Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

ackeey
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la ackeey » 12 jul 2009, 12:55

majestic24 je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Ako je ovo istina, sve bi trebalo biti brzo rijeseno.

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -move.html

Brate,nadam se da jeste. Ja koliko vidim,Ferguson ce od sljedece sezone igrati kao i Barcelona. Npad ce biti Rooney,eto i aguero,a mozda i tevez,rade na njegovom povratku. Al mislim da ce prije doci aguero,jer za njega manchetser daje i Berbatova,koji je nekako "visak". Volio bih da dodje i toure iz barce. Treba nam jos jedna "radilica"na sredini terena. Nani-ja mozemo prodati,Giggs je dzoker...ma nemoze nam niko nista.
Haha, cuj to... Ma treba vam bolan Cristina, bez nje nece biti ni vas.
I dzaba vam i Ruzni i Tevez i Etoo i Aguero...
Ali sta vas briga, haha, imate ovena
:D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 jul 2009, 13:22

ackeey je napisao/la: Haha, cuj to... Ma treba vam bolan Cristina, bez nje nece biti ni vas.
Drug, nikad ne provociram na temi Liverpoola, a vjeruj da mogu to uraditi. Stvar je u tome sto necu zbog nekih ljudi koji drze tu temu. Mislim da bi ti bilo najbolje da odskakuces sa ove nase teme i da prestanes s tim provokacijama. Ne bih volio da prerastu u nesto ozbiljnije. Isto bi ti bilo bolje da ne podcjenjujes Owena da ne bi progutao svoje rijeci jednog dana. I sam znas sta se moze desiti. A da ne bude da si dzaba dolazio ovdje, ova slicica je posvecena iskljucivo tebi.

slika
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2009, 14:12

Trasimaco je napisao/la:
ackeey je napisao/la: Haha, cuj to... Ma treba vam bolan Cristina, bez nje nece biti ni vas.
Drug, nikad ne provociram na temi Liverpoola, a vjeruj da mogu to uraditi. Stvar je u tome sto necu zbog nekih ljudi koji drze tu temu. Mislim da bi ti bilo najbolje da odskakuces sa ove nase teme i da prestanes s tim provokacijama. Ne bih volio da prerastu u nesto ozbiljnije. Isto bi ti bilo bolje da ne podcjenjujes Owena da ne bi progutao svoje rijeci jednog dana. I sam znas sta se moze desiti. A da ne bude da si dzaba dolazio ovdje, ova slicica je posvecena iskljucivo tebi.

slika
Joj brate slika ti je vrh. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jul 2009, 17:28

Sir Alex Ferguson je Michaelu Owenu predao dres sa brojem sedam, koji su prije njega u Manchester Unitedu nosili igrači poput Erica Cantone, Davida Beckhama i Cristiana Ronalda, a onda izjavio kako je Owen ujedno i posljednje pojačanje tog kluba ovog ljeta.

Očekivalo se kako će Ferguson nakon Owena, Valencie i Obertana dovesti još poneko pojačanje, no nakon što su madridski Real i Manchester City napuhali cijene igrača, Ferguson je odlučio kako je njegova momčad dovoljno dobra da se i bez novih imena upusti u borbu za nešto što nitko prije njih nije napravio - četvrti uzastopni premierligaški naslov.

"Ovo je kraj naših poslova na tržištu igrača, tako da možete slobodno zaboraviti na sve te priče o tome tko će doći ili otići." rekao je Ferguson.

To znači da će uz Owena konkurenciju u napadu činiti Wayne Rooney i Dimitar Berbatov, te dva mladića, Daniel Welbeck i Federico Macheda, koji će dobiti priliku dokazati da su vrijedni crvenog dresa.

"To su dva mlada igrača, ali igrača koji imaju velike mogućnosti." kaže Ferguson.

Škotski trener je potvrdio kako je slao ponudu za Karima Benzemu, no Francuz ju je odbio jer je želio biti dio nove momčadi madridskog Reala. Sa novcem zarađenim od prodaje Ronalda Manchester United je imao novca natjecati se sa Realom za Benzemu, no mladi napadač je presudio.

"Sada se govori o nekim nevjerojatnim iznosima, ali nisu svi realni. Jako je teško sada procijeniti pravu vrijednost nekog igrača. Mi smo na neki način profitirali kroz prodaju Cristiana Ronalda, ali to je bila cifra o kojoj se nije moglo pregovarati." dodao je Ferguson, zaključivši: "Smatram da imamo dobru momčad, što znači da nam ne trebaju nikakve ishitrene reakcije. Raspitivali smo se oko Benzeme i imali spreman novac za njega. Lyon je napravio dobar posao jer su dobili 42 milijuna eura, ali mislim da je naš pristup bio dobar."
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 jul 2009, 20:35

Rooney: Da nisam nogometaš, bio bih svećenik!

Da se ne bavi nogometom, zvijezda Manchester Uniteda Wayne Rooney (23) danas bi vjerojatno bio – svećenik...

Priznao je to sam Rooney, promovirajući kampanju za izbor najboljeg britanskog uličnog nogometaša.

Napadač “crvenih vragova” kazao je kako ga u školi nije zanimalo ništa osim vjeronauka i da nije bio toliko dobar na nogometnom terenu, što ga je odvelo u profesionalne vode, danas bi, po svemu sudeći, bio svećenik.

- Nemam pojma što bih drugo mogao raditi. Nisam baš bio najbolji učenik u školi - prenio je Rooneyjevu izjavu The Sun.

Nesuđeni svećenik na nogometnim travnjacima, inače, baš i nije "svetac". Još se uvijek pamti incident s četvrtfinalne utakmice Svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2006. između Engleske i Portugala, kada je Rooney zaradio crveni karton nakon što je nagazio Ricarda Carvalha. Nakon svega je ipak tvrdio da se radilo o slučajnosti.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 16 jul 2009, 13:07

Transfer market je poremecen to nije normalno , jedan eto vrijedi 29 milina Eura , sigurno jedan od 3 najbolja napadaca danasnjice , ima sve covjek savrsen igrac , Brz , jak , tehnicki savrsen , fantastican sut , igra glavom sve sto je potrebno da bi se bilo najbolji , dok sa druge strane jedan evo Tevez brijedi vise od nejga ! to je bukvalno nemoguce , tevez jeste dobar ,ali nije rang niti klasa kao etoo ! Ronaldo vrijedi 95 mil , tu nema logike , fkt fudbal je postao novac i tu vise nema pomoci ! i dalje trvdim da jedini klub koji donekle normalno posluje je Barcelona koja realno procjenjuje igrace a netrazi ogromne svote za sovje , tacnije gleda ih objektivno kao i sto nudi objektivne svote , svi ostali timovi traze i daju enormne svote za pojedine igrace , koji se sutra mogu povrijediti , cak i zavrsiti karijeru a novac propadne !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jul 2009, 22:48

Nemanja Vidić, defanzivac Mančester junajteda i srpske reprezentacije, nije otputovao sa ekipom u Maleziju, gde će "crveni đavoli" odigrati četiri utakmice u sklopu priprema za novu sezonu.
Još uvek nije zvanično objavljeno zbog čega u avionu za Kuala Lumpur nije bilo Vidića, ali se pretpostavlja da srpski internacionalac nije uspeo da se oporavi od povrede gležnja koju je zaradio pre mesec dana.
U Engleskoj je ostao i Brazilac Rafael da Silva.

Telentovani irski fudbaler Deron Gibson produžio je ugovor sa engleskim šampionom Mančester iunajtedom do 2012. godine.
Prvi ugovor sa slavnim klubom Gibson je potpisao 2005. godine, ali je dve sezone nastupao za druge klubove, kao pozajmljen igrač. Perspektivni vezni fudbaler je u sezoni 2006/07 igrao za belgijski Antverpen, dok je sledeću proveo u Vulverhemptonu.
U proteklom prvenstvu Englekse Gibson je odigrao 14 utakmica i postigao je tri gola, a menadžer "crvenih đavola" Aleks Ferguson najavio je da će mu u predstojećem šampionatu češće ukazivati poverenje.
- Zadovoljan sam što sam fudbalsku karijeru vezao uz Mančester junajted. U prošloj sezoni uživao sam u svakoj prilici koju sam dobio, a verujem da će tako biti i ubuduće - izjavio je Gibson nakon potpisivanja novog ugovora.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jul 2009, 23:09

Ništa od Etoa, Fergi mislim da ste dovoljno jaki da i sljedeće sezone uzmete titulu. Doveli ste Owena, Valenciu i Obertana, iako sam očekivao više. Welbecku i Machedi je obećano više prostora u igri i nadam se da će oni pokazati svoje kvalitete.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jul 2009, 13:06

Iako je Sir Alex Ferguson nakon kupovine Michaela Owena rekao kako ovog ljeta više neće dovoditi igrače, ugovor sa Manchester Unitedom ipak je potpisao i U-21 reprezentativac Senegala Biram Diouf, koji je trenutno član norveškog Moldea.

Diouf će sljedećeg tjedna stići u Manchester kako bi obavio liječničke pretrage, a nakon toga će se ponovno vratiti u Norvešku, gdje će ostati na posudbi do siječnja, do kada se u Unitedu nadaju da će uspjeti nabaviti radnu dozvolu za Senegalca.

21-godišnji Diuof je u Molde stigao u siječnju 2007. godine, a od tada je za noreški klub postigao 23 gola u nešto više od 50 odigranih utakmica.

Osim Manchester Uniteda za njega su bili zainteresirani i nizozemski prvoligaši Twente i Groningen, te Schalke 04 i Udinese.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 17 jul 2009, 13:33

Novi Ole Gunnar Soljskear 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2009, 13:26

Malaysian XI-Man.utd 2-3 Ronney,Nani i u prvoj utakmici prvi gol Owena

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2009, 14:07

miky_hz je napisao/la:Malaysian XI-Man.utd 2-3 Ronney,Nani i u prvoj utakmici prvi gol Owena
Imali gdje da se vidi pocetni sastav Manchestera.

thefrontmen
Kontakt:

Post Postao/la thefrontmen » 18 jul 2009, 14:10

Devil je napisao/la:Imali gdje da se vidi pocetni sastav Manchestera.
Van Der Sar O'Shea Ferdinand Evans Evra Gibson Anderson Scholes Nani Berbatov Rooney

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 18 jul 2009, 19:41

miky_hz je napisao/la:u prvoj utakmici prvi gol Owena
Hahahahaha...
Samo da momak ostane zdrav, a golova ce uvijek biti. :D
Je li poljubio grb Uniteda? :mrgreen: Moram potraziti na youtube snimak gola ako slucajno ima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2009, 19:44

Trasimaco je napisao/la:
Hahahahaha...
Je li poljubio grb Uniteda? :mrgreen: Moram potraziti na youtube snimak gola ako slucajno ima.
Pa nije svako Shevchenko da nakon prvog gola ljubi dres. :D :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 jul 2009, 01:45

Trasimaco je napisao/la:
Hahahahaha...
Golovi

http://www.youtube.com/watch?v=E3yX2U7858g

Prva utakmica,prvi gol i odma prva medalja :mrgreen:

slika

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 jul 2009, 10:28

Jednom strijelac, uvijek strijelac. 8-) Nadam se da ce ga svi podcijeniti ove sezone. :D
Ali sta se desilo sa golmanima Uniteda? Ne sjecam se da sam vidio dva gluplje primljena gola.
Btw, Owenu dres super stoji. :D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 jul 2009, 14:44

Michael Owen: "Sada se ponovno osjećam kao prije osam godina"

Novi napadač Manchester Uniteda Michael Owen je po prvi put progovorio o tome kako je od 'sveca' došao u poziciju 'grješnika' za vrijeme provedeno u Newcastleu, kada mu je u pitanje došao čak i nastavak profesionalne nogometne karijere.

Sa 28 godina napadač koji je nekada bio najučinkovitiiji strijelac na svijetu pokušava obnoviti svoju reputaciju sa Manchester Unitedom nakon što ga je Sir Alex Ferguson spasio od odlaska u nogometnu anonimnost.

Nakon što se priključio svojim novim suigračima, Michael Owen odaje dojam čovjeka koji želi puno toga dokazati, a već je pogled usmjerio prema osvajanju Premier lige i Lige prvaka. Priznaje i kako je ta glad za uspjesima bila značajno umanjena za vrijeme katastrofalnog trogodišnjeg boravka u Newcastleu, gdje je kao rekordno plaćeno pojačanje označen podložnim ozljedama, a na kraju je doživio i poniženje ispadanja iz lige.

Bio je to dramatičan pad iz slave u sramotu za igrača kome je čista slika i reputacija kao modela profesionalca nekada priskrbila nadimak Sveti Michael.

Owen, koji je jučer postigao pobjednički pogodak za 3:2 pobjedu u prijateljskoj utakmici protiv izabrane vrste Malezije, je rekao: "Znam da je moja reputacija kao nogometaša i profesionalca puno toga pretrpjela u Newcastleu. Nikada nisam pokušavao umanjiti svoj dio krivnje za ispadanje iz lige. Igrao sam 33 utakmice prošle sezone i znam da sam ih mogao odraditi puno bolje. Ali neke kritike na moj račun su bile smiješne i neprimjerene. Pokušao sam to shvatiti, ali ako se vratite unatrag i analizirate sve što je rečeno o meni shvatiti ćete koliko je to sve ludo. Sve u svemu, ako ne igrate dobro, ako ne zabijate, ako ne pobjeđujete, postanete meta čak i u slučaju da radite najtrivijalnije stvari. Iznajmio bih helikopter jednom tjedno da otputujem kući i vidim svoju djecu, a ljudi su me zbog toga kritizirali govoreći kako nisam koncentriran na svoj posao u Newcastleu."

"Ako ne pružate dobre partije na terenu ljudi vas gledaju i misle kako je pogrešno to što vas interesira bilo što izvan nogometa. Ako postižem golove, ono što radim van terena nikoga ne zanima. Ako postižem golove, onda me ljudi gledaju kao dobrog momka, sjajnog nogometaša i vrhunskog profesionalca. Ako otputujete doma helikopterom da posjetite ženu i djecu nakon što ste postigli golove, onda ste dobar obiteljski čovjek koji brine i o drugim stvarima osim nogometa i misli na svoju budućnost. Ako ne postižete golove i ne igrate dobro, onda te male stvari, poput posjete obitelji, predstavljaju problem. Iznenada ljudi počnu govoriti 'tko dovraga Michael Owen misli da je?' Nevine sitnice postanu problem kada ne igrate dobro na terenu. Tada postanete loš nogometaš i netko tko više nije model profesionalca."

Owen kaže kako nikada nije izgubio vjeru u svoje mogućnosti da i dalje može igrati na najvišem nivou. Sretan je zbog činjenice da su ga veliki klubovi htjeli dovesti nakon lošeg razdoblja u Newcastleu. Ali svjestan je da ga Ferguson vjerojatno ne bi doveo da od madridskog Reala nije izgubio utrku za dovođenjem Karima Benzeme iz Lyona.

"Bilo je klubova koji su se dovodili u vezu sa mnom samo kako bi njihovi navijači imali o čemu raspravljati. Ali bilo je također i dobrih klubova koji su pokazali interes bez da se to znalo u javnosti. Da, menadžeri su me ignorirali i nisu mislili da se mogu vratiti na svoj vrhunac. Imam jake osjećaje s tim u vezi. Ali najvažnije je da me je jedan čovjek u svijetu nogometa za kojeg sam želio da ima dobro mišljenje o meni želio dovesti. Ako Sir Alex Ferguson misli da sam dovoljno dobar za Manchester United, to je sve što je važno. Spomenuo je da je želio dovesti Benzemu, ali nije me briga jesam li bio njegov prvi ili stoti izbor." dodao je Owen.

"Dolazak ovdje može mi samo pomoći da ponovno otkrijem svoju najbolju formu jer ću igrati sa igračima svjetske klase na svim dijelovima terena. Sve se dobro posložillo već na prvom treningu i sada se osjećam jednako kao prije osam godina. Vidim nekoga poput Waynea Rooneya ili Paula Scholesa kako prima loptu i u istom trenutku znam što očekuju od mene gdje da krenem. Kada mi se United obratio pomislio sam pored kakvih igrača ću igrati, kako ću igrati na Old Traffordu u momčadi za koju znate da će stvarati prilike. Onda sam otišao u krevet i kada sam se sljedećeg jutra probudio doista me preplavila pomisao na sve to. Pomislio sam 'tamo mogu osvojiti ligu i igrati u Ligi prvaka'. Recimo samo da sam u ovom trenutku jako uzbuđen čovjek." zaključio je Owen, koji se nada kako bi mu povratak na vrhunsku scenu mogao značiti i povratak u englesku reprezentaciju pred svjetsko prvenstvo sljedećeg ljeta.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 20 jul 2009, 14:14

There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2009, 14:53

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports evo prenos Manchestera protiv Maleysie upravo pocinje.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.