NK Omladinac Mionica

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: NK Omladinac Mionica

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 avg 2011, 22:12

sony_91 je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la: a sony zanima me gdje je sada onaj Džananović, on je do skora igrao za vas. Znas li gdje je sad trenutno ?
on je u Čapljini, i prošlu sezonu je bio tamo
aha, hvala ti na infu ;)
1947!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 04 avg 2011, 20:55

NK Omladinac Mionica 4-0 FK Bosna Kalesija
opširnije na: http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 avg 2011, 20:12

HNK Orašje 0-0 NK Omladinac Mionica
opširnije na: http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 07 avg 2011, 12:25

Popis svih transfera NK Omladinac u ovom prijelaznom roku: http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 07 avg 2011, 19:04

sony sta je ovo sam ti komnterise na ovoj temi :)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 07 avg 2011, 20:15

emir_dj je napisao/la:sony sta je ovo sam ti komnterise na ovoj temi :)
nije nikome zanimljiva seoska ekipa, i ja dođem samo ubacim link i to je to

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 07 avg 2011, 23:13

sony_91 je napisao/la:
nemoj tako, imamo neutralan i ja :)
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 07 avg 2011, 23:17

Ljumani_Banovici je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
nemoj tako, imamo neutralan i ja :)
Vala baš :) .Malo nas je al' nas ima :mrgreen: .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 07 avg 2011, 23:21

Vidim Siranovic dosao u Omladinac,znam da je nesto malo bio na probi u Zvijezdi valjda :)

Škaha je znaci novi clan Omladinca,momak 93 godiste veliki talenat!
-RIVALDO-

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 07 avg 2011, 23:26

e jesmo se odma "probudili" :D

@ senad_flamin i Širanović i Škahić su veliki talenti, škola nogometa Gradina uvijek izabaci nekog dragulja za naše prostore, ako budu razvili svoj potencijal za njih će se još dosta čuti ;)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 08 avg 2011, 14:20

Slazem se u potpunosti,nadam se da ce se dobro uklopiti u vas tim, i naravno simpatisem dosta Mionicu...

Iako pise da sam iz Srebrenika,to je naravno samo opstina mi, inace klub iz mog mjesta (NK.Mladost Tinja) je uvijek u neprijateljskim odnosima sa upravom i navijacima Gradine....Ali mora se priznati igraci su veliki talenti,sve najbolje u
ovoj sezoni!
-RIVALDO-

Zvijer10
Kontakt:

Post Postao/la Zvijer10 » 08 avg 2011, 22:12

Kako izgleda ekipa ove godine? Kad se planira ulazit u premijer ligu :)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 08 avg 2011, 22:17

Zvijer10 je napisao/la:Kako izgleda ekipa ove godine? Kad se planira ulazit u premijer ligu :)
po meni odbrana i vezni red najjači možda čak i u historiji Omladinca, u napadu malo škripi, Premijer liga za nas prevelik zalogaj i od toga mislim nikad ništa

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 08 avg 2011, 23:44

sony_91 je napisao/la:
Zvijer10 je napisao/la:Kako izgleda ekipa ove godine? Kad se planira ulazit u premijer ligu :)
po meni odbrana i vezni red najjači možda čak i u historiji Omladinca, u napadu malo škripi, Premijer liga za nas prevelik zalogaj i od toga mislim nikad ništa
ma i kod nas je napad dao najmanje golova u historiji, mislim dok smo bili u Premijer Ligi, samo Haskić 9 i Šmigalović 1, dok je ostalo sve veza i odbrana. Bice kod vas sve ok. Ima da ostanete reko je LJUMAN :D
1947!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 13 avg 2011, 11:31

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 19 avg 2011, 11:08

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 19 avg 2011, 18:11

NK OMLADINAC: SVE SU TO INSINUACIJE ISKRE

Nogometni klub Omladinac iz Mionice oglasio se povodom izjava čelnika NK Iskra iz Bugojna nakon njihove međusobne utakmice u prvom kolu nove sezone Prve lige FBiH, koja je odigrana na stadionu Lipik.

Iz Omladinca su ogorčeni zbog izjava Bugojanaca u elektronskim i printanim medijima, a mi Vam u cijelosti prenosimo njihov demant:

Ponukani izjavama uprave i stručnog štaba NK Iskra u elektronskim i štampanim medijima o kako oni kažu “krajnje nesportskom ponašanju” nogometaša NK “Omladinac” na utakmici koja je odigrana u okviru 1. kola Prve federalne nogometne lige obaviještavama sportske radnike i sportsku javnost da se radi o čistim insinuacijima i potajnom iznošenju skrivenih tendencija uprave NK Iskra Bugojno za ovu sezonu.

Naime, nekoliko dana prije odigravanja prvog kola I. lige FBiH čelnici kluba, a naročito trener NK Iskra, gospodin Gajić Zdravko, su oglašavali da oni idu po bod ili bodove u Mionicu. Gospodin Gajić je tako i koncipirao igru da to bude jedna tvrda utakmica što svjedoči 6 žutih kartona nogometašima NK Omladinac i 4 žuta kartona nogometašima NK Iskra. O nekakvom nesportskom ponašanju nema riječi, već o koncepciji igre Iskre.

Međutim kako gospodin Gajić nema velikog trenerskog iskustva i u svojoj siromašnoj karijeri nije do sada predvodio seniorske ekipe, to je platio danak neiskustvu i dozvolio da ga nadmudri njegov kolega iz Mionice te dovede ekipu Omladinca do zaslužene pobjede. Gosti iz Bugojna pokušavaju na ime stare slave da osvajaju bodove i ne očekuju da i male sredine mogu da pruže tehnički, taktički i fizički spremne ekipe za I ligu Federacije te posežu za skrivenim adutom medijskom kamapanjom i svojevrsnom propagandom kako bi Iskra na budućim gostovanjima imala nekakav nezasluženi povlašteni položaj.

Ne dozvoljavamo da se na ovakakv način blati naš klub koji je jedan stabilan kolektiv i koji se četvrtu godinu za redom takmiči u I. ligi Federacije, a također ni da se na ovakav način pokušava preferirati jedna Iskra Bugojno kao glavni favorit za ulazak u PL, bez dokazanog igračkog i trenerskog kvaliteta te zbog toga poduzimamo određene korake:

• Snimak cjelokupnog susreta NK Omladinac – NK Iskra proslijeđujemo na adrese svih klubova I. lige FBiH u cilju zaštite i razvoja nogometa u ovom rangu takmičenja
• Snimak susreta proslijeđujemo Bugojanskim novinarima neka sami daju sud o izjavama čelnika NK Iskre
• Pozivamo i druge zainteresovane sportske novinare i sportske radnike da nam se jave da im dostavimo snimak susreta pa neka se sami uvjere u navode čelnika NK Iskra. Sportski pozdrav Uprava NK Omladinac.

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/nk-o ... skre/62843" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 19 avg 2011, 23:18

Grdan je napisao/la:NK OMLADINAC: SVE SU TO INSINUACIJE ISKRE

Nogometni klub Omladinac iz Mionice oglasio se povodom izjava čelnika NK Iskra iz Bugojna nakon njihove međusobne utakmice u prvom kolu nove sezone Prve lige FBiH, koja je odigrana na stadionu Lipik.

Iz Omladinca su ogorčeni zbog izjava Bugojanaca u elektronskim i printanim medijima, a mi Vam u cijelosti prenosimo njihov demant:

Ponukani izjavama uprave i stručnog štaba NK Iskra u elektronskim i štampanim medijima o kako oni kažu “krajnje nesportskom ponašanju” nogometaša NK “Omladinac” na utakmici koja je odigrana u okviru 1. kola Prve federalne nogometne lige obaviještavama sportske radnike i sportsku javnost da se radi o čistim insinuacijima i potajnom iznošenju skrivenih tendencija uprave NK Iskra Bugojno za ovu sezonu.

Naime, nekoliko dana prije odigravanja prvog kola I. lige FBiH čelnici kluba, a naročito trener NK Iskra, gospodin Gajić Zdravko, su oglašavali da oni idu po bod ili bodove u Mionicu. Gospodin Gajić je tako i koncipirao igru da to bude jedna tvrda utakmica što svjedoči 6 žutih kartona nogometašima NK Omladinac i 4 žuta kartona nogometašima NK Iskra. O nekakvom nesportskom ponašanju nema riječi, već o koncepciji igre Iskre.

Međutim kako gospodin Gajić nema velikog trenerskog iskustva i u svojoj siromašnoj karijeri nije do sada predvodio seniorske ekipe, to je platio danak neiskustvu i dozvolio da ga nadmudri njegov kolega iz Mionice te dovede ekipu Omladinca do zaslužene pobjede. Gosti iz Bugojna pokušavaju na ime stare slave da osvajaju bodove i ne očekuju da i male sredine mogu da pruže tehnički, taktički i fizički spremne ekipe za I ligu Federacije te posežu za skrivenim adutom medijskom kamapanjom i svojevrsnom propagandom kako bi Iskra na budućim gostovanjima imala nekakav nezasluženi povlašteni položaj.

Ne dozvoljavamo da se na ovakakv način blati naš klub koji je jedan stabilan kolektiv i koji se četvrtu godinu za redom takmiči u I. ligi Federacije, a također ni da se na ovakav način pokušava preferirati jedna Iskra Bugojno kao glavni favorit za ulazak u PL, bez dokazanog igračkog i trenerskog kvaliteta te zbog toga poduzimamo određene korake:

• Snimak cjelokupnog susreta NK Omladinac – NK Iskra proslijeđujemo na adrese svih klubova I. lige FBiH u cilju zaštite i razvoja nogometa u ovom rangu takmičenja
• Snimak susreta proslijeđujemo Bugojanskim novinarima neka sami daju sud o izjavama čelnika NK Iskre
• Pozivamo i druge zainteresovane sportske novinare i sportske radnike da nam se jave da im dostavimo snimak susreta pa neka se sami uvjere u navode čelnika NK Iskra. Sportski pozdrav Uprava NK Omladinac.

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/nk-o ... skre/62843" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako samo petljaju ova "gospoda" iz Mionice, hahahah, stvarno pretjerujete ;) Cuj Gajic nema seniorskog iskustva, ako ne pratite bh PREMIJERLIGASKI nogomet, nadjite bar na google-u sta je on i gdje radio.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 avg 2011, 23:59

v_b_8_9 je napisao/la: Kako samo petljaju ova "gospoda" iz Mionice, hahahah, stvarno pretjerujete ;) Cuj Gajic nema seniorskog iskustva, ako ne pratite bh PREMIJERLIGASKI nogomet, nadjite bar na google-u sta je on i gdje radio.

hahahah,sad kad ne znas sta bi vise od sebe jer je covjek dokazo da nikakvog "terora" nije bilo sad ti i ovo smeta,kvalitet ste za premier lige,i to engleske da se razumijemo,nema sta
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 20 avg 2011, 09:18

YNWA je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:Evo tri kardinalne greške sudaca u Srebreniku na utakmici Gradina - Omladinac:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
na kojoj se utakmici ovo ne desi, kao da ovog nema u Mionici :roll:
kako ovo da stavim na iskrinu stranicu

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.