FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Smradalonija
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Smradalonija » 15 avg 2011, 15:56

Koliko su prosle godine potrosili para,a i nazad 4,treba da ih bude sramota sto su osvojili samo onu kantu prosle godine
Kupili su onaj pehar od kralja Spanije, ono nije bio ofs. kad je Pedro zabio...Sramota :oops:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 avg 2011, 16:01

Faraon iz Visokog je napisao/la:Soleru puno srece u Barci,jos vise u bolnici
poremecen si..
Zadnja izmjena: Scof1eld, dana/u 15 avg 2011, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
ser del barça es el millor que hi ha !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 avg 2011, 16:02

Scof1eld je napisao/la:
poremecan si..
sta god to znacio :)
Rođen s tobom da budem

Smradalonija
Kontakt:

Post Postao/la Smradalonija » 15 avg 2011, 16:11

Arsenal nikad nece biti jak kao mi, uzeli smo im Cesca, ko ce sad igrati na njegovoj pozc. Diaby :lol:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 avg 2011, 16:18

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:
poremecan si..
sta god to znacio :)
da nisi skonto' bi sta znaci ;) cuj jos vise u bolnici... :roll:

Smradalonija
Kontakt:

Post Postao/la Smradalonija » 15 avg 2011, 16:19

Stvarno cudno, zasto Guardiola nije ubacio Pique i Puyola u odbranu, kao da je prisiljen u Madridu da igra sa Abidalom i Masceranom, nebi me cudilo da kralj Spanije nije naredio tako nesto..

Posto nam na Camp Nou nemogu narediti nista, nadam se da ce nasi puleni imati motiva u srijedu, i da ce Pep izvesti najjaci tim..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 avg 2011, 16:22

Smradalonija je napisao/la:Stvarno cudno, zasto Guardiola nije ubacio Pique i Puyola u odbranu, kao da je prisiljen u Madridu da igra sa Abidalom i Masceranom, nebi me cudilo da kralj Spanije nije naredio tako nesto..

Posto nam na Camp Nou nemogu narediti nista, nadam se da ce nasi puleni imati motiva u srijedu, i da ce Pep izvesti najjaci tim..
A sto nisu igrali Iniesta i Thigao? :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 avg 2011, 16:26

Edin TM87 je napisao/la:
Smradalonija je napisao/la:Stvarno cudno, zasto Guardiola nije ubacio Pique i Puyola u odbranu, kao da je prisiljen u Madridu da igra sa Abidalom i Masceranom, nebi me cudilo da kralj Spanije nije naredio tako nesto..

A sto nisu igrali Iniesta i Thigao? :roll:

ma htio da isproba varijante:) tako jer zna da sa realom moze igrat i BRACA II.... tj htio da bude zanimljivije u uzvratu:) jadna im majka onda na CAMP NOU :D 8-)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 15 avg 2011, 16:26

[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Smradalonija
Kontakt:

Post Postao/la Smradalonija » 15 avg 2011, 16:27

A sto nisu igrali Iniesta i Thigao?
Iniesta je igrao citavu ali nije imao motiva.
Dok je Thiago proveo 60min, naravno onda je usao tata nogometa - steta sto nije imao motiva za igru.

Viva la Barca

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 15 avg 2011, 16:29

jarane nedo bog da ste nas jos koji put nadigrali u predhodnih par godina.. ko bi ziv od vaseg hvaljenja ostao :roll: ajd da ste vi nas oderali ( npr. 5-0 :mrgreen: ) pa bi covjek i razumio al 'vako.. :roll: jos onakav sastav :?

Smradalonija
Kontakt:

Post Postao/la Smradalonija » 15 avg 2011, 16:34

Scof1eld je napisao/la:jarane nedo bog da ste nas jos koji put nadigrali u predhodnih par godina.. ko bi ziv od vaseg hvaljenja ostao :roll: ajd da ste vi nas oderali ( npr. 5-0 :mrgreen: ) pa bi covjek i razumio al 'vako.. :roll: jos onakav sastav :?
Kad su nas nadigrali, u vrijeme Franca how yes no :lol: a jos se hvale..
Meni je cudno sto Pep nije izveo najjaci sastav, ocigledno je zelio malo da im pusti..

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 avg 2011, 16:54

Ma ne mogu te da shvatim nikako.
Čovjek tolike godine proveo u Arsenalu , toliko golova , asistencija itd. i po tebi je zaslužio da ga se pljuje.
Trebate mu zahvaliti na onom što je uradio za vas , jer je bilo jasno da tamo neće završiti karijeru.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 15 avg 2011, 17:17

messilla je napisao/la:
Čovjek tolike godine proveo u Arsenalu , toliko golova , asistencija itd. i po tebi je zaslužio da ga se pljuje.
Trebate mu zahvaliti na onom što je uradio za vas , jer je bilo jasno da tamo neće završiti karijeru.
dje sam ga ja pljuvao,samo sam mu pozelio puno srece i lom noge u prvom duelu se Pepeom :roll:
Rođen s tobom da budem

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 avg 2011, 17:18

E moj faraone, nije ni tebi lako, sidji sa piramide, vidis da ti sunce u glavu udarilo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 avg 2011, 17:26

Faraon iz Visokog je napisao/la:
messilla je napisao/la:
dje sam ga ja pljuvao,samo sam mu pozelio puno srece i lom noge u prvom duelu se Pepeom :roll:
Pa šta je to onda ccc.
Inače svi to radite na temi arsenala , tu su se pridodali i madridiste.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 15 avg 2011, 17:27

ove godine u četvrtfinalu LP Barca-Arsenal (prognoziram) :D kad Cesc pokaze svu raskoš talenta pa krene okretat svoje bivše suigrače kakav će to cirkus da bude :D

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 avg 2011, 17:33

moje neko misljenje je da je Cesc napravio pravi potez sto se njegove karijere tice...
Arsenal mu jeste puno dao dok jos nije bio izgradjen igrac, vjerovatno da je osto u Barci ne bi dobio sansu u isto vrijeme kao u Arsenalu, oni su od njega napravili igraca, ali poslije toga su ga kocili u karijeri i nije mogo pokazati svoj kvalitet, jer nije isto igrati sa Messiem, Villom, Pedrom, Iniestom i ostalima i sa Bendtnerom, Wollcotom...

mislim i Arsenalu dok je bio vazio je za jednog od najboljih igraca svijeta, iako je igro sa ovim parmacima, ti Bendtnera pogodis u trepavicu on fuli...a Villi i Messiu samo das i oni ce dati gol...
pravi potez i za njega a i za nas, jer do sad nije imo ko da odmjeni Xavia...sad ce napokon imati neko da sve poveze kad on ne igra...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 avg 2011, 17:37

Fabregas se vratio,vidi se da je presretan,pun je zelje i jako je motivisan za novi izazov koji mu slijedi i sigurno da svi jedva cekamo da vidimo sta ce nam prikazati,a ne sumnjam u njega.

Tu je i Alexis,bio je dosta dobar sinoc,koliko se moglo,ako sve bude uredu,taj momak ce biti vrhunsko pojacanje.

Sada Barca ima veliku mogucnost rotacija i ima sirinu u ekipi,sto je jako bitno.Jedino je malo za odbranu suhveli,tu su Pique,Puyol i Fontas jedini klasicni stoperi.Puyol u godinama,sve vise se povredjuje,a Fontas mlad i neiskusan,tako da ocekujem da Abidal,pa i Mascherano odigraju dosta utakmica na toj poziciji.

Veza je sada pojacana Fabregasom i Thiagom.

Jedino sto me brine malo jeste fizicka nepripremljenost igraca.Sve se vidjelo sinoc,nije bilo prepoznatljivog presinga,nekako na silu,pogotovo se to primjeti kod odredjenih igraca,ali to je i razumljivo,ljudi nisu odradili 5 treninga.
Dobro,doci ce to na svoje,ne sumnjam.

Tesko je stvarno reci kako ce sada igrati.Sigurno je da nece uvijek isti igraci,bice tu stalnih rotacija,ali opet,zanima me stvarno kako ce to sve sada izgledati.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 avg 2011, 17:40

Kad se samo sjetim da su pred proslu sezonu Cescovu vrijednost procjenjivali (mislim na ove sa foruma) na min. 60 mil., i smijali se ponudama od 45 miliona :lol:

A sto se Cesca i meca sa Arsenalom tice, pa vec je u prosloj sezoni bio jedan od najvaznijih igraca Barce u pobjedi na Nou Campu.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.