Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Kasno vam je tekma samo vi spavajte ja cu vam napisati realnu analizu meca pogotovo kakav je Edin bio

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Potrudi sekimbo je napisao/la:Kasno vam je tekma samo vi spavajte ja cu vam napisati realnu analizu meca pogotovo kakav je Edin bio![]()
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Hehe to kimbo care.Al vec po onom osmijehu iznad vidim da nece izaci na dobrokimbo je napisao/la:Kasno vam je tekma samo vi spavajte ja cu vam napisati realnu analizu meca pogotovo kakav je Edin bio![]()
![]()
Hehe, uvjek 100% realan .... garantovanodelija je napisao/la:Hehe to kimbo care.Al vec po onom osmijehu iznad vidim da nece izaci na dobrokimbo je napisao/la:Kasno vam je tekma samo vi spavajte ja cu vam napisati realnu analizu meca pogotovo kakav je Edin bio![]()
![]()
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Da bar hoće igrati, da ne čekam đabe.. Mogli su bar malo ranije, čuj 4 sata.. 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
-
Boskvalitet
- Kontakt:
igra dzeko.....
http://www.mcfc.co.uk/Video/Features/Ma ... ion?play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mcfc.co.uk/Video/Features/Ma ... ion?play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Izgubi Edo loptu na centru, polukontra i gol.
Inače bio jako dobar, dobra kontrola lopte, imao dobar pokušaj jedan. Dosta odsječen naprijed, treba jedan kreativac iza njeg, ili još mu Balu dodati u napad.
Inače bio jako dobar, dobra kontrola lopte, imao dobar pokušaj jedan. Dosta odsječen naprijed, treba jedan kreativac iza njeg, ili još mu Balu dodati u napad.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ko zeli da prati: http://veetle.com/index.php/channel/view#4e21dc034fd20
shandrlike-tandrlike
Tacno,tacno,tacno..Sexmachineboy je napisao/la:Izgubi Edo loptu na centru, polukontra i gol.![]()
Po moje misljenje je treba im PLAYMAKER. Samir Nasri. Mozda cak i jos jedan da imaju jednu reservu gdje ce Toure igrati AM(playmaker)!. David Silva nije Playmaker nego vize Second Striker ili wing.
PS: A jeste ovaj americki komentator dosadan.,
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Šta je sad Džeko fulio.

Ovaj Weiss je pravo dobar igrac. Uviejk su City imali dobri talenata samo je steta sto ih bacuju kroz prozor zbog veceg kapitala.
Dzeko pucao s 4 metra na prazan gol i ofulao.. Pojma nemaju, poserem im se na ekipu...
Neka gube..
Neka gube..
Dobro je igrao ali je imao isto ponekad "katastrofalni" gresaka promasak, izgubljenji loptica.,Sexmachineboy je napisao/la:Šta je sad Džeko fulio.![]()
![]()
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Prešla mu lopta preko noge.
jednostavno kada iza sebe imaš neki 7.8 kloceva, poput Kolarova, nema šanse da išta i uradiš. A i kad mu se ukaže šansa on je onako fuli. Treba njemu lopta na glavu, ali kad nemaju apsolutno igrača koji zna nabaciti, trebaju mu lopte kao što mu je Miske davao, ali ni jedan igrač ovdje mu je ne može dati. Onaj Johnson samo dribla po strani i uglavnom izgubi loptu, ne znam ko je gori, on ili panj Kolarov.
Mada sve u svmu, ja vidim neki napredak u njegovoj igri, mogli bi vrlo brzo imati onog starog Džeku, samo još jednog play-a iza njega.
Očekujem Balu sad i da ostavi Džeku na terenu, neće ga valjda izvesti.
jednostavno kada iza sebe imaš neki 7.8 kloceva, poput Kolarova, nema šanse da išta i uradiš. A i kad mu se ukaže šansa on je onako fuli. Treba njemu lopta na glavu, ali kad nemaju apsolutno igrača koji zna nabaciti, trebaju mu lopte kao što mu je Miske davao, ali ni jedan igrač ovdje mu je ne može dati. Onaj Johnson samo dribla po strani i uglavnom izgubi loptu, ne znam ko je gori, on ili panj Kolarov.
Mada sve u svmu, ja vidim neki napredak u njegovoj igri, mogli bi vrlo brzo imati onog starog Džeku, samo još jednog play-a iza njega.
Očekujem Balu sad i da ostavi Džeku na terenu, neće ga valjda izvesti.
kakav Gareth Bale oni imaju dosta krila: Wright,Silva,Johnson,Milner,Weiss, Clichy. Treba njima jedan Playmaker itekako.
Ovaj Boyata je isto intersantan igrac .
I trebaju prodati Bellamy,Joe,Adebayor, Santa Cruz. Imaju pre puno igraca.
Da bi im formacija bila nesto slicno ove:
------------------------Hart
Richards -----Kompany-----Toure-----Clichy
---------------Jong------Toure
---------------------Nasri
----Aguero---------------------Silva
----------------------Dzeko
------------------------Hart
Richards -----Kompany-----Toure-----Clichy
---------------Jong------Toure
---------------------Nasri
----Aguero---------------------Silva
----------------------Dzeko
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Niam nigdje spomenuo Bale-a, mada bi im dobro došao. Imaju puno krila, ali sve kloc do kloca.TKC je napisao/la:kakav Gareth Bale oni imaju dosta krila: Wright,Silva,Johnson,Milner,Weiss, Clichy. Treba njima jedan Playmaker itekako.