Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ukoliko je danas utakmica i nabacajte ovdje kakvih linkova
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Cista pobjeda Liverpoola. 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Red Assassin
- Kontakt:
Ma objasnit ce vama Suarez neke stvari oko 2 

@Arnelinho dobar post.
Da se nadovezem malo na tebe,Liverpool pored Suareza ima jos aduta(nije nam on jedini),imamo Carrolla i puno bolju skok igru(imamo puno vise skakaca od vas,a pri tom ti skakaci imaju i kvalitetu),a poznati ste kao losi u prekidima(prosle godine pri dnu) i Wenger tu nije nista poduzeo(bar ne pojacanjem),tako da bi mogli biti opasni u prekidima(kada ih bude),a mislim da ce Arsenalu pored toga biti problem nasi centarsutevi iz igre(imamo dosta dobrih igraca koji znaju i mogu nabaciti loptu sa skoro svakog djela terena) tako da vidim tu nasu sansu(pogotovo sto ste na bekovima oslabljeni),samo se nadam da se to nece forsirati(kao sto zna nekad biti slucaj,nabij na Carrolla).
Istina da se je podcjenio Arsenal(i ja sam malo) al to je normalno s obzirom na situaciju u Arsenalu(oko prodaje igraca,povreda i suspenzija),nikad bolju priliku nismo imali pred mec na Emiratesu(gostovanje koje nam nelezi) pa nas(ne sve) fata euforija al ipak i dalje stoji cinjenica da je Arsenal jaka ekipa i svi rezultati su otvoreni(tako da nebi osto iznenaden porazom,remijem,a i pobjedom Liverpoola).
Neka Liverpool pobjedi!
Da se nadovezem malo na tebe,Liverpool pored Suareza ima jos aduta(nije nam on jedini),imamo Carrolla i puno bolju skok igru(imamo puno vise skakaca od vas,a pri tom ti skakaci imaju i kvalitetu),a poznati ste kao losi u prekidima(prosle godine pri dnu) i Wenger tu nije nista poduzeo(bar ne pojacanjem),tako da bi mogli biti opasni u prekidima(kada ih bude),a mislim da ce Arsenalu pored toga biti problem nasi centarsutevi iz igre(imamo dosta dobrih igraca koji znaju i mogu nabaciti loptu sa skoro svakog djela terena) tako da vidim tu nasu sansu(pogotovo sto ste na bekovima oslabljeni),samo se nadam da se to nece forsirati(kao sto zna nekad biti slucaj,nabij na Carrolla).
Istina da se je podcjenio Arsenal(i ja sam malo) al to je normalno s obzirom na situaciju u Arsenalu(oko prodaje igraca,povreda i suspenzija),nikad bolju priliku nismo imali pred mec na Emiratesu(gostovanje koje nam nelezi) pa nas(ne sve) fata euforija al ipak i dalje stoji cinjenica da je Arsenal jaka ekipa i svi rezultati su otvoreni(tako da nebi osto iznenaden porazom,remijem,a i pobjedom Liverpoola).
Neka Liverpool pobjedi!

"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
-
- Kontakt:
ajmo ljudi linkova ko ima !!!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Mislim da bi danas trebali dobiti Arsenal.Ne ocekujem golijadu i prognoziram nasu pobjedu od 2-1 s time da cemo primiti gol iz neke kontre jer svi znamo da Arsenal ima brzih igraca(tu mislim prvo na Wollcota jer znamo kaka nam je gol dao u CL)ali po meni bi Suarez trebao postici 1 gol za nas a 2 gol bi trebao postici veznjak najvjerovatnije Downing iz jednog svoga suta ili solo prodora
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Evo ne trebaju linkovi:)
13:45 Atlas Sport Specijal, Premiere liga: Arsenal - Liverpool
A ko nema programa na tv-u http://www.rtvatlas.tv/ stranica ima live stream pa mozete i tako pratiti utakmicu.
Sretno nam.
13:45 Atlas Sport Specijal, Premiere liga: Arsenal - Liverpool
A ko nema programa na tv-u http://www.rtvatlas.tv/ stranica ima live stream pa mozete i tako pratiti utakmicu.
Sretno nam.
"You'll Never Walk Alone"
LINKOVI NA UTAKMICU:steven_gerrard je napisao/la:ajmo ljudi linkova ko ima !!!
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://livetv.ru/en" onclick="window.open(this.href);return false;
KANALI KOJI PRENOSE PREKO SATELITA :
http://liveonsat.com/2day.php?start_dd= ... _yyyy=2011" onclick="window.open(this.href);return false;
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!
The Reds team in full is: Reina, Kelly, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Adam, Henderson, Downing, Carroll, Kuyt. Subs: Doni, Flanagan, Skrtel, Meireles, Spearing, Suarez, Maxi.
Suarez na klupi.
Suarez na klupi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
MA nema veze bolje kad ude da gori sve, nego kad izade da nam se igra raspadne ! IDEMO DO POBIJEDE !Carlo je napisao/la:The Reds team in full is: Reina, Kelly, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Adam, Henderson, Downing, Carroll, Kuyt. Subs: Doni, Flanagan, Skrtel, Meireles, Spearing, Suarez, Maxi.
Suarez na klupi.
Posljednjih dana glavna tema je bila upravo meč između Arsenala i Liverpoola tako da je već skoro sve rečeno.
Arsenalu nedostaju neki igrači ali opet itekako respektabilan sastav.S druge strane Liverpoolu ne ide baš na Emiratesu i ako 1.prime gol onda im se crno piše.Protiv Sunderlanda nakon gola,ekipa je doživjela "slom" i do kraja utakmice gosti su dominirali.
Suarez je vjerovatno na klupi jer još uvijek nije 100% spreman,katastrofa !
Očekujem remi od 1:1.
Arsenalu nedostaju neki igrači ali opet itekako respektabilan sastav.S druge strane Liverpoolu ne ide baš na Emiratesu i ako 1.prime gol onda im se crno piše.Protiv Sunderlanda nakon gola,ekipa je doživjela "slom" i do kraja utakmice gosti su dominirali.
Suarez je vjerovatno na klupi jer još uvijek nije 100% spreman,katastrofa !

Očekujem remi od 1:1.

FK Pjetlovi
Samo se nadam da Kenny ne bude previše forsirao Hendersona na desnoj strani. Stavi ga kao ofanzivnog veznog, odmah ispred Lucasa i Adama i pusti dečka da stvara šanse. Pa onda ne bi bio ni problem da se ponekad rotira i sa Kuytom, pa da se Dirk pridruži Andyu u špicu a ovaj da neko vrijeme igra desno. Ali neka mu primarna pozicija bude AMF. Ubijeđen sam da bi se fino snašao. Ostatak ekipe je u redu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- RamoLFC_93
- Kontakt:
http://atdhenet.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA_______LIVERPOOL FC_________
Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Jenkinson, Frimpong, Ramsey, Nasri, Arshavin, Walcott, Van Persie.
Iz sekunde u sekundu se drastično mijenja situacija.
Iz sekunde u sekundu se drastično mijenja situacija.

FK Pjetlovi
Ne znam zašto ste zabrinuti što Suarez ne igra. Samo King Kenny zna šta radi. Siguran sam da je Suarez spreman, ali KK želi da vidi kako ovo funkcioniše bez njega. Drago mi je što forsira Hendersona, danas se da će eksplodirati u današnjem meču.

Još 45 minuta! YNWA!

Još 45 minuta! YNWA!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
I naš'o protiv Arsenala da gleda kako igramo bez njega ?
Uff,kako je sve lijepo izgledalo prije par dana.

Uff,kako je sve lijepo izgledalo prije par dana.

FK Pjetlovi
- Red Assassin
- Kontakt:
Bez Suareza koji nam je kreator svega i najborbeniji igrac cemo tesko izaci na kraj, umjesto da iskoristimo njegovo umjece da imamo loptu u posjedu da budemo opasni mi stavljamo kuyta koji ce trcati gore dole za wolcotom.. Bit ce tesko al ajd mozda Kenny zna ko je u kakvoj formi 

Nije da sumnjam nego mi se ne svidja sto nije u prvoj.Siguran sam ja da ce on uci kad tad ali hoce li to biti dovoljno da se vratimo ako sta krene lose.
"You'll Never Walk Alone"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.