Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Portillo je napisao/la:Real i Barca drugu utakmicu (na Camp Nou) u okviru Spanjolskog Superkupa igraju u 23:00 sata, utakmica ce se u najgorem slucaju zavrsiti u 1:30 (ako dodje do penala). A na Bernabeu se igra u 22:00 (prva utakmica). Ajde, nebitno gdje se igra i kad, bitno je da samo bude kakav normalan sudija, po mogucnosti da ne navija za Barcelonu i nas trijumf je zagarantovan.
Sere UEFA , 17-tog se igraju kvalifikacije za ligu prvaka i oni ne daju da se u to vrijeme održi neka druga utakmica sve dok se ove njihove ne završe ( oko 22.30 h )...
s obzirom da je lopta krenula od golmana i da su cini mi se svi igraci barem jednom dotaknuli loptu u 28 sekundi koliko je napad trajao i pritome da je sve zaista lijepo izgledalo def. je jedna od najljepsih akcija koju sam ikad vidio
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Što bih ti tražio , kad hvala Bogu imaš internet i možeš sve to lijepo ukucati i naći , ima dosta sličnih i boljih akcija u nogometu , a sad pretjerivati i govoriti da je najljepša u povijesti je previše.
Ajd da si rekao najbolja u realovoj povijesti , mada ni to nije odmjereno...
Mandrak je napisao/la:Iker je dobar golaman i covjek ali Vanzemaljac ga zlostavlja i ponižava vec godinama, jbg tako mu grah pao
[youtube][/youtube]
Ali interesantno je da je Iker najkorektniji. Stvarno ce na kraju karijere imati o cemu da prica. Ovdje mislim na uspjeh s reprezentacijom i ranije Realom, ali mislim da se nece ustrucavati pricati o vec duze vrijeme najboljem fudbaleru. Stvarno nekad se upitam kako bi ja reagovo na sve silne golove koje mi ovaj mali zavuce. A on korektan i dalje shvata da je ovo fudbal i da neko mora to dozivjet. Poslije Raula jedina karakterna zvijezda u Realu. Svaka mu cast.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Mandrak je napisao/la:Iker je dobar golaman i covjek ali Vanzemaljac ga zlostavlja i ponižava vec godinama, jbg tako mu grah pao
[youtube][/youtube]
Ali interesantno je da je Iker najkorektniji. Stvarno ce na kraju karijere imati o cemu da prica. Ovdje mislim na uspjeh s reprezentacijom i ranije Realom, ali mislim da se nece ustrucavati pricati o vec duze vrijeme najboljem fudbaleru. Stvarno nekad se upitam kako bi ja reagovo na sve silne golove koje mi ovaj mali zavuce. A on korektan i dalje shvata da je ovo fudbal i da neko mora to dozivjet. Poslije Raula jedina karakterna zvijezda u Realu. Svaka mu cast.
Pepe ???? Ti to nazivas fudbalerom hehehehehhe.
Tu taktiku svak moze igrat al ode obraz a i zacrveni se u zraku. A vama nista nije jasno
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Mislio sam konkretno na Ikera. Sve čita igrače samo ne Messija.
Sasvim je glupo spominjati tog kečera , mesara , zovi kako hoćeš.
ja bih ga nazvao odbrambenim igracem ..borcem, mozda ga ti gledas drugim ocima zato sto si navijac barce...nisu fudbaleri samo messi,ronaldo,xavi,iniesta...bez igraca kao sto su pepe ne bi bilo ni ovih..