Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Nek je pao ovaj gol ups. GOLCINA , da i CIty krene konacno malo naprijed 
kakav gol...
oni ce na kraju i da izgube
oni ce na kraju i da izgube
Zadnja izmjena: malta071, dana/u 24 jul 2011, 23:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Auuu golcine
, a ubi ih Galaxy za sada
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ovaj City u zadnjih godinu dana nije izveo kornera kako treba.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
mancini mora igrati 4-4-2 kako je krenuo veceras, jer od kada je usao milner umjesto napadača bale postaje sve gore i gore. pocetak je barem bio jako dobar
4-IN-A-ROW
Dzeko opet odsječen, City uopšte nije unaprijedio igru u odnosu na prošlu sezonu...
Zadnja izmjena: twingi, dana/u 24 jul 2011, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Šta je ovo Džeko ne silazi sa naslovnice Cityjeve stranice....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kada se Tevez vrati da bude sam napadac bit ce ovo super opet 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
dzeki treba suigrac u napadu i kakve ovo penale spominju komentatori, nije valjda?
4-IN-A-ROW
U ovog Citya ne postoji vezni red. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja kako ovdje mogu primjetiti, City ima po 3 igraca uz out liniju, Dzeku u napadu, jednog DM-a, i dva stopera. Vrhunska taktika, nema sta 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I ovi komentatori se smiju pisanim medijima koji su selili Džeku u Real iz Madrida.
Činjenica je da City izgleda bezidejno, al' Džeko stvarno mora puno bolje. Ne kreće se dobro (da, znam da su pripreme) i moram priznati da mi je žao što sam skoro 2 sata proveo uz računar gledajući ovo silovanje zvano fudbal.
Nego, meni je Clichy mnogo bolje izgled'o na terenu od Kolarova.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Clichy je svemirski brod za kolarova, fali i silvaMonolog je napisao/la:I ovi komentatori se smiju pisanim medijima koji su selili Džeku u Real iz Madrida.Činjenica je da City izgleda bezidejno, al' Džeko stvarno mora puno bolje. Ne kreće se dobro (da, znam da su pripreme) i moram priznati da mi je žao što sam skoro 2 sata proveo uz računar gledajući ovo silovanje zvano fudbal.
4-IN-A-ROW
E jest i zbog nekog razloga na naslovnoj ovako dugo...Stvarno ga kao igraca volim i postujem, ali ako cemo objektivno, onda je tako!Virtu4l je napisao/la:Šta je ovo Džeko ne silazi sa naslovnice Cityjeve stranice....
Da je Bogdo zabio 3 gola na nekoj pripremnoj utakmici, i da to bude razlog njegovog "ne silaska" sa naslovnice...
Neizmijerno bih volio da on maximalno proradi u nadolazecoj sezoni, ali nekako previse sumnjam u to! Ne zato sto on nema kvaliteta za to, vec jednostavno sumnjam u ovu ekipu City-a. DaBogDa bilo suprotno mojim sumnjama!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
Na sta sam ja potrosio 90' min

Da ih hoce ManUtd ko slinu otrest u Comunnity Shield-u, jedno 3-0,4-0 da bude pa da i ova seljacina od Mancinija ode
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Ljudi stanite... imaju penali, vjerovali to ili ne. Evo i igraci oba tima se sjebali.. kontali kraj tekme kad ono dzes ba kreno deeeecko. 
shandrlike-tandrlike
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], greenwood, Maverick, Sheyi, tuzlanskinacin i 44 gosta.