meni je Aquillani bolji igrac od Hamsika. Aquillani je jako kreativan,ima odlican pas i sjajan sut. Hamsik je iako igra zadnjeg veznog puno ofanzivniji od Aquilanija igra sa nesto manje odgovornosti tako da ne znam zasto mislite da bi se on bolje uklopio u igru Liverpoola.ackeey je napisao/la:Pocinjem se ponavljati, ali zar zaista ne mozemo jednostavno ignorirati ove provokatore.
Zna li neko ima li sta novo oko Dossene i Arbeloe?
Nesto kontam oko Aquilanija... pitanje je kako bi se on uklopio u nasu igru...
A za Hamsika sam siguran da bi od prvog dana bio super...
j...s vise cska-ovca i scum-ovce, hajmo nesto pametno pisati...
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
- reds_forever
- Kontakt:
Midfielder Xabi Alonso has arrived in Vienna to join up with the rest of the Liverpool squad ahead of their pre-season friendly on Sunday evening.
The Spanish midfielder, a target of Real Madrid, along with Torres, Arbeloa, Riera and Reina had extra time off following their Confederations Cup exploits.
It had been speculated that Alonso would not rejoin the Reds squad and instead be Bernabeu bound.
But he looks set to travel from Vienna with the rest of his team mates for the tour of the Far East. It is also believed he will also commit himself to Liverpool and remain at Anfield for another season.
The Spanish midfielder, a target of Real Madrid, along with Torres, Arbeloa, Riera and Reina had extra time off following their Confederations Cup exploits.
It had been speculated that Alonso would not rejoin the Reds squad and instead be Bernabeu bound.
But he looks set to travel from Vienna with the rest of his team mates for the tour of the Far East. It is also believed he will also commit himself to Liverpool and remain at Anfield for another season.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
a dobro sad i ti uzdizes Liverpool u nebo , jarane jeste vi dobili Real ali niste razvalili , posebno 2ga utakmica kad su vam sudije namjestile 2 gola , nemam nista protiv toga , mrzim Real ali sto jest jest bilo je nepravedno ! Jedina ekipa koja je njih ono bas nakantala , i silovala i izvrsial genocid je Barcelona !torke_9 je napisao/la:e momak,kolege su te vec srozale pa da i ja nes kazem
KAD BUDETE IMALI HIMNU KAO MI...JAVI SE
KAD BUDETE IMALI NAVIJACA KAO MI...JAVI SE
KAD BUDETE IMALI NAVIJECE KAO MI...JAVI SE(MISLIM VJERNE KAO STO MI IMAMO)
KAD RAZVALITE JEDAN REAL NA DOMACEM I NA GOSTUJUCEM TERENU...JAVI SE
KAD BUDETE IMALI TITULA KAO MI...JAVI SE
I ONO NAJBITNIJE
KAD RAZVALITE MANCHESTER UTD,SA 4-1,A GUBILI STE 1-0...JAVI SE
AKO IMALO IMAS MOZGA NECES VISE POGLEDAT OVAJ FORUM,A KAMOLI OSTAVITI NEKI KOMENTAR
- reds_forever
- Kontakt:
Ako je alonsova konacna odluka da ostane,nije ni to lose,samo se nadam da ostaje svojom voljom a ne zato sto ga rafa ne zeli prodati,jer nam u tom slucaju i nije bas od koristi,a njegov ostanak bi vjerovatno znacio i kraj prelaznog roka za LFC
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
pa dobro malo jesam uzdigo al ovi provokatori mi glavu unistise al ovaj se vise vracat nece
Kad već spominješ četiri gola, pa zar vam nismo prije par godina upravo toliko zabili u sred' Anfielda. Možda si bio mlad, ali eto, podsjetit ću te...
Oktobar 2005
Liverpool - Chelsea 1:4
Evo ti jedna slika iz 27. minute na toj utakmici:

Ovaj gospodin je par sekundi prije nego što je ova slika nastala načeo mrežu Liverpoola
Oktobar 2005
Liverpool - Chelsea 1:4
Evo ti jedna slika iz 27. minute na toj utakmici:

Ovaj gospodin je par sekundi prije nego što je ova slika nastala načeo mrežu Liverpoola

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
e jbg virtu4a trazis dlaku u jajetu.. nemoj da mi nabrajamo utakmice iz daleke proslosti kad smo derali CSKA.. ponasas se kao dijete sa tim prvorazrednim provokacijama... Get a life dude. idi na Chealsijev forum pa valjaj gluposti, pusti nas da vodimo nasu politiku i da se informisemo o nasem klubu 

Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Torres Da Killa.!. je napisao/la:e jbg virtu4a trazis dlaku u jajetu.. nemoj da mi nabrajamo utakmice iz daleke proslosti kad smo derali CSKA.. ponasas se kao dijete sa tim prvorazrednim provokacijama... Get a life dude. idi na Chealsijev forum pa valjaj gluposti, pusti nas da vodimo nasu politiku i da se informisemo o nasem klubu
potpisujem

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
ne znam zasto uopste odgovarate na provokacije, pa chelsea ili cska nikad nece biti ni blizu klubova kao sto su liverpool, man utd i arsenal, ovi klubovi su institucije za ovaj mali londonski klub, neke stvari se ne mogu kupiti novcem
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ja samo pišem o onome čega se sjećam, a 2005. i nije baš daleka prošlost.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:
I celski ima svoju temu na forumu pa tamo možeš pisati o svojim sjećanjima.Virtu4l je napisao/la:Ja samo pišem o onome čega se sjećam, a 2005. i nije baš daleka prošlost.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
Pišem i tamo, a ovdje po potrebi. Vidim ljudi pričaju o 'četiri komada', pa rekoh da se uključim.alan_kardec je napisao/la:I celski ima svoju temu na forumu pa tamo možeš pisati o svojim sjećanjima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- reds_forever
- Kontakt:
Otac je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 94909.aspx
Cim vidim ove pravopisne greske,u pitanje dolazi sama informacija

Kad budes pitao Tarota kad ce Liverpool osvojit EPL,javi nam da znamo,da se ne nerviramo bezveze,al usput ga pitaj kad ce cska biti klub kao liverpool i kad ce osvojiti LpVirtu4l je napisao/la:Pišem i tamo, a ovdje po potrebi. Vidim ljudi pričaju o 'četiri komada', pa rekoh da se uključim.alan_kardec je napisao/la:I celski ima svoju temu na forumu pa tamo možeš pisati o svojim sjećanjima.
Nadam se da ce Alonso rascistiti sa Rafom sve oko odlaska/ostanka i da cemo konacno znati ide li on ili ostaje...
A kako bilo da bilo, mislim da je krajnje vrijeme da se to rascisti, da se ekipa uigrava ...
A kako bilo da bilo, mislim da je krajnje vrijeme da se to rascisti, da se ekipa uigrava ...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
http://www.atdhe.net/8096/watch-sk-rapi ... verpool-fc
Eto ako neko hoce da gleda protiv Rapid Vienna ,tek je drugo poluvrijeme pocelo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TheScouser
- Kontakt:
E svaka cast za link, evo ja gledam, gubimo 1-0 i Kuyt promasio 100%-tnu sansu. Ovaj mali Pacheco je sjajan tehnicar, niko ga nije zaustavio bez prekrsaja, nadam se da ce imati vise prilike i u novoj sezoni.miky_hz je napisao/la:http://www.atdhe.net/8096/watch-sk-rapi ... verpool-fc
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- reds_forever
- Kontakt:
TheScouser je napisao/la:E svaka cast za link, evo ja gledam, gubimo 1-0 i Kuyt promasio 100%-tnu sansu. Ovaj mali Pacheco je sjajan tehnicar, niko ga nije zaustavio bez prekrsaja, nadam se da ce imati vise prilike i u novoj sezoni.miky_hz je napisao/la:http://www.atdhe.net/8096/watch-sk-rapi ... verpool-fc
Znajuci Beniteza,Amin Boze da dobije sansu.....
Ek cuj znas Beniteza 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- reds_forever
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Ek cuj znas Beniteza
Znam...kako ga necu znat...inace moj dobar prijatelj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.