FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
ne kontam što to interu treba novac, gazda bogat, osvojili skoro LP, zaradilo se tu finih para, stadion poprilično ispunjen, jaki sponzori, prodalo se u zadnjih par sezona dosta igrača za fine cifre??
otkud sad to da su u problemima zbog kojih bi morali prodavati najbolje igrače, meni ta priča baš nešto ne štima
otkud sad to da su u problemima zbog kojih bi morali prodavati najbolje igrače, meni ta priča baš nešto ne štima
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Sta vama sad nije jasno ? Jel se od pocetka govori da ce Sneijder otici ako dodje prava ponuda ? United nema pare za njega,City ako ponudi 40-ak miliona Sneijder ide i to je to...Doci ce mladji i tu se prica zavrsava.Ovaj Ben pretpostavljam da je Juventin : opusti se druze,Inter ce i sa Crisetigom u prvoj postavi biti ispred Juventusa. 
P.S. Inter nije u nikakvim problemima i to SKY strucnjak nije prenio
Moratti nesto glumi i jedini od predsjednika u Evropi se pridrzava tog nekakvog finacial fair playa i zbog toga su svi igraci na prodaju po pravoj cijeni.
Samo ne kontam sto ne proda Maicona koji nije ni za qrac vise al eto.Mogo je s njim zajedno i Cesara u paketu poslat i eto para.AL bolje je prodat najboljeg igraca.Ha ya
P.S. Inter nije u nikakvim problemima i to SKY strucnjak nije prenio
Samo ne kontam sto ne proda Maicona koji nije ni za qrac vise al eto.Mogo je s njim zajedno i Cesara u paketu poslat i eto para.AL bolje je prodat najboljeg igraca.Ha ya
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ionako teško može do titule ove godine(Milan je uigraniji od vas,a izgleda da imaju i boljeg trenera)pa bolje uzet na Sneijderu velku lovu,a i bez Sneijdera mislim da su sigurni među 3 za LP.Tako da je to pametna stvar.Dati više šanse Coutinhu od kojeg može biti nešto i lagano odraditi smjenu generacija u sljedeće 2 godine.Jbg Zanetti će opet odigrat većinu utakmica jednostavno vrijeme je za promjene.Na Sneijderu se ne može graditi ekipa jer je i njemu 27 bolje se okrenut Žabcu,Coutinhu,Crisetigu i ostalim mlađim igračimaInterista di cuore je napisao/la:Sta vama sad nije jasno ? Jel se od pocetka govori da ce Sneijder otici ako dodje prava ponuda ? United nema pare za njega,City ako ponudi 40-ak miliona Sneijder ide i to je to...Doci ce mladji i tu se prica zavrsava.Ovaj Ben pretpostavljam da je Juventin : opusti se druze,Inter ce i sa Crisetigom u prvoj postavi biti ispred Juventusa.
P.S. Inter nije u nikakvim problemima i to SKY strucnjak nije prenioMoratti nesto glumi i jedini od predsjednika u Evropi se pridrzava tog nekakvog finacial fair playa i zbog toga su svi igraci na prodaju po pravoj cijeni.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma ne samo u smisli mladje vec najbitnije je jeftinije,evo primjera ovaj alvarezz je mlad ali ima platu od samo 1.8 mil godisnje i vrijedi 13 mil a baloteli je vrijedio 30+mil i imao je 4+mil platuDylan Dog je napisao/la:Ovo nikako nema smisla,pa gdje ces mladje od BalonjeSilvio B je napisao/la:kako prenosi sky inter i morati su u velikim problemima i morati ima plan da svake godine (3 godine za redom proda po jednog vrhunskog igraca) i da zamijeni takvog igraca sa jedim do 2 mladja ,prosle godine to je bio baloteli a ove je snijder ,inter ocekuje ponude od 35 mil + a kako stvari stoje kupit ce samo kucku iz genoe sa tim da ce inter igrati 3 4 3 i da je eto u vrhu napada a alvarez sa jedne i mozda obi ili pandev sa druge .
Sneijder: "L'Inter ha bisogno di soldi. Sono sul mercato al giusto prezzo.
ovo je jos jedna potvrda da je interu potreban novac kao sto je milanu trebao kad je prodao kaku.
nije problem sto se prodaju ti najbolji igraci, jer nekada to moze biti i odlicno rijesenje, a realno mi za Sneijdera necemo nikada dobiti vise od 40-ak mil. sljedece ce sezone vrijediti 25 ako ostane i sve manje i manje kako god da igrao...problem je sto se ne daje prilika mladjima, vec se i dalje guraju ovi matori koji jedva stoje na terenu, evo ja sam prvi, avjerovatno i velika vecina navijaca koja ce prihvatit 2-3 sezone bez scudetta, ali da se napravi smjena generacija, ali generalna smjena, a ne samo zamijeni tri igraca i gotovo, jer imamo najmanje 10 igraca kojih se mozemo rijesiti i zamijeniti mladjima, ali dzaba kada MM ima neke svoj planove koji su samo njemu jasni
Ma sve nek prodaju, samo Wesleya nek ne diraju
ako City ponudi tih bijednih 40 miliona, on ide, on ce otici a ja cu se sjetiti familije svima u klubu
ako City ponudi tih bijednih 40 miliona, on ide, on ce otici a ja cu se sjetiti familije svima u klubu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
wes ce biti prodan i to je dobar potez ma koliko neki bili protiv prodaje , on je fenomenalan igrac ali nasa igra je u velikim problemima jer se samo ceka wesov magicni potez , asistencija , slobodnjak , sut , u prvoj sezoni to je i funkionisalo ali kroz cijelu proslu sve ekipe koje su igrale protiv nas nasle su nacin da ga otjeraju od gola da loptu prima okrenut ledjima i da jednostavno nema prostora za pas ili sut , sad ova prica da MM nema para da ce unistiti klub je u najmanju ruku glupa , covjek je u inter kroz godine ulozio ogromne novce i to je porodicno blago koje ce nastaviti njegov sin , dakle pojacanja ce biti u to budite sigurni , pored wesa treba prodati , marigu , muntaria , mottu a neke igrace dati na posudbu , smirite se bice to opet dobar tim sigurno.
mago izgleda da ce ti stvarno dovesti Kucku
Genoa have reportedly agreed to sell a 50 per cent share of Juraj Kucka to Inter – but both want him for the 2011-12 season.
The Slovakian has numerous admirers in Italy and beyond, with the two Milan clubs very interested in his signature.
According to stories on Monday, the Nerazzurri have finally agreed economical terms with Genoa for the 24-year-old.
It is being claimed that Inter have agreed to pay €8m to the Marassi outfit in order to take co-ownership of the midfielder.
However, the deal has yet to be closed given that the two clubs have still not agreed on where he will be playing in the new season.
Inter want the player at their disposal immediately, but Genoa chief Enrico Preziosi would rather hold on to him for one more season before sending him away next summer.
Genoa signed Kucka in January for just €3m from Sparta Prague.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Kucka je igracina,mada bi bilo bolje da ga odmah dovedu a ne iduce sezone 
- sarajlija89
- Kontakt:
Ocisceno...
Prijavite post, a ja cu Silvija i bilo koga drugog i to je to
...bezveze mu replicirate, prijavite post i obrisemo ga, eventualno sanckiniramo. Cak ni to ne morate, samo ignore...jedino ako ste zeljni neke rasprave 
Prijavite post, a ja cu Silvija i bilo koga drugog i to je to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja u ovakvom Interu ne vidim način na koji bi mogli igrati protiv iole snažnije ekipe bez Sneijdera. Previše on znači za vas da bi ga prodali, po meni bi to bila greška. 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pravi se novi Inter, a nazlost u tim planovima nema Sneijdera i sa njegovom prodajom su se svi pomirili samo dobre pare izvuc i to je to...ne treba iznenaditi ni odlazak Eto'oa, a odlasku Maicona se nada velika vecina i to su uglavnom nasa tri najbolja igraca za koje bi dobili mozda oko 90, a najvise 100 mil i onda ce se dovoditi igraci koji tek trebaju da se dokazu, a naravno sto mladji...Tevez je sigurno glavna kupovina ovog mercata, skoro pa sigurno dolazi na posudbu sa pravom otkupa...
Kucka je nas, ali ga djenovljani ne daju za ovu sezonu, vec za sljedecu, ali nasi ce sve uraditi da ga uspiju sada dovesti, ako nista onda barem u januaru, tu je od danas i Hernanes u nekim krugovima, ali vece su sanse da ce ostati Sneijder nego sto ce njega Reja pustiti
Tevez kao glavni, Alvarez i Castaignos ce biti naprijed, za vezu Kucka, Hernanes(citaj Casmeiro
), u odbrani Johnatan i to je to sto se nasih pojacanja tice, e sad najveci je problem rijesiti se ovih sto ih nitko nece...uglavnom plan je da se i ovaj mercato zavrsi u plusu, a podmladi ekipa...
Eto'o ce normalno ostati, ali ako nasi budu radili generalku, onda i on ide sigurno...
Kucka je nas, ali ga djenovljani ne daju za ovu sezonu, vec za sljedecu, ali nasi ce sve uraditi da ga uspiju sada dovesti, ako nista onda barem u januaru, tu je od danas i Hernanes u nekim krugovima, ali vece su sanse da ce ostati Sneijder nego sto ce njega Reja pustiti
Tevez kao glavni, Alvarez i Castaignos ce biti naprijed, za vezu Kucka, Hernanes(citaj Casmeiro
Eto'o ce normalno ostati, ali ako nasi budu radili generalku, onda i on ide sigurno...
- Interista di cuore
- Kontakt:
Pandev bi mogo u Genou na posudbu. Mariga je blizu odlaska u R.Sociedad...
Sto se tice Sneijdera,situacija je jasna : Ako dodje zadovoljavajuca ponuda on ce ici,no kako stvari stoje interesanata bas i nema. United nema para prije svega za platu Sneijderu,a City zeli Nasria. Moje licno misljenje je da bi se tu Chelsea mogo ukljucit i da bi Wes tu mogo zavrsit.Samo moje misljenje,ponavljam...
Tevez ako dodje doci ce na posudbu sa opcijom otkupa...
Za Kucku je sve dogovoreno za co - ownership deal,ali je moguce da on dodje vec ovo ljeto.
Jedan veznjak ce doci sigurno...Kako stvari stoje Maicon sigurno ostaje
@Saban
Samo ti brisi,al kad god sta napise ja cu mu onako odgovorit

Sto se tice Sneijdera,situacija je jasna : Ako dodje zadovoljavajuca ponuda on ce ici,no kako stvari stoje interesanata bas i nema. United nema para prije svega za platu Sneijderu,a City zeli Nasria. Moje licno misljenje je da bi se tu Chelsea mogo ukljucit i da bi Wes tu mogo zavrsit.Samo moje misljenje,ponavljam...
Tevez ako dodje doci ce na posudbu sa opcijom otkupa...
Za Kucku je sve dogovoreno za co - ownership deal,ali je moguce da on dodje vec ovo ljeto.
Jedan veznjak ce doci sigurno...Kako stvari stoje Maicon sigurno ostaje
@Saban
Samo ti brisi,al kad god sta napise ja cu mu onako odgovorit
Prica se po mahali da je Moratti ljut na Brancu jer ovaj ne moze da proda nijednog igraca, nema sukoba vec eto novine nesto naglabaju
Branca bez Orialija ne moze nista, to sam znao i prije, dvojica su mnogo jaci od jednoga
Za Kucku sam ja javio jos prije 3-4 dana, on je Interov
Eh sad vidim vi bi ovde neku revoluciju u timu
Ma ne ide to tako, to samo rade propali klubovi koji se raspadaju, uredu je izmjenjati 4-5 igraca, al nesto vise ne vodi nikuda
A ovaj provokator, nick mu Silvio B, a 70% postova mu na ovoj temi, ostačlih 30% na Juventusovoj
Branca bez Orialija ne moze nista, to sam znao i prije, dvojica su mnogo jaci od jednoga
Za Kucku sam ja javio jos prije 3-4 dana, on je Interov
Eh sad vidim vi bi ovde neku revoluciju u timu
A ovaj provokator, nick mu Silvio B, a 70% postova mu na ovoj temi, ostačlih 30% na Juventusovoj
Call the coroner!
- sarajlija89
- Kontakt:
Samo ti brisi,al kad god sta napise ja cu mu onako odgovorit![]()
Lijepe vijesti...u narednih 7 dana ste rahat po tom pitanju
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
a bgm lijepe vijestisarajlija89 je napisao/la:Samo ti brisi,al kad god sta napise ja cu mu onako odgovorit![]()
Lijepe vijesti...u narednih 7 dana ste rahat po tom pitanju![]()
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Interista di cuore
- Kontakt:
vratit ce se on,uvijek se vratiTritolone je napisao/la:a bgm lijepe vijestisarajlija89 je napisao/la:Samo ti brisi,al kad god sta napise ja cu mu onako odgovorit![]()
Lijepe vijesti...u narednih 7 dana ste rahat po tom pitanju![]()
Ja cu nastavit po svom kad nam opet dodje
@Strucnjak
Nikakva revolucija se nece desit...Moze otic jedan od Sneijdera i Eto'oa nikako obojica.Zamjene ce se vec naci.
Bzvze je da ne vracaju Orialia jer je on otiso zbog rumenog idiota i njegovo jarana Carboni,al suska se da Branca i Lele nisu u najboljim odnosima...
Nije nemoguce da se desi neka drasticna promjena,Branca out a Lele in...
Ma kakve koristi, eto ga za 7 dana opet i sve po starom
mislim, ne smeta on meni (na ignore mi je
) al vidim da davi po ovoj temi

Arrivederci Wesley !
A oko cega li su se zakacili Branca i Lele, nije valjda oko procenta
strasan su tandem bili, sjecam se da smo mi to pisali ovde prije Benitezovog dolaska
mislim, ne smeta on meni (na ignore mi je
ah, ja bi volio kad bi obojica ostala, ali nazalost@Strucnjak
Nikakva revolucija se nece desit...Moze otic jedan od Sneijdera i Eto'oa nikako obojica.Zamjene ce se vec naci.
Bzvze je da ne vracaju Orialia jer je on otiso zbog rumenog idiota i njegovo jarana Carboni,al suska se da Branca i Lele nisu u najboljim odnosima...
Nije nemoguce da se desi neka drasticna promjena,Branca out a Lele in...

Arrivederci Wesley !
A oko cega li su se zakacili Branca i Lele, nije valjda oko procenta
strasan su tandem bili, sjecam se da smo mi to pisali ovde prije Benitezovog dolaska
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ne znam,mozda i nije istina da su se zakacili...
Uglavnom trenutno sanse da Sneijder ostane su vece nego da ode,jer niko nije spreman da ponudi onoliko koliko Inter trazi (35-40),a i sam Sneijder je izjavio da ce ga Inter prodati ako dodje zadovoljavajuca ponuda.A takve ponude jos nije bilo,a tesko ce i biti do kraja augusta.
Nemoj jos da ga arivederciras (
)
A rumeni idiot je uspio unistit ekipu,al i najjaci duo za mercato u Italiji radi onog kretena Carbonia.
Uglavnom trenutno sanse da Sneijder ostane su vece nego da ode,jer niko nije spreman da ponudi onoliko koliko Inter trazi (35-40),a i sam Sneijder je izjavio da ce ga Inter prodati ako dodje zadovoljavajuca ponuda.A takve ponude jos nije bilo,a tesko ce i biti do kraja augusta.
Nemoj jos da ga arivederciras (
A rumeni idiot je uspio unistit ekipu,al i najjaci duo za mercato u Italiji radi onog kretena Carbonia.
Ma niko sretniji od mene kad on ne bi arrivederciro
a jbg Rafa nije normalan, i igraci su bili protiv njegovih metoda rada, npr. Deki ga se i dan danas rado sjeti
a evo dokaza da u Interu citaju ss.ba forum, sjecate se da sam prije par dana rekao da bi volio vidjeti Hernanesa u dresu Intera
Secondo SportMediaset però, c’è un nome nuovo per il centrocampo di Gasperini ed è quello di Hernanes. Il giocatore di Edy Reja era già stato accostato all’Inter lo scorso anno, poi andò alla Lazio. E in realtà non sembra che l’allenatore biancoceleste voglia privarsi di lui…
evo ako sad citaju da im porucim da ucine sve da bi ga doveli, ili evo mozda ne razumiju BHS, pa cu pomocu Google translate-a da im porucim: per Marco Branca "Fai quello che devi fare per portarlo su Giuseppe Meazza"
a jbg Rafa nije normalan, i igraci su bili protiv njegovih metoda rada, npr. Deki ga se i dan danas rado sjeti
a evo dokaza da u Interu citaju ss.ba forum, sjecate se da sam prije par dana rekao da bi volio vidjeti Hernanesa u dresu Intera
Secondo SportMediaset però, c’è un nome nuovo per il centrocampo di Gasperini ed è quello di Hernanes. Il giocatore di Edy Reja era già stato accostato all’Inter lo scorso anno, poi andò alla Lazio. E in realtà non sembra che l’allenatore biancoceleste voglia privarsi di lui…
evo ako sad citaju da im porucim da ucine sve da bi ga doveli, ili evo mozda ne razumiju BHS, pa cu pomocu Google translate-a da im porucim: per Marco Branca "Fai quello che devi fare per portarlo su Giuseppe Meazza"
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.