FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Interista di cuore
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Interista di cuore » 28 jul 2011, 08:29

Puma je napisao/la:Ma dobro, dragi su mi oba, iako je Nole veci milanista od Berlusconnija :D

citam da mu je Ibra obecao da ce Milan osvojiti Ligu prvaka, a to mogu jedino ako njega (Ibru) ne uvrste na spisak igraca za LP :lol:

Brazilci su igrali za Milan protiv Bayerna, tako da ce vjerovatno i nasi brazilci, pa vjerovatno i argentinci putovati za Peking
Nop.Samo se Julione vraca za Super Kup,svi ostali dolaze poslije...Takve su trenutne informacije,jedino ako se sta ne promijeni u narednih par dana.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 jul 2011, 12:20

Manchester City,igraci pozvani za Dublin Super Cup:

Golmani: Joe Hart, Stuart Taylor, Eirik Johansen,

Odbrana: Micah Richards, Vincent Kompany, Joleon Lescott, Gael Clichy, Dedryck Boyata, Aleksander Kolarov, Stefan Savic, Frederic Veseli, Ryan McGivern

Centar: Adam Johnson, Nigel De Jong, Yaya Toure, David Silva, James Milner, Gareth Barry, Shaun Wright-Phillips, Vladimir Weiss, Denis Suarez, Joan Roman, Abdul Razak

Napad: Mario Balotelli, Edin Dzeko, John Guidetti, Andrea Mancini

____________________________________________________________________________________________________

:D
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 jul 2011, 14:18

Ma dobro, to je izgleda izuzetak samo kod Intera, jer vidim i Ganso i Neymar igrali za Santos sinoc, znaci samo nasi juznoamerikanci dobili neki duzi odmor

ma i neka treba im dati da napune baterije da bi usli 100 % spremni u novu sezonu

sto se tice Dublin cupa, bas me zanima kakvu ce glupost napraviti Balo, naravno ako bude igrao protiv nas :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 jul 2011, 14:41

jesi li primjetio da nema Teveza? :mrgreen: a nasim i treba pustit odmor,nisu odmarali nikako,,prosle sezone nas je zeznulo kad smo ih posle svjetskog doveli sve odmah,pa svaki treci dan neko povrijedjen,,samo ne kontam zasto Milito?lik nije mrdnuo gu.zicom na Copa America,, :?: :?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 28 jul 2011, 14:56

Opet se Wes dovodi u priču oko odlaska, Paolillo sinoć reče da ManU nije poslao ponudu, jbt ovi naši godinama tražili igrača kao Wes i ispada da jedva čekaju ponudu da ga se riješe.
A oni mediokriteti Pandev, Motta, Muntari, Chivu samo bale kako im se ne ide iz Intera i uzimaju dobre plate.Prodati ih za 25-3o miliona i dovesti barem jednog odličnog igrača da od njega imaš koristi.Oni rade da prodaju igrače, nemoj da bi nekoga doveli, treba se spremati za fair-play,ccc .

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 28 jul 2011, 17:04

"Jako sam sretan što sam ovdje i dobrodošlica koja me dočekala je predivna. Ispunio mi se san, nadam se da ću opravdati očekivanja, učiniti ću sve što je u mojoj moći da bude tako" - bila je prva izjava Jonathana Cicera Moreire na službenom predstavljanju na presici u sportskom centru Angelo Moratti. Brazilac je doveden iz Santosa i potpisao je ugovor do 2015.

Jonathan je novinarima predstavljen od strane tehničkog direktora, Marca Brance, koji je izjavio: "Pratili smo Jonathana godinama, bez pretjerivanja. Ove godine otvorila se prilika da ga dovedemo i siguran sam da će dati doprinos ovoj velikoj momčadi Intera."

Brazilac je ješ jednom uzeo mikrofon: "Moje fizičko stanje je dobro, ipak nisam na istoj razini kao ostatak momčadi. Da li ću biti spreman za Superkup? Mislim da je bolje da uđem u odličnu formu. Bilo bi bolje čekati da budem u top stanju stoga neću riskirati u Pekingu" - odgovorio je Jonathan na pitanje o tjelesnom stanju nakon ozljede.

"U Santosu sam imao problema s mišićima što je dovelo do ozljede i nije bilo vremena da se oporavim, zato jer je to bilo u vrijeme kada smo imali jako puno važnih utakmica za odigrati. To je jedan od razloga zašto trebam biti potpuno spreman prije ponovnog igranja."

Jonathan je progovorio i o osobnom životu: "Mislim da sam običan dečko, volim zabavu. Oženjen sam, otac sam kćerkice koja će mi se uskoro pridružiti.”

"Maicon je zapisao svoje ime u Interovu povijest i ja želim svoje. On je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, ja ću učiniti sve da budem što bolji" odgovorio je Jonathan na upit o konkurenciji i natjecanju za poziciju s Maiconom.

"Odabrao sam Inter jer je jedan od najboljih klubova na svijetu, svaki igrač sanja igrati ovdje, za ekipu koja svake godine lovi svaki trofej u kojem se natječe. Kako ću igrati? Rekao sam da sam jako sličan Maiconu, dati ću sve od sebe da učinim što trener zatraži od mene. Lucas i Casemiro? Oni su dobri mladi igrači. Lucas je jako brz, Casemiro je jako dobar veznjak. Ako dođu u Inter siguran sam da bi se odlično ukopili, ali ja ne znam ništa o transferima.”

Što se tiče njegove uloge na terenu, brazilac će reći: "Za Santos sam igrao u obrani sa 4 čovjeka, ali za Cruzeiro sam igrao i u obrani sa 3 čovjeka tako da nebi trebalo biti problema sa prilagodbom."

Za kraj Jonathan je objasnio zašto je uzeo broj 42: "Broj je bio slobodan: kada sam igrao za Cruzeiro imao sam broj 2, ovdje ga nosi Cordoba, dok sam u Santosu nosio broj 4, a ovdje ga ima Zanetti, razmišljao sam da ih spojim i kao rezultat odabrao sam 42."

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 28 jul 2011, 18:07

A new Top Sponsor for Inter: it's SuisseGas and this morning F.C. Internazionale drew up a five-year agreement. The contract was signed by Giacomo Catano, managing director of RCS Sport, Gian Luca Borelli, business development manager of SuisseGas and Ernesto Paolillo, managing director of F.C. Internazionale.

The Swiss company was enthusiastic about Inter's strategies both because they could see the same dynamism and commitment that drives their own vision of the future and because they agree that the sensitivity shown by Inter and their president, Massimo Moratti regarding childhood, through Inter Campus, is a fundamental element which should be upheld with tenacity and passion.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 28 jul 2011, 18:20

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba (ndr.: si unirà al gruppo a Parigi), 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 39 Davide Santon, 44 Matteo Bianchetti, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino.

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 17 McDonald Mariga, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig, 77 Sulley Muntari.

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 30 Luc Castaignos.
igraci za Dublin kup i Peking

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 28 jul 2011, 18:41

Anzhievi predstavnici u Milanu na pregovorima za Eto'oa :o :o :o

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 28 jul 2011, 18:45

90miliona i meRe :lol: :lol: ma nije ni Eto'o budala,sta ce u Rusiji,,

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 28 jul 2011, 18:54

Kakva patka ,al hajd ako, ako bi za te pare doveli Teveza i Hazarda / /Rossia/ onda ja bih pristao ....to je oni 80 -90 milki koje ado spominje :mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 jul 2011, 08:47

Jedno pitanje - je li Nagatomo dešnjak ili ljevak? Igram PESa i vidim da sve radi desnom nogom, a znam da kada uvijek vidim formaciju Intera, on je na lijevom boku. Koliko sam shvatio, on je po prirodi dešnjak, te zna podjednako dobro igrati sa obje noge, te je na kraju izabrao, ili je bio primoran, igrati na lijevoj strani.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 jul 2011, 11:24

Otprilike tako kako si napiso.Desnjak je al odlicno igra i lijevom nogom te moze pokrit oba boka.

Eto'o odbija Ruse. Sad Mancini jede gvna i hoce razmjenu Tevez-Eto'o.

P.S. Tevez se vec nalazi u Milanu :shock: al negdje da zalijeci neakvu povredu 8-)
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 29 jul 2011, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 29 jul 2011, 11:25

ljevak je,,rekao je to novinarima kad je dosao,,nego gdje igras PES,na pc ili ps3? :D

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 29 jul 2011, 11:32

Anzhi nudi 20 miliona godišnje Etu :o :o :o :o
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 jul 2011, 11:36

adointer je napisao/la:ljevak je,,rekao je to novinarima kad je dosao,,nego gdje igras PES,na pc ili ps3? :D
PC, odakle mi pare za PS3. :P
Greatness dies

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 29 jul 2011, 11:37

jeftiniji je od pc-a :lol:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 jul 2011, 11:39

adointer je napisao/la:jeftiniji je od pc-a :lol:
Jes', al' je mene moj PC jeftinije koštao od neke srednje cijene PS3.

Da ne bude off, hoće li Gasperini ići sa svojom 3-4-3, ili će to biti 3-4-1-2 možda, koja bi više odgovarala Sneijderu?
Greatness dies

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 29 jul 2011, 11:55

nece bit off samo reci da uzimas Inter kad igras :D ma valjda ce 3-4-3,i ne zna ljud drugacije,, :?

evo sta je nas Principe radio sinoc dok smo mi spavali,,odnosno "ste" spavali,, :D

[youtube][/youtube]

izgleda da je u superformi,samo mi nije jasno zasto ga nema na Super Kupu kad nije ni igrao uopste u Copa America,,

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 29 jul 2011, 13:57

"Imam potpuno povjerenje u Inter, u vodstvo kluba. Nalazim se u najvažnijem klubu na svijetu, lijećim se, a tokom sezone ćemo vidjeti kako dalje."
Emiliano Viviano

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []