Kupili su onaj pehar od kralja Spanije, ono nije bio ofs. kad je Pedro zabio...SramotaKoliko su prosle godine potrosili para,a i nazad 4,treba da ih bude sramota sto su osvojili samo onu kantu prosle godine

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Kupili su onaj pehar od kralja Spanije, ono nije bio ofs. kad je Pedro zabio...SramotaKoliko su prosle godine potrosili para,a i nazad 4,treba da ih bude sramota sto su osvojili samo onu kantu prosle godine
poremecen si..Faraon iz Visokog je napisao/la:Soleru puno srece u Barci,jos vise u bolnici
sta god to znacioScof1eld je napisao/la:poremecan si..Faraon iz Visokog je napisao/la:Soleru puno srece u Barci,jos vise u bolnici
da nisi skonto' bi sta znaciFaraon iz Visokog je napisao/la:sta god to znacioScof1eld je napisao/la:poremecan si..Faraon iz Visokog je napisao/la:Soleru puno srece u Barci,jos vise u bolnici
A sto nisu igrali Iniesta i Thigao?Smradalonija je napisao/la:Stvarno cudno, zasto Guardiola nije ubacio Pique i Puyola u odbranu, kao da je prisiljen u Madridu da igra sa Abidalom i Masceranom, nebi me cudilo da kralj Spanije nije naredio tako nesto..
Posto nam na Camp Nou nemogu narediti nista, nadam se da ce nasi puleni imati motiva u srijedu, i da ce Pep izvesti najjaci tim..
Edin TM87 je napisao/la:A sto nisu igrali Iniesta i Thigao?Smradalonija je napisao/la:Stvarno cudno, zasto Guardiola nije ubacio Pique i Puyola u odbranu, kao da je prisiljen u Madridu da igra sa Abidalom i Masceranom, nebi me cudilo da kralj Spanije nije naredio tako nesto..
Posto nam na Camp Nou nemogu narediti nista, nadam se da ce nasi puleni imati motiva u srijedu, i da ce Pep izvesti najjaci tim..
Iniesta je igrao citavu ali nije imao motiva.A sto nisu igrali Iniesta i Thigao?
Kad su nas nadigrali, u vrijeme Franca how yes noScof1eld je napisao/la:jarane nedo bog da ste nas jos koji put nadigrali u predhodnih par godina.. ko bi ziv od vaseg hvaljenja ostaoajd da ste vi nas oderali ( npr. 5-0
) pa bi covjek i razumio al 'vako..
jos onakav sastav
Ma ne mogu te da shvatim nikako.Faraon iz Visokog je napisao/la:Soleru puno srece u Barci,jos vise u bolnici
dje sam ga ja pljuvao,samo sam mu pozelio puno srece i lom noge u prvom duelu se Pepeommessilla je napisao/la:Ma ne mogu te da shvatim nikako.Faraon iz Visokog je napisao/la:Soleru puno srece u Barci,jos vise u bolnici
Čovjek tolike godine proveo u Arsenalu , toliko golova , asistencija itd. i po tebi je zaslužio da ga se pljuje.
Trebate mu zahvaliti na onom što je uradio za vas , jer je bilo jasno da tamo neće završiti karijeru.
Pa šta je to onda ccc.Faraon iz Visokog je napisao/la:dje sam ga ja pljuvao,samo sam mu pozelio puno srece i lom noge u prvom duelu se Pepeommessilla je napisao/la:Ma ne mogu te da shvatim nikako.Faraon iz Visokog je napisao/la:Soleru puno srece u Barci,jos vise u bolnici
Čovjek tolike godine proveo u Arsenalu , toliko golova , asistencija itd. i po tebi je zaslužio da ga se pljuje.
Trebate mu zahvaliti na onom što je uradio za vas , jer je bilo jasno da tamo neće završiti karijeru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.