FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ZLi

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZLi » 02 jul 2011, 23:32

Dirk je napisao/la:
ZLi je napisao/la:Ma brate ovim internet navijacima niko nevalja a kojeg su to prodali zadnjeg igraca za 300-400 000 eura kao Harisa i Pandzu onda suplje bacaju kao nevaljaju a lova se uzme...NEBULOZA BOZE !
Skoro ... A usput Harise dragi znas da klub na tebi nije marke zaradio vec si napunio dzep onom koji te preko stele uvalio u klub tvoj dragi Popaj :lol:
To neznam pitaj Harisa ko je gdje i kako zaradio al ja znam od ostale raje da je Fk sarajevo od transfera u Lech zaradilo 300 000 eura kao i od Dinama za Pandzu i nevaljaju ? Smijesan si DIRKONJA ZAISTA!!!A gdje je taj popaj ???
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 02 jul 2011, 23:35

ZLi je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
ZLi je napisao/la:Ma brate ovim internet navijacima niko nevalja a kojeg su to prodali zadnjeg igraca za 300-400 000 eura kao Harisa i Pandzu onda suplje bacaju kao nevaljaju a lova se uzme...NEBULOZA BOZE !
Skoro ... A usput Harise dragi znas da klub na tebi nije marke zaradio vec si napunio dzep onom koji te preko stele uvalio u klub tvoj dragi Popaj :lol:
To neznam pitaj Harisa ko je gdje i kako zaradio al ja znam od ostale raje da je Fk sarajevo od transfera u Lech zaradilo 300 000 eura kao i od Dinama za Pandzu i nevaljaju ? Smijesan si DIRKONJA ZAISTA!!!
Ma brate pusti to koliko su tad zaradili vratimo se u sadasnjost i to objektivno... Ako se vrati Skoro, a najvjerovatnije hoce, onda Haris nema nikakvih sansi za prvih 11 jer ce to biti Skoro + Haskic/Obuca...

edit : A i da se Skoro ne vrati opet su napad Haskic + Obuca, ali najbolje od svega je sto ce se Skoro 99% vratiti
Zadnja izmjena: -SiviSoko-, dana/u 02 jul 2011, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 jul 2011, 23:36

ZLi je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
To neznam pitaj Harisa ko je gdje i kako zaradio al ja znam od ostale raje da je Fk sarajevo od transfera u Lech zaradilo 300 000 eura kao i od Dinama za Pandzu i nevaljaju ? Smijesan si DIRKONJA ZAISTA!!!A gdje je taj popaj ???
Bas nesto kontam kakav levat trebas biti da za ova dva igraca das toliko novca, i oni odu iz FKS i obrukaju se kao niko ovaj dobio povratnu kartu za Sarajevo a onaj drugi se vuce po nekakvim filijalama ... zanimljivo kvalitet je u Lechu dosao na svoje i mali je vracen ekspresno :D

A popaj je onaj tvoj menadzer kojem si dzepove napunio a za uzvrat on te ubacio u prvi tim FKS :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ZLi

Post Postao/la ZLi » 02 jul 2011, 23:39

Haskic ??? Zasto dao danas jako smijesan i slucajno gol...Ok ako na osnovu danasnjeg gola zakljucujes svaka ti cast,ma svaka ti dala ....vode iz bokala !!! Brate opet kazem Gosp.PLISEK ZNA !!!

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 02 jul 2011, 23:41

ZLi je napisao/la:Haskic ??? Zasto dao danas jako smijesan i slucajno gol...Ok ako na osnovu danasnjeg gola zakljucujes svaka ti cast,ma svaka ti dala ....vode iz bokala !!! Brate opet kazem Gosp.PLISEK ZNA !!!
Ma naravno drug mozemo se mi do ujutro prepucavati ovdje ali to nema nikakvog uticaja ko igra jer to Plisek odlucuje... Ali realno govorim da se Haskic vise bori i trudi od Handzica

ZLi

Post Postao/la ZLi » 02 jul 2011, 23:42

Halooo dirk znas sta ovako cemo : Sutra pravac klub,savez trazi Harisovu biografiju od malih nogu,pa kad ti ljudi izlistaju shvatices da je decko svojim radom i trudom zasluzio kazem u to vrijeme sansu kod Gosp.HUSREFA da bi se isti On odusevio njegovim talentom ..Zato nevaljaj gluposti eno ti Popaja idi zaposli se ,zaradi sto za zivot da manje dezinformacija netacnih i izmisljenih valjas a pojma nemas !!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 jul 2011, 23:45

ZLi je napisao/la:Halooo dirk znas sta ovako cemo : Sutra pravac klub,savez trazi Harisovu biografiju od malih nogu,pa kad ti ljudi izlistaju shvatices da je decko svojim radom i trudom zasluzio kazem u to vrijeme sansu kod Gosp.HUSREFA da bi se isti On odusevio njegovim talentom ..Zato nevaljaj gluposti eno ti Popaja idi zaposli se ,zaradi sto za zivot !!!
Dobar je Hare zezam se ja , lik je legenda u njemu cuci talenat ali nikako da ispliva ... Toliko talenta u jednom igracu da su ga u jednom Lehu protjerali jer je bio previse talentovan za njihove ekipe il moze biti da trener nije prepoznao njegov kvalitet :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ZLi

Post Postao/la ZLi » 02 jul 2011, 23:50

Dirk je napisao/la:
ZLi je napisao/la:Halooo dirk znas sta ovako cemo : Sutra pravac klub,savez trazi Harisovu biografiju od malih nogu,pa kad ti ljudi izlistaju shvatices da je decko svojim radom i trudom zasluzio kazem u to vrijeme sansu kod Gosp.HUSREFA da bi se isti On odusevio njegovim talentom ..Zato nevaljaj gluposti eno ti Popaja idi zaposli se ,zaradi sto za zivot !!!
Dobar je Hare zezam se ja , lik je legenda u njemu cuci talenat ali nikako da ispliva ... Toliko talenta u jednom igracu da su ga u jednom Lehu protjerali jer je bio previse talentovan za njihove ekipe il moze biti da trener nije prepoznao njegov kvalitet :D
Prepoznao je i Lech i trener Smuda talenat al sportski direktor nije...Tako da opet ti kazem nevaljaj dezinformacije kad pojma nemas! A mozda nekad skontas ako se u nogomet bar malo razumijes sta znaci rijec Opran igrac! Kad to skontas nadam se da ces prestati s tom mrznjom oko naseg kluba i nasih igraca...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 jul 2011, 23:53

Mrznja oko kluba ???

Ne vidim po cemu si to zakljucio ne volim Harisa i mrzim klub ... pa bar nas 95% ga ne volimo zbog njegovog ponasanja a samo rijetki poput tebe ga pokusavaju napraviti zvijezdom ... cuj trener prepoznao talenat ali sportski direktor nije i morao je da ode ... 8-)

Vjerujem da se nije svidio sportskom direktoru zbog toga sto nije znao trcati doduse ni danas ne zna , vec jos uvijek skace ko kengur za loptom !

ZLi

Post Postao/la ZLi » 02 jul 2011, 23:57

Dirk je napisao/la:Mrznja oko kluba ???

Ne vidim po cemu si to zakljucio ne volim Harisa i mrzim klub ... pa bar nas 95% ga ne volimo zbog njegovog ponasanja a samo rijetki poput tebe ga pokusavaju napraviti zvijezdom ... cuj trener prepoznao talenat ali sportski direktor nije i morao je da ode ... 8-)

Vjerujem da se nije svidio sportskom direktoru zbog toga sto nije znao trcati doduse ni danas ne zna , vec jos uvijek skace ko kengur za loptom !
Na osnovu ceg ti volis klub? Kad mrzis igrace koje igraju,stidi se sam sebe majketi..I znas sta pu...si ga odo spavati bit ce mi lakse nego tvoje ljubomorne izljeve citati ...De ga malo svijuti....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 03 jul 2011, 00:01

ZLi je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Mrznja oko kluba ???

Na osnovu ceg ti volis klub? Kad mrzis igrace koje igraju,stidi se sam sebe majketi..I znas sta pu...si ga odo spavati bit ce mi lakse nego tvoje ljubomorne izljeve citati ...De ga malo svijuti....
Pa vecina tih igraca ukljucujuci Harisa i ne zasluzuje da igra za nas klub :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jul 2011, 00:15

pa vi fkt niste normalni ....hebo ga vise i handzic i svi redom ba...imal ista da neko vise normalno napise ccccc...
inace obucu niko iz tima ne moze istisnuti ..u duelu nasa dva tima u hadzicima neki dan se vidjelo koji je to majstor ,4 gola :D ...haskic moze samo biti neeka rezerva skori i obuci jer to je tandem snova ....inace mislim imamo i vise nego dobar tim samo nam opasno skripi na desnom krilu ...mislim da za comora nema mjesta u timu i da s njim na desnom krilu necemo daleko dogurati ...vucina i keno kao 2 zaddnja vezna i kojasevic iza napadaca i na krilima oporavljeni i spremni hadzija i pehla i nema zime za nas ..znaci samo nam skoro fali i desni bocni ...sto se tice prvog tima....a sto se tice rezervi e to je vec malo zeznutije....inace sa onim begicem iz saska se odmah mora potpisati ugovor ,vjerujem da ce za 2 godine taj momak biti ono sto je danas torlak ...frajer fizicki podsjeca na sedina ,a i odlicne igre je do sada pruzao...pravi stoper...jedini igrac koji se strasno pokvario po meni je trebinjac ,ja stvarno neznam sta je s tim momkom ...los skroz... :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 jul 2011, 00:43

mma_hz je napisao/la:pa vi fkt niste normalni ....hebo ga vise i handzic i svi redom ba...imal ista da neko vise normalno napise ccccc...
inace obucu niko iz tima ne moze istisnuti ..u duelu nasa dva tima u hadzicima neki dan se vidjelo koji je to majstor ,4 gola :D ...haskic moze samo biti neeka rezerva skori i obuci jer to je tandem snova ....inace mislim imamo i vise nego dobar tim samo nam opasno skripi na desnom krilu ...mislim da za comora nema mjesta u timu i da s njim na desnom krilu necemo daleko dogurati ...vucina i keno kao 2 zaddnja vezna i kojasevic iza napadaca i na krilima oporavljeni i spremni hadzija i pehla i nema zime za nas ..znaci samo nam skoro fali i desni bocni ...sto se tice prvog tima....a sto se tice rezervi e to je vec malo zeznutije....inace sa onim begicem iz saska se odmah mora potpisati ugovor ,vjerujem da ce za 2 godine taj momak biti ono sto je danas torlak ...frajer fizicki podsjeca na sedina ,a i odlicne igre je do sada pruzao...pravi stoper...jedini igrac koji se strasno pokvario po meni je trebinjac ,ja stvarno neznam sta je s tim momkom ...los skroz... :? :?
ne znam je li cjelo vrjeme pravis grasku u pisanju ili sta..nama fali desni bek a ne bocni(krilo) ...Imamo Ledeta tu ali mi se cini da se ni on nece opravit do Europe tako da ce tu krpit neko...a za Lige aBd kad se oporave svi i udju u formu imacemo 2 najjaca krila Pehla ljevo a Lede desno...

Sad nama treba: Alen Skoro,desni bek i Vidovic :P (prva dva prioritet) a ako ostane para dovest i ljevog beka.
Na krilima moze igrat i Pixi i Hadzija i Suljic i Haris

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jul 2011, 00:51

samosarajvo je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:pa vi fkt niste normalni ....hebo ga vise i handzic i svi redom ba...imal ista da neko vise normalno napise ccccc...
ne znam je li cjelo vrjeme pravis grasku u pisanju ili sta..nama fali desni bek a ne bocni(krilo) ...Imamo Ledeta tu ali mi se cini da se ni on nece opravit do Europe tako da ce tu krpit neko...a za Lige aBd kad se oporave svi i udju u formu imacemo 2 najjaca krila Pehla ljevo a Lede desno...

Sad nama treba: Alen Skoro,desni bek i Vidovic :P (prva dva prioritet) a ako ostane para dovest i ljevog beka.
Na krilima moze igrat i Pixi i Hadzija i Suljic i Haris
ma isto ti je to ba ,jer znam da je lede "odsutan" jbg i u zadnje vrijeme mi se i vise nego lahko povrijedzuje,bojim se da u pola sezone ne ostanemo samo na comoru kao desnom BEKU hehehe... :D e to bi bas bilo hebeno...ugl bitno je samo da lede vise nije na stoperu i treba nam jos jedan stoper pored dupovca i torlaka ...begic mora potpisati ...momak je bas beton (bar ono sto sam ja vidjeo)... ;) ;)
FK SARAJEVO.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 03 jul 2011, 10:28

Juce na tekmi, jedan član našeg UO reče da se za Skoru čeka samo ispisnica iz Mexica, koja bi trebala stići do utorka. On misli da ga Plisek neće u Švedskoj stavljti u prvih 11 ali da će sigurno dobiti priliku sa klupe. Inače put u Svedsku košta 30 milja € i pare su već obezbjedjene. Svi članovi uprave koji žele ići morace sami platiti put a to pravilo vazice sve dok je ova uprava na celu.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 jul 2011, 10:35

u 2meca protiv örebroa mislim da bi Sarajevo trebo proci bez neki velki problema. Imate vise izkustva u Evropi i to bi mogo biti kljuc..Nadam se da ce Sarajevo proci i da sto vise dogura..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 03 jul 2011, 10:37

Još nešto sto zaboravih
Preporuka svima nama sili i upozorenje( kojeg smo svi manja-vise svjesni)
NEMA PIROTEHNIKE na kosevu protiv orebra
Kazne su zaista zestoke !!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jul 2011, 10:48

FCS-FCS je napisao/la:Još nešto sto zaboravih
Preporuka svima nama sili i upozorenje( kojeg smo svi manja-vise svjesni)
NEMA PIROTEHNIKE na kosevu protiv orebra
Kazne su zaista zestoke !!!
nadam se da ce se to ispostovati,mislim da i mi trebamo biti ovoj upravi na pomoci i ako zelimo pomoci klubu moramo krenuti prvo od sebe...ugl ko kog pogleda razgovor sa muzurovicem na fksinfu pgt 2 dio sve ce mu biti jasno... :D
FK SARAJEVO.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 03 jul 2011, 11:27

miky_hz je napisao/la:Kojasevic nije igrao jel ima nekih problema sa srcem...ali to bi valjda trebalo biti ok,i Obuca nije igrao zbog neke povrede...tu su bili jos Lede,ovaj garo novi,bio ovaj Bajraktarevic kolko sam vidio iz Saska(vjerovatno je jutros igrao),Pehlic isto,kako cuh rece da vadi konce u ponedeljak pa ce lagano,neznam sta je sa Hadzijom sto nije branio..naravno bez Maksumica nema nista,pa je i on bio sa rajom :) ,i to je to sto sam ja vidio od ovih sto su bili na trbinama
Jarane nije provokacija,sta je stvarno sa Damirom jeli nesto bilo trenutno ili ima tih preblema od prije.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 03 jul 2011, 11:43

UPS je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la: U šestom kolu prošlog prvenstva kada je Velikan iz Platonove zasjeo na čelnu poziciju na Koševu bilo 8 000 ljudi... Iznenađujuće veliki broj kada se zna da ste u tom kolu trebali da se osamite na prvom mjestu... ;)
Za sve timove u PL BiH, izuzev Sarajeva naravno, 8.000 znaci pun stadion, pa tako... malo respekta nije na odmet ;)

7:1 protiv Slavije, nije lose

zivjela Buducnost iz Banovica :D :D

P.S. ronaldo, ne kontas ti sta je sala, posalica, ironija..... :roll:
:D :D zivjeli i zivjet cemo .. ako vam treba jos neki igrac u sljedecim sezonama samo se nama javite, dobri smo proizvodjaci ;)
1947!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, amypitar, BeYaZ, Haksss, nedimmmm1337, Varijantas8 i 63 gosta.