Link ?Sasha L.F.C. je napisao/la:Evo Fiorentina hoce da proda Vargasa(levi bek/krilo) traze 13M.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Link ?Sasha L.F.C. je napisao/la:Evo Fiorentina hoce da proda Vargasa(levi bek/krilo) traze 13M.
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 44060.htmlHan!$;Lfc je napisao/la:Link ?Sasha L.F.C. je napisao/la:Evo Fiorentina hoce da proda Vargasa(levi bek/krilo) traze 13M.
odlicna formacija s tim sto bi ja Glena na mjesto Kuyta a njega bih gurnuo u vrh napada sa Suarezom i CarrollomRizah je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se moj san sa početka sezone ostvaruje, sam o Carrolu i Hendersonu u Liverpoolovom dresu. Svaka čast Kingu na odličnom transferu.
Sad nam formacija izgleda ovako:
----------------Reina-----------------
---------Glen---------Carra----------
---------Lucas---------Spearing-----
-Kuyt-Gerard-Meireles-Henderson-
--------Suarez------Carrol-----------
![]()
![]()
![]()
Ne treba nam odbrana![]()
Ja ne bih dovodio štopera, nego lijevog beka. Draže mi je gledati Ayalu nego bilo koga drugog, jer je momak dugo godina tu i uvijek se nada mjestu u prvom timu i nikad se ne buni. Dokazao se kao dobar štoper u championshipu i draže mi je gledati njega kao četvrtog štopera nego za nekog novog štopera izdvojiti 10 miliona funti.
Ostaje još samo Gibbs i Adam Johnson i to je to što se mene tiče
cim je henrderson potpisao odma sam se sjetio koliko si ti na pocetku sezone njega spominjaoRizah je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se moj san sa početka sezone ostvaruje, sam o Carrolu i Hendersonu u Liverpoolovom dresu. Svaka čast Kingu na odličnom transferu.
Fiorentina prodaje Vargasa vec duze vrijeme, ali nitko nije spreman dati 20. miliona eura (iskreno meni neshvatljivo kada se vidi za sta se sve danas daje ogroman novac).Sasha L.F.C. je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 44060.htmlHan!$;Lfc je napisao/la:Link ?Sasha L.F.C. je napisao/la:Evo Fiorentina hoce da proda Vargasa(levi bek/krilo) traze 13M.
[youtube][/youtube]
Mene ovo podsjeca na proslo ljeto, kad se nagadjalo kad ce oni idioti prodati Liverpool...anfield je napisao/la:ceka se 01.07 pa da se dovedu Coentrao i Mata
fera je napisao/la:cim je henrderson potpisao odma sam se sjetio koliko si ti na pocetku sezone njega spominjaoRizah je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se moj san sa početka sezone ostvaruje, sam o Carrolu i Hendersonu u Liverpoolovom dresu. Svaka čast Kingu na odličnom transferu.
Rizah je napisao/la:Tih 90 miliona pare će se potrošiti na Hendersona, Mattu, Clishiya što je po meni sasvim dovoljno.
Evo za koliko bi ti igrači trebali doći (bar ja tako mislim):Ponos Torina je napisao/la:
Trljaj trljaj![]()
![]()
![]()
![]()
liverpool in:
adam13m
clichy5m
mata20m
doni3m
downing15m
gervinho11m
dann8m
@rizah: sumnjiv si ti meni: k'o da radiš sa Commolijem a onda ovdje postaš kao o svojim snovima a ono već unaprijed sve znašfera je napisao/la:cim je henrderson potpisao odma sam se sjetio koliko si ti na pocetku sezone njega spominjaoRizah je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se moj san sa početka sezone ostvaruje, sam o Carrolu i Hendersonu u Liverpoolovom dresu. Svaka čast Kingu na odličnom transferu.
YNWALiverpool captain Steven Gerrard has hailed the arrival of Jordan Henderson from Sunderland and predicted the new signing will go on to become one of the leaders of the next generation at Anfield.
Gerrard said: ‘It's a really positive signing. Let's hope he is the next Steven Gerrard. That's what good football clubs do - they replace their best players. Liverpool needs a new Gerrard and it will need a new Jamie Carragher.