@effe
sta ba Boateng da se uklopi,sinoc je izgledalo kao da je Badstuber taj koji je novi u odbrani

Boateng ni jednog izgubljenog duela,kako prati igru,postavljanje,ni brzine mu ne fali,a Boga mi pokaza da zna i sutnut loptu ako treba

Sinoc mi je izgledao odlicno na stoperu

I Petersen je bio dobar,imao je 2 odlicne sanse da postigne gol,za onu drugu kad je primio loptu na prsa,pa pucao voleom,svaka mu cast,steta sto nije bio precizniji
Ne znam sto toliko neki hvale Usamia,imao je par dobrih driblinga,ali rijetko posle driblinga posalje loptu kako treba nekome,a i na ubacaju mora dosta raditi.Izgledao je bolje na lijevoj,nego na desnoj strani.
Olic,konj k'o konj

Svaka mu cast na zalaganju
Iniesta jednom nesto dribla,drugi put,a treci put Gustavo ulijece u noge
Isto tako Rafinha Villi,dobro je da imamo ovih prgavaca

Gustavo odlicno odigrao

I mislim da je zaradio poziciju u prvih 11,izgleda mi nekako sigurniji od Tymoschuka i agresivnije ide na loptu...
Prvih 11 bi trebalo izgledati ovako
Neuer - Rafinha - Boateng - Badstuber - Lahm - Gustavo - Schweini - Robben - Muller - Ribery - Gomez
Mada,nikako ne mogu da zamislim Kroosa na klupi,previse je dobar,ali kako Mullera ostavit na klupu,a ne lezi mu da bude na sestici.U svakom slucaju,zbog povrede Riberya,bit' ce u prvih 11 u kupu i prvoj ligaskoj,pa cemo vidit'