FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Zabi vam ga Edo u 33 sekundi 
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Kad vidim Kolarova, tek onda skontam da mi nemamo rješenje za lijevu stranu. 
Sramota 3:0 ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
satrase ih ljudi ko volove,,da hoce doc makar Tevez nazad sa njima 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Interista di cuore
- Kontakt:
Hvala svima na cestitkama
Ocekivan poraz,al nisu morali primit 3 komada
Nek su barem Dzeko i Balonja zabili
Ocekivan poraz,al nisu morali primit 3 komada
Nek su barem Dzeko i Balonja zabili
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Loše, prilično loše no koja je ekipa igrala bolje se nije moglo ni očekivati.
Gasp glumi Rafu pa samo mijenja pozicije igračima, igre po bokovima nema nikako, samo šutevi sa distance, ne nadam se ničemu dobrom u Pekingu
..
Gasp glumi Rafu pa samo mijenja pozicije igračima, igre po bokovima nema nikako, samo šutevi sa distance, ne nadam se ničemu dobrom u Pekingu
ovo i nije bio los sastav Intera.
u Vezi i napadu maximalno je falio 1,2 igraca koji cak i nisu standardni.Mislim samo Kambiaso i Milito.U napadu nista uradili nisu , a obrana ispod prosjeka je bila
u Vezi i napadu maximalno je falio 1,2 igraca koji cak i nisu standardni.Mislim samo Kambiaso i Milito.U napadu nista uradili nisu , a obrana ispod prosjeka je bila
Igraci koji su falili ? ama sta se brukas kad ne znas o cemu pises : Maicon , Nagatomo ,LUcio ,Samuel Milito ,Cambiaso ...nemoj pricat nesto sto ne znas pola ekipe je falilo ,i nije stvar u tom ko nije igro ,stvar je u tome ko je igro ...igro je Bianheti ,Crisetig ,Caldirola ,ALvarez ,,,, kasnije Muntari ,Santon Natalino ..ko vec ..dok je u City -a igro prvi sastav ,ovu bi postavu izveli da igraju finale Lige prvaka protiv nekog... o tome se radi ,,oni nisu svjesni sta je prijateljska i sta su pripreme ,umjesto da dadnu mladicima kao sto su suarez i ostali odma ..ubacuju ih u 89 ..Zabac je napisao/la:ovo i nije bio los sastav Intera.
IO SONO INTERISTA
najbolje ce se slikovito vidjeti tko je nedostajao, tj. tko je poceo tekmuZabac je napisao/la:ovo i nije bio los sastav Intera.
_________________JC________________
____Ranocchia___Chivu___Caldirola_____
Bianchetti____Deki___Sneijder____Ciestig
__Pandev_______Eto'o_______Alvarez____
e sad prvih 11 Intera za sljedecu sezonu sa ovim kadrom
_________________JC___________________
______Lucio_____Samuel_____Ranocchia___
Maicon____Cambiasso___Sneijder____Zanetti
_____Pandev____Pazzini____Eto'o_________
e sad dali su to dva ista tima ja mislim da nisu, a za vas nisam siguran
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ajde ko da je bitno koja ekipa je igrala..Pokusavate da umanjite ovaj sramotan poraz,a nema potrebe za to.
Samo se nadam da je Gasp izvuko neke pouke,prije svega da odbrana sa 3 igraca nije za Intera.U suprotnom ne pise nam se dobro bez obzira ko igro
I da,jbem ja nejga sto je Crisetiga stavio na onu poziciju i sto ga je izveo !
Samo se nadam da je Gasp izvuko neke pouke,prije svega da odbrana sa 3 igraca nije za Intera.U suprotnom ne pise nam se dobro bez obzira ko igro
I da,jbem ja nejga sto je Crisetiga stavio na onu poziciju i sto ga je izveo !
koji si ti pacenik i psihic.Procitaj moj post i vidjet ces sta sam napisao.Al ga dobro procitaj !!!!!
Napisao sam u vezi i napadu dosta lose ,kada uzmes u obzira da su falili Cambiaso i Milito koji cak i nisu starteri.Prvi nekad jeste,drugi gotovo nikad !
E onda komentarisi post ! Odbrana sam rekao ispod prosjeka jer je falilo 3/4 odbrane.
Napisao sam u vezi i napadu dosta lose ,kada uzmes u obzira da su falili Cambiaso i Milito koji cak i nisu starteri.Prvi nekad jeste,drugi gotovo nikad !
E onda komentarisi post ! Odbrana sam rekao ispod prosjeka jer je falilo 3/4 odbrane.
- Boateng_27
- Kontakt:
Sa smiješkom čekam SuperCup 
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
aj šta ima veze italijanima počinje liga za mjesec dana, englezi mnogo prije a city ipak ima jedan od najjačih sastava na ostrvu.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ma baresi u pravu si ..samo kad zabari dodu pricat o tekmi a ne poznaju protvinika i jos se provaljuju da Cambi i nije starter il tako nesto (nekad jest ,nekad nije ) ..onda je to iznad granica normale 
IO SONO INTERISTA
ja kolko znam vi ste zabariwarden je napisao/la:Ma baresi u pravu si ..samo kad zabari dodu pricat o tekmi a ne poznaju protvinika i jos se provaljuju da Cambi i nije starter il tako nesto (nekad jest ,nekad nije ) ..onda je to iznad granica normale
žabari su francuzi, samo u bosni su italijani žabari.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
ipak smo mi u Bosni tako da su talijani zabaribaresi#6 je napisao/la:žabari su francuzi, samo u bosni su italijani žabari.
sta ti se sve mora crtati, znas li ti koju formaciju Inter igra, ajde malo bolje pogledaj, pa razmisli malo...Zabac je napisao/la:koji si ti pacenik i psihic.Procitaj moj post i vidjet ces sta sam napisao.Al ga dobro procitaj !!!!!
Bianchetti-Maicon, Criestig-Zanetti, Cambiasso-Stankovic...3 igraca u veznom redu, ako ne mozes shvatiti da u ovoj formaciji Maicon i Zanetti igraju u veznom redu sta cu ti ja, a vidim da ne pratis Intera, pa nema potrebe ni da ti pisem sta za Inter znaci Maicon i Zanetti, a pogotovo Cambiasso...
Cuj Cambiasso nije starter
City se ozbiljno sprema kako i treba sve su tekme igrali u sličnom sastavu.Zašto bez potrebe davati šansu u prijateljskoj nekim igračima što neće odigrati nijedne tekme ko što ste i vi sami pisali za ove neke što je Gasperini izveowarden je napisao/la:Igraci koji su falili ? ama sta se brukas kad ne znas o cemu pises : Maicon , Nagatomo ,LUcio ,Samuel Milito ,Cambiaso ...nemoj pricat nesto sto ne znas pola ekipe je falilo ,i nije stvar u tom ko nije igro ,stvar je u tome ko je igro ...igro je Bianheti ,Crisetig ,Caldirola ,ALvarez ,,,, kasnije Muntari ,Santon Natalino ..ko vec ..dok je u City -a igro prvi sastav ,ovu bi postavu izveli da igraju finale Lige prvaka protiv nekog... o tome se radi ,,oni nisu svjesni sta je prijateljska i sta su pripreme ,umjesto da dadnu mladicima kao sto su suarez i ostali odma ..ubacuju ih u 89 ..Zabac je napisao/la:ovo i nije bio los sastav Intera.
u Vezi i napadu maximalno je falio 1,2 igraca koji cak i nisu standardni.Mislim samo Kambiaso i Milito.U napadu nista uradili nisu , a obrana ispod prosjeka je bila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Druga je stvar što bi vi od Citya izgubili i u najjačem sastavu ne bi bilo 3:0,ali bi izgubili ipak ovo nije Inter iz sezone kada su bili prvaci Evrope iako su igrači gotovo isti kao i tada(možda je u tome problem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Interista di cuore
- Kontakt:
City ima odlicnog trenera 
I da,jesu jedna od najboljih ekipa u Evropi i nadam se da ce uzet Premiership
I da,jesu jedna od najboljih ekipa u Evropi i nadam se da ce uzet Premiership
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.