ohr je napisao/la:Sve bi ovo bilo u redu kad bi Burdush prodavao igrace koje je on strucno odabrao i doveo poput Popovica, Culuma, Radovanovica, Nikolica a ne igraca koji su stasali u Zelji ili vec bili dio ekipe. Popovic je dosao za 50.000 na ruke + plate + premije + pare za hranu + pare za smjestaj a otisao dzaba. Ko ce to nadoknaditi i snositi odgovornost. Nije jedini kojeg je Burdush doveo, Zeljo dobro placao, a na kraju samo nestao.
Ne bi me zacudilo da uskoro digne sidro pa nam se uz velika zvona vrati kad se opet nakupi dovoljno Seha, Cocalica, Kerli, Bekrica i slicnih.
Neko stari

dok znas za Burdusa!
Popovic je dosao za 50 000 na ruke + plata i donio Zelji tutulu i 650 000 KM!
Da se razumjemo za mene je Zubanov gol nesto ko Maradonin rukom ali on je menadzer i njegov je posao da igrac igra u sto jacem klubu sa vise para-logika i ne zamjeram mu to je posao.Visca je momak koji voli Zelju i dres odigrao koliko je mogao i bio je dobar.Sada je zaradio Zeljo na prvom mjestu pa Visca i Burdus a boga mi i Zuban i svi sretni.
Jos nesto Radovanovic je igrao za puno manje pare nego Visca!!!
Posao menadzera kluba je upravo ono sto Burdus radi i radi ga malo je reci dobro!
Nadam se da smo se razumjeli...