Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Interista di cuore
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Interista di cuore » 04 avg 2011, 23:37

Ajde samo ignore,kako vam nije mrsko raspravljat je...Ocigledno je doso s namjerom da provocira i to je to.

@Omer

Boli mene za druge teme,jedine teme koje me zanimaju su na podforumu Serie A ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 avg 2011, 23:38

Interista di cuore je napisao/la: @Omer

Boli mene za druge teme,jedine teme koje me zanimaju su na podforumu Serie A ;)
Respect. ;)
Bianconeri1988 je napisao/la:
Što i Serie A ne bi prestigla Bundes ligu!?
Zato sto takmicenje kao sto je EL-a niti jedan Italijanski klub ne shvata ozbiljno. :!:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 avg 2011, 23:39

Bianconeri1988 je napisao/la:Toliki gigant da je klub iz Bundes lige posljednji UEFA trofej osvojio prije 10 godina... :lol:

Bundes liga će imati predstavnika više u CL, a Serie A u El, a pošto UEFA pobjede u CL i EL boduje istim brojem poena to nije neka prednost...

Obje lige će imati isti broj predstavnika...

Sad samo zavisi čiji će klubovi biti uspješniji...

Kako je Bundes liga prestigla Serie A nego dobrim igrama u EL!?

Što i Serie A ne bi prestigla Bundes ligu!?
Pogledaj rezultat u pretkolu LE izmedju Palerma i Thuna i vjerujem da ce ti bit jasnije zasto Serie A na osnovu LE nece nikoga prestic ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 avg 2011, 23:41

Omerbavarac je napisao/la: Red 1: Kako su krenuli, svi ce da ispastaju. Ne zaboravi da su se vec neki provukli. ;)

Bold 2: Namacemo 3 u LP-a kako tako + 1 sigurni u EL, a kako ce se boriti to niko ne zna. Mozda cak i bolje od ovih iz Serije A.

Da te napomenem samo da ne zaboravis trenutnu bodovnu raziliku izmedju ove dvije lige, a jos vaznija cinjenica je da Bundeska od sljedece godine ima prednost jednog mjesta. Dakle, koliko godina Italija treba da igra fantastican nogomet da bi se stigao gigant kakav je Bundesliga? 8-)
Da strasan je taj gigant zvani Bundesliga.
Od 2002e, ta liga je dala osvajace ukupno 0 evropskih trofeja - popularnih zeru tituli.
Njeni klubovi su odigrali 2 evro finala. Malo vise od ukrajinskih klubova, a malo manje od portugalskih.
Zlatnu loptu su njeni igraci uzeli opet carobnih 0 puta, kao i igraci iz balkanskih liga. ;)

Za to vreme je raspala, cigansko-prevarantsko-mafijaska liga, uzela 5 evro trofeja (+2 svetska), dala jos dva finalista istih, te 3 igraca sa BdO (+Cannavaro). Samo je spanska liga ispred nje za to vreme. A taj period se naziva "kriza Serie A". 8-)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 avg 2011, 23:52

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 04 avg 2011, 23:52

Kako te nije stid Tony ???

Samo se u Italiji namjesta,nemoj da iznosis ove neistine :!:

:lol: :lol: :lol:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 avg 2011, 23:54

Ma Magicni ih tamo pobio ,pa sad kontaju onu poznatu strategiju :napad je najbolja odbrana :twisted: al ne kontaju da Italijani ( tj. mi koji volimo Seriu A ) se najbolje branimo i imamo najbolju odbranu . Ovaj post je bio bas u nogometnom stilu :lol:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 avg 2011, 23:55

MaGiCa je napisao/la: Da strasan je taj gigant zvani Bundesliga.
Od 2002e, ta liga je dala osvajace ukupno 0 evropskih trofeja - popularnih zeru tituli.
Njeni klubovi su odigrali 2 evro finala. Malo vise od ukrajinskih klubova, a malo manje od portugalskih.
Zlatnu loptu su njeni igraci uzeli opet carobnih 0 puta, kao i igraci iz balkanskih liga. ;)

Za to vreme je raspala, cigansko-prevarantsko-mafijaska liga, uzela 5 evro trofeja (+2 svetska), dala jos dva finalista istih, te 3 igraca sa BdO (+Cannavaro). Samo je spanska liga ispred nje za to vreme. A taj period se naziva "kriza Serie A". 8-)
I sve je to bilo dovoljno da se zadrze 4 predstavnika u najelitnijem takmicenju. :lol: :lol:
Pametnom dosta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 avg 2011, 23:57

Omerbavarac je napisao/la: I sve je to bilo dovoljno da se zadrze 4 predstavnika u najelitnijem takmicenju. :lol: :lol:
Pametnom dosta.
Da si pametan, bilo bi ti dosta. Ovako ajde ponovo:

1)Od 2002e, ta liga je dala osvajace ukupno 0 evropskih trofeja - popularnih zeru tituli.

2)Njeni klubovi su odigrali 2 evro finala. Malo vise od ukrajinskih klubova, a malo manje od portugalskih.

3)Zlatnu loptu su njeni igraci uzeli opet carobnih 0 puta, kao i igraci iz balkanskih liga. ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 avg 2011, 23:59

Omerbavarac je napisao/la: I sve je to bilo dovoljno da se zadrze 4 predstavnika u najelitnijem takmicenju. :lol: :lol:
Pametnom dosta.

E moj druškane, pun si argumenata ko Pape trenerskog znanja
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 05 avg 2011, 00:00

Stop provokatorima i neznalicama !

naoruzajte se jakim argumentima pa dodjite pa provocirajte, ovako samo istu pricu ponavljate, a ta prica kod nekih ne pije vode
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2011, 00:01

Interista di cuore je napisao/la:
Kako te nije stid Tony ???

Samo se u Italiji namjesta,nemoj da iznosis ove neistine :!:

:lol: :lol: :lol:
Treba da znate da ovdje niko nije rekao da je Italija jedina koja namjesta.
Poenta je da svi rade nelegalne stvari, samo sto neki upadnu u teska go..a iz kojih se jako tesko iscupati.
Vidimo da posljedice cijela liga trpi.
@Magicni: kako ti nije jasno da mene ti statisticki podaci uopste ne zanimaju isto kao sto i tebe ne zanima bodovna razlika izmedju tih sa nula trofeja i tih sa malo vise od nule. ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2011, 00:03

Titova-Juga je napisao/la: E moj druškane, pun si argumenata ko Pape trenerskog znanja
A Bgm i ti kontraargumenata.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 avg 2011, 00:07

Puma je napisao/la:Stop provokatorima i neznalicama !

naoruzajte se jakim argumentima pa dodjite pa provocirajte, ovako samo istu pricu ponavljate, a ta prica kod nekih ne pije vode
Opusti se, @Pumo.
Ljudima je jedini argument taj koeficijent, od koga prave mit. Da ima Nemacka stvarno jacu ligu od Italije, pa da se poklonimo tome (kao Englezima). Ali oni mucenici igraju monopol ligu, koja ne moze da da nista opipljivo u Evropi.
Lepo je to kad imas nove i skupe stadione, ali ne igraju ni stadioni, ni TV prava, ni broj prodatih piva i virsli, vec igraci. A igraci iz Nemacke su i dalje klasu ispod onih iz Italije. Kad to promene, pricacemo. Do tada, kobasicijada moze da ga duva i to na veliko. ;)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 avg 2011, 00:09

Najjednostavnije je ovako : nek nabroje barem 3 top igraca (klase) a da ti ne igraju u Bayernu ???

Cisto sumnjam da ce im poci od ruke :?

P.S. ocekujem da se spomene Schalke :lol:
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 05 avg 2011, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 avg 2011, 00:10

Omerbavarac je napisao/la: kako ti nije jasno da mene ti statisticki podaci uopste ne zanimaju isto kao sto i tebe ne zanima bodovna razlika izmedju tih sa nula trofeja i tih sa malo vise od nule. ;)
Znaci, fussball se igra za poene i koeficijente, a ne za trofeje :?: Interesantno razmisljanje. To pokazuje zasto ja ne kapiram vas, a vi mene. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 avg 2011, 00:12

Interista di cuore je napisao/la:Najjednostavnije je ovako : nek nabroje barem 3 top igraca (klase) a da ti ne igraju u Bayernu ???

Cisto sumnjam da ce im poci od ruke :?
@Idc

Seres ortak. Ti nisi cuo da su igraci top klase Lakic, Novakovic, Podolski, Marin, Banovic i slicni :?:

:mrgreen: :lol:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 avg 2011, 00:14

a papis sise demba, i ja konan didije :?: :?: :?:
kako sam se lani nasmijao kad sam vidio da su bili najbolji strijelci BL uz mega klasu lakića :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 avg 2011, 00:17

MaGiCa je napisao/la: Znaci, fussball se igra za poene i koeficijente, a ne za trofeje :?: Interesantno razmisljanje. To pokazuje zasto ja ne kapiram vas, a vi mene. ;)
Ocigledno da se igra za to, s obzirom da u Italiji toliko kukaju za gubitkom svakog dragocjenog boda.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 avg 2011, 00:20

Ja bih dao onu LP sto je Inter osvojio samo da Italija ima 4 predstavnika u LP :!: A i jbg bolje da njemci uzmu koji trofej u Europi...

Mogli smo kakvu peticiju pokrenut ? Nesto na fazon je.bo trofeje kad mozes ganjat koeficijent ? :lol:

Jer fkt je smijesno sto i pored krize u kojoj jeste italijanski fudbal opet imaju vise trofeja u Evropi ? Treba se bacit na ove koeficijente.Ha ya 8-)

P.S. jos jedno pitanje za njemce (bavarce): Bil mjenjali taj koeficijent za jednu LP u zadnjih 10 godina ? :?

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.