FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Boateng_27 » 18 jul 2011, 12:57

Sad upravo na sky-u čitam, Inter je poslao ponudu od 13 miliona ali se nezna jeli prihvaćena ponuda, a agent Casemira je u Italiji sad za koga radi nezna se ... I na kraju članka piše da Milan želi da ga preotme saradnjom Presiozi-Galliani baš kao što su uradili sa Boatengom
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 18 jul 2011, 12:58

Interista di cuore je napisao/la:Povrsno zato sto je realno ? Ajde ok...

Trebam bit zaludjen i govorit da je JC 2. najbolji golman na svijetu samo zato sto igra u Interu ? E pa ne moze to tako,bio je on najbolji golman svijeta al vise to jednostavno nije.Ovdje nema nista povrsno,samo cinjenice su u pitanju...
Reci ime 2 golmana svijeta? :?:
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 18 jul 2011, 13:00

Boateng_27 je napisao/la:Sad upravo na sky-u čitam, Inter je poslao ponudu od 13 miliona ali se nezna jeli prihvaćena ponuda, a agent Casemira je u Italiji sad za koga radi nezna se ... I na kraju članka piše da Milan želi da ga preotme saradnjom Presiozi-Galliani baš kao što su uradili sa Boatengom
kasnis druze puna 2 dana,stare novine citas,idi malo osvjezi se pa navrati :mrgreen:
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 jul 2011, 13:01

s4n1 je napisao/la:
warden je napisao/la:DObro dosao S4N1 (tako nesto :mrgreen: )!
Cambi? pa to je bilo davno aktuelno ,pa se javio Cambi il agent ,te odgovorio da ima ugovor do 2015(16) nisam siguran ,sto znaci da od transfera nema nista ,btw pa on je nas kapiten (abd) nakon odlaska Zanettia ,s toga od odlaska nema nista...EVo mu MUntari ,MOtta i ostali na M pa nek Terim probere 8-)
Casemiro ,evo sad citam ode Denilson U SAo PAolu znaci nama dolazi najvjerovatnije Casmeiro ,koji je izjavio ;Sto se tice evrope najvise bi volio igrati u interu ,...mislim da je to idc postavio .a i ja sam negdje citao ,,medutim pojavila se prica da bi mogao otic u Genovu prvu sezonu ,a tek kasnije nama ..pa cemo vidjeti ...
Vivano ? mislim da njegova polovica ode Genovi ,medutim predjsednik Genove je izjavio da nece doci do nikakvog trade ako se ovo ostvari ,pa valjda ce bit u parama ,,a i kad bi dosao kucka onda bi stvarno bili pretrpani u sredini ,bolje da krenemo na Hamsik i na Fabregasa ,koji nisu cisti prosjek i koji bi bili odlicna pojacanja .
e hvala na Dobrodoslici,Nafurani De Laurentis trazi 100mil za njega,Fabregasu san Barca,moramo se rjesiti,Marige,Motte,Muntarija,dovest Kucku,Banegu(80 je nas za sada) i Casemira!
Ma govorim za ovu dvojicu (HAmsika ,fabregasa) taj tip nemoraju to oni bit ,kucka za mene nije nista bolji od MOtte ,pa mi je taj transfer glup al hajd ,al govorim ako vec hocemo nekog dovesti nek to bude igrac iznad prosjkea koje mi imamo na sredini ili neki talenata tipa Casemiro 93 godiste a igra fantasticno ,,,,
MA pusti de LAurentisa C.R 7 vrijedi 90 mil ,a da ovaj 100 :lol: ,kalsicno nabijanje cijene momku ,dat im Pandeva MOttu i 15-20 mil i njima i nama dobro 8-)
Zadnja izmjena: warden, dana/u 18 jul 2011, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 jul 2011, 13:02

Hmmmmm : Casillas,Neuer,pa i Cech su svi trenutno bolji od JC...Al kazem nema potrebe o rasrpravljanju vise,jer ce JC bit nas golman i iduce sezonu,ostaje nam samo da se nadamo da su utakmice poput onih protiv Bayerna proslost,a ne trenutna realnost Julionea...

Peace out ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 18 jul 2011, 13:02

s4n1 je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Sad upravo na sky-u čitam, Inter je poslao ponudu od 13 miliona ali se nezna jeli prihvaćena ponuda, a agent Casemira je u Italiji sad za koga radi nezna se ... I na kraju članka piše da Milan želi da ga preotme saradnjom Presiozi-Galliani baš kao što su uradili sa Boatengom
kasnis druze puna 2 dana,stare novine citas,idi malo osvjezi se pa navrati :mrgreen:
Joooj kad mi vako' ufati vadit živce, evo ti link od zadnjih Interovih vijesti pa vidi imal šta novo poslije te vijesti što se tiče Casemira ! http://sport.sky.it/sport/calcio_italia ... Inter.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 18 jul 2011, 13:04

ma kakvo ovo,ja gledam na sky sport 24 i na fcinternews.it tamo pogledaj mani ovih papaka :mrgreen:

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 18 jul 2011, 13:14

Pao dogovor Intera i Manchestera, iznos 35.5 miliona. Pregovori oko Sneijderovog primanja još traju.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 jul 2011, 13:26

Boateng_27 je napisao/la:Pao dogovor Intera i Manchestera, iznos 35.5 miliona. Pregovori oko Sneijderovog primanja još traju.
Da, a ja sam vidio NLO ,ma bilo je ovakvih dezinformacija i ranije ,sad bi ti ja rekao da kasnis ,al znam da gluposti kruze ,tako da nije do tebe .
PS :Interista ,,ma kakav NEuer bolji od J.C ,,istina momak je VELIKI talenat ,,a kad smo kod greski sjetimo se golova kakvih je primio Neuer sa 40 ,45 metara ,ne samo od Stankovica ,primio je gol u Bundes ligi isto tako ,i taj gol je inace rekord kao najdalji gol ,,a tako i J.C ,imao je istina veliki gresaka ,a da je gori do Neuera ,odnosno da je ovaj bolji .. ..... :roll:
Zadnja izmjena: warden, dana/u 18 jul 2011, 13:32, ukupno mijenjano 2 puta.
IO SONO INTERISTA

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 jul 2011, 13:31

Boateng_27 je napisao/la:Pao dogovor Intera i Manchestera, iznos 35.5 miliona. Pregovori oko Sneijderovog primanja još traju.
Daj link sviju ti ??? Ovo je vijest stara barem 5 dana :lol: :lol:

@Warden

Svi imamo svoje misljenje...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 18 jul 2011, 14:09

Interista di cuore je napisao/la:

@Warden

Smijat ćete mi se :P

http://www.goal.com/en-us/news/85/engla ... y-sneijder" onclick="window.open(this.href);return false; :oops: ali piše giant Nike has emerged key to completing the deal, Goal.com can exclusively reveal. EXCLUSIVELY REVEAL :D Imate tu i video jedan u vezi transfera,pogledajte :oops:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 jul 2011, 14:12

Boateng_27 je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:

@Warden

Smijat ćete mi se :P

http://www.goal.com/en-us/news/85/engla ... y-sneijder" onclick="window.open(this.href);return false; :oops: ali piše giant Nike has emerged key to completing the deal, Goal.com can exclusively reveal. EXCLUSIVELY REVEAL :D Imate tu i video jedan u vezi transfera,pogledajte :oops:

To su one nebuloze Suna od prije par dana, vidis da je clanak od 14.7
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 18 jul 2011, 14:16

ali ispod toga piše UPDATED
Evo cijela priča, al ovo je više bacanje bombi http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... eijder-as-" onclick="window.open(this.href);return false;

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 18 jul 2011, 14:27

Slično su pisali 2008 da će Ronaldinho u Inter jer NIKE urgira i pomaže transfer u Inter, a znamo kako se sve završi...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jul 2011, 15:46

goal.com :lol: :lol:

zanimljivo da ima neko da cita to smece

sto se tice JC, evidentno je da je u losoj formi, da ne kazem u krizi, ja bih mu dao jos bar pola sezone, tesko se rastati od takvog golmana ali ipak sa druge strane imamo Viviana

po mom sudu jedino Lloris i Casillas su trenutno bolji od njega, Neuer ni blizu, a kamoli Cech koji je najveca prevara u svijetu fudbala zajedno sa Robinhom

i da ne zaboravim da je 18. juli, na taj dan rodjen je Giacinto Fachetti

slika

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Puma, dana/u 18 jul 2011, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 jul 2011, 16:59

18 July 1942: Facchetti is still with us
Each one of us is unique.
Some more than others. Today would have been Giacinto Facchetti's birthday, had he been here physically with us.

However we haven't lost that unforgettable uniqueness of a Champion, remembering him both as a player, a symbol of those great years, and as president. Giacinto Facchetti was a man who, whether on or off the pitch, conserved those same characteristics.

Strength, honesty, clarity and courage.

Today is 18 July and it would have been his 69th birthday. We miss him. We continue to miss him because of that unforgettable uniqueness, that nothing and no one could or ever will be able to undermine.
slika
IO SONO INTERISTA

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 18 jul 2011, 19:00

Cambi izgleda ceka samo odobrenje Intera da predje u Galatu,ponudili mu velke pare :)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 jul 2011, 22:14

[youtube][/youtube]

Alborno dolazi 20og jula,pocece da trenira sa nasim igracima,a 13og potpisuje,kad napuni 18godina 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jul 2011, 23:21

s4n1 je napisao/la:Cambi izgleda ceka samo odobrenje Intera da predje u Galatu,ponudili mu velke pare :)
Kraj karijere, ako to uradi. ;)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 18 jul 2011, 23:29

Puma je napisao/la: i da ne zaboravim da je 18. juli, na taj dan rodjen je Giacinto Fachetti

slika
SCUDETTO 2006, UFFICIALE: NIENTE REVOCA, RESTA ALL'INTER

sad ce juventini kako je i ovaj datu Moratti preporucio, jer se poklapa sa datumom rodjenja najboljeg beka svih vremena :lol: ...

sto se Cambiassa tice glupost je na to trosit tastaturu, cuj galatasaray, pa sta vi mislite da je Cambiasso na prodaju dali bi se samo tamo jedan Galatasaraj javio za njega :lol:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []