Iran i Rijeka su prijateljske, ali svejedno, slazem se da je moralo bolje, bas zbog takvih i jos nekih drugih stvari nisam bio za nastavak za Cirom. Ipak, prijateljske su i ne trebaju se porediti sa ovim kvalifikacionim. Sa Cirom smo izvukli maksimum, drugo mjesto iza Spanije koja je bolja od svakog u Evropi i na svijetu.harishp je napisao/la:Sto nisi onda postavio klip sa Spanijom u Zenici ili makar sa Iranom i Rjekom ko ih je tad vodio a i ekipa je fakat ista.Potpuno isto i ti cinis sto kazes samoubilacki samo sa druge strane kapije pa od amova ne vidis ni lijevo ni desno.
Ja recimo nedam ni na Dzeku ni na Papeta,jer su moji moje jedine repke koje imam.Sta je s tobom koji klinac,samo svoju avliju jelde a carsiju ko yebe..Nije ni cudo sto se stvara onda inat i aminozitet na pojedine igrace zbog takvih kao ti.Zbog onog Zeljovca sa Cocalicem i Kerlom se raja pocela i sprdati bas iz takvih razloga.
Spanija je aktuelni Evropski i Svjetski prvak i nije sramota izgubiti od njih, pa cak i da te totalno nadigraju, najjaci su na svijetu.
Vidis, sad nas Rumunija rasturi, puno vise nego sto nas je ta Spanija rasturila. Mislim da je onih 3:0 bio super rezultat, dobro smo prosli, zasluzili smo bar 5 komada!! Francuzi u najvecoj krizi u posljednjih 20-30 godina dodju i uzmu nas sa lakocom. Ova i ona BiH se ne mogu porediti. Steta sto smo bili u grupi sa Spanijom i sto smo u barazu izvukli najjaceg moguceg protivnika.
Ja ne napadam Susica, pogotovo mi ne pada na pamet ici na njegovu temu i mjesecima svaki dan ponavljati isto kako bi ga ocrnio. Kad to uradim, slobodno me svi napadnite, nagovorite mi se.
Kad se Susic dokaze kao trener i napravi neki zapazeniji rezultat, nadam se sa reprezentacijom, ja cu ga prvi podrzavati. Sad za sad mi se ne cini da nas on moze odvesti na veliko takmicenje. Mozda cemo proraditi u drugom dijelu kvalifikacija?!
Ne znam sta si se ti mene nadovezao? Boli te to sto sam spomenuo Papeta ili stvarno mislis da onaj lik fino diskutuje?? Stani malo na loptu. Citirao sam covjeka koji je ostavio bar 10 ISTIH komentara i svakog cu ko bude slican njemu!! Dodjem da diskutujem, da se malo zezam, taman tema fino ozivila, slike, video snimci, komentari ..... i opet se natovare pljuvaci i ubijaju nas u pojam! Pa dokle vise?
Ovo je mozda i najljepsi Dzekin gol ali i tekma za pamcenje:
[youtube][/youtube]