo pobjeda donjeti na tvrdim i teskim gostovanjima i golovima glavom u posljednjih 10 minuta u sljedecih 5-6 godina tek cemo da vidimo

Ako je do sada ispravno ovo sto smo radili nek i 20 miliona za Hendersona se da jer valjda skauting je odradio svoje cim smo ovoliko zagrizli za njega i mi i Manutd i City..
Kad god neko spomene Hendersona,sjetim se sta je govorio u jednome intervju prije nekog vremena
Evo najzanimljivijih dijelova:
NE PIJEM, ne pušim, ne izlazim van. Ne radim ništa što bi bilo imalo zanimljivo našim tabloidima
U slobodno vrijeme sjedim kod kuće i gledam televiziju
Jedini moj večernji izlazak jest za vrijeme Božića, kada cijela momčad ima prigodni tulum
Ako nista,fin decko u svakom slucaju

NE PIJEM, ne pušim, ne izlazim van. Ne radim ništa što bi bilo imalo zanimljivo našim tabloidima
Jedini moj večernji izlazak jest za vrijeme Božića, kada cijela momčad ima prigodni tulum

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dosadni dečko engleskog nogometa.. mislim da je takav naziv dobio.Dylan Dog je napisao/la:Kad god neko spomene Hendersona,sjetim se sta je govorio u jednome intervju prije nekog vremena![]()

@fera, nek' je sretan.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Ponos Torina
- Kontakt:
Fera nek je sretan i sve najbolje i ako se neslazemo na drugim temama

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- The DocTOR!!
- Kontakt:
fera srecan rodjendan ! 
Dzonsa treba da maznemo dok mozemeo... Carra ima 33, ko garantuje da se nece totalno raspasti sledece sezone? Skrtel igra toplo - hladno, Agger je vise povredjen nego zdrav i ne verujem da ce se na tom planu nesto bitnije promeniti, Sotir je ok 4ta opcija. Znaci Dzons nam treba i te kako da bar bude u rotacija sa Carrom i Skrtelom.

Dzonsa treba da maznemo dok mozemeo... Carra ima 33, ko garantuje da se nece totalno raspasti sledece sezone? Skrtel igra toplo - hladno, Agger je vise povredjen nego zdrav i ne verujem da ce se na tom planu nesto bitnije promeniti, Sotir je ok 4ta opcija. Znaci Dzons nam treba i te kako da bar bude u rotacija sa Carrom i Skrtelom.

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
hvala momci nadam se da cemo naredne godine u ovo vrijeme biti svi u slavljenickom raspolozenju vrijeme je za titulu 

- The DocTOR!!
- Kontakt:
Sta je Aquilani-em , jel ostaje u Juventusu ili se vraca ? 

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
vratio se vec i vec se stigao i povrijeditiThe DocTOR!! je napisao/la:Sta je Aquilani-em , jel ostaje u Juventusu ili se vraca ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.