amarildobule je napisao/la:Hajduk - Blackburn 1:0, strijelac Ibričić.
Bravo majstore!
trebao bi on preći u bolji klub, pa svaku tekmu zabija asistira....itd
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
amarildobule je napisao/la:Hajduk - Blackburn 1:0, strijelac Ibričić.
Bravo majstore!
Pa sad su ga ovi englezi vidjeli. Nebi me cudilo da ga probaju kupiti.Mirza_Hordas je napisao/la:amarildobule je napisao/la:Hajduk - Blackburn 1:0, strijelac Ibričić.
Bravo majstore!
trebao bi on preći u bolji klub, pa svaku tekmu zabija asistira....itd
Bitno je da naši igraju, odigrao dobro i Pandža svih 90 min. evo sastava:amarildobule je napisao/la:Hajduk - Blackburn 1:0, strijelac Ibričić.
Bravo majstore!
Knele je napisao/la:
![]()
![]()
A nije povrijedzenKnele je napisao/la:Odlično, 30. minuta Muslimović postigao pogodak.
Zna li neko zašto Vladavić nije nikako bio u sastavu za RB Salzburg danas protiv Austrije?
Mislim da je Vladavic kupljen da bude u rezervi.harishp je napisao/la:A nije povrijedzenKnele je napisao/la:Odlično, 30. minuta Muslimović postigao pogodak.
Zna li neko zašto Vladavić nije nikako bio u sastavu za RB Salzburg danas protiv Austrije?![]()
Sta ti mislis u cemu je razlog
Jest neko ce platiti milion eura za ostetu da bi ovaj bio rezerva.BIHfan je napisao/la:Mislim da je Vladavic kupljen da bude u rezervi.harishp je napisao/la:A nije povrijedzenKnele je napisao/la:Odlično, 30. minuta Muslimović postigao pogodak.
Zna li neko zašto Vladavić nije nikako bio u sastavu za RB Salzburg danas protiv Austrije?![]()
Sta ti mislis u cemu je razlog
Knele je napisao/la:Odlično, 30. minuta Muslimović postigao pogodak.
Zna li neko zašto Vladavić nije nikako bio u sastavu za RB Salzburg danas protiv Austrije?
salzburg ima 25 igraca u timu, a 18 biraju za svaku utakmicu, ovaj put se nije nasao medju 18 mozda ce sljedeci put, vidjet cemoKnele je napisao/la:Odlično, 30. minuta Muslimović postigao pogodak.
Nemoj mi svega ti ko Express, tipa "Tina Ivanović kupila dva hijeba i jogurt" "Aca Lukas doručkovao makarone" itd...Mirza_Hordas je napisao/la:dariu damjanoviću stablo uništilo auto![]()
**** ga nije imao sreće
Knele je napisao/la:Nemoj mi svega ti ko Express, tipa "Tina Ivanović kupila dva hijeba i jogurt" "Aca Lukas doručkovao makarone" itd...Mirza_Hordas je napisao/la:dariu damjanoviću stablo uništilo auto![]()
**** ga nije imao sreće
![]()