NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 jul 2011, 10:48

Barney Stinson je napisao/la:Ovako to izgleda kad odes sa konja na magarca sto se tice trenera.. Nažalost..

Baćak je qurac od golmana, je da mu je vjer. prva ozbiljnija utakmica ali vidi se po njemu da to nije to.. VRATITE DEJU, možda je i potpisao negdje nisam u toku ovih dana pa mi nemojte zamjeriti ako je.. Zakarića stavlja na pogresno mjesto, Wagner mu igra zadnjeg veznog drugi HT :o .. Moze ovo puno bolje i nadam se da hoce.. U Sloveniji ocekujem nasu pobjedu jer smo bolja ekipa..
Ovo ti je do trenera, Baka bi ovo sa svojim stilom igre i hrabrosti rijesio u prvom poluvremenu. Mislim da Cutuka igraci ne j.ebu dva posto.
Sumnjam da ce ti vracati Bandovica, prije da ce ici na Bilobrka ili tako nesto, a sad, Baćak i nije imao posla.
To treba brutalnom voljom i trkom dobiti u Sloveniji u jednoj utakmici i nema razgovora.
...Život za Široki...

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 01 jul 2011, 11:02

za onog ko je je reko da se šilić jedino borio taj nije sinoć gledo utakmicu, lik mi je postao najomraženiji u cijeloj momčadi, tri puta je bio tako sebičan pa je iz nemogućih situacija probao šutirat, glumi neku veličinu neznam ni ja šta, misli ako je nekad davno bio na probi u hsv-u da je neki van serijski igrač, pa mali zakarić mu može predavati..olimpija nije pokazala ništa, tako da jos uvijek sanse nisu loše, samo mislim da bi trebalo vareu ubacit u vrh napada jer čim je ušao unio je nemir u obrani ljubljančana..SAMO ŠIROKI

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 01 jul 2011, 11:04

E' ovako, gledao sam utakmicu tamo negdje od 7. minute. :D Tokom cijelog susreta Široki je dominirao terenom, stvarao prilike, kreirao akcije i ostalo. Ali, najvažnije, tj. realizacija je izostala. Po meni najbolje prilike su one od Hrvoja Mišića (njegov slalom kroz odbranu je morao rezultirati pogotkom). Također Zakarićeva šansa je trebala završiti u mreži Janeza. :mrgreen: Bilo je tu još prilika, al' šta vrijedi kad se završilo sa miroljubivih 0:0.
Golman je isuviše nesiguran (razumljivo nakon toliko godina provedenih na klupi), kao i Ćorić koji je više bio u ležećem položaju nego što je hodao po terenu. :lol: Međutim, lik iznudi crveni, no ni to nije pomoglo. Jednostavno fali sreće i hrabrosti u šesnaestercu. Varea treba igrati od početka u sljedećem meču, to je definitivno. Osjećam da bi on mogao biti čovjek odluke.
Ipak, ovaj rezultat daje pravo na nadu kako Široki još uvijek ima šansi u Ljubljani. Tim više što u Evropi tradicionalno bolje igraju u gostima. Tako da, po mom mišljenju, ako Širokobriježani postignu gol prvi prolaz ne bi trebao doći u pitanje. Nije Olimpija Bog zna kakva momčad koju treba respektovati i braniti se. :?

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 01 jul 2011, 11:20

Siroki je odlicno odigrao sinoc i ja sam uvjeren da ima vece sanse u revansu.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 01 jul 2011, 11:22

Gol možemo dati a nema šanse da primimo 2.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 jul 2011, 11:25

Gol smo mi vec morali dati. Ovako njima dajemo sanse da u jednoj utakmici prevazidju svoje sposobnosti, ako zabiju bit ce tesko, al zabije li Široki gol, dva, onda bi morali biti u stanju privesti to kraju, cak i sa Cutukom.
...Život za Široki...

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 01 jul 2011, 11:29

široki je odigrao dosta dobro imao dosta dobrih prilika ali lopta nije htjela u gol biće valjda sreće u ljubljani :mrgreen: :mrgreen: olimpija i nije toliko dobra koliko su je hvalili široki može do prolaza protiv slovenaca
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 01 jul 2011, 12:36

Mi smo pogriješili sa trenerom.Trebali su dovesti Branka Karačića ili Davora Mladinu.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 jul 2011, 12:48

Ma bilo koga. :) Ja bi, na mjestu igraca, bojkotirao zamisli i zelje novog trenera i nastavio igrati onako kako je Baka htio. :lol:
...Život za Široki...

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 01 jul 2011, 12:52

Zanima me koliki je prosjek godina vašeg kluba?Ako izuzmem Šilića, ovo mi se čini sve drugo djeca do 19 godina.Možda se varam ali mislim da ti momci nemaju snage za ovakve utakmice,i da vam tu leži problemIpak želim vam svu sreću u nastavku.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 jul 2011, 13:10

deset je napisao/la:Zanima me koliki je prosjek godina vašeg kluba?Ako izuzmem Šilića, ovo mi se čini sve drugo djeca do 19 godina.Možda se varam ali mislim da ti momci nemaju snage za ovakve utakmice,i da vam tu leži problemIpak želim vam svu sreću u nastavku.
kao "mlađi"
Boris Bačak 17.04.1987.
Mateo Bertoša 10.08.1988
Hrvoje Mišić 17.08.1987.
Danijel Kožul 01.08.1988
Ante Pinjuh 09.10.1990.
Jure Ivanković 15.11.1985.
Slavko Brekalo 25.02.1990.
Mario Ljubić 05.03.1985.
Dino Ćorić 30.06.1990.
Diogo Souza Dos Anjis, 09.07.1986
Juan Manuel Varea, 23.03.1986.
Mateo Roskam , 16.03.1987.
Goran Zakarić, 07.11.1992

stariji:
Nikola Marić, 29.08.1979
Dalibor Šilić, 23.1.1979
Marciano Jose Do Nascimento, 12.07.1980
Ante Serdarušić, 24.01.1983.
Wagner Santos Lago, 01.01.1978
Renato Alves Gomindes , 15.05.1984.

najstariji wagner :?
prosjek:25
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 01 jul 2011, 13:13

deset je napisao/la:Zanima me koliki je prosjek godina vašeg kluba?Ako izuzmem Šilića, ovo mi se čini sve drugo djeca do 19 godina.Možda se varam ali mislim da ti momci nemaju snage za ovakve utakmice,i da vam tu leži problemIpak želim vam svu sreću u nastavku.
Ma nije do tog,iam tu i Wagner,Džidić,Renato,Ivanković,Serdarušić koji su igrali dosta ovakvih utakmica,jednostavno ne moreš da povjeruješ do prije mjesec dana na pecari smo razvaljivali protivnike doslovno,sad se patimo kao da nem je Real došao,do trenera je očito,ali šta ćeš valjda nam tako mora bit...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 01 jul 2011, 15:19

Igra ocajna ,na tribinama ludnica,polijevanje vodom+kiša mokar ko čep pjesma 90 minuta ,fiesta 8-)
Ćutuk novi Istuk ,za izjavu 0:0 je dobar rezultat nahebem mu se keve
Ko to je Fidelis reko ,deckima je pametnije da igraju kako su u Bake igrali da ovu pi**u ne jebu 5 posto ,igrat bunker kuci nabijem ga na k...c ,Wagi zadnjeg veznog igra ,Zakaric na pogresnoj strani i u obrani ,ma MRŠ iz kluba

Što se tice ovih zugatora eno vraca se Papac ,Pandza je tu ,Hrgovic,Šilic ,Bajano nekad ,sve su to decki koji su u Širokom karijeru napravili i dali su neki doprinos i repki BIH i ja mislim da vec godinama NK ŠIroki najbolje od sviju predstavlja ovu zemlju u Europi ,sta ocete više od nas :x

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 01 jul 2011, 16:13

felix123 je napisao/la:i ja mislim da vec godinama NK ŠIroki najbolje od sviju predstavlja ovu zemlju u Europi
pogledaj ko ima najveći koeficijent od bh klubova u evropi.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 01 jul 2011, 16:21

pacovi_tu_ima je napisao/la:
felix123 je napisao/la:i ja mislim da vec godinama NK ŠIroki najbolje od sviju predstavlja ovu zemlju u Europi
Jao ,jao Boze dragi kako mi se ovo ne da :cry: :cry:
Siroko jedini vec 8 godina za redom izlazi u Europi ,jedini iz BiH,koeficijent se tek pojavio od pretprosle godine ,ŠIroki bi imo najveci koeficijent da se broji od zajednicke lige ,ali sad ce se neko javit Željo igro s Newcastelom ,neko ce rec Celik osvojio Srednjoeuropsko nesto ,tako stalno se vrtimo u krug ,svaki put ista prica ,vazda ista sranja
Daj okrenite se prema buducnosti ,proslost ne moramo zaboravit ali stalno je spominjat je glupo

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 01 jul 2011, 16:24

Zrinjski ima najveci koeficijent i najbolje plasiran na UEFA rejting listi od nasih klubova.
To je objavljeno vec par puta bas na ovom portalu a i na mnogim drugim.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 01 jul 2011, 16:44

carina je napisao/la:
Zrinjski ima najveci koeficijent i najbolje plasiran na UEFA rejting listi od nasih klubova.
To je objavljeno vec par puta bas na ovom portalu a i na mnogim drugim.
tako je. naravno, najveće šanse ima sarajevo da prestigne zrinjskog.

felix sve to stoji ali široki nije ni jednom došao do zadnjeg pretkola lige prvaka kao sarajevski klubovi, i nije došao do play offa evropske lige kao što je to uradio fk sarajevo.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 01 jul 2011, 16:45

Siroki je super taktički odigrao sad mu paše i 1:1 u gostima,a da je odigrao 1:1 sinoć olimpiji bi odgovaralo i 0:0 u revanšu pa bi se zatvorili i široki bi ga teško dao,ovako ga olimpija ne smije primiti jer mora onda dati dva a ako primi dva mora dati tri ili ako primi tri mora dati četiri što je veoma teško.Ako sam dobro shvatio Širokom treba da ne izgubi u Ljubljani i ide dalje,a ako izgubi onda nije ni zaslužio da prodje.

da zaključim: Široki će sigurno proći ako da gol a ne izgubi ili ako odigra 0:0 pa prodje na penale.

Ako nisam u pravu demantujte me...................... :idea:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 01 jul 2011, 17:09

@pacovi tu ima...Široki je zato došao do 1. kola kupa uefe...prije tog je prošao 2 pretkola,i ds su tada izbacili Basela igrali bi u grupnoj fazi....ali nećemo o tome više :D :D

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 01 jul 2011, 17:20

ŠB_Fidelis je napisao/la:Komentari su vam za k.urac. Ali, u ovoj drzavi nije nista drugo ni za ocekivati. Ionako se tu okupljaju samo djeca i kvazi-provokatori koji vlastite frustracije pokusavaju na ovaj nacin lijeciti. De bolan otpepajte ako nemate sta konstruktivno i smisleno za reci.

Drugo, Baka bi ovo dobio glatko 3:0. Cinjenica. Kome treba objasnjenje zasto, ocito nije gledao njegovu viziju Širokog, ili osjetio na svojoj kozi.

Široki je morao zabiti bar taj jedan pogodak, jer bio je bolji bar za jedan pogodak, pocevsi od Zakariceve prilike, Siliceve, te dvije Misiceve, morala je jedna zavrsiti u mrezi, pogotovo jer Olimpija nije opalila po golu fakticki.

Oni koji se raduju nerijesenom rezultatu, nadam se da ce Široki standardno zacepiti usta u uzvratnoj utakmici svima, ako se Cutuk imalo skonta sta zeli uopce napraviti i krene po taj pogodak.

Ovom plemicu sto prica o generalima i ispoljava komplekse inferiornosti pa glumi Mostarca, lik, ja sam iz Mostara originalno, MENI ti ne pricaj o Širokom ili o Mostaru, ti bogami Mostara vidio nisi niti si Mostarac, veci su alem i ostali Mostarci od tebe jedno milijun puta, a ti nikad neces shvatiti zasto, vjerovatno zato sto vjerovatno nemas vise od 17.

Idemo dalje, uzvrat je tu, treba vjerovati da se to jos moze okrenuti kako treba, jer iako je Olimpija, kao sto se i znalo, bolja i motiviranija nego prosle sezone, Široki i dalje smatram tehnicki potkovanijom ekipom i uz pravu pripremu i taktiku moze sigurno zabiti gol, dva u Ljubljani, sto bi moralo biti dovoljno za prolaz.
Kao prvo da si ti orginal iz mostara navijao bi za Zrinjski ili Velez nego si od nekog okolnog sela tipa Turcinovici ,Knespolje i sl. mjesta.Mozda si se samo rodio u bolnici u Mostaru.Pravi mostarci podupiru Zrinju ili Rodjene a ne Mladost !
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, Pablo11, successminator, zemuntrg i 32 gosta.