HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
na kojoj poziciji igra ovaj Amer? 
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Cuj nasi htjeli Sefku Okica,sto se komsinice provaljuju! 
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Sto netko gura ovoga Tosunovica u Zrinjski!
- mostarskiplemic
- Kontakt:
SLUZBENO,Amer Bekic novi "plemic" potvrdjeno na stranici Zrinjski info! 
Pogresno si mi nick napisao u potpisu.
- mostarskiplemic
- Kontakt:
stete!drH je napisao/la:Pogresno si mi nick napisao u potpisu.
- mostarskiplemic
- Kontakt:

Ima "facu" igraca! Dobro dosao medju "plemice"!
-
napravljenje
- Kontakt:
Ajmo Tuzlaci "pucajte"...kakav je ?
a čuj mi Šefku tražili HAHAHAHAHAHA on je bola okaljan već, ne može on biti plemić
a čuj mi Šefku tražili HAHAHAHAHAHA on je bola okaljan već, ne može on biti plemić
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
napravljenje je napisao/la:Ajmo Tuzlaci "pucajte"...kakav je ?![]()

Sa Zrinjskim ću ugovor potpisati sutra ujutro i zadovoljan sam ponuđenim uslovima, imat ću ovdje zaista sve što mi je potrebno za moj daljni razvoj. Moram također reći da sam lično ja donio odluku o potpisu za Zrinjski jer mi je prije tri dana istekao ugovor sa menadžerom Šabovićem i slobodan sam igrač, kazao je Bekić za Sportin.ba te dodao:
Ljudi u Mostaru su mi ponudili odlične uslove, potpisat ću na tri godine, ovdje će mi omogućiti dalje školovanje ako budem želio. I zaista sam zadovoljan svime. Moram istaći i to da je Sloboda moj klub koji mi je dao mnogo ali znate i sami kakva je situacija u klubu, tako da vjerujem da će mnogi razumjeti moju odluku, kazao je Bekić.
Mislim da ste dobili odlicnog napadaca, znam momka jer sam sa njim dugo treniro, jbg krivo mi je sto je otiso iz Slobode jer mislim da prosle godine nije puno pokazo, jer mu je bila prva godina, mislim da ce od ove sezone bit puno bolji...steta za nas, a bravo za vas
Najbolje je da pitate svoje juniore kakav je igrac jer je igro protiv vas u finalu prvenstva i dobro ga vasa odbrana pamti,
Zadnja izmjena: classic, dana/u 12 jul 2011, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Luksemburgška ekipa F91 Dudelange pobijedila je Zrinjskog ukupnim rezultatom iz dvije utakmice 4:1 te je tako prošla u drugo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka.mostarskiplemic je napisao/la:stete!drH je napisao/la:Pogresno si mi nick napisao u potpisu.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
4-1 od KONOBARA ahahahahahahahahahaha
treba nam jos igraca iz BiH
Nije istina da su izgubili od konobara.
Bilo je tu i bankarski sluzbenika kao i vatrogasaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
a da joj meneharishp je napisao/la:Nije istina da su izgubili od konobara.
stavi i taj rezultat u potpis
Zadnja izmjena: FIFA/UEFA, dana/u 12 jul 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
napravljenje
- Kontakt:
Euro gostovanja sa svojim klubom, nema dalje
Samo pogledam kakvi paćenici od navijača pišu tj. čijih klubova i samo se grohotom nasmijem 
@classic hvala
@classic hvala
kojih klubova? posusja, brotnja, zrinjskog i slicnih preko kojih su se pare prale?napravljenje je napisao/la:Euro gostovanja sa svojim klubom, nema daljeSamo pogledam kakvi paćenici od navijača pišu tj. čijih klubova i samo se grohotom nasmijem
@classic hvala
moj klub za razliku od tvog prvo, ne gubi od konobara, drugo ima historiju, trece ne gubi od konobara
-
napravljenje
- Kontakt:
Pročitaj mi potpis proljevu ljudskiFIFA/UEFA je napisao/la:kojih klubova? posusja, brotnja, zrinjskog i slicnih preko kojih su se pare prale?napravljenje je napisao/la:Euro gostovanja sa svojim klubom, nema daljeSamo pogledam kakvi paćenici od navijača pišu tj. čijih klubova i samo se grohotom nasmijem
@classic hvala
moj klub za razliku od tvog prvo, ne gubi od konobara, drugo ima historiju, trece ne gubi od konobara
![]()
![]()
![]()
potpis se odnosi na onog mostarskoghomica da ti ja objasnim kad nisi u stanju sam skontati 
-
lenta crvena
- Kontakt:
Neki bi da im se zaboravi Radnički - Velež 12:1!
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Uvijek iste "prikaze" !
Nije to taj velez sto je izgubio 12:1,oni tog Veleza ne priznaju!Imas samo onaj Velez od prije 22 godine!
Nije to taj velez sto je izgubio 12:1,oni tog Veleza ne priznaju!Imas samo onaj Velez od prije 22 godine!
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Sada već bivši igrač tuzlanske Slobode i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Amer Bekić sutra će potpisati trogodišnji ugovor sa ekipom mostarskog Zrinjskog.
Amer Bekić protekle je sezone bio jedan od najboljih igrača Slobode, međutim, kako je počeo pripreme sa tuzlanskim timom, u gradu soli, malo je ko očekivao da će ovaj igrač napustiti klub.
Ono što je još zanimljivije je činjenica da je potpisao ugovor sa ekipom Zrinjskog koja je uradila dobar posao dovođenjem mladog napadača sa velikim potencijalom.
Ameru je istekao ugovor sa Slobodom i u Zrinjski odlazi kao slobodan igrač.Treba istaći da će Sloboda ipak dobiti određeno obeštećenje, naime, radi se o odšteti za treniranje koje kako saznajemo iznosi oko 30.000. KM.
U tuzlanskom klubu sigurno mogu žaliti jer je ovom igraču istekao ugovor pa je otišao za bescijenje, pogotovo kada se zna da je prošao sve omladinske kategorije tuzlanskog tima a pravu afirmaciju u matičnoj Slobodi tek je trebao doživjeti.
Mnoge je iznenadila činjenica da je Bekić napustio Slobodu, iz razloga jer je njegov menadžer, Adem Šabović koji je ujedno i klupski menadžer Slobode. Ipak, kako nam je potvrdio sam Bekić, sa Šabovićem više nema ugovor i za Zrinjski je potpisao svojevoljno.
Sa Zrinjskim ću ugovor potpisati sutra ujutro i zadovoljan sam ponuđenim uslovima, imat ću ovdje zaista sve što mi je potrebno za moj daljni razvoj. Moram također reći da sam lično ja donio odluku o potpisu za Zrinjski jer mi je prije tri dana istekao ugovor sa menadžerom Šabovićem i slobodan sam igrač, kazao je Bekić za Sportin.ba te dodao:
Ljudi u Mostaru su mi ponudili odlične uslove, potpisat ću na tri godine, ovdje će mi omogućiti dalje školovanje ako budem želio. I zaista sam zadovoljan svime. Moram istaći i to da je Sloboda moj klub koji mi je dao mnogo ali znate i sami kakva je situacija u klubu, tako da vjerujem da će mnogi razumjeti moju odluku, kazao je Bekić.
Niti strateg Zrinjskog, Slaven Musa nije krio oduševljenje zbog odrađenog posla.
Mi smo već neko vrijeme tražili napadača, bilo je nekih opcija, ali kada sam čuo da postoji mogućnost da dovedemo Bekića, sve sam stopirao jer znam kakav potencijal posjeduje taj igrač. Radi se o mladom reprezentativcu koji je već igrao za prvi tim Slobode sa dosta uspjeha. Izuzetno sam zadovoljan jer smo uspjeli dovesti takvog igrača koji će za nas biti pojačanje i koji u Zrinjskom može napraviti dosta toga, govori Musa za naš portal.
Iako nije mnogo upoznat sa tom situacijom, Musa vjeruje da će Sloboda od Zrinjskog dobiti određeno obeštećenje.
Ja to ne znam, trebate pitati nekog drugog oko tih stvari. Iako je Amer došao kao slobodan igrač, mislim da će Sloboda dobiti određeni iznos novca jer bi to ipak bilo pošteno sa naše strane kada se uzme u obzir da je Bekić prošao sve omladinske kategorije Slobode, kazao je Slaven Musa.
Amer Bekić će ugovor sa Zrinjskim potpisati sutra, nakon čega će uslijediti i službeno predstavljanje.
Amer Bekić protekle je sezone bio jedan od najboljih igrača Slobode, međutim, kako je počeo pripreme sa tuzlanskim timom, u gradu soli, malo je ko očekivao da će ovaj igrač napustiti klub.
Ono što je još zanimljivije je činjenica da je potpisao ugovor sa ekipom Zrinjskog koja je uradila dobar posao dovođenjem mladog napadača sa velikim potencijalom.
Ameru je istekao ugovor sa Slobodom i u Zrinjski odlazi kao slobodan igrač.Treba istaći da će Sloboda ipak dobiti određeno obeštećenje, naime, radi se o odšteti za treniranje koje kako saznajemo iznosi oko 30.000. KM.
U tuzlanskom klubu sigurno mogu žaliti jer je ovom igraču istekao ugovor pa je otišao za bescijenje, pogotovo kada se zna da je prošao sve omladinske kategorije tuzlanskog tima a pravu afirmaciju u matičnoj Slobodi tek je trebao doživjeti.
Mnoge je iznenadila činjenica da je Bekić napustio Slobodu, iz razloga jer je njegov menadžer, Adem Šabović koji je ujedno i klupski menadžer Slobode. Ipak, kako nam je potvrdio sam Bekić, sa Šabovićem više nema ugovor i za Zrinjski je potpisao svojevoljno.
Niti strateg Zrinjskog, Slaven Musa nije krio oduševljenje zbog odrađenog posla.
Mi smo već neko vrijeme tražili napadača, bilo je nekih opcija, ali kada sam čuo da postoji mogućnost da dovedemo Bekića, sve sam stopirao jer znam kakav potencijal posjeduje taj igrač. Radi se o mladom reprezentativcu koji je već igrao za prvi tim Slobode sa dosta uspjeha. Izuzetno sam zadovoljan jer smo uspjeli dovesti takvog igrača koji će za nas biti pojačanje i koji u Zrinjskom može napraviti dosta toga, govori Musa za naš portal.
Iako nije mnogo upoznat sa tom situacijom, Musa vjeruje da će Sloboda od Zrinjskog dobiti određeno obeštećenje.
Ja to ne znam, trebate pitati nekog drugog oko tih stvari. Iako je Amer došao kao slobodan igrač, mislim da će Sloboda dobiti određeni iznos novca jer bi to ipak bilo pošteno sa naše strane kada se uzme u obzir da je Bekić prošao sve omladinske kategorije Slobode, kazao je Slaven Musa.
Amer Bekić će ugovor sa Zrinjskim potpisati sutra, nakon čega će uslijediti i službeno predstavljanje.
još igrača treba dovesti 
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.