Sretno

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Mozda kad udje u drugom pol., vjerovatno Welbeck pocinje ut.OleGunnarSolskjær20 je napisao/la:Sir Matt odlican video.
Danas lagano 0:3.(Berbatov 17,42.73)
Misljenje o igracu?Trasimaco je napisao/la:Glupost.
dimi_berbatov Dimitar Berbatov
Looking forward to Whitehouse visit. Hope to exchange some pastry tips with Michelle, I've been having problems with my choux.
Typical German.Martex je napisao/la:Misljenje o igracu?Trasimaco je napisao/la:Glupost.
joj povraca mi se vise od ovih forum znalaca. Kao prvo trasmico, nije tajna da Fergy duze vremena pokazuje interesovanje za GoetzaTrasimaco je napisao/la:Typical German.Martex je napisao/la:Misljenje o igracu?Trasimaco je napisao/la:Glupost.
nekada bio, benTed Mosby je napisao/la:Vjerojatni sastavi za danas:
WEST BROM (4-5-1)
Foster
Jara, Tamas, Olsson, Shorey;
Brunt, Mulumbu, Scharner, Dorrans, Tchoyi
Odemwingie
MANCHESTER UNITED (4-4-2)
De Gea
Smalling, Vidic, Ferdinand, Evra
Young, Anderson, Cleverley, Nani
Rooney, Berbatov
Jel ovo onaj naš Foster?
Jeste nas FosterTed Mosby je napisao/la:Vjerojatni sastavi za danas:
WEST BROM (4-5-1)
Foster
Jara, Tamas, Olsson, Shorey;
Brunt, Mulumbu, Scharner, Dorrans, Tchoyi
Odemwingie
MANCHESTER UNITED (4-4-2)
De Gea
Smalling, Vidic, Ferdinand, Evra
Young, Anderson, Cleverley, Nani
Rooney, Berbatov
Jel ovo onaj naš Foster?
Bosniacum Lilium je napisao/la:joj povraca mi se vise od ovih forum znalaca. Kao prvo trasmico, nije tajna da Fergy duze vremena pokazuje interesovanje za Goetzaprije 2 mjeseca je napunio tek 19 godina a strasno igra
imao si priliku da ga pratis citavu sezonu, a i u prvom kolu nastavka je pokazao zasto je jedan od najtalentovanijih veznjaka na svijetu
brz, jak, neuhvatljiv, odlican pas, rutiner kad je situacija 1 na 1
igracina!!! i nedavno je pogodio protiv brazila
dobio poziv za A rep. sa 18 godina i ti lafo, neki znalac, ma nista posebno, njesra, tipicni forumas bez znanja. Ja bih rado gledao Goetza u unitedu
Nije ovo 100% da je ovakav sastav, vidjet ćemo još.majestic24 je napisao/la:Ocekivan sastav. jedino sam u sredini ocekivao carricka,fletchera ili gibsona na mjesu cleverlyja,al nema veze...dobro je i ovako-odlicno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.