FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la sarajlija89 » 06 avg 2011, 16:41

Dobro, mrsko mi raspravljat, sto kazu: "Ko je skonto, shvatio je" :mrgreen:

@Magica se zajebo sto ga nema,on bi to vec objasnio i likovo ovdje, a ja nisam takav :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 06 avg 2011, 17:05

i Wesley Sneijder: "Non lo so, ci penseremo nella prossima settimana se ci sarà questa evoluzione, se ci sarà

odgovor vaseg trenera na upit o buducnosti wesleya ,sad sam siguran da ide ".

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 avg 2011, 17:31

sarajlija89 je napisao/la:Dobro, mrsko mi raspravljat, sto kazu: "Ko je skonto, shvatio je" :mrgreen:

@Magica se zajebo sto ga nema,on bi to vec objasnio i likovo ovdje, a ja nisam takav :mrgreen:
A dje je MaGiCa ? Bio je prije par dana ?

Bez pojacanja ova ekipa nema sta trazit,mislim da je to svima jasno...

EDIT : http://www.calciomercato.com/mercato/in ... ssi-177502" onclick="window.open(this.href);return false; Kamo puste srece kad bi njega mogli dovest :roll:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 avg 2011, 18:01

Mislim da ga je sredio bavarski lobi na forumu, tj banovan je
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 06 avg 2011, 21:30

Cini se da je ovo u vezi Juraja Kucke gotovo i da ce ovu sezonu on provesti u Genoi, a od naredne je clan Intera ;)

U suprotnom pravcu bi mogao Pandev

I citam izjavu Gasperinija u kojoj nijednom nije pomenuo Alvareza, jednog od boljih danas :roll:

zato je Obija pomenuo dvaput, nemam nista protiv Obija, naprotiv ali

"What would have changed with Maicon and Nagatomo? I'll start by saying that Obi had an excellent performance. Clearly with more flank players we would have had more solutions and changes at our disposal, without forgetting Cambiasso and Lucio, if we want to mention all the players who weren't available here. However, we already knew all that from the beginning. So at any rate, this period was a great opportunity to see some young players, and they did well. Obi, for example, is one of these."

mislim da je morao Rickyja ovdje pomenuti ili bar nije morao nikoga izdvajati
Call the coroner!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 07 avg 2011, 00:48

Dobro mu stoji 8-)

slika
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 avg 2011, 01:09

Gledao sam prvo poluvreme u jednom kaficu i onda od 75.minute kuci,dakle propustih oba gola Milana ali video sam ih kasnije.
Ono sto sam video moram reci da mi se ne svidja kako igrate,sve mi nekako lici na narodski receno "nazor" igru,ali mi se svidelo kako Alvarez vuce loptu,izgleda da od samog starta zeli da se nametne kao lider,videcemo da li ce i sta ce biti sa Sneijderom ali ako on ode,Alvarez ce dobiti to sto hoce.
Morace se ovo mnogo popraviti za ligu,nece ovako ici.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 avg 2011, 02:14

Ma mnogo je tu faktora zasto nismo na razini na kojoj se to od nas ocekuje

pocevsi od taktickih zamisli Gaspa, tj. od formacije, 3 u zadnjoj liniji ne prolaze vise cak ni u defanzivno naklonjenoj Seriji A, pa onda malo trom vezni red, treba par trkaca tu, pa medjski pritisci o raznim igracima, tacnije transferi i odlasci ponajvise na Sneijdera, Maicona, Eto'a itd.

evo maloprije citam kako Gasperini kaze da cemo do kraja augusta biti oni pravi, vjerovatno ce biti promjena u ekipi, nekih kvalitetnih dolazaka nadam se, jer ako bi ostalo ovako, a jos da ode Sneijder, mi bi se borili u ligi za poziciju od 5-9 mjesta

treba nesto mjenjati i to je to, treba jer ovako ocigledno ne ide
Call the coroner!

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 07 avg 2011, 09:22

Meni bi bilo logično da, ako već prodamo Sneijdera dovedemo nekoga ko zamjenu u veznom redu, koji će nam kupac Tevez ko četvrti napadač!?

Igra jučer dobra u prvom očajna u drugom poluvremenu, Boga pitaj šta se desilo na poluvremenu. Ako se roster ne bude mijenjao očekujem i nadam se kvalifikaciji u LP, a s obzirom da samo 3 mjesta vode u LP neće biti ni to baš lako.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 07 avg 2011, 13:46

jesmo li osvojili prosle godine superkup pa kako je zavrsilo na kraju?nigdje veze,,onu godinu "Triplete" smo izgubili superkup sa Laziom pa osvojili sve sto se dalo(a zadnji minut dosao Sneijder) ;) evo danas citam Gazzetta kaze da je kod prvog gola Milana bio faul nad Stankovicem(Gazetta se pita zasto Rizzoli nije svirao a vidio je dobro jer je bio veoma blizu),drugi zuti je morao dat Gattusu(i tu je Rizzoli imao savrsenu preglednost)-neki kazu da je bilo prerano da bi dobio crveni u derbyju a onda oni napomenu da je Sneijder dobio crveni posle 20min zbog jednog ironicnog aplauza(koji se sankcionise zutim kartonom),posle toga crveni Motti(frustracija kod 2-1,drugacije nebi ni napravio onu glupost) i gol nije smio bit ponisten Eto'ou jer je linijski sudija pozurio da digne zastavicu(lopta je dosla kod Eto'oa tek kad je Nesta izbio,pogodio Abatea a ista se odbila do Eto'oa kojem nijedan od igraca Intera nije dodao),,al jbga,gotovo je sad,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 avg 2011, 14:17

ado sve nekako, ali da je gol regularan je presmješno, ok poraz boli, nemožeš reći protivnik je bolji, mora se naći razlog poraza, ali taj da nađeš-nađete je :roll:
loptu upućuje snajder prema etu, a on je 2 m u ofsajdu, a snjim i ranokia, ako lopta i dira nekog na svom putu od igrača milana opet je ofsajd otkud vam ta ideja uopšte da ako nekog dirne nije ofsajd, pa onda bi stalno neko stajao ispred golmana protivnika a njegovi igrači pokušavali da od noge protivnika dodaju svom napadaču, smješno-žalostan pokušaj.
gatuzov start je na loptu, takvih ima desetak na svakoj utakmici, ko ne vjeruje nek pogleda danas duel 2 manchestera pa će vidjeti daje li sudija za tako nešto žuti, al najvažnija je tu stvar da je tu lopta bila i igralo se, a s druge strane jedan mesar bez lopte i kad je sudija već prekinuo igru na naprljaviji i najprimitivniji mogući način gazi kramponima protivnika koji leži na zemlji, sudija je na 5-6 metara od njega i umjesto da mu odma pokaže crvendaća i da ga savez kazni sa 2-3 utakmice kazne(za ovo doduše još nije kasno) on ga ne sankcioniše nikako, a ado tad nije bilo 2-1 i nije frustracija zbog toga kako si ti netačno naveo, već je bilo 1-1, al pošto ima boga odma poslije ove sudijske nepravde milan je dao pobjedonosni gol ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 07 avg 2011, 14:24

ja sam samo napisao sta je Gazzetta danas pisala,ne trazim izlaz,jer sam gledao sa prijateljem(milanistom) utakmicu i rekao sam mu da ce Inter da izgubi,,sta ce Faraoni tamo i Pinko-palino sa Ibrahimovicem,Patom i co...procitaj Gazzettu pa ces vidjet,,loptu se nije odbila od Neste pa dosla do Eto'oa nego je Nesta izbio-odbila se od Abatea-dosla Eto'ou,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 avg 2011, 14:34

pa što ću čitati i šlušati mišljenje nekog novinara a dvaput sam pogledao svojim očima, direktno i sinoć opet snimak na FTV, znači taj ko je napisao da je gol regularan iako je etoo bio 2 m u ofsajdu i ranokija 1 m nije normalan ili je toliki fanatični navijač intera pa svjesno ide pisati gluposti, jbg meni se stvarno neda al eto ako ti misliš da je taj novinar u pravu nađi tu situaciju pa zaustavi i povuci liniju pa uslikaj pa nam stavi da vidimo ;)
a sudija koji navodno navija za nekoga ne progleda njihovim protivnicima kroz prste crveni karton koji je čist kao suza i kojeg bi mu 99,99% sudija pokazalo, a mota prođe bez ikakve kazne od ricolija a taj navodno navlači za milan, kako sad to majku mu?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 07 avg 2011, 14:46

ma nije novinar nego Moviola Gazette,,rekli su i da je crveni Motte,sta imaju koga branit,,

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 07 avg 2011, 18:22

milan je jak,juventus se vraca lagano,roma se abnormalno pojacala i obogatila,lazio selektivno kupuje igrace i ojacava se a ionako su bili jaka ekipa,napoli je strasan,svi odnekud imaju para i potrose ih na dobar nacin,situacija u interu i kod MM je da nema para i nema velikih pojacanja niti kupovina a ako se desi neka prodaja nekog od nasih najjacih igraca tim bolje za MM jer ce moci tu lovu odmah preusmjeriti u svije firme,ovo je skolski primjer unistavanja i srozavanja velikog kluba kojem predstoje samo teski i crni dani,reflekcija takvog stanja u klubu se mogla primjetiti i na igracima u pekingu i njihovom pristupu igri,ovaj veliki klub se urusava u vlastitom uspjehu MM izjeda samoga sebe pa tako i inter 8-) :| :? :cry: :evil:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 07 avg 2011, 19:03

Inter need money and I'm for sale at the right price - Wesley Sneijder
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ice-wesley
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 07 avg 2011, 19:08

baresi#6 je napisao/la:
Inter need money and I'm for sale at the right price - Wesley Sneijder
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ice-wesley
:D :D :D :D :D

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 07 avg 2011, 20:35

kako prenosi sky inter i morati su u velikim problemima i morati ima plan da svake godine (3 godine za redom proda po jednog vrhunskog igraca) i da zamijeni takvog igraca sa jedim do 2 mladja ,prosle godine to je bio baloteli a ove je snijder ,inter ocekuje ponude od 35 mil + a kako stvari stoje kupit ce samo kucku iz genoe sa tim da ce inter igrati 3 4 3 i da je eto u vrhu napada a alvarez sa jedne i mozda obi ili pandev sa druge .

Sneijder: "L'Inter ha bisogno di soldi. Sono sul mercato al giusto prezzo.

ovo je jos jedna potvrda da je interu potreban novac kao sto je milanu trebao kad je prodao kaku.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 20:38

Silvio B je napisao/la:kako prenosi sky inter i morati su u velikim problemima i morati ima plan da svake godine (3 godine za redom proda po jednog vrhunskog igraca) i da zamijeni takvog igraca sa jedim do 2 mladja ,prosle godine to je bio baloteli a ove je snijder ,inter ocekuje ponude od 35 mil + a kako stvari stoje kupit ce samo kucku iz genoe sa tim da ce inter igrati 3 4 3 i da je eto u vrhu napada a alvarez sa jedne i mozda obi ili pandev sa druge .

Sneijder: "L'Inter ha bisogno di soldi. Sono sul mercato al giusto prezzo.

ovo je jos jedna potvrda da je interu potreban novac kao sto je milanu trebao kad je prodao kaku.
Ovo nikako nema smisla,pa gdje ces mladje od Balonje :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 07 avg 2011, 20:41

Govoreći za nizozemski list Voetbal International, Sneijder je rekao: "Sve što znam jeste da Interu treba novac i da sam na prodaju ukoliko stigne prava ponuda. Imam pet dana odmora nakon prijateljske utakmice protiv Engleske u srijedu. Očekujem da moja budućnost do tada bude riješena. Ne mogu puno reći o interesu Manchester Uniteda i Citya, nisam razgovarao ni sa kim iz tih klubova, tako da ne mogu puno reći o svojoj budućnosti u ovom trenutku."

haj sretno :D

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []