**** Makabi i ove, valja se nama hrvat sa Travnikom i GOŠKOM
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
@Srdjan

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ko uzme bodove u Trebinju i Travniku postaje prvak

Nisam rekao da je Borac jedini kandidat za titulu i da su svi ostali odigrali apsolutno loše ali rekao sam da se najbolje pokazao u Evropi, to ne može niko pobiti. Ipak je dao 4 gola više nego svi ostali zajedno, igrao i tamo egal do 70., pobjedio ih ovdje, napravio pritisak i znate i sami šta se sve dešavalo.
Evropa je za nama, idemo u prvenstvo.
Nakon Zeljine tekme veceras, jos jednom vam cestitam sto ste pobijedili 'ono g..... od ljudi'.
Cuva Bog Zelju svog!
Ne brukaj se molim te.Primio peticu i najbolje se pokazao.Maribor pred kraj izgubi 2:1,a vi pet primite bez ispaljenog metka.Ne sjedam vam na muku jer ne znam sta nas ceka,a ako bude isti ili slican rezultata napisacu da je to SRAMOTA kao nas proslogodisnji poraz,poraz Borca i Sarajeva s 5 primljenih golova.U revansu ste malo popravili dojam,ali nedovoljnoDejan, BL je napisao/la:Nisam rekao da je Borac jedini kandidat za titulu i da su svi ostali odigrali apsolutno loše ali rekao sam da se najbolje pokazao u Evropi, to ne može niko pobiti. Ipak je dao 4 gola više nego svi ostali zajedno, igrao i tamo egal do 70., pobjedio ih ovdje, napravio pritisak i znate i sami šta se sve dešavalo.
AMAR OSIM!
Pazi, prvo nije bez ispaljenog metka dali smo jedan gol i imali polupriliku, **** neko prosle godine ni toliko, u BL nismo popravili dojam u BL smo ih pocjepali samo onaj holandez ih izvukao vece blamaze... Ali kako ti kazes vi ste najbolji.... 
Ako gledaš tako prošlu ste izgubili 1.0 na domaćem, a sad od slabije ekipe 2:0. A Hapoel nakon što je nakantao vas sa 6:0 prošle god. jedva se provukao u 4. pretkolokalimero je napisao/la:Ne brukaj se molim te.Primio peticu i najbolje se pokazao.Maribor pred kraj izgubi 2:1,a vi pet primite bez ispaljenog metka.Ne sjedam vam na muku jer ne znam sta nas ceka,a ako bude isti ili slican rezultata napisacu da je to SRAMOTA kao nas proslogodisnji poraz,poraz Borca i Sarajeva s 5 primljenih golova.U revansu ste malo popravili dojam,ali nedovoljnoDejan, BL je napisao/la:Nisam rekao da je Borac jedini kandidat za titulu i da su svi ostali odigrali apsolutno loše ali rekao sam da se najbolje pokazao u Evropi, to ne može niko pobiti. Ipak je dao 4 gola više nego svi ostali zajedno, igrao i tamo egal do 70., pobjedio ih ovdje, napravio pritisak i znate i sami šta se sve dešavalo.
Ajd na pišanje pa spavanje.
Mirzza hvala to je sportski, vide se odma ljudi koji su zreliji i racionalno razmišljaju
Ovo je tema Borca i neću više o Želji i tamo na vašoj temi nisam htio da vam stajem na žulj ali treba biti realan. Borac se najbolje predstavio u Evropi protiv najjačeg protivnika
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 29 jul 2011, 00:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Izvinite molim vas na uznemiravanju.Izgubili ste 5:1 nije to bruka nikakva.
AMAR OSIM!
Izgubili smo 7:4 i uzeli jedan mečkalimero je napisao/la:Izvinite molim vas na uznemiravanju.Izgubili ste 5:1 nije to bruka nikakva.
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 29 jul 2011, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Kako je igrao u grupama? Razbucao Benfiku, neriješeno sa Schalkeom? i Lyonom Prvi su igrali polufinale Europa League, a drugi polufinale Lige prvaka. Toliko o Hapoelu.Dejan, BL je napisao/la:A Hapoel nakon što je nakantao vas sa 6:0 prošle god. jedva se provukao u 4. pretkolo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
svađale se kurve čija je **** više nevina

Ma govorim onom liku jer bunca o Mariboru nešto, a previđa da je Hapoel nakon 6:0 sa Željezničarom igrao 3:2 i jedva prošao AKTOBE a onda 4:3 Salzburg.Virtu4l je napisao/la:Kako je igrao u grupama? Razbucao Benfiku, neriješeno sa Schalkeom? i Lyonom Prvi su igrali polufinale Europa League, a drugi polufinale Lige prvaka. Toliko o Hapoelu.Dejan, BL je napisao/la:A Hapoel nakon što je nakantao vas sa 6:0 prošle god. jedva se provukao u 4. pretkolo
Seven, činimi se da si navijač sarajeva, e baš imaš razloga za
Nebi da nesto kukam, ali evo na ovom portalu osvanuo clanak pun hvalospjeva na racun Zelje i Sarajeva iako su, budimo realni dozivljeli rezultatski DEBAKL, ali ovde se pise kao da su u najmanju ruku odigrali nerijeseno pa im je eto falilo malo srece za pobjedu. EJJJJJ 5:0 u gostima i 2:0 kuci izgubiti i trebamo biti zadovoljni
A da ne kazem da se na ovom portalu pobjeda Borca nad Makabijem prikazana tek toliko, eto ocekivala se pobjeda Borca u pet recenica clanak, ali dobro....

A da ne kazem da se na ovom portalu pobjeda Borca nad Makabijem prikazana tek toliko, eto ocekivala se pobjeda Borca u pet recenica clanak, ali dobro....
ipak je ovo sarajevski portal, iluzorno je očekivati nešta drugoSrdjanBL je napisao/la:Nebi da nesto kukam, ali evo na ovom portalu osvanuo clanak pun hvalospjeva na racun Zelje i Sarajeva iako su, budimo realni dozivljeli rezultatski DEBAKL, ali ovde se pise kao da su u najmanju ruku odigrali nerijeseno pa im je eto falilo malo srece za pobjedu. EJJJJJ 5:0 u gostima i 2:0 kuci izgubiti i trebamo biti zadovoljni![]()
![]()
![]()
![]()
A da ne kazem da se na ovom portalu pobjeda Borca nad Makabijem prikazana tek toliko, eto ocekivala se pobjeda Borca u pet recenica clanak, ali dobro....![]()
![]()
![]()
![]()
Pa to je ono sto sam ja i tvrdio odavno, smo sto mi je zapreceno banom, jer naravno nisam upravu

pa jeste u pravu si ali to netreba shvatati kroz nacionalizam u istoj smo položaju (medijskoj blokadi i ignorisanju sarajevskih medija) bez obzira što smo u istom entitetu, dakle nema veze sa onim što si ti pokušao navesti kao razlogSrdjanBL je napisao/la:Pa to je ono sto sam ja i tvrdio odavno, smo sto mi je zapreceno banom, jer naravno nisam upravu![]()
![]()
![]()
kritikovati SportSport.ba da ne prati Borac zaista nije na mjestu i poprilično je nefer i to i sami znate.
U zadnjih godinu dana, o Borcu se pisalo daleko više nego o većini ostalih bh. klubova (što je normalno, obzirom da se radi o prvaku države)
U zadnjih godinu dana, o Borcu se pisalo daleko više nego o većini ostalih bh. klubova (što je normalno, obzirom da se radi o prvaku države)
Ma ne kazem da nije, naprotiv, ali pisanje hvalospjeva na racun prije svega Sarajeva kod poraza opd 5:0 a kad je Borac izgubio 5:1 pisanje teksta kroz koji provejava podsmijeh i sarkazam, je vise nego neozbiljno. 
Na stranu sve ali ovo u najmanju ruku ulizivačko takozvano novinarstvo koje forsira samo klubove iz jednog grada kad tad dođe na naplatu. I jutros ljudi gledaju i ne mogu da vjeruju naslovnici portala. Ispade da se mogu još žaliti ohr što su promašili par šansi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.