Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 13 jun 2011, 12:22

Pa dobro ali nemozes dati preko 25 ili 30M za fudbalera koji dolazi iz Holandije,Portugala pa i francuske zato sto je lako zabijati golove Herenvenu,Utrehtu,Coimbri itd, da on dolazi iz jacih liga onda bi bilo ok ovako ne.
Kao sto sam i rekao dosao je za 22M sto je ok a sve preko 25 ili 30M je previse tako da ne znam sto mi sad tu citiras post pre 4 meseca mora da si ga cuvao nedje ako ako 8-) momak igra odlicno i ta cena od 22M je realna za njega.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 jun 2011, 12:30

Koliko vidim ovo za N'goga jos nije zvanicno; nema nista na stranici kluba :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 13 jun 2011, 12:38

reds_forever je napisao/la:Koliko vidim ovo za N'goga jos nije zvanicno; nema nista na stranici kluba :roll:
Izgleda da se svim silama N'gog bori da ostane :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 jun 2011, 12:41

Sasha L.F.C. je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Koliko vidim ovo za N'goga jos nije zvanicno; nema nista na stranici kluba :roll:
Pa kako nece kad ce mu LFC biti vrhunac karijere....Mislim, ima tu i nase greske,ne samo prema njemu vec prema mladim igracima inace, ali eto,valjda ce se stvari promijeniti sa Dalglishom...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 13 jun 2011, 12:49

reds_forever je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:
Pa kako nece kad ce mu LFC biti vrhunac karijere....Mislim, ima tu i nase greske,ne samo prema njemu vec prema mladim igracima inace, ali eto,valjda ce se stvari promijeniti sa Dalglishom...
Pa da LFC mu je vrhunac, njegov problem je sto nije taj kalibar za Lpool, dobar je on za neki drugoligaski engleski klub... sa Dalglishom je sve puno bolje mladi igraci imaju kod njega sansu jedino mi je Pacheka nekako zao zasluzio je najmanje klupu to mi je malo cudno otkud da njega toliko ignorisu.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 13 jun 2011, 12:53

GERRARD: CILJ ZA IDUĆU SEZONU

Steven Gerrard kao cilj za iduću sezonu postavio je povratak Lige Prvaka na Anfield.

Kapetan zna kako će preporod pod Dalglishom povećati očekivanja u sezoni 2011/12. Ipak, iako vjeruje da je budućnost blistava, ne želi ništa obećavati o mogućnostima ekipe.

"Ništa ne bih volio više od toga da povedem ekipu po nekakav trofej iduće godine, no ne želim povećavati očekivanja i reći da će se to definitivno dogoditi."

"Bilo bi glupo od mene povećavati očekivanja iznad razine na kojoj su trenutno. Na početku svake sezone u Liverpoolu očekivanja rastu, a sad kad Kenny ostaje i s nekoliko pojačanja siguran sam da će letjeti visoko."

"Povratak u Ligu Prvaka glavni je cilj. Mislim da je to cilj za sve klubove u Premier Ligi. Bitna je zbog financijskih razloga, ali je i igračima individualno najveći izazov na klupskoj razini."

"Svi ju žele igrati. Imali smo nekoliko fantastičnih večeri na Anfieldu tijekom godina u tom natjecanju i svi želimo da se te noći vrate."

"Samo trebamo nastaviti s onime što smo radili prošlih šest mjeseci. Za nadati je se da ćemo se pojačati i onda se samo treba natjecati. Dovoljno smo dobri da dobijemo bilo koga, samo trebamo uhvatiti ritam da bi se natjecali i za trofeje."

Gerrard nije igrao za Liverpool još od pobjede od 3:1 nad Manchester Unitedom 6. ožujka, nakon koje je podvrgnut operaciji problematičnih prepona.

Nada se da će biti spreman za prvi dan treninga nakon ljetne stanke.

"Riješio sam to operacijom i nadam se da ću nakon dobrog odmora biti spreman, s 'novim' preponama i spreman na podvig s Kennyjem" rekao je 30-godišnjak.

"Trebao sam se vratiti nakon 12 tjedana, pa bi to trebalo biti po povratku dečkiju 4/5. srpnja. Tada imam šest tjedana predsezone za povratak u formu, pa se nadam da će do toga doći do početka lige." :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 jun 2011, 12:55

@Arnelinho, sada si postao jedan od nas, svaka čast! :mrgreen: Naravno, i meni je Arsenal drag, ispod Liverpool odmah, kao što si ti rekao Arsenal neka bude prvi, a Liverpool drugi, neka kod nas na ovom temi bude obrnuto :D

@Dylan Dog, zar ti nisi rekao da ćeš staviti avatar Suareza ako bude prešao u LFC? 8-)

@Thunder93, ja mislim da nema nikakvih ograničenja, jer ako neko ima 21 godinu kada počnu kvalifikacije logično da će imati pravo nastupa i na prvenstvu.

Kopsou.rce
Charlie Adam is imminent for #LFC - announcement will be made on Kopsou.rce as soon as news reaches us.

Uskoro će biti i zvanično na službenoj stranici.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 13 jun 2011, 13:03

http://www.clubcall.com/liverpool/winge ... 25787.html
Izgleda da smo stvarno zapeli za ovog Cazorlu ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 jun 2011, 13:06

Han!$;Lfc je napisao/la:http://www.clubcall.com/liverpool/winge ... 25787.html
Meni se on nikako ne sviđa, možda jeste dobar igrač, ali meni je skroz antipatičan, prije bih Downinga ili Matu... Sada je zapelo i oko Downinga, Villa stvara probleme :lol:

SkyBet Sky Bet
We've suspended betting on Charlie Adam's transfer in anticipation of news today. Liverpool backed as short as 1/6 - http://www.skybet.com/betting/football/ ... betslmedia

Adam izgleda potpisuje, ali ne treba zaboraviti šta se desilo sa Jonesom ;)

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 13 jun 2011, 13:11

Ni meni se ne dopada ni malo Cazorla isto kao ti Carlo radije bih na Anfieldu vidio Downinga ili Matu.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 13 jun 2011, 13:12

Sretan rođendan našem reeds bratu iz Srebrenika. Želim ti da nam ove godine budeš zdraviji, pametniji i bogatiji ako Bog da. Naravno želim da sa Liverpoolom pometemo svu konkurenciju u engleskoj. Sarajevu želim sve najgore.

AMIN.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 jun 2011, 13:14

Sretan rođendan @YNWA :D

btw. Sretan rođendan i našoj legendi Alanu Hansenu

slika

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 13 jun 2011, 13:41

slika

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 jun 2011, 13:47

Han!$;Lfc je napisao/la:Ni meni se ne dopada ni malo Cazorla isto kao ti Carlo radije bih na Anfieldu vidio Downinga ili Matu.
Cazorla je po mom misljenju rame uz rame sa Iniestom sto se tehnike tice.. Lik igra u Villarealu pa se nije istakao nesto posebno.. Pratim dosta Villareal i mogu ti reci da je ubjedljivo najbolji igrac Podmornice,mislim da cak zasluzuje da bude u prvih XI Spanije,trenutno je bolji i od DOwninga i od Mate,sto ne znaci da ce Mata biti bolji jer je par godina mladji..

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 jun 2011, 15:38

Rizah je napisao/la:Sretan rođendan našem reeds bratu iz Srebrenika. Želim ti da nam ove godine budeš zdraviji, pametniji i bogatiji ako Bog da. Naravno želim da sa Liverpoolom pometemo svu konkurenciju u engleskoj. Sarajevu želim sve najgore.

AMIN.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 13 jun 2011, 15:45

Han!$;Lfc je napisao/la:http://www.clubcall.com/liverpool/winge ... 25787.html
Njega bih zaista volio vidjeti u LFC.
Prefinjena tehnika, drzak, ima extra centarsut, prodoran, ne boji se duela...
Po meni bolji od Downinga, i to puno bolji.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 jun 2011, 17:01

Carlo je napisao/la:@Arnelinho, sada si postao jedan od nas, svaka čast! :mrgreen: Naravno, i meni je Arsenal drag, ispod Liverpool odmah, kao što si ti rekao Arsenal neka bude prvi, a Liverpool drugi, neka kod nas na ovom temi bude obrnuto :D

@Dylan Dog, zar ti nisi rekao da ćeš staviti avatar Suareza ako bude prešao u LFC? 8-)

@Thunder93, ja mislim da nema nikakvih ograničenja, jer ako neko ima 21 godinu kada počnu kvalifikacije logično da će imati pravo nastupa i na prvenstvu.

Kopsou.rce
Charlie Adam is imminent for #LFC - announcement will be made on Kopsou.rce as soon as news reaches us.

Uskoro će biti i zvanično na službenoj stranici.
Kakvo pamcenje :mrgreen:
Nisam jedno vrijeme bio na forumu,tako da sam i ja zaboravio na to obecanje,ali evo ispunjavam ga 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 13 jun 2011, 18:15

Izgubilo smo borbu za Jonesa, sigurno najtalentovanijeg stopera premier lige trenutno. United je dobio mnogo ovim transferom.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 13 jun 2011, 18:17

James McCartny potpisuje za Liverpool ? Ne bih voljeo još Adam samo i dosta je više centralnih veznih
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 jun 2011, 19:16

Skybet suspend all bets on Adam & Downing going to Liverpool.

Evo radosnih vijesti konačno :D

btw. http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... dfield-ace

Izgleda da Inter želi poslati ponudu od 14m funti za Meirelesa... Ne bih komentarisao ovo.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.