Ovako je nekako isao refren:
"godine dolaze i kraj mene prolaze,ostat cu mlad za sad na zivot nisam ljut vodi me sretan put"
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dobar opisDylan Dog je napisao/la:Dali neko zna koja je pjesma,nekad se vrtila po TV stanicama,pjevao ju je neki mladi bend,nisam siguran al nesto mi govori da su bili iz Bihaca![]()
"godine dolaze i kraj mene prolaze,ostat cu mlad za sad na zivot nisam ljut vodi me sretan put"
To je ta,puno hvala,nisam je cuo 100 godina a nekako mi je ostala u pamcenju19selo je napisao/la:Dobar opisDylan Dog je napisao/la:Dali neko zna koja je pjesma,nekad se vrtila po TV stanicama,pjevao ju je neki mladi bend,nisam siguran al nesto mi govori da su bili iz Bihaca![]()
"godine dolaze i kraj mene prolaze,ostat cu mlad za sad na zivot nisam ljut vodi me sretan put"![]()
[youtube][/youtube]
hahahahah!!Monolog je napisao/la:Dželešanusi, dželešanusi, dželešanusi, dželešanusi, dželešanusi...
Vodili se onom 'sve sto je lijepo kratko traje'Dylan Dog je napisao/la:To je ta,puno hvala,nisam je cuo 100 godina a nekako mi je ostala u pamcenju19selo je napisao/la:Dobar opisDylan Dog je napisao/la:Dali neko zna koja je pjesma,nekad se vrtila po TV stanicama,pjevao ju je neki mladi bend,nisam siguran al nesto mi govori da su bili iz Bihaca![]()
"godine dolaze i kraj mene prolaze,ostat cu mlad za sad na zivot nisam ljut vodi me sretan put"![]()
[youtube][/youtube]![]()
Sta li je bilo sa ovoga benda,ocito se bas i nisu proslavili a cinili su se dosta dobri
Predobra pjesma!VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.