Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Profesor
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Profesor » 19 avg 2011, 23:48

Marley je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 69,00.html

evo ga jos jedan :D ovaj je zamjena za nasrija :D

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 39,00.html

ovo bgm nebi bilo nimalo lose,ovaj zna sve s loptom a ovim su samo pojacane spekulacije ko i kod nas sa nasrijem
Opet napadaci :S, mada nemam nista protiv Zaratea, bio bi dobro pojacanje ali bi vise volio kada bi nas barem poceli povezivati sa kakvim kvalitetnim MC/DMC igracem kao Parker, De Rossi, Snajder...Koliko bi nas kostao Zarate?
Pa i treba nam kakav kvalitetan napadac. Jer ukoliko se RvP ozljedi nema ga ko kvalitetno zamjenit. Ili mozda da sacekamo Chamakove bolje dane? Prije cu docekat trofej Arsenala :roll:

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 19 avg 2011, 23:53

Profesor je napisao/la:
Pa i treba nam kakav kvalitetan napadac. Jer ukoliko se RvP ozljedi nema ga ko kvalitetno zamjenit. Ili mozda da sacekamo Chamakove bolje dane? Prije cu docekat trofej Arsenala :roll:
Hahahahha. Realno.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 19 avg 2011, 23:56

Marley je napisao/la: Opet napadaci :S, mada nemam nista protiv Zaratea, bio bi dobro pojacanje ali bi vise volio kada bi nas barem poceli povezivati sa kakvim kvalitetnim MC/DMC igracem kao Parker, De Rossi, Snajder...Koliko bi nas kostao Zarate?
ovi seru oko 40 miliona,al ako mi nismo dobili toliko za seska vraga ce lacio dobit toliko jer govorimo o vengeru,ja bi prije reko nekih 25 mil max
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 20 avg 2011, 00:04

bega_afc je napisao/la:
Marley je napisao/la: Opet napadaci :S, mada nemam nista protiv Zaratea, bio bi dobro pojacanje ali bi vise volio kada bi nas barem poceli povezivati sa kakvim kvalitetnim MC/DMC igracem kao Parker, De Rossi, Snajder...Koliko bi nas kostao Zarate?
ovi seru oko 40 miliona,al ako mi nismo dobili toliko za seska vraga ce lacio dobit toliko jer govorimo o vengeru,ja bi prije reko nekih 25 mil max
hahaha smjesni ti fasisti :D cuj 40m, pa tolko je AM dao za Falcaa, koji je ipak svjetski kalibar napadaca. 20milki uvrh glave.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 20 avg 2011, 00:16

Cega 40 ba. Mozda KMova jedino :D

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 20 avg 2011, 02:47

najava tekme,ova prva recenica mi je toliko zalosna,tuzno al istinito,jbt vise i dijete od 16 god
Nogomet: Arsenal - Liverpool
Prijenos 2. kola Premier Lige

Politika Arsena Wengera je da mu je momčad vječito „Under Construction“. Čim se neki igrač etablira, kad počnu za njega pljuštati milijunske ponude, on se i prodaje i za taj novac se kupuju jeftini mladi talenti. Rockefeller je tako postao bogat, ali ne i prvak Engleske. Gledao sam Arsenal u prvoj prvenstvenoj utakmici protiv Newcastlea. Djelovali su loše, nepovezano, bez sumnje nije to ni sjena onog Arsenala što je preokretao protiv Barcelone, pobjeđivao Chelsea, Manchester i Leyton Orient prošle godine. Ništa neočekivano, prodali su Fabregasa, Clichya, Ebouea, na odlasku je Nasri, ima još nezadovoljnika koji bi rado otišli u klub koji osvaja titule. Iako su pobijedili Udinese, ne bih stavio ruku u vatru u njihov prolazak u slijedeće kolo, Udinese im je trebao zabiti barem jedan gol u Londonu, bio je bolji, stvorio mnoštvo prilika, Wenger na tribinama (odrađivao je kaznu) djelovao je tipično Francuski – nesretno, deprimirano, nemoćno. Ne bi me iznenadilo da im Liverpool danas uzme mjeru usred Londona.

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 20 avg 2011, 10:14

bega_afc je napisao/la:
sta ba 40 miliona :lol: :lol: :lol: Zarate jest kvalitetan ali brate to je previse. Maximalno ponudit 23 mil sto je po meni neka realna cjena za njega.

@Profesor, nisam rekao da nam ne trebaju napadaci, naprotiv bilo bi dobro da potpisemo Zaratea, samo bih vise volio da prvo kupimo kakvog kvalitetnog MC/DMC jer tu imamo veliku rupu i mislim da nam je bitnije da se prvo tu zakrpimo pa onda napad. Wilshere jest kvalitetan ali on sam ne moze nositi igru, osim toga i premlad je da bi na njega pao toliki pritisak. Treba mu kakav kvalitetan pomagac koji ce odvlaciti paznju igraca na sebe tako da ovaj ima vise prostora i obratno. Ovako ako ostanemo sa jednim kvalitetnim igracem u sredni protivnik ce znati da je sve sto treba uraditi zatvoriti ga i gotovo - nema vise kvalitetnih lopti prema napadu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 avg 2011, 10:26

ljudi sretno danas nek pobjedi bolji, sretniji i spretniji :P
You are someone else I am still right here

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 avg 2011, 11:06

Ukoliko je danas utakmica
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 avg 2011, 11:07

meho-medo je napisao/la:Ukoliko je danas utakmica
13:45
You are someone else I am still right here

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 avg 2011, 11:13

fera je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:Ukoliko je danas utakmica
13:45
Ok hvala i nabacajte kakvih linkova ovdje
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 avg 2011, 13:01

Vidim zamrlo ovdje sve,pa moram ja. :mrgreen:

The Reds team in full is: Reina, Kelly, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Adam, Henderson, Downing, Carroll, Kuyt. Subs: Doni, Flanagan, Skrtel, Meireles, Spearing, Suarez, Maxi.

Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Jenkinson, Frimpong, Ramsey, Nasri, Arshavin, Walcott, Van Persie. 8-)
FK Pjetlovi

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 20 avg 2011, 13:13

reds je napisao/la:Vidim zamrlo ovdje sve,pa moram ja. :mrgreen:

The Reds team in full is: Reina, Kelly, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Adam, Henderson, Downing, Carroll, Kuyt. Subs: Doni, Flanagan, Skrtel, Meireles, Spearing, Suarez, Maxi.

Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Jenkinson, Frimpong, Ramsey, Nasri, Arshavin, Walcott, Van Persie. 8-)
ma nije zamrlo,samo malo duze spavamo :D

Hot off the press this morning is the rumour that Arsene Wenger is reportedly set to blow the lion’s share, if not all, of his January budget on a £35 million swoop for Lazio talisman
Arsenal are holding meetings with Lazio striker Mauro Zarate, according to the player's agent and brother.

evo oko zaratea sve vise prasine,i njegova procijenjena vrijednost je 15mil funti,a kako sam vam vec reko ovi traze 35 mil funti,al vraga ce dobit
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 20 avg 2011, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 avg 2011, 13:17

http://site.myp2pforum.eu/broadcast.php ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 20 avg 2011, 13:22

valbuena,andre aju,zarate(konkurencija u interu najvjerovatnije),kejhil(liverpul takodjer),mata(izgleda da ce prihvatit ponudu celzija),brajan ruiz(totenhem)

If only Arsene Wenger was as willing to talk transfers as he is tactics from the directors' box. The Arsenal boss was told to put a sock in it by UEFA officials as he served a touchline ban during Tuesday's clash with Udinese but as far as the transfer market is concerned Wenger is keeping stum – despite the fact that clubs are doing their best to attract his attention.

The latest is Marseille, who have made it clear they would be willing to discuss the future of Mathieu Valbuena. The 26-year-old France international is a ready-made replacement for Manchester City target Samir Nasri and in an interview with French broadcaster RMC, Marseille sporting director Jose Anigo had a message for Wenger.

"We're willing to open talks if Arsenal want to buy him," said Anigo. "We are very pleased with his performances, but we're ready to listen to offers out of respect for the player. However, we have not had contact with Arsenal."

Anigo also said that he was aware of the rumours linking Arsenal with winger Andre Ayew. Again, there had been no official approach from the Gunners.

But could Arsenal be about to snap up Lazio striker Mauro Zarate? Yes, if the player's brother and agent is to be believed. Italian rag Corriere dello Sport claims to have it on good authority that Sergio Zarate is in London to discuss a deal for his brother with Arsenal.

Quite why Wenger would want another striker is anyone's guess – and why former Birmingham frontman Zarate in particular is a complete mystery – but who knows what goes on in the mind of the nutty professor these days.

Argentine Zarate can't get a look in at Lazio now following their summer purchase of Djibril Cisse and Miroslav Klose, and Corriere dello Sport says that the 24-year-old could be Arsenal's for around £10m.

There was a time when Valencia playmaker Juan Mata was on his way to the Emirates but that possibility has gone the way of Arsenal's hopes of breaking their six-year trophy drought this season, and if he does come to the Premier League it will be to Chelsea.

The Spanish paper Marca says the Blues have already made one offer in the region of £22m and though that was knocked back by Valencia they are said to be lining up a second of around £28m. Marca also claims that Mata's international teammate Fernando Torres is being used to persuade him to make the transition.

And the Sun says that Arsenal might be on the brink of seeing another target disappear off the radar as Liverpool prepare to pounce for Bolton's Gary Cahill. The England central defender is wanted by the Gunners, but Kenny Dalglish also likes the cut of Cahill's jib and is about to make a £10m offer for the Trotters star, as well as throwing in young strikers David Ngog and Raheem Sterling.

In other news, Tottenham boss Harry Redknapp is keeping his cards close to his chest as far as FC Twente's Bryan Ruiz is concerned. Redknapp was spotted in Holland on Tuesday watching the Costa Rica frontman score in the Dutch club's 2-2 draw with Benfica in the Champions League qualifier.

"I went and watched the game and watched him play," admitted Redknapp. "He's a good player that I have watched before." The 26-year-old Ruiz has been in fine form in the past couple of seasons and stories linking him with Spurs first emerged in June.

SRETNO MOMCI,nek samir odigra dobru oprostajnu,bice dovoljno :D

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 20 avg 2011, 13:48

imal' kakav drugi link ?!?!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 avg 2011, 13:53

Sagna po lijevom boku a Jenkinson na desnom, a tek sad vidjeh da je kod vas Frimpong !!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 20 avg 2011, 14:01

Ja evo tek sad ustao, nisa agom mranije da se probudim. Valjda nisam nesto propustio :D
@Carlo hvala za ovaj link, ja pokusavao ovdje http://www.myp2p.eu/" onclick="window.open(this.href);return false; i nesto link ne moze.
Izdržati, to je temelj vrline!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 20 avg 2011, 14:02

Ovi ne znaju hodat ..

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 20 avg 2011, 14:07

Pa moze li i jedna, makar jedna prokleta utakmica da se odigra bez povrede :evil: ...Wengeru jednostavno mora vec jednom doc u tu glavu da nesto nije uredu, ne mogu se toliki niz godina povrede nizat, ne moze to bit slucajnost ili losa sreca.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.