Ma bice ludilo bre veceras.
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Au jbt ne mogu da iscekam vise pocetak,dodjoh sada malo kuci da se osvezim jer vreme napolju ubija,preko 30 C pa onda pravac Marakana.Citavo vreme danas u hodu,oseti se atmosfera,navijaca vec ima,malopre sam bio sa likovima iz Banja Luke koji su jos sinoc dosli,a vidi se i iz drugih krajeva RS i Srbije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- KB-TM87
- Kontakt:
Igrao sam X, valjda me nećete zaebat 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nemoj da baksuziras, jedinica kao kuca ima da dodjeKB-TM87 je napisao/la:Igrao sam X, valjda me nećete zaebat
- Megamon
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 18 avg 2011, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kakva atmosfera na Marakani.
Najezio sam se.Svaka čast Delije.
YNWA!
Ispravka...Dongle je napisao/la:Kakva atmosfera na Marakani.Najezio sam se.Svaka čast Delije.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bravo !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- mostarac1420
- Kontakt:
e jbm sve kako ga primiste glupo,a dobro ste poceli,ajde zvezdo mozes ti to
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
Gol je primljen na tipicno Balkanski nacin...mostarac1420 je napisao/la:e jbm sve kako ga primiste glupo,a dobro ste poceli,ajde zvezdo mozes ti to
Takvih golova sam se nagledao tokom proteklih godina...
- mostarac1420
- Kontakt:
to je sindrom balkanskih ekipa,uz ovakvu podrsku sa tribina zvezda moze do gola sigurnoFrantisek Planicka je napisao/la:Gol je primljen na tipicno Balkanski nacin...mostarac1420 je napisao/la:e jbm sve kako ga primiste glupo,a dobro ste poceli,ajde zvezdo mozes ti to
Takvih golova sam se nagledao tokom proteklih godina...
kadu je dobar..
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
Nije mi jasno kako uvijek kiksaju pred ovakvom atmosferom.Mislim da je svaki rezultat ispod 3-1 za Zvezdu neuspjeh,odnosno ne garantuje prolaz dalje.Odlično su počeli utakmicu i bit ce velika steta ako ne pobjede.
Ovi navijaci zasluzuju da njihov klub svake godine igra u LP.
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
Dongle je napisao/la:Nije mi jasno kako uvijek kiksaju pred ovakvom atmosferom.Mislim da je svaki rezultat ispod 3-1 za Zvezdu neuspjeh,odnosno ne garantuje prolaz dalje.Odlično su počeli utakmicu i bit ce velika steta ako ne pobjede.
Takve navijace ima dosta klubova iz Srbije samo sto su oni nazalost u mnogo manjem broju pa ne mogu ni izbliza da u tom pogledu da pariraju.
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
Zvezda je na krilima navijaca dobro krenula ali kako je atmosfera padala tako je Ren preuzimao konce u svoje ruke i tada je jednostavno bilo vidljivo da su Francuzi kvalitetniji tim.HOPLIT je napisao/la:Rezultat je potpuno realan, nije Zvezda zaslužila pobjedu.
Bojim se da je ovo kraj Roberta Prosinečkog na klupi Zvezde,odnosno početak istog a definitivni kraj će biti prvi naredni kiks u prvenstvu. Šteta. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
Ne verujem u to, jedino da Prosinecki sam ponudi ostavku.DRHAUSE je napisao/la:Bojim se da je ovo kraj Roberta Prosinečkog na klupi Zvezde,odnosno početak istog a definitivni kraj će biti prvi naredni kiks u prvenstvu. Šteta.
Kakva god da je ovakva zvezda,ona je najbolja u poslednje tri cetri godine i to vidi svako ko se razume u nogomet.
Zadnja izmjena: Frantisek Planicka, dana/u 18 avg 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Prosinecki ima ogromnu, ali ogromnu podrsku navijaca. Uprava zna da ako Prosinecki ode, odlaze i oni, tako da nista od toga.DRHAUSE je napisao/la:Bojim se da je ovo kraj Roberta Prosinečkog na klupi Zvezde,odnosno početak istog a definitivni kraj će biti prvi naredni kiks u prvenstvu. Šteta.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Rekoh ja 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Auu sta reci ljudi su jednostavno mnogo mnogo jaci u fudbalski skolovani od nas.Detaljnije cu nakon jos jednom odgledanog snimka,jer sa tribina se zaista nije mogla utakmica pratiti kako treba.Zadovoljan sam ali bgm i razocaran sto se nije uzela ova ekipa Rennesa,jesu jaci ali su itekako bili zreli za jedan poraz ovde.
Atmosfera za 10-ku kako se Rennes ukenjao na pocetku,neprocenjivo,bio je to odlican flashback na stare dane na Marakani kada su protivnici vec u tunelu bili otpisivani i zaista je ponovo bilo fenomenalno biti deo toga spektakla,54000 navijaca,ali mi smo ZVEZDA !
Atmosfera za 10-ku kako se Rennes ukenjao na pocetku,neprocenjivo,bio je to odlican flashback na stare dane na Marakani kada su protivnici vec u tunelu bili otpisivani i zaista je ponovo bilo fenomenalno biti deo toga spektakla,54000 navijaca,ali mi smo ZVEZDA !
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.