FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne mogu da vjerujem kako pojedinci odmah govore kako Adilovic se nece uklopiti kako ga stari gura kako on veze nema ma dajte ljudi sta vam je pustite momka na miru vidjet ce te da ce se momak uklopiti savrseno jos kad Perica prodje pune pripreme bit ce to najvece pojacanje....usput u Nedjelju dolazi Nyema zivi bili pa vidjeli!!!
Šta bi s tim saopštenjem?partibrejker1921 je napisao/la:Sutra će klub objaviti saopćenje za javnost u kojem će sve biti jasno što se pojačanja tiče. Toliko.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Pa saopstio je Cviko da nema imena u javnosti,dok oni to ne potpisu i ne srede,a onda ce preko zvanicne web stranice da predstave eventualne akvizicije,kojih ce po meni sigurno bitiSchwarz je napisao/la:Šta bi s tim saopštenjem?partibrejker1921 je napisao/la:Sutra će klub objaviti saopćenje za javnost u kojem će sve biti jasno što se pojačanja tiče. Toliko.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Kao i u svakom normalnom klubu, prvo se objavi na zvanicnoj stranici i na zvanicnoj press konferencijiboccaccio je napisao/la:Pa saopstio je Cviko da nema imena u javnosti,dok oni to ne potpisu i ne srede,a onda ce preko zvanicne web stranice da predstave eventualne akvizicije,kojih ce po meni sigurno bitiSchwarz je napisao/la:Šta bi s tim saopštenjem?partibrejker1921 je napisao/la:Sutra će klub objaviti saopćenje za javnost u kojem će sve biti jasno što se pojačanja tiče. Toliko.
Kao sto vidis vrlo rijetko i pisem ovdje, ne pada mi na pamet da jos pisem i ne istine! To ako on trci, svaka mu cast a ja znam sta sam vidio vlastitim ocimarusina_jr je napisao/la:Pa hajde da se kladimo da momak ne pije , ako nisi upoznat ne pisi neistine molim te ! Nema razloga da kazem nesto njegovu odbranu samo govorim ono kako jeste ! A to sto izlazi , je istina , ali zato ustane u 8-9 ujutro i otrci 10 kmAddy je napisao/la:Ako Adilovic ne konzumira alkohol, ne konzumiram ga ni jaPa covjek se prosli vikend u jednoj diskoteci slozio ko metar drva

Udri jace Manijace , sa Juga kao grom , od kad sam se rodio Zeljo je u srcu mom !
-
- Kontakt:
Addy je napisao/la:Kao sto vidis vrlo rijetko i pisem ovdje, ne pada mi na pamet da jos pisem i ne istine! To ako on trci, svaka mu cast a ja znam sta sam vidio vlastitim ocimarusina_jr je napisao/la:Pa hajde da se kladimo da momak ne pije , ako nisi upoznat ne pisi neistine molim te ! Nema razloga da kazem nesto njegovu odbranu samo govorim ono kako jeste ! A to sto izlazi , je istina , ali zato ustane u 8-9 ujutro i otrci 10 kmAddy je napisao/la:Ako Adilovic ne konzumira alkohol, ne konzumiram ga ni jaPa covjek se prosli vikend u jednoj diskoteci slozio ko metar drva
Nemate pametnijeg posla nego se raspravljati ko pije ko ne pije i sta radi fakat smjesno!!! Sad odjednom svi znaju sta Adilovic radi ma dajte pustite vise suplje Amar zna za njegove kvalitete i to je najbitnije
I onda je dvizac zamotao cokoladu

Ncnc pa dokle vise. Hajte ba bilo je dosta.. Pa u jednom danu procitas da ce 50 igraca doci pa mislim nema smislamulje_TM87 je napisao/la:sutra na pregovore dolazi Danijel Ljuboja! na posudbu iz Dinama Andrej Kramarić posudba do kraja sezone... Branimir Bajić dogovorio na 2 godine. Blizu potpisa je i Ljubomir Fejsa toliko od mene....

EDIT: ManiacsThe: Nisi nista drugo mogo skontat da napises haha? Haj dobro onda, vazi

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 16 jun 2011, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Dolazi nam par igraca iz banovica njihova zamjena ce biti par forumasa ako nastave kao do sada!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jel sada poznat tacan termin prozivke u nedjelju ? Jel na Grbavici il' na pomocnom ? U gradu sam pa da naletim
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- eliminator
- Kontakt:
Još su samo četiri dana ostala do početka priprema fudbalera Željezničara. Naime, 19. juna s početkom od 9.30h. menadžer Amar Osim na stadionu ''Grbavica'' održat će prozivku koja će označiti i zvanični kraj odmora i početak pripremnog perioda pred utakmice Evropske i Premijer lige.LudLo 4 je napisao/la:Jel sada poznat tacan termin prozivke u nedjelju ? Jel na Grbavici il' na pomocnom ? U gradu sam pa da naletim
fkz.com
Sjajan video. Svaka cast Ruki.ManiacsThe je napisao/la:Bog
[youtube][/youtube]

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
A jes car majko moja hahaha. Jeste culi sto onome novinaru spusti hahahah. A jes misliotanzla je napisao/la:Sjajan video. Svaka cast Ruki.ManiacsThe je napisao/la:Bog
[youtube][/youtube]

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
extra video, samo fale oni avioni sa Koseva iz 2001.sajo10 je napisao/la:A jes car majko moja hahaha. Jeste culi sto onome novinaru spusti hahahah. A jes misliotanzla je napisao/la:Sjajan video. Svaka cast Ruki.ManiacsThe je napisao/la:Bog
[youtube][/youtube]![]()

Lakše malo s tim Bog, sin... Ima navijača Želje koji su vjernici, pa su ovo suvišni komentari, ODLIČAN TRENER I KRAJ PRIČE!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
svaka castbabilonTM je napisao/la:Lakše malo s tim Bog, sin... Ima navijača Želje koji su vjernici, pa su ovo suvišni komentari, ODLIČAN TRENER I KRAJ PRIČE!

- bistrikboy
- Kontakt:
TekbiiiiiiiiiiiiiirbabilonTM je napisao/la:Lakše malo s tim Bog, sin... Ima navijača Želje koji su vjernici, pa su ovo suvišni komentari, ODLIČAN TRENER I KRAJ PRIČE!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Elhamdulillah brate...svaka castbabilonTM je napisao/la:Lakše malo s tim Bog, sin... Ima navijača Želje koji su vjernici, pa su ovo suvišni komentari, ODLIČAN TRENER I KRAJ PRIČE!
Hocemo pojacanja,hocemo nekadasnjeg Zelju hocemo evropu necemo nikakve Adilovice,Dzafice.Ako nema para stvorite trazite.pa vidite Dinama koga sve dovede.sad cete rec lako je njima imaju Mamica,pa hajde Osime budi i ti Mamic.Dosta vise vozanja godinama a vazda ista prica ove godine u evropu iducih 5 mozda pa onda bljesak sampioni pa opet po novom.To moze zadovoljit ove mladze ali mi stariji koji smo gledali Mesu,Ficu,Odu,Skoru i ostale ovo je jos uvjek dno bez obzira na evropu i titulu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.