FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
dobili ste sjajnog igrača
Sejo Bučan!

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ovim je po meni prelazni rok za Borac zavrsen, mislim da ova ekipa moze da odbrani titulu od prosle godine.
Ostaje samo pitanje koliko je BUcan spreman, ali mislim da ce Cvele to dotjerati do 4 ili 5 kola pod konac.
Otisli:
Medjedovic
Coric
Nikolic
Veljovic
Maletic
Dosli:
Kovacevic
Savic
Kajkut
Markovic
Bucan
Ostali odlasci nisu toliko znacajni, jer to su vecinom igraci koji i nisu igrali pretjerano, jos treba dodati ovu dvojcu otpisanih: Benovic, Petric (neka smo se ovog drveta rijesili, jos da ga neko oce uzeti
).
U rad ukljuceni Borcevi juniro, dva Dujakovica, Kunic i ovaj mali Runjic, do sada sam vise nego zadovoljan Cveletovim radom, ono sto je rekao na pocetku to se i ostavruje, jedino mu oni Brazilci nisu trebali, ali ajde povjerovacu mu da nije znao koga mu salje

Ostaje samo pitanje koliko je BUcan spreman, ali mislim da ce Cvele to dotjerati do 4 ili 5 kola pod konac.
Otisli:
Medjedovic
Coric
Nikolic
Veljovic
Maletic
Dosli:
Kovacevic
Savic
Kajkut
Markovic
Bucan
Ostali odlasci nisu toliko znacajni, jer to su vecinom igraci koji i nisu igrali pretjerano, jos treba dodati ovu dvojcu otpisanih: Benovic, Petric (neka smo se ovog drveta rijesili, jos da ga neko oce uzeti

U rad ukljuceni Borcevi juniro, dva Dujakovica, Kunic i ovaj mali Runjic, do sada sam vise nego zadovoljan Cveletovim radom, ono sto je rekao na pocetku to se i ostavruje, jedino mu oni Brazilci nisu trebali, ali ajde povjerovacu mu da nije znao koga mu salje

I najgora stvar kad napišu neki interviju sa igračem,onda se ovi žale da je izmišljenMinistaR je napisao/la:Evo i sad Borac na naslovnici, a oni nešto stali kukat'. Ovaj portal dosta je pisao o Borcu zadnjih godinu dana, čini mi se. Uvijek izjave igrača, trenera... Ne znam da li Glas Srpske, Fokus ili pak Nezavisne na taj način prezentuju Želju, Sarajevo, Čelik, Velež ili bilo koji drugi klub?

Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Dobar posao borca u prelaznom rokuSrdjanBL je napisao/la:Ovim je po meni prelazni rok za Borac zavrsen, mislim da ova ekipa moze da odbrani titulu od prosle godine.![]()
Otisli:
Medjedovic
Coric
Nikolic
Veljovic
Maletic
Dosli:
Kovacevic
Savic
Kajkut
Markovic
Bucan
Ostali odlasci nisu toliko znacajni, jer to su vecinom igraci koji i nisu igrali pretjerano, jos treba dodati ovu dvojcu otpisanih: Benovic, Petric (neka smo se ovog drveta rijesili, jos da ga neko oce uzeti).
U rad ukljuceni Borcevi juniro, dva Dujakovica, Kunic i ovaj mali Runjic, do sada sam vise nego zadovoljan Cveletovim radom, ono sto je rekao na pocetku to se i ostavruje, jedino mu oni Brazilci nisu trebali, ali ajde povjerovacu mu da nije znao koga mu salje![]()
![]()
![]()
Vratimo Mostaru prijeratni sjaj
Borac potpisao sa Zlatan Muslimovic!
Odakle ti ta informacija druze?

e za ovo se dobija doživotni banTKC je napisao/la:Borac potpisao sa Zlatan Muslimovic!
- KB-TM87
- Kontakt:
TKC je napisao/la:Borac potpisao sa Zlatan Muslimovic!

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Jeste da se on setka po BL vec mjesec i kusur dana, ali da je potpisao za Borac, ne znam nemam tu informaciju. 

- neutralan__
- Kontakt:
Sa time da njegovi potomci nemaju pravo da se regristruju na forum.seven je napisao/la:e za ovo se dobija doživotni banTKC je napisao/la:Borac potpisao sa Zlatan Muslimovic!

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Zezam se sa vama ali imene interesuje gdje on ide.SrdjanBL je napisao/la:Odakle ti ta informacija druze?![]()
![]()
![]()
Gdje je otisao Maletic ?
Iii jos jedno pitanje gdje je sada onaj lijevi bek,sto je igrao za vas kad ste digli kup,nmg imena da mu se sjetim
Iii jos jedno pitanje gdje je sada onaj lijevi bek,sto je igrao za vas kad ste digli kup,nmg imena da mu se sjetim

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
U Kazahstan u Aktobe.LudLo 4 je napisao/la:Gdje je otisao Maletic ?
Lijevi bek... Puzigaca? U Poljskoj igra.
- bojan-vultures
- Kontakt:
Kako smo danas i najavili, bivši nogometaš hrvatskog pvoligaša Splita pojavio se na treningu banjalučkog Borca.
Bučan se danas pojavio na treningu aktuelnog bh. prvaka, a u utorak će se njegov transfer u redove tima s Vrbasa ozvaničiti.
Riječ je o igraču koji je prije Splita nastupao za Sarajevo i Željezničar. Trener Zvezdan Cvetković tako je dobio još jedno pojačanje uoči početka nove sezone, u kojoj će Borac pokušati odbraniti naslov prvaka.
Željovci, kakav je ovaj Bučan? Sjećam se da je igrao kod vas i bio standardan kad je Željo razvaljivao...
Bučan se danas pojavio na treningu aktuelnog bh. prvaka, a u utorak će se njegov transfer u redove tima s Vrbasa ozvaničiti.
Riječ je o igraču koji je prije Splita nastupao za Sarajevo i Željezničar. Trener Zvezdan Cvetković tako je dobio još jedno pojačanje uoči početka nove sezone, u kojoj će Borac pokušati odbraniti naslov prvaka.
Željovci, kakav je ovaj Bučan? Sjećam se da je igrao kod vas i bio standardan kad je Željo razvaljivao...
U istoj ekipi ko i Vule Trivunovic, Cracovia.braoolyo je napisao/la:U Kazahstan u Aktobe.LudLo 4 je napisao/la:Gdje je otisao Maletic ?
Lijevi bek... Puzigaca? U Poljskoj igra.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Bučan je extra igrač, strašno brz, prodoran,može igrati i beka i krilo.Ako je fizički spreman biće pravo pojačanje za vas.
FEDERER= KLOC
imacete problem s njim ako mu ne prilagodite igru jer je strašno brz a ako ga nema ko pratiti to će biti problem sve u svemu ja mislim da vam je on najveće pojačanje u ovom prelaznom rokubojan-vultures je napisao/la:Kako smo danas i najavili, bivši nogometaš hrvatskog pvoligaša Splita pojavio se na treningu banjalučkog Borca.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- Armageddon2012
- Kontakt:
Sto ga niste vi uzeli ako je tako dobar? Sigurno bi se prije vratio u Zelju gdje mu je sve poznato nego dosao kod nas.Sve mi ovo lici na slucaj Stanceski,da se necemo bas usreciti sa Bucanom,kao sto sam znao odmah da necete ni vi sa Stanceskim.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Armageddon2012
- Kontakt:
Znam.Zato i pitam sto ga toliko hvalite.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.