Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

amar_giggs
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la amar_giggs » 17 jul 2011, 15:18

Ako nismo klub koji sebi moze priustit Sneijder ok jbg sta je tu je.Al valjda mozemo kupit npr Mutiniha,Defura,Irelanda,Artetu itd.Pa,ako ne dovedemo jednog veznjaka jos ce teze biti jer nemamo vise Scholesa ja neznam sta je tom Fergusonu vise!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 17 jul 2011, 16:16

amar_giggs je napisao/la:Ako nismo klub koji sebi moze priustit Sneijder ok jbg sta je tu je.Al valjda mozemo kupit npr Mutiniha,Defura,Irelanda,Artetu itd.Pa,ako ne dovedemo jednog veznjaka jos ce teze biti jer nemamo vise Scholesa ja neznam sta je tom Fergusonu vise!
Strasan igrac po meni,pas odlican sut jos i bolji samo malo u defanzivi zakazuje al kad bi doveli nekog ja bi volio njega naravno Sneider prvo al prevelika cifra je meni za njega sto jest jest
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 17 jul 2011, 16:38

Netrebaju nam prosjecni igraci realno i carick i flecher bi bile mega zvijezde u evertonu i slicnim klubovima. treba nam klasni igrac koji ce cinit razliku na terenu a ako vec nedovedemo nekog jaceg onda sam za to da se da prava sansa andersonu i cleverleyu a u nekim tekmama ovih kupova i mladom pogbi ili morisonu
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 17 jul 2011, 17:04

pa Fletcher i Carrick su igrcine, koji ce vam k Snajder...za njega treba iskesirati dobru lovu...
samo treba dati sansu mladim cuo sam da je ovaj Pogba strasan potencijal...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 17 jul 2011, 18:32

Previše je ocekivati od jednog još veoma mladog momka da popuni tu prazninu.
Nego, nešto o cemu se vec pricalo tj o Andersonu i šansi da ce on više igrati u sljedecoj sezoni i imati važniju ulogu.
http://www.manutd.com/en/Tour-2011/Tour ... -blog.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 17 jul 2011, 19:08

Previse mlad do kad to slusat.Pa kume i Wilsher iz Arsenala je bio mlad kad je zaigro pa sad nosi sredinu topnika,Messi je isto mlad poceo,cuj mlad pa treba probat kad vec nemamo pare za Wesa

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 17 jul 2011, 19:14

Mislim svaka nama cast sto smo develi golmana u kojeg cemo se klet,ali ja sam bio vise za varijantu Lindegard Kuskak i dobar na sredini nego sto smo pare dali za De Geu mogli smo probat sa Dancem isto tako Jones odlican stoper grmi,ali bolje da smo kupili nekog grmi igraca na sredini Imamo Vidica,Ria,Smalinga,Evansa ima momaka iz podmladka neka znam da cu jednog dana rec hvala bogu pa imamo Jonesa,al sa sad nam nije trebo on nam nista znacajno uu igri donijet nece npr kao sto bi donio Luka il Snajder al jbg

Wizard
Kontakt:

Post Postao/la Wizard » 17 jul 2011, 19:16

Ja takodje mislim da bi ovo mogla biti andersonova godina, ako ga povrede zaobidju, samo mu treba konstanta... Dinamican igrac koji moze igrati podjednako dobro i naprijed i nazad, zna cuvati loptu, iznijeti je, proigrati igraca odlicno...
Mislim da ga je zelja za dokazivanjem vodila greskama u pasovima i lakom gubljenju lopte, ali ako se ustali u prvih 11 mislim da ce popraviti igru drasticno!
Iz mojih usta u Bozije usi :D

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 17 jul 2011, 19:18

Ma kakvi ne moze se oslonit na Andersona vjerujte meni,zna on proigrat srcan je on,al on ne zna zabit ba nije on stivi g,lampard,xavi itd.nama od odlaska Keana treba maestro na sredini bio je to Scholes,ali godine jbg

Wizard
Kontakt:

Post Postao/la Wizard » 17 jul 2011, 19:20

amar_giggs je napisao/la:Ma kakvi ne moze se oslonit na Andersona vjerujte meni,zna on proigrat srcan je on,al on ne zna zabit ba nije on stivi g,lampard,xavi itd.nama od odlaska Keana treba maestro na sredini bio je to Scholes,ali godine jbg
Imamo mi ko ce zabiti, treba kreativac ovom timu, vodja...anderson ima potencijal za to.

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 17 jul 2011, 19:21

Ma eto vidjet cemo sve,bez Snajdera ligu prvaka uzet necemo!!!

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 17 jul 2011, 19:24

Skrti Skot **** ga wiskey njegov sto ga pije.I konji koje uzgaja ba!!!

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 17 jul 2011, 19:27

amar_giggs je napisao/la:Skrti Skot **** ga wiskey njegov sto ga pije.I konji koje uzgaja ba!!!
Ustani pa pricaj o skrtom skotu, nisi ti ni "n" od navijaca velikog Uniteda!

Wizard
Kontakt:

Post Postao/la Wizard » 17 jul 2011, 19:30

Pored Anderona dovoditi Lukicu je po meni najgluplji potez koji se moze povuci!
Sa Snaiderom je druga prica, fraer je doazana klasa i doprinio bi igri tima, u to nema sumnje, dok je Luka macak u vreci!

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 17 jul 2011, 19:35

A eto neka si mi ti navijac kume ja 14 godina pratim United bolan nebio,dok si ti navijao za bog zna za koga.Pa si poceo ua Utd.kad je Ronaldo doso vidio biciklo i reko e ovo je moj klub papcino jedna meni si nasao pricat

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 17 jul 2011, 19:42

amar_giggs je napisao/la:realno tuzno je ako ne dovedemo veznjaka treba ranit fergusona
Za ovu recenicu tebe treba raniti.

Wizard
Kontakt:

Post Postao/la Wizard » 17 jul 2011, 19:45

United sam zavolio zbog kralja Erika Kantone (skontaj od kad pratim United), Ronaldo mi je najmrzi igrac Uniteda ikada!
Zadnja izmjena: Wizard, dana/u 17 jul 2011, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

Wizard
Kontakt:

Post Postao/la Wizard » 17 jul 2011, 19:49

amar_giggs je napisao/la:
Wizard je napisao/la:Ako se ovo odnosilo na mene, samo da ti kazem da ne komuniciram sa primitivcima!
United sam zavolio zbog kralja Erika Kantone (skontaj od kad pratim United), Ronaldo mi je najmrzi igrac Uniteda ikada!
Za takve rijeci, da si mi to eako u lice, usta bi ti razvalio "kume"!

E moj pasa prvo na tebe se nije odnosilo i nemoj meni tersat jesi cuoo,ne nazivaj mene primitivcem mene boli **** od kad ti navijas.Za tebe je kralj Eric,i ja sam ga obozavao,ali moj kralj je Rooney i bit ce moj bog dok postoji,od sad malo pazi kad pises nemoj se blamirat.
Ako se nije odnosilo na mene ja ti se evo javno izvinjavam.
Ovdje smo da razmijenimo misljenja, ako ona nekad nisu ista kazes ne slazem se i to je to ;)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 17 jul 2011, 19:52

MOgul ja da pitam nesto ? Zasto vi i dalje spominjete Sneijdera ? Jel to zbog Sun-a i ostali bullshitova ?Mislim ne zelim da vam kvarim snove ,al jeb.iga Sneijder izjavio da ostaje ,Branca(sportski direktor) izjavio da ostaje ,njegov agent ,njegova treba (yolanthe) ,te Gasperinni (trener Intera ) ,,te mnogi igraci kao Stankovic ,kao Nagatomo itd..nedavno je i Fergie izjavio da nepostoji nikakva sansa da se dovede Sneijder ...PAstore i Ganso su isti tip igraca kako i Sneijder ofanzivni vezni ,(i ako mislite staviti Sneijdera da igra defanzivno ,onda se varate to nije MOurinho uspio uraditi ,a kamo li neko drugi ,on je jasan sto se tice svoje pozicije u timu "zelim da igram iza napadaca") znaci ako mislite da Pastore il Ganso kao i Sneijder mogu da vam pomognu u defanzivi tu se nek zaj.ebo duboko ,a sto se tice ostali stvari vezani za ovu dvojicu :pastore izjavio da bi volio da ostane da igra u Italiji ,pa cak i u PAlermu ,,(naravno sve zavisi opet od predjsednika tima ,(Zammparinia) koji je veliki glvaonja i koji zna da cijeni svoje igrace ,50 mil on trazi ,naravno ovo se da skresat dosta ,lai ipak njegova cijena na karaj izgleda ovako "30-35 mil" (znam da je prenapuhanoi ,al on ovako razmislja"kad mogu Englezi svoje igrace Torresa ,Fabregasa i sl cijenit 50-60 mil ,a sto onda i ja ne bi svoga kljucnog igraca cijenio onoliko .Ganso '? Galliani je izjavio da dolazi u MIlan ali u JAnuaru najvejrovatnije ,a novine bruje od toga da je sve gotovo :roll: (ne treba njima vjerovati) ali i on izjavio da bi volio da igra za Milan (kako i ne bi, prinestolje Brazilaca :PAto ,T.Silva,Robinho itd..)..
NE bih da vam kvarim snove ali realne opcije za veznjaka su vam Arteta ,MAta,eventualno MOdric (ako ga Chelsea ne otme ,mada je blizu tome) i sl ..igraci koji nisu "zvijezde" ali koji su dobri igraci i dobro obavljaju svoj posao .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 jul 2011, 19:55

Wizard je napisao/la:Ako se ovo odnosilo na mene, samo da ti kazem da ne komuniciram sa primitivcima!
Za takve rijeci, da si mi to eako u lice, usta bi ti razvalio "kume"!
prvi put cujem od jednog navijaca Man Utd da mu je mrzak Ronaldo dok je igrao u Man Utd :P

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.