Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... to_cl_news" onclick="window.open(this.href);return false;
mozda ipak Cesc ostaje, procitao sam da zeli wenger da proda Nasri-a a da dovede Matu.
mozda ipak Cesc ostaje, procitao sam da zeli wenger da proda Nasri-a a da dovede Matu.
- Megamon
- Kontakt:
Ma nece Mata doci 100%.Doveli smo Chamberlaina zato i meni djeuluje sasvim logicno da prodamo Nasrija.mmirsad je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... to_cl_news
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
nasri je odlican ali se moze zamijeniti, nama treba biti cilj zadrzati cesca
Nasrija smo već zamijenili.cala je napisao/la:nasri je odlican ali se moze zamijeniti, nama treba biti cilj zadrzati cesca
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110809143cala je napisao/la:nasri je odlican ali se moze zamijeniti, nama treba biti cilj zadrzati cesca
AW prijavio Cesca za ligu prvaka !
mislio sam reci, nasri je zamjenjiv, i ima igraca koji mozda nisu bolji od njeg ali su adekvatna zamjena
sa igracima koje trenutno imamo na raspolaganju, protiv udinesea ocekujem sljedeci sastav
Scszezny
Gibbs-TV-Kos-Sagna
Song-Wilshere
Walcott-Cesc-(nezz ako moze ovaj oxlade igrat na nasrijevom mjestu)
Gervinho
ako nemoze oxlade igrat nasrijevu poziciju, walcota stavit u napad, arshu na desnu stranu a gervinha lijevo
aBd do tad ce onaj nas bogalj potpisat jagielku ili cahilla, i po meni u ovom sastavu jedino skripi lijevi bek (gibbs) i tu ce bit propuh k'o na zeljinom desnom beku
sa igracima koje trenutno imamo na raspolaganju, protiv udinesea ocekujem sljedeci sastav
Scszezny
Gibbs-TV-Kos-Sagna
Song-Wilshere
Walcott-Cesc-(nezz ako moze ovaj oxlade igrat na nasrijevom mjestu)
Gervinho
ako nemoze oxlade igrat nasrijevu poziciju, walcota stavit u napad, arshu na desnu stranu a gervinha lijevo
aBd do tad ce onaj nas bogalj potpisat jagielku ili cahilla, i po meni u ovom sastavu jedino skripi lijevi bek (gibbs) i tu ce bit propuh k'o na zeljinom desnom beku
Zadnja izmjena: cala, dana/u 09 avg 2011, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Evo vam nesto da se nasmijete 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
prejaka stvarJuventino je napisao/la:Evo vam nesto da se nasmijete
[youtube][/youtube]
![]()
Prejaka stvar, ali u 10zadnjih postova već dvaput postavljena.
Ne vidim potrebu i za treći put. 
http://www.mcfc.co.uk/News/What-the-pap ... n-on-Nasri" onclick="window.open(this.href);return false;
na sitijevoj stranici,on ne ide zbog novca,nego zbog trofeja,a plata-prava sitnica
na sitijevoj stranici,on ne ide zbog novca,nego zbog trofeja,a plata-prava sitnica
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Gluposti!!!!!!
A ko mu garantuje da ce sa sitijem osvojiti neki trofej?
Neko mu je garantovao da će i sa Arenalom nešta osvojit pa nije.Ovako će ako ništa imati više loveensadek je napisao/la:Gluposti!!!!!!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Prije će osvojiti trofej sa Cityem nego sa Arsenalom.
S*anja u Londonu, ali kazu: Apparently Arsenal's trophy cabinet is the safest place to be right now. 
Don't hate what you don't understand.
To me podsjeti na jedan vic.xaviesta je napisao/la:S*anja u Londonu, ali kazu: Apparently Arsenal's trophy cabinet is the safest place to be right now.
Ovao ide: Messi once entered the bedroom of a girl whom he hoped to score...
The girl tells him to get comfortable and she leaves the room to go freshen up.
To her horror, when she returns, she finds him lying on the bed completely nude with two other naked guys and shouts: "WHAT'S GOING ON?".
Smiling, Messi calmly replies: "I am sorry dear. But I can't perform without Xavi and Iniesta!
Odlican,ali ja mislim da vec postoji tema "vicevi".Bosco je napisao/la: To me podsjeti na jedan vic.
To her horror, when she returns, she finds him lying on the bed completely nude with two other naked guys and shouts: "WHAT'S GOING ON?".
Smiling, Messi calmly replies: "I am sorry dear. But I can't perform without Xavi and Iniesta!
Don't hate what you don't understand.
Bosco je napisao/la: To me podsjeti na jedan vic.
kolko je smjesno tolko je i realno.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Manchester i više nego zasluženo uzeo titulu.AllGunsBlazing je napisao/la:[youtube][/youtube]
- -Paja
- Kontakt:
12 cistih poena oduzeto, a najjace su mi ove duple greske tipa nepostojeci penal u 12 minuti nadoknade u utakmici koja je produzena 8 minuta, pa nedosudjen crveni protivniku i svirana dva nepostojeca penala. Ovu su samo ocigledne greske na nasu stetu bilo je tu jos u najmanju ruku sumnjivih situacija ovih 12 poena je neki minimum sto nam je oduzeto, bilo je tu jos gresaka na nasu stetu, a o ostalim takmicenjima ne treba pricati.
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.