Frimpong odlican! Samo ga ljudi izgleda crne zbog crvenog. Pored TVa jedan boljih u ekipi Arsenala.AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam zasto svi vrijedjate Frimponga, momak to nije zasluzio, odigrao je bolje nego neki iskusniji ljudi, pa taj covjek je drzao Arsenal citavo vrijeme, sto se posebno vidi nakon crvenog kartona, momak je grizao i borio se, treba mu jos malo iskustva i naravno kredita kod sudija i nece dobijati crvene..
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A izgleda nismo gledali istu utakmicu.Ne kazem da je lpool bio znatno bolji ali vi ste bili stvarno katastrofa.Pa kad se desilo da neko ima veci posjed lopte od vas kad igrate kod kuce a sad je 43% - 57% bilo.Pa imali ste samo 2 suta u okvir gola mi 8.Jednostavno niste zaluzili bod.Profesor je napisao/la:Sasvim nezasluzena pobjeda L'poola. Ponovo smo pokradeni sa strane sudija. Prvi gol ociti offside. Odbrana ponovo na nivou, Nasri uveo malo zivosti, pogotovo u prvom poluvremenu. Ali nam fali sredina! Jedan kvalitetan CM, posto Ramsey ruku na srce u ove tri utakmice nije pokazao da ima kvalitet biti kreator i motor ekipe. Arsha i TW katastrofalni. Pa ni jedan dribling Arshe nije prosao. TV beton! Ozljeda Koselniajos jedan indikator da trebamo obavezno dovest CB-a.
-
"You'll Never Walk Alone"
Ja njega ne vrijedjam, momak je super odigrao. Ali sta je tu je, neiskustvo.AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam zasto svi vrijedjate Frimponga, momak to nije zasluzio, odigrao je bolje nego neki iskusniji ljudi, pa taj covjek je drzao Arsenal citavo vrijeme, sto se posebno vidi nakon crvenog kartona, momak je grizao i borio se, treba mu jos malo iskustva i naravno kredita kod sudija i nece dobijati crvene..
Nema iskustva da bi igrao. Hajd da su kod nas drugi igraci mrcine, pa i njemu bi bilo lakse, ali ovako.
Klinci su nam nositelji igre. Ne moze se tako igrat u engleskoj ligi. Ova ekipa ni u Njemackom sapmionatu ne bi mogla nista osvojit. Ne znam ni jednog trenera koji bi od ove ekipe mogo nesto napravit.
Uz 2 kvalitetna pojacanja, mozemo se borit za Europa Ligu.
A ove godine, volio bih da Udine prodju, jer ne zelim gledat ovakav Arsenal u Ligi Prvaka. Busit ce nas Dinamo ZAGREB !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Prvo nikad ne bih volio da neko drugi dodje, makar to kostalo svih titula, sad da znam da ce otpustiti Wengera ako ispadne od Udinesea a da nakon toga slijedi 100 godina titula, ja opet ne bih volio da Arsenal izgubi... Frimpong moze igrati u svakoj ekipi EPL-a da ne govorim nekim drugim ekipama, momak ce sa utakmicama dobiti i iskustvo sve ostalo vec ima..
Celik!3,2,2.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ne kontam sto pricate lose za Nasrija,meni je dosta dobar bio,nmze coek sam,vidite da niko ne igra,koji crni ramsey on je za championshipa,pa kud onaj bendtner nije nasao klub,theo se ubio da udje u igru u 80 min,kad su ovi umorni,dakle iz 3 kola imat cemo svega 1 bod,bit ce tesko vratiti se,al vjerujem da hocemo jer mora na bolje,gore ne moze,ovakvi maleri tesko da ce nas zadesit do kraja sezone,hoce ustvari vs man utd,kad ne budemo imali zadnjeg veznog,al nakon te utakmice stvari ce da krenu na bolje !!!
Dragi moji i drage moje.
Sudija je poznati navijač Chelsija i to nikako ne smijemo zaboraviti, ali i dosta je pomogao Arsenalu jer je Arshavin napravio čist faul nad Kellyijem kojeg nije svirao i imali ste 100 % šansu. Mi smo naš poklon ramazanski iskoristili i zaista ne vidim u čemu je sada problem.
Mene samo interesuje gdje je sada onaj padobranac što Suareza zove rukometašem, da ga pitam neke stvari.
Žao mi vas je, niste to zaslužili, ali sudbina Liverpoola iz zadnje dvije sezone je prešla na vas. Više volim vas gledati na na tv u LP nego ove vještačke plavokose klubove, ali takav je život.
Sudija je poznati navijač Chelsija i to nikako ne smijemo zaboraviti, ali i dosta je pomogao Arsenalu jer je Arshavin napravio čist faul nad Kellyijem kojeg nije svirao i imali ste 100 % šansu. Mi smo naš poklon ramazanski iskoristili i zaista ne vidim u čemu je sada problem.
Mene samo interesuje gdje je sada onaj padobranac što Suareza zove rukometašem, da ga pitam neke stvari.
Žao mi vas je, niste to zaslužili, ali sudbina Liverpoola iz zadnje dvije sezone je prešla na vas. Više volim vas gledati na na tv u LP nego ove vještačke plavokose klubove, ali takav je život.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Hahahaha. Ti si lud covjek.AllGunsBlazing je napisao/la:Prvo nikad ne bih volio da neko drugi dodje, makar to kostalo svih titula, sad da znam da ce otpustiti Wengera ako ispadne od Udinesea a da nakon toga slijedi 100 godina titula, ja opet ne bih volio da Arsenal izgubi... Frimpong moze igrati u svakoj ekipi EPL-a da ne govorim nekim drugim ekipama, momak ce sa utakmicama dobiti i iskustvo sve ostalo vec ima..
Dosta je bilo lijepe igre. Daj da osvojimo nesto. Fkt, ovo ne vodi nigdje, ova situacija izgleda kao da nema izlaza.
Naravno, Wenger mora dovesti pojacanja, ali njegovi mladi puleni se mogu nositi sa Lampardom, Giggsom, Vidicem, Terryem. Sto naravno on nece uciniti.
Kako vam nije dosadilo, poslije svake tekme da slusate price mentality strengtg i te gluposti. Realno, jesu gluposti.
Ramsey je danas jos vise pokazao da ne moze igrati u ovom timu Arsenala. Onako, pored Fabregasa, Nasrija i Jackya je mogao, jer nije imao neku zapazenu ulogu. Ovako, kad mora sam da izgradi akcije, odigra dobar pass, njega nema nigdje.
Jack je klasa. Zbog njega, TV-a i RVP-a gledam ovkav Arsenal.
Vidjece oni sta nam je znacio kad (ako) on ode...armin arsenalovac je napisao/la:Ne kontam sto pricate lose za Nasrija,meni je dosta dobar bio,nmze coek sam,vidite da niko ne igra,koji crni ramsey on je za championshipa,pa kud onaj bendtner nije nasao klub,theo se ubio da udje u igru u 80 min,kad su ovi umorni,dakle iz 3 kola imat cemo svega 1 bod,bit ce tesko vratiti se,al vjerujem da hocemo jer mora na bolje,gore ne moze,ovakvi maleri tesko da ce nas zadesit do kraja sezone,hoce ustvari vs man utd,kad ne budemo imali zadnjeg veznog,al nakon te utakmice stvari ce da krenu na bolje !!!
Izdržati, to je temelj vrline!
Frimpong ce kad se sredi malo mentalno i dobije iskustvo da kida, vec se vidi koliki je to potencijal.
Nije vam bas sve tako crno, nije ova utakmica nikakvo mjerilo, sve je bilo protiv Arsenala.
Nije vam bas sve tako crno, nije ova utakmica nikakvo mjerilo, sve je bilo protiv Arsenala.
Znamo od prosle godine Chelsea-United.Rizah je napisao/la:Dragi moji i drage moje.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Megamon
- Kontakt:
Ovom momku se nema sta prigovoriti.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma hej da ovaj Arsenal ima igrace Celika ja bih navijao za isti, ne kazem da NE TREBA otpustiti Wengera vec da necu da navijam protiv Arsenala ma ko ga vodio... A siguran sam da Jack i Frimpong se mogu nositi sa vecinom igraca u EPL..
Celik!3,2,2.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ono maloprije pisalo se da su javili da su propali pregovori oko nasrija,jel to neka sala ili zaista jesu,to bi bila dobra vijest pored svih ovih malera !!!
Ove sezone izgleda nit ima ljepe igre nit pobjeda...Edin.- je napisao/la:
Dosta je bilo lijepe igre. Daj da osvojimo nesto. Fkt, ovo ne vodi nigdje, ova situacija izgleda kao da nema izlaza.
Haxonja znamo i mi navijači Liverpoola, prošle godine vodimo 0-1 kod WBA i treba nam ta pobjeda za LP u to vrijeme i on svira dva penala za WBA i mi izgubimo 2-1
Ali eto, vratiće se to kad tad.
Frimpong je legenda samom svojom pojavom, jest on crn ali je brate u duši zelen
Ali eto, vratiće se to kad tad.
Frimpong je legenda samom svojom pojavom, jest on crn ali je brate u duši zelen
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Sad ce ko na sokeru pocet.
"player" is unhappy with the club inability to win.
hahahahahahahh
"player" is unhappy with the club inability to win.
hahahahahahahh
Jest mlad, ali citavu utakmicu je igrao na rubu crvenog kartona. Mora se znat smirit i ako ima 19 godina. Prvi zuti totalno moronski, bezveze se svadja tokom cijele utakmice. Dobar je bio prema naprijed, ali ako se ne varam on je vise DM? A tu je po meni pokazao dosta slabosti. Ali sigurno ima potencijala.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sljedecu sedmicu, sa ovakvom igrom, ima da nam Shrek j*ebe i znanje i imanje...
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ako pregrmimo sljedecu sedmicu,niko nas nece moci zaustavit xaxaxa,da je bar pregrmit sredinu sljedece sedmice,za sve ostalo ima vremenaProfesor je napisao/la:Sljedecu sedmicu, sa ovakvom igrom, ima da nam Shrek j*ebe i znanje i imanje...
IN ARSENE WE TRUST !!
Nemoj se puno nadati. United ce nas izdominirat na svaki nacin. Jedino ako Wenger ne dovede 2 wc igraca.armin arsenalovac je napisao/la: Ako pregrmimo sljedecu sedmicu,niko nas nece moci zaustavit xaxaxa,da je bar pregrmit sredinu sljedece sedmice,za sve ostalo ima vremena
IN ARSENE WE TRUST !!
Da je "pregrmit", kao sto ti kazes, iducu sezonu. Onda bi izasli jaci. Ovako nam fali mentality strength
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.